Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkür ederim kuzular..
hafif depresyonda gibiydim.. haftasonu hep ağlamaklı geçti .. ne oldu diye sorsan yok bişey.. yaşadığım hayattan sıkıldım bir de şu tayin işim olmadı ona çok sıkılıyordu canım.. dün toparlandım dedim ki '' belki de senin hayatın başkalarının hayalidir.. kendine gel hayatın çok çok güzel saçmalama iş de olur zaman tanı biraz'' ... üstüne de bir iki yer iş görüşmesi için aradı.. bugün bir tanesi ile görüşücem bakalım. normalde ekime kadar çalışmayacaktım ama o kadar çok sıkıldım ki ... akşama kadar kimseyi görmüyorum eşim gelsin diye bekliyorum.. o da 9 da uyuyakalıyor yorgunluktan..
diyete gelince dün tam gaz başladım yeniden ama geçen haftadikler gibi haftasonu bozmayacağım bu sefer..
10 da görüşmem var bana iyi şanslar dileyin lütfeeeenn

GÜNAYDIN İNŞALLAH SANADA UYARDA SARTLAR OLUR İŞİN

KIZLAR BENDE BU ISTIKRARSIZ BAS GÖSTERDI SANKI
DÜN TOPARLADIM GALIBA
DÜNKÜ MENU
SAHUR 1 DİLİM EKMEK ARASI PEYNIR (YARISINI ZOR YEDIM)
1TANE DANNETTE KÜÇÜK PUDING

İFTARDA
2 KASE YESIL MERCIMEK YEMEGI
1 KASE HOSAF
SALATA
3DILIM ANANAS
1 MSIR
SU İÇEMEDIM SANKI 1,5 ANCA OLMUSTUR

Aa şans dilemek icin gec kaldım. Umarım istediğin gibi geçmiştir. Hayırlısı olsun.

Hepimizin hayatında zaman zaman oluyor bu tip sıkıntılar. Cogu zaman dört dörtlük olamıyor hayatlarımız. Senin de dediğin gibi inemeli olan elimizdeki imkanların farkında olup şükretmek. Gerisi gelir nasil olsa. Allah saglik versin her şey olur

Aa şans dilemek icin gec kaldım. Umarım istediğin gibi geçmiştir. Hayırlısı olsun.

Hepimizin hayatında zaman zaman oluyor bu tip sıkıntılar. Cogu zaman dört dörtlük olamıyor hayatlarımız. Senin de dediğin gibi önemli olan elimizdeki imkanların farkında olup şükretmek. Gerisi gelir nasil olsa. Allah saglik versin her şey olur

Evet canım belli oluyor. Sen cok güzel kilo veriyordun hadi toparlan. Hosaf dediğin bildigin seker yüklemesi. Ananas, Mısır.. Hep seker.

Evet canım belli oluyor. Sen cok güzel kilo veriyordun hadi toparlan. Hosaf dediğin bildigin seker yüklemesi. Ananas, Mısır.. Hep seker.
Hazir degl ki hosaf ev yapimi karisik meyveden az sekerli bi caya yarim kup seker kivaminda
Ananastayag yakior diye yedimmm

Hazir degl ki hosaf ev yapimi karisik meyveden az sekerli bi caya yarim kup seker kivaminda
Ananastayag yakior diye yedimmm

Tek basına hepsi kabul edilebilir zaten ama ucu bı arada olmamış canım. Ananasi daha yuksek kalorili zannediyordum ama değilmiş şimdi baktım. Ayrıca bir programda seyda Coşkun'a sormuşlardi yag yakıcı besinleri. O da, hiçbiri yenildiğinde yag yakmaz, eğer sporladesteklersrniz yag yakmaya yardımcı olur demişti, ben de onun yalancısıyim

İyiyiz canım. Sen ne ameliyati olmuştun?

