Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy hastalarkervanına gırdım sımdıde grıp bitirirdi benı kulak basım çatlıyor
üstelik orucum ve sahura kalkamadım

DÜNKÜ MENU
SAHUR YOK
İFTARDA
4 KASIK MANTI YOGURT ÇOK TU
KUCUK KASE HOŞAF
KAVUN 3DİLİM+SALATA

SAHURA KALKMIYACAMI ANLAMIS GIBI 23 TE BI MUZ YEDIM
2 LT SU

çok sıkıldım evde canım ya.. bi de özelde pek iş fırsatımız olmuyor.. şartları da oldukça iyi nöbet yok acil yok yatan hasta yok .. süt izni de veriyor.. kaçırmayayım dedim
canım benim hepsi geçecek .. sabır birazcık..

ayyy hastalarkervanına gırdım sımdıde grıp bitirirdi benı kulak basım çatlıyor
üstelik orucum ve sahura kalkamadım
geçmiş olsun canımm

Anlaştınız mı başlıyor musun?

Kizlar ben sahurdan once uyumuyorum, dolayısıyla yeme sürecim devam ediyor. O yüzden iftardan sahura olan menümü paylaşılan bundan sonra

Dünkü menüm

İftar

Az mercimek
1 tabak etli güveç
4 kasik pilav
Kucuk kase cacik
3 dilim karpuz

22:30
1 top sade dondurma
K.k. Kadar serbetli tatlı

02:00
10 fındık
1 kase yogurt
4 hurma

Sahur 03:10
1 yumurta
K.k peynir
3 parmak pide
Tatlı kasığı bal

2-2.5 Lt su

Şimdi acaba iyi mı yapıyorum kötü mü onu bilemedim

Kızlar teşekkür ediyorum ama dün gecenin sonu acilde bitti. taşikardi olmuşum tansiyon alamadılar, nabızım cok düşükmüş.ikisi nasıl aynı anda oluyor anlamadım. ateşim hala düşmedi sayılır. 38lerden 37.7lere indi. şimdi sonuç bekliyorum. pıhtı atıyormuş sanırım ya da enfeksiyon kaptı dediler. dün nankörlük etmişim böyle olacagını bileydim sırt üstü yattıgım zamanlarıma daha cok şükrederdim

evet ya! ben de dün aksam yemekten sonra bayramda gezmeyi planlayıp duruyordum sonra hatırladım fiziki özgrlüğün olmadıgını. bebegim yok ama hamilelik bence cok zor bir süreç. ama bebişler cok tatlıııııı

sagolasın canım. inşallah temennim daha kötü olmadan bitirmek.

caanımmm imkanları cok güzel. peki sonucu geldi mi ? güzel haberler bekliyoruz

geçmiş olsun canım ya ay allah korusun kötü şeyler olmasın kontrol altında olmak iyidir umarım ateşinde düşer kısa zamanda

ispanyol iyiyim canım idare ediyorum kc enzimlerim hala yüksek ama düşüyor yani kontrol oluyorum hala ama aralıkları arttı haftaya kan vereceğim bir daha bu arada akut tonsillit oldum tonsillerim kocaman şiş ve eksudatif beyaz beyaz yutkunurken çok zorlanıyorum birde kulağım çınlıyor ağrıyor ama kbbye de gittim antibiyotik yazmam lazım dedi ama gastroenterolojide profla konuştum kesinlikle ilaç kullanmanı önermiyorum hala enzimlerin yüksek dayanmaya çalış dedi daha kötü olabilir karaciğerin dedi yarın işe gidicem raporumda bitti bakalım idare edebilecekmiyim kulağım ağrımasa yine dayanıyordum 1 haftadır şimdi gece çok zorluyor uyurken çınlaması falan
bu arada hayırlı olur umarım yeni işin belkide en iyisi buydu ispanyol iş yeri hekimliği daha rahat olabilir umarım herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…