İspanyolcum ne oldu sana sen böyle yapmazdın? Yoksa canını sıkan bişeyler mi var acısını yemeklerden çıkarttın.
çaba göster canım zayıflamaktan mı vazgeçtiniz siz ? Korksaydın dört elle sarılırdın bitanem diyet ve spora!
canım şöyle sahur ptesi 03 iftar ptesi 21 olanı şeklindebaşladın mı bugün?
ne oldu canım nen vardı ? Bende idare ederim işteeee perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla izne çıkıcam
teşekkür ederim kuzular..Ispanyol kiz hadi beni yariyolda birakma hani beraber basabas verecektik kilolari silkelen kendine gel
Otomoti canim bende senin dusuncendeydim ve kirdim o kilidievlendigimde 72 kiloydum ilkine 75le hamile kaldim ikinciye 80 le hamile kaldim en fazla hamileyken 89 gordum hamilelik disinda 82 yi gorunce nevrim dondu kendine gel dedim ve ilk basta evlendigim kiloya 72 ye indim ve 69 gordum bir muddet kaldim okiloda ve onuda kirdim suan 67 yim orta okul zamanimdaki kilomdayim sabret yeterki zamana yay emin ol gider kilolar
Ispanyolkendine geldinmi kuzum
GÜNAYDIN İNŞALLAH SANADA UYARDA SARTLAR OLUR İŞİNteşekkür ederim kuzular..
hafif depresyonda gibiydim.. haftasonu hep ağlamaklı geçti .. ne oldu diye sorsan yok bişey.. yaşadığım hayattan sıkıldım bir de şu tayin işim olmadı ona çok sıkılıyordu canım.. dün toparlandım dedim ki '' belki de senin hayatın başkalarının hayalidir.. kendine gel hayatın çok çok güzel saçmalama iş de olur zaman tanı biraz'' ... üstüne de bir iki yer iş görüşmesi için aradı.. bugün bir tanesi ile görüşücem bakalım. normalde ekime kadar çalışmayacaktım ama o kadar çok sıkıldım ki ... akşama kadar kimseyi görmüyorum eşim gelsin diye bekliyorum.. o da 9 da uyuyakalıyor yorgunluktan..
diyete gelince dün tam gaz başladım yeniden ama geçen haftadikler gibi haftasonu bozmayacağım bu sefer..
10 da görüşmem var bana iyi şanslar dileyin lütfeeeenn
teşekkür ederim kuzular..
hafif depresyonda gibiydim.. haftasonu hep ağlamaklı geçti .. ne oldu diye sorsan yok bişey.. yaşadığım hayattan sıkıldım bir de şu tayin işim olmadı ona çok sıkılıyordu canım.. dün toparlandım dedim ki '' belki de senin hayatın başkalarının hayalidir.. kendine gel hayatın çok çok güzel saçmalama iş de olur zaman tanı biraz'' ... üstüne de bir iki yer iş görüşmesi için aradı.. bugün bir tanesi ile görüşücem bakalım. normalde ekime kadar çalışmayacaktım ama o kadar çok sıkıldım ki ... akşama kadar kimseyi görmüyorum eşim gelsin diye bekliyorum.. o da 9 da uyuyakalıyor yorgunluktan..
diyete gelince dün tam gaz başladım yeniden ama geçen haftadikler gibi haftasonu bozmayacağım bu sefer..
KIZLAR BENDE BU ISTIKRARSIZ BAS GÖSTERDI SANKI
DÜN TOPARLADIM GALIBA
DÜNKÜ MENU
SAHUR 1 DİLİM EKMEK ARASI PEYNIR (YARISINI ZOR YEDIM)
1TANE DANNETTE KÜÇÜK PUDING
İFTARDA
2 KASE YESIL MERCIMEK YEMEGI
1 KASE HOSAF
SALATA
3DILIM ANANAS
1 MSIR
SU İÇEMEDIM SANKI 1,5 ANCA OLMUSTUR
Hazir degl ki hosaf ev yapimi karisik meyveden az sekerli bi caya yarim kup seker kivamindaEvet canım belli oluyor. Sen cok güzel kilo veriyordun hadi toparlan. Hosaf dediğin bildigin seker yüklemesi. Ananas, Mısır.. Hep seker.
