idare ediyorum canım ilaç kullanamıyorum karaciğer enzimlerim yüksek diye ama boğazımkulağım çok ağrıyor arada kaldı ilaç içersem karaciğerime zarar verebilirmiş falan ağrısını çekip dayanmaya çalışıyorum yarında işe gitmem lazım bakalım dayanabilecekmiyimSen nasil oldun?
idare ediyorum canım ilaç kullanamıyorum karaciğer enzimlerim yüksek diye ama boğazımkulağım çok ağrıyor arada kaldı ilaç içersem karaciğerime zarar verebilirmiş falan ağrısını çekip dayanmaya çalışıyorum yarında işe gitmem lazım bakalım dayanabilecekmiyim
denemedim onuu.. ama artık şok diyet yapmamaya yemin etmiştim benHurma yogurt diyeti. Gunde 21 hurma 3 kase yogurt yiyorsun.
ayyyy çok çok geçmiş olsun kuzumm.ikisi birarada şöyle olıyor.. tansiyonun düşüyor, onu arttırmak için kalbin daha hızlı atıyor yani taşikardi oluyor ama bir süre sonra yorulup hızlı ama zayıf atıyor nabzın düşük dedikleri zayıf demek istemişlerdir.. canım peki gerekli tetkikler yapıldı mı.. pıhtı atması çok çok ciddi bir durum .. eğer yapılmadıysa mutlaka bugün git görün.. şimdi nasılsın peki..Kızlar teşekkür ediyorum ama dün gecenin sonu acilde bitti. taşikardi olmuşumtansiyon alamadılar, nabızım cok düşükmüş.ikisi nasıl aynı anda oluyor anlamadım. ateşim hala düşmedi sayılır. 38lerden 37.7lere indi. şimdi sonuç bekliyorum. pıhtı atıyormuş sanırım ya da enfeksiyon kaptı dediler. dün nankörlük etmişim böyle olacagını bileydim sırt üstü yattıgım zamanlarıma daha cok şükrederdim
evet ya! ben de dün aksam yemekten sonra bayramda gezmeyi planlayıp duruyordumsonra hatırladım fiziki özgrlüğün olmadıgını. bebegim yok ama hamilelik bence cok zor bir süreç. ama bebişler cok tatlıııııı
sagolasın canım. inşallah temennim daha kötü olmadan bitirmek.
caanımmm imkanları cok güzel. peki sonucu geldi mi ? güzel haberler bekliyoruz
kuzummm kıyamam sana beeenn.. boğazındaki enfelksiyon da öpücük hastalığına yol açan virüs yapıyor olabilir.. ilaç kulanma bence de ...inşallah toparlayacaksın canımm..ispanyol iyiyim canım idare ediyorum kc enzimlerim hala yüksek ama düşüyor yani kontrol oluyorum hala ama aralıkları arttı haftaya kan vereceğim bir daha bu arada akut tonsillit oldum tonsillerim kocaman şiş ve eksudatif beyaz beyaz yutkunurken çok zorlanıyorum birde kulağım çınlıyor ağrıyor ama kbbye de gittim antibiyotik yazmam lazım dedi ama gastroenterolojide profla konuştum kesinlikle ilaç kullanmanı önermiyorum hala enzimlerin yüksek dayanmaya çalış dedi daha kötü olabilir karaciğerin dedi yarın işe gidicem raporumda bitti bakalım idare edebilecekmiyim kulağım ağrımasa yine dayanıyordum 1 haftadır şimdi gece çok zorluyor uyurken çınlaması falan
bu arada hayırlı olur umarım yeni işin belkide en iyisi buydu ispanyol iş yeri hekimliği daha rahat olabilir umarım herşey istediğin gibi olur
evde oturmaktan iyidir ıspanyol bence icin rahat olsun iki yıl sonra tekrar atama isteme hakkın oluyor mu istifadan sonra oyle bişey varya zamanı gelince olmadı denersin yine atamadenemedim onuu.. ama artık şok diyet yapmamaya yemin etmiştim ben
ayyyy çok çok geçmiş olsun kuzumm.ikisi birarada şöyle olıyor.. tansiyonun düşüyor, onu arttırmak için kalbin daha hızlı atıyor yani taşikardi oluyor ama bir süre sonra yorulup hızlı ama zayıf atıyor nabzın düşük dedikleri zayıf demek istemişlerdir.. canım peki gerekli tetkikler yapıldı mı.. pıhtı atması çok çok ciddi bir durum .. eğer yapılmadıysa mutlaka bugün git görün.. şimdi nasılsın peki..