ön capraz bag ve meniskus :)

Dunku menüm

Sahur

K.k peynir
3 zeytin
1 yaslanmış yumurta
1 sütlaç

İftar

1 kase mercimek
1 tabak etli güveç
Salata
Kucuk kase cacık

1 saat sonra 4 parmak kadar tost

1-1,5 su

suyu arttırsan biraz süper olacakmıs menün

Dagatesi gecmis olsun canim simdi nasilsin..
Deadline canim senin tahliller nasil oldu dr nezaman bu hastalik gecermis bisey dedimi duymustum opucuk hastaligini ama nasil bisey oldugunu senden duydum ilk defa cok gecmis olsun canim

teşekkürler iyiyim cok sukur

günaydın minik kuşlaaarrr
günyadıııııın

nasıl gecti görüşmen ispanyol işsizlik cok zor Allah kolaylık versin. bende evde habire yatmaktan sıkıldım. hatta ben insan içine de cıkamıyorum yatmaktan sırtım agrıdı ve sanırım 1 kilo aldım öyle iyi anlıyorum ki seni...

Valla suya bayılıyorum da yemekle birlikte olmuyor. Midem ağrıyor korkuyorum icmeye

deadline kuzum nerelerdesin gel ama

dagatesi sen yatmaktan kendini kilo almış gibi hissediyorsundur , yediklerine dikkat etmediğine inanmam alsanda yine sorun etme göndeririz o kilocukları...

O Otimoti kuzum napıon , cıslara dokunmak yok hee oruçtan şımarma sakın ! Kuşlar dediki zayıflamaya niyetin sanki günden güne azalıomuş , alıştığın vücutta niye hep kalasınki ?

sevim_mrt canım tatlıyı keselim lütfen ! Hiç bir yararı yokki bizeee bak ne güzel verdin devamı gelsin kuzum ...

S sevili6163 kuzum sesin çıkmıyor nerelerdesin ?

TuTii şişşttt gelmiyecekmisin sen bakim ?

@burcu_87 vayy evlendiğindeki kilodan bile azsın hee valla bravo sana kuzum basarılarının devamını dilerim ...

ispanyol canımm ne oldu iş görüşmesi? Ayyy yaz gelmiş bizim hatun çalışacak dediğin gibi ekimi bekleseydin bari canım , bak bidaha bulamazsın böyle relax günleri benden söylemesi

Dünkü menüm

Sabah 07
1 süt ufak
İki dilim ekmek
1 tk labne

Öğle 13
Üç köfte
Salata
İki ks pilav
Bir avuçiçi büyüklüğünde karpuz

Akşam 21
Dört kaşık menemen
Bir kase cacık

Su 3 litre
Spor 45 dk yürüyüş

bu mesaj yuksek dozda ozlem icerir!

Menunu okurken canim yuruyus cekti. Oyle ozledim ki yurumeyi. Gecen icim kipir kipirdi dans edeyim dedim. Muzik fln sectim sonra hatirladim ben oynayamam ki!!

Bu arada evet yatmaktan mi oyle yoksa ilaclar cok afedersin kabizlik yapti ondan mi yoksa sahiden mi kilo aldim bilmiyorum. Ama deli gibi spor yapasim hoplayasim var. Fışfış yuzesim daga tirmanasim var! Icimde enerji fazlasi var yaaa!

Bu arada agrilarim yuzunden uyku uyuyamaz oldum. Goruyorsun saat 1.30 ve ben uyanigim! Duzenimi ozledim !!

Ayy ne güzel acmissin yüreğini.

Hepsi geçecek elbet, bunu sen de biliyorsun. Ama iste süreç can sıkıcı olabiliyor. Hamileliklerimin son dönemlerinde boyle deli gibi bı seyler yapmak isteyip de yapamazdim ya anladım seni ben.

Sadece fiziksel özellikler degil tabi. Bazen şartlar da boyle sınırlandırıyor insanı. Hayal kuruyorum; birkaç gunluk yurtdışı seyahati, sabah evden çıkıp aksama kadar basinabuyruk gezme özgürlüğü, en basiti bazen 1 saatlik bir yürüyüşe çıkmak bile olamıyor iste ne bileyim

Tatlım geçicek İnşallah , Rabbim dermansız dert vermesin. Sen iyileş hepsi olacak hoplamak ,zıplamak ne istersen o
Çok normal kabızlık,hareketsizliktendir o. Birde bol bol su iç günde 3.5 litreyi bul iyi gelecektir.
Tekrar tekrar geçmiş olsun dagatesicim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…