- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
evet canım ben ıyı gıdıyordu ama uymadım ben sabah ve oğlen yedım aksam normal yaptımKizlar!
Hurma detoksu kim yapmıştı? Sevim sen mı?
çok sıkıldım evde canım ya.. bi de özelde pek iş fırsatımız olmuyor.. şartları da oldukça iyi nöbet yok acil yok yatan hasta yok .. süt izni de veriyor.. kaçırmayayım dedimdeadline kuzum nerelerdesin gel ama
dagatesi sen yatmaktan kendini kilo almış gibi hissediyorsundur , yediklerine dikkat etmediğine inanmam alsanda yine sorun etme göndeririz o kilocukları...
O Otimoti kuzum napıon , cıslara dokunmak yok hee oruçtan şımarma sakın ! Kuşlar dediki zayıflamaya niyetin sanki günden güne azalıomuş , alıştığın vücutta niye hep kalasınki ?
sevim_mrt canım tatlıyı keselim lütfen ! Hiç bir yararı yokki bizeee bak ne güzel verdin devamı gelsin kuzum ...
@sevili6163 kuzum sesin çıkmıyor nerelerdesin ?
@TuTii şişşttt gelmiyecekmisin sen bakim ?
@burcu_87 vayy evlendiğindeki kilodan bile azsın hee valla bravo sana kuzumbasarılarının devamını dilerim ...
ispanyol canımm ne oldu iş görüşmesi? Ayyy yaz gelmiş bizim hatun çalışacak dediğin gibi ekimi bekleseydin bari canım , bak bidaha bulamazsın böyle relax günleri benden söylemesi
canım benim hepsi geçecek .. sabır birazcık..bu mesaj yuksek dozda ozlem icerir!
Menunu okurken canim yuruyus cekti. Oyle ozledim ki yurumeyi. Gecen icim kipir kipirdi dans edeyim dedim. Muzik fln sectim sonra hatirladim ben oynayamam ki!!
Bu arada evet yatmaktan mi oyle yoksa ilaclar cok afedersin kabizlik yapti ondan mi yoksa sahiden mi kilo aldim bilmiyorum. Ama deli gibi spor yapasim hoplayasim var. Fışfış yuzesim daga tirmanasim var! Icimde enerji fazlasi var yaaa!
Bu arada agrilarim yuzunden uyku uyuyamaz oldum. Goruyorsun saat 1.30 ve ben uyanigim! Duzenimi ozledim !!
geçmiş olsun canımmayyy hastalarkervanına gırdım sımdıde grıp bitirirdi benı kulak basım çatlıyor
üstelik orucum ve sahura kalkamadım
evet canım ben ıyı gıdıyordu ama uymadım ben sabah ve oğlen yedım aksam normal yaptım
çok sıkıldım evde canım ya.. bi de özelde pek iş fırsatımız olmuyor.. şartları da oldukça iyi nöbet yok acil yok yatan hasta yok .. süt izni de veriyor.. kaçırmayayım dedim
canım benim hepsi geçecek .. sabır birazcık..
geçmiş olsun canımm
Acayip tok tutuyor amaSahurda denedim de tadı güzel oluyormuş valla. Ben boyle tek tip diyet yapabileceğimi sanmıyorum ama belki kiloda düşüş olmazsa deneyebilirim
Acayip tok tutuyor ama
Sahura kalkabilsem yapacmda kalkamiyomSahurdan once yaptım ama cesaret edemedim tekrar sahur icin kahvaltı yaptım. Denemek lazım, güzel bı yorum okudum bu diyet hskkinda
ne diyeti bakiim o.. ben kesin denemişimdirSahurdan once yaptım ama cesaret edemedim tekrar sahur icin kahvaltı yaptım. Denemek lazım, güzel bı yorum okudum bu diyet hskkinda
ne diyeti bakiim o.. ben kesin denemişimdir
Ayy ne güzel acmissin yüreğini.
Hepsi geçecek elbet, bunu sen de biliyorsun. Ama iste süreç can sıkıcı olabiliyor. Hamileliklerimin son dönemlerinde boyle deli gibi bı seyler yapmak isteyip de yapamazdim ya anladım seni ben.
Sadece fiziksel özellikler degil tabi. Bazen şartlar da boyle sınırlandırıyor insanı. Hayal kuruyorum; birkaç gunluk yurtdışı seyahati, sabah evden çıkıp aksama kadar basinabuyruk gezme özgürlüğü, en basiti bazen 1 saatlik bir yürüyüşe çıkmak bile olamıyor iste ne bileyim
Tatlım geçicek İnşallah , Rabbim dermansız dert vermesin. Sen iyileş hepsi olacak hoplamak ,zıplamak ne istersen o
Çok normal kabızlık,hareketsizliktendir o. Birde bol bol su iç günde 3.5 litreyi bul iyi gelecektir.
Tekrar tekrar geçmiş olsun dagatesicim ...
çok sıkıldım evde canım ya.. bi de özelde pek iş fırsatımız olmuyor.. şartları da oldukça iyi nöbet yok acil yok yatan hasta yok .. süt izni de veriyor.. kaçırmayayım dedim
canım benim hepsi geçecek .. sabır birazcık..
geçmiş olsun canımm
geçmiş olsun canım ya ay allah korusun kötü şeyler olmasın kontrol altında olmak iyidir umarım ateşinde düşer kısa zamandaKızlar teşekkür ediyorum ama dün gecenin sonu acilde bitti. taşikardi olmuşumtansiyon alamadılar, nabızım cok düşükmüş.ikisi nasıl aynı anda oluyor anlamadım. ateşim hala düşmedi sayılır. 38lerden 37.7lere indi. şimdi sonuç bekliyorum. pıhtı atıyormuş sanırım ya da enfeksiyon kaptı dediler. dün nankörlük etmişim böyle olacagını bileydim sırt üstü yattıgım zamanlarıma daha cok şükrederdim
evet ya! ben de dün aksam yemekten sonra bayramda gezmeyi planlayıp duruyordumsonra hatırladım fiziki özgrlüğün olmadıgını. bebegim yok ama hamilelik bence cok zor bir süreç. ama bebişler cok tatlıııııı
sagolasın canım. inşallah temennim daha kötü olmadan bitirmek.
caanımmm imkanları cok güzel. peki sonucu geldi mi ? güzel haberler bekliyoruz
geçmiş olsun canım ya ay allah korusun kötü şeyler olmasın kontrol altında olmak iyidir umarım ateşinde düşer kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?