Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hosgeldin canım hadi bakalım vira bismillah. Boyumuz aynı sayılır. Ben de bir zamanlar 82 idim. Ama yaslarımız bayagi bi farklı tabi

Hoşgeldin öncelikle takımımızda kurallarımız var tabiki zamanla öğreneceksin. Hergün menü su spor miktarı paylasımı ve motive olmak esas, her cuma kilo bildirimimiz var şimdilik bu kadar . Zaten sende görerek işler nasıl yürür burada öğreneceksin .iki hafta deneme süresindesin . Hedef kilon nedir ?

ideal kilom 60 :) bir sorum olacaktı. Müsli acaba kilo aldırır mı? sahurda süte katıp yiyorum da tok tutması için.

Hosgeldin canim aramiza kurallara uyarsan emin ol verirsin bende 4ay oncesinde 82ydim suan 67 kiloyum darisi basina

Aprilcim hedef kilisunu sordunya yeni uyenin benim hedef kiloma 2kilo kalmis simdi farkettim
Genellikle sahirda ben musli yiyorum haticecim baska bisey yemiyorum kilo vermeme yardimci oldugunu dusunuyorum ramazandan oncede aksam yemegi niyetiyle yiyordum. Ama sen ilk baslarda cikolata abir cuburlarini kes ogunlerde ikiser dilim kepek ekmegini ye sonralari mideni kuculttukce benim usulumce yapabilirsinsimdi bence kullanma ilk zamanlar dengeli beslenmeye vucudunu alistir bol sivi ic sekerli icecek asitli meyva sularindan uzak dur emin ol kilolar bakmissin senden vazgecip gidiyorlar

ideal kilom 60 :) bir sorum olacaktı. Müsli acaba kilo aldırır mı? sahurda süte katıp yiyorum da tok tutması için.
Sabah erken saatlerde yersen daha iyi olur. Ama tabi diyet yaptığın için sade yulafı tercih etmeni öneririm yada öyle sevemezsen %30 müsli %70 yulaf yapabilirsinde

Kizlar iki gundur telefonuma indirdigim kalca bacak hareketleri yapiyorum resmen bacaklarima sopa vurmuslar morarmis gibi agriyor demekki dogru yokdayim ama hammisim bacak konusunda ..
Gerci 1aydir yuruyuste yapamiyorum neyse kar kardir bari hareketleri yapayimda sıkılasayim yoksa korkuyorum ic bacaklardan sarkacak diye gevsediler cunku

Aaaa ! Opss mezunmu olacaksın yoksa

Bencede simdi tam zamanı zaten spor yaptıkça insan yemeyede kıyamıyor ...

Yok canim 60 la mezun olmak istiyorum hem sizi birakmam ozlerim sizi ben
Tamam canım hatırlatırsın 65 'e düştüğünde hedefini 60'a çekeriz Canım sen 60 olda yine beraberiz daima hiç öyle şey olur mu yuvadan gitmek yok . Sadece kağıt üstünde olur o kadar...

Tamam canım hatırlatırsın 65 'e düştüğünde hedefini 60'a çekeriz Canım sen 60 olda yine beraberiz daima hiç öyle şey olur mu yuvadan gitmek yok . Sadece kağıt üstünde olur o kadar...
Saten 60 cektikten sonra sanmiyorum hemen 60 olabilecegimi yani beraberik yine ins. Ama tarti isini halledemezsem haftayada bildirim yapip izne ayrilabilirim kilo bildirmi yapamam buyuk ihtimalle cunku
Neyae aptilim kizlari yatirdim bende uykumu alayim opuldun canim

tavsiyelerine uyacağım :) iftardan sonra cayı çok severim ben. şimdi onun yerini yeşil çay aldı . 3 bardak içtimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…