Hazir degl ki hosaf ev yapimi karisik meyveden az sekerli bi caya yarim kup seker kivaminda
Ananastayag yakior diye yedimmm
İyiyiz canım. Sen ne ameliyati olmuştun?
Dunku menüm
Sahur
K.k peynir
3 zeytin
1 yaslanmış yumurta
1 sütlaç
İftar
1 kase mercimek
1 tabak etli güveç
Salata
Kucuk kase cacık
1 saat sonra 4 parmak kadar tost
1-1,5 su
Dagatesi gecmis olsun canim simdi nasilsin..
Deadline canim senin tahliller nasil oldu dr nezaman bu hastalik gecermis bisey dedimi duymustum opucuk hastaligini ama nasil bisey oldugunu senden duydum ilk defa cok gecmis olsun canim
günyadııııııngünaydın minik kuşlaaarrr
ön capraz bag ve meniskus :)
suyu arttırsan biraz süper olacakmıs menün
teşekkürler iyiyim cok sukur
günyadıııııın
nasıl gecti görüşmen ispanyolişsizlik cok zor Allah kolaylık versin. bende evde habire yatmaktan sıkıldım. hatta ben insan içine de cıkamıyorum yatmaktan sırtım agrıdı ve sanırım 1 kilo aldım öyle iyi anlıyorum ki seni...
Dünkü menüm
Sabah 07
1 süt ufak
İki dilim ekmek
1 tk labne
Öğle 13
Üç köfte
Salata
İki ks pilav
Bir avuçiçi büyüklüğünde karpuz
Akşam 21
Dört kaşık menemen
Bir kase cacık
Su 3 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Dünkü menüm
Sabah 07
1 süt ufak
İki dilim ekmek
1 tk labne
Öğle 13
Üç köfte
Salata
İki ks pilav
Bir avuçiçi büyüklüğünde karpuz
Akşam 21
Dört kaşık menemen
Bir kase cacık
Su 3 litre
Spor 45 dk yürüyüş
bu mesaj yuksek dozda ozlem icerir!
Menunu okurken canim yuruyus cekti. Oyle ozledim ki yurumeyi. Gecen icim kipir kipirdi dans edeyim dedim. Muzik fln sectim sonra hatirladim ben oynayamam ki!!
Bu arada evet yatmaktan mi oyle yoksa ilaclar cok afedersin kabizlik yapti ondan mi yoksa sahiden mi kilo aldim bilmiyorum. Ama deli gibi spor yapasim hoplayasim var. Fışfış yuzesim daga tirmanasim var! Icimde enerji fazlasi var yaaa!
Bu arada agrilarim yuzunden uyku uyuyamaz oldum. Goruyorsun saat 1.30 ve ben uyanigim! Duzenimi ozledim !!
Tatlım geçicek İnşallah , Rabbim dermansız dert vermesin. Sen iyileş hepsi olacak hoplamak ,zıplamak ne istersen obu mesaj yuksek dozda ozlem icerir!
Menunu okurken canim yuruyus cekti. Oyle ozledim ki yurumeyi. Gecen icim kipir kipirdi dans edeyim dedim. Muzik fln sectim sonra hatirladim ben oynayamam ki!!
Bu arada evet yatmaktan mi oyle yoksa ilaclar cok afedersin kabizlik yapti ondan mi yoksa sahiden mi kilo aldim bilmiyorum. Ama deli gibi spor yapasim hoplayasim var. Fışfış yuzesim daga tirmanasim var! Icimde enerji fazlasi var yaaa!
Bu arada agrilarim yuzunden uyku uyuyamaz oldum. Goruyorsun saat 1.30 ve ben uyanigim! Duzenimi ozledim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?