benim iş oldu .. sadece istifa etmesi var.. siirte gitmeden istifa etmenin yollarını arıyorum.. 20 temmuzda başlıycam
kuzummm kıyamam sana beeenn.. boğazındaki enfelksiyon da öpücük hastalığına yol açan virüs yapıyor olabilir.. ilaç kulanma bence de ...inşallah toparlayacaksın canımm..
tatlım işyeri hekimliği yapmıycam göğüs hastalıkları hekimliği yspıcam yani kendi işimi...erken işe başlamamın nedeni de bu zaten kaçırmak istemedim.. umarım doğru karar vermişimdir.. bir yandan da beklese miydim axaba diyorum..ama artık söz verdim başlıycam
Yaptilar mi bilmiyorum ispanyol. Kalpte sorun yok dediler ve gonderdiler. Atesim hala37.7lerde. Enfeksiyon baslangicidir dediler. Pihti icin ne yapmalilar bilmiyorum. Ama kalp krizi icin baktilar gibi geldi. Cok sakin gorunuyordum sanirim eko ekye girene kadar kimse sahiden hasta oldugumu dusunmedi. Ama doktorum cok tatliydidenemedim onuu.. ama artık şok diyet yapmamaya yemin etmiştim ben
ayyyy çok çok geçmiş olsun kuzumm.ikisi birarada şöyle olıyor.. tansiyonun düşüyor, onu arttırmak için kalbin daha hızlı atıyor yani taşikardi oluyor ama bir süre sonra yorulup hızlı ama zayıf atıyor nabzın düşük dedikleri zayıf demek istemişlerdir.. canım peki gerekli tetkikler yapıldı mı.. pıhtı atması çok çok ciddi bir durum .. eğer yapılmadıysa mutlaka bugün git görün.. şimdi nasılsın peki..
benim iş oldu .. sadece istifa etmesi var.. siirte gitmeden istifa etmenin yollarını arıyorum.. 20 temmuzda başlıycam
kuzummm kıyamam sana beeenn.. boğazındaki enfelksiyon da öpücük hastalığına yol açan virüs yapıyor olabilir.. ilaç kulanma bence de ...inşallah toparlayacaksın canımm..
tatlım işyeri hekimliği yapmıycam göğüs hastalıkları hekimliği yspıcam yani kendi işimi...erken işe başlamamın nedeni de bu zaten kaçırmak istemedim.. umarım doğru karar vermişimdir.. bir yandan da beklese miydim axaba diyorum..ama artık söz verdim başlıycam
sağol kuzum inşallah iyi olacak.. 6 ay sonra başvurabiliyorum açıktan atamaya..evde oturmaktan iyidir ıspanyol bence icin rahat olsun iki yıl sonra tekrar atama isteme hakkın oluyor mu istifadan sonra oyle bişey varya zamanı gelince olmadı denersin yine atamainşallah herşey güzel olur canım en azından eşinden çocuklarından ayrı olmayacaksin
çok sağol canımm..inşallah herşey güzel olacakBu aradaispanyol hayirli olsun isin. Bence kendi alanin olmasi ve esinin cocuklarinin yaninda olman harikaa. Cok huzurlu mutlu bir isin olsub insallah
şimdi sana soracaklarımı cevaplar msıınYaptilar mi bilmiyorum ispanyol. Kalpte sorun yok dediler ve gonderdiler. Atesim hala37.7lerde. Enfeksiyon baslangicidir dediler. Pihti icin ne yapmalilar bilmiyorum. Ama kalp krizi icin baktilar gibi geldi. Cok sakin gorunuyordum sanirim eko ekye girene kadar kimse sahiden hasta oldugumu dusunmedi. Ama doktorum cok tatliydiyarin kendi doktoruma gidecegim orasi evime uzak diye bugun gidememistim. Ama hala carpintim var atesten dediler. Ay ben hep tip yapamam diyordum ama bugun ekoda sanirim ultrason gibi olan. Doktor kalbimi gosterdi atisini fln cok etkilendim. Muhtesem bisey bence. Hayran kaldim kalbime/ yaradana.
