herkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..
Hoşgeldinherkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..
Kesinlikle! Canım verelim de bidaha aslaaa almayalımFarketmez en azından korkun olmaz çatlıycam mı diye
Kilo alıp vermek insan vücudunu mahvediyor gercekten
Hosgeldin canim aramiza kurallara uyarsan emin ol verirsin bende 4ay oncesinde 82ydim suan 67 kiloyum darisi basinaherkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..
Sabah erken saatlerde yersen daha iyi olur. Ama tabi diyet yaptığın için sade yulafı tercih etmeni öneririm yada öyle sