Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen nasil oldun?
idare ediyorum canım ilaç kullanamıyorum karaciğer enzimlerim yüksek diye ama boğazımkulağım çok ağrıyor arada kaldı ilaç içersem karaciğerime zarar verebilirmiş falan ağrısını çekip dayanmaya çalışıyorum yarında işe gitmem lazım bakalım dayanabilecekmiyim

Oyy Allah kolaylık versin. Bitkiye filan yönel bari.

Hurma yogurt diyeti. Gunde 21 hurma 3 kase yogurt yiyorsun.
denemedim onuu.. ama artık şok diyet yapmamaya yemin etmiştim ben
ayyyy çok çok geçmiş olsun kuzumm.ikisi birarada şöyle olıyor.. tansiyonun düşüyor, onu arttırmak için kalbin daha hızlı atıyor yani taşikardi oluyor ama bir süre sonra yorulup hızlı ama zayıf atıyor nabzın düşük dedikleri zayıf demek istemişlerdir.. canım peki gerekli tetkikler yapıldı mı.. pıhtı atması çok çok ciddi bir durum .. eğer yapılmadıysa mutlaka bugün git görün.. şimdi nasılsın peki..
benim iş oldu .. sadece istifa etmesi var.. siirte gitmeden istifa etmenin yollarını arıyorum.. 20 temmuzda başlıycam
kuzummm kıyamam sana beeenn.. boğazındaki enfelksiyon da öpücük hastalığına yol açan virüs yapıyor olabilir.. ilaç kulanma bence de ...inşallah toparlayacaksın canımm..
tatlım işyeri hekimliği yapmıycam göğüs hastalıkları hekimliği yspıcam yani kendi işimi...erken işe başlamamın nedeni de bu zaten kaçırmak istemedim.. umarım doğru karar vermişimdir.. bir yandan da beklese miydim axaba diyorum..ama artık söz verdim başlıycam

evde oturmaktan iyidir ıspanyol bence icin rahat olsun iki yıl sonra tekrar atama isteme hakkın oluyor mu istifadan sonra oyle bişey varya zamanı gelince olmadı denersin yine atama inşallah herşey güzel olur canım en azından eşinden çocuklarından ayrı olmayacaksin

Yaptilar mi bilmiyorum ispanyol. Kalpte sorun yok dediler ve gonderdiler. Atesim hala37.7lerde. Enfeksiyon baslangicidir dediler. Pihti icin ne yapmalilar bilmiyorum. Ama kalp krizi icin baktilar gibi geldi. Cok sakin gorunuyordum sanirim eko ekye girene kadar kimse sahiden hasta oldugumu dusunmedi. Ama doktorum cok tatliydi yarin kendi doktoruma gidecegim orasi evime uzak diye bugun gidememistim. Ama hala carpintim var atesten dediler. Ay ben hep tip yapamam diyordum ama bugun ekoda sanirim ultrason gibi olan. Doktor kalbimi gosterdi atisini fln cok etkilendim. Muhtesem bisey bence. Hayran kaldim kalbime/ yaradana.

Kalbim sanki asik olmus gibi bir heyecanli gormeyin cikacak gibi olmasa ya da gogsum agrimasa cok tatli bir his olabilirdii

Bu arada ispanyol hayirli olsun isin. Bence kendi alanin olmasi ve esinin cocuklarinin yaninda olman harikaa. Cok huzurlu mutlu bir isin olsub insallah

sağol kuzum inşallah iyi olacak.. 6 ay sonra başvurabiliyorum açıktan atamaya..

Bu arada ispanyol hayirli olsun isin. Bence kendi alanin olmasi ve esinin cocuklarinin yaninda olman harikaa. Cok huzurlu mutlu bir isin olsub insallah
çok sağol canımm..inşallah herşey güzel olacak

şimdi sana soracaklarımı cevaplar msıın
- nefes darlığın , göğüs ağrın var mı
- bacaklarından birinde şişme kıza-rıklık veya ısı artışı, ağrı var mı
-ilaç olarak ne kullanıyorsun, antibiyotik ve kan sulandırıcı verdiler mi
- eko yapmışlar sıkıntı yok çok sevindim.. peki bacaklarına ultrasonla bakıldı mı, göğüs tomografisi çekildi mi..
- şu an nasılsın

Gogus agrim var. Zzaten ilk gogus agrisiyla basladi. Kan sulandirici 2 gun once bitti. Hastaneden ciktiktan sonra antibiyotik vermediler. Agri kesici apranax 500 mg ve mide koruyucu verdiler. Bacagimda ameliyat bolgesinde isi artisi var. Yaniyorum resmen. Su an 38.1 atesim. Esim iste gitmisti hastsne cikisi gelsin diye bekliyrum. Koltuk altima buz koydum. Hani su sporcular kullaniyor ya onlardan. Ara ara dizime de koyuyorum. Gogus tomogrsfisi ya da bacaklarkma bakilmadi. Maalesef tansiyon aletimiz yok.

Dagatesi canim gecmis olsun neoldu bizim takima ya hastaliklar birakmadi bizi rabbim beterinden korusun.
Ispanyol canim hayirli olsun hangi bolumde caliswcaksin nasipse ..

Canım çokk çok geçmiş olsun Umarım geçicidir, belki de ameliyat sonrası oluşan durumlardır. Yinede biliyorum ki çok zor ama kafanı dağıtmayı dene , kendini dinleme kuzum. Sanırım yarın kendi druna gideceksin , o tabiki daha iyi açıklamalar yapacaktır sana . Peki drun telefonu yokmu ? Bir arayıp sorsaydın oluşan şeyleri belki içini rahatlatırdı birazcık ...

ispanyol yeni işin hayırlı uğurlu olsunnn yine yaptın yapacağını baaaakk koca yaz gitti elden! Ama tabiki senin mutlu olman daha önemli , peki kuzulara kim bakıcak ?

ayyy hastalarkervanına gırdım sımdıde grıp bitirirdi benı kulak basım çatlıyor
üstelik orucum ve sahura kalkamadım
ayy bir hastamız daha varmış çokkkk geçmiş olsun canım. Bende iki hafta önce bogaz agrisiyla uyanmiştim hala geçmedi dertleri öksürüğü kaldı. Ama ben ilaç içmeyi pek sevmediğimden kendi kendine geçmesini beklediğimden uzadı. Umarım seninki çabucak geçer canım . Sahuru dert etme ben haftaiçleri hep sahursuz tutuyorum hiç de bişey olmuyor Rabbim yardım ediyor...

DÜNKÜ MENU
SAHUR YOK
İFTARDA
4 KASIK MANTI YOGURT ÇOK TU
KUCUK KASE HOŞAF
KAVUN 3DİLİM+SALATA

SAHURA KALKMIYACAMI ANLAMIS GIBI 23 TE BI MUZ YEDIM
2 LT SU
Çok güzell alkışş
güzel canım devamm ama tatlılar sakın çoğalmasın ! Yaramazlık yok

Ayy sen kızacaksın diye cok korkuyorum cok sukur bu menüyü de atlattık!

Her an ensemde bir april var! Bazen diyorum yesem de yazmasam nolur ki? Ama yapamıyorum tabi. Dürüstlüğümle april müthiş bir ikili oldunuz yihohoho

gözüm üstünde zaten ayyy bende senin menüleri beklemedeyim ne tesadüff !
Olduuu ye yazma sen kendini kandırırsın sadece, cuma günleri o tartıyı kandıramazsın ama
Dürüstlüğün içinde ayrıca tSkrlerrr

O degil de karnına taktım kafayı bugün. Daha da zayıflayınca iyice sarkacak ya zaten çatlak patlak
Bı de karın germe konusuna fotolarına filan baktım iyice tirstim. Ne bilinçsiz yasamisiz yahu! Hamileyim diye ha babam ye. Spor yok bise yok. Sonra da niye boyle oldum?!

He heee bende çocuk da yok daha çatlak dolu hadi senin sebebin var !

herkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…