Kalbim sanki asik olmus gibi bir heyecanli gormeyincikacak gibi olmasa ya da gogsum agrimasa cok tatli bir his olabilirdii
Gogus agrim var. Zzaten ilk gogus agrisiyla basladi. Kan sulandirici 2 gun once bitti. Hastaneden ciktiktan sonra antibiyotik vermediler. Agri kesici apranax 500 mg ve mide koruyucu verdiler. Bacagimda ameliyat bolgesinde isi artisi var. Yaniyorum resmen. Su an 38.1 atesim. Esim iste gitmisti hastsne cikisi gelsin diye bekliyrum. Koltuk altima buz koydum. Hani su sporcular kullaniyor ya onlardan. Ara ara dizime de koyuyorum. Gogus tomogrsfisi ya da bacaklarkma bakilmadi. Maalesef tansiyon aletimiz yok.şimdi sana soracaklarımı cevaplar msıın
- nefes darlığın , göğüs ağrın var mı
- bacaklarından birinde şişme kıza-rıklık veya ısı artışı, ağrı var mı
-ilaç olarak ne kullanıyorsun, antibiyotik ve kan sulandırıcı verdiler mi
- eko yapmışlar sıkıntı yok çok sevindim.. peki bacaklarına ultrasonla bakıldı mı, göğüs tomografisi çekildi mi..
- şu an nasılsın
Canım çokk çok geçmiş olsunGogus agrim var. Zzaten ilk gogus agrisiyla basladi. Kan sulandirici 2 gun once bitti. Hastaneden ciktiktan sonra antibiyotik vermediler. Agri kesici apranax 500 mg ve mide koruyucu verdiler. Bacagimda ameliyat bolgesinde isi artisi var. Yaniyorum resmen. Su an 38.1 atesim. Esim iste gitmisti hastsne cikisi gelsin diye bekliyrum. Koltuk altima buz koydum. Hani su sporcular kullaniyor ya onlardan. Ara ara dizime de koyuyorum. Gogus tomogrsfisi ya da bacaklarkma bakilmadi. Maalesef tansiyon aletimiz yok.
ayy bir hastamız daha varmışayyy hastalarkervanına gırdım sımdıde grıp bitirirdi benı kulak basım çatlıyor
üstelik orucum ve sahura kalkamadım
Çok güzell alkışşDÜNKÜ MENU
SAHUR YOK
İFTARDA
4 KASIK MANTI YOGURT ÇOK TU
KUCUK KASE HOŞAF
KAVUN 3DİLİM+SALATA
SAHURA KALKMIYACAMI ANLAMIS GIBI 23 TE BI MUZ YEDIM
2 LT SU
güzel canım devamm ama tatlılar sakın çoğalmasın ! Yaramazlık yokKizlar ben sahurdan once uyumuyorum, dolayısıyla yeme sürecim devam ediyor. O yüzden iftardan sahura olan menümü paylaşılan bundan sonra
Dünkü menüm
İftar
Az mercimek
1 tabak etli güveç
4 kasik pilav
Kucuk kase cacik
3 dilim karpuz
22:30
1 top sade dondurma
K.k. Kadar serbetli tatlı
02:00
10 fındık
1 kase yogurt
4 hurma
Sahur 03:10
1 yumurta
K.k peynir
3 parmak pide
Tatlı kasığı bal
2-2.5 Lt su
Şimdi acaba iyi mı yapıyorum kötü mü onu bilemedim
ayy bir hastamız daha varmışçokkkk geçmiş olsun canım. Bende iki hafta önce bogaz agrisiyla uyanmiştim hala geçmedi dertleri öksürüğü kaldı. Ama ben ilaç içmeyi pek sevmediğimden kendi kendine geçmesini beklediğimden uzadı. Umarım seninki çabucak geçer canım . Sahuru dert etme ben haftaiçleri hep sahursuz tutuyorum hiç de bişey olmuyor Rabbim yardım ediyor...
Çok güzell alkışş
güzel canım devamm ama tatlılar sakın çoğalmasın ! Yaramazlık yok
gözüm üstünde zatenAyy sen kızacaksın diye cok korkuyorum cok sukur bu menüyü de atlattık!
Her an ensemde bir april var! Bazen diyorum yesem de yazmasam nolur ki? Ama yapamıyorum tabi. Dürüstlüğümle april müthiş bir ikili oldunuz yihohoho
gözüm üstünde zatenayyy bende senin menüleri beklemedeyim ne tesadüff !
Olduuu ye yazmasen kendini kandırırsın sadece, cuma günleri o tartıyı kandıramazsın ama
Dürüstlüğün içinde ayrıca tSkrlerrr
He heeeO degil de karnına taktım kafayı bugün. Daha da zayıflayınca iyice sarkacak ya zaten çatlak patlak
Bı de karın germe konusuna fotolarına filan baktım iyice tirstim. Ne bilinçsiz yasamisiz yahu! Hamileyim diye ha babam ye. Spor yok bise yok. Sonra da niye boyle oldum?!
He heeebende çocuk da yok daha çatlak dolu hadi senin sebebin var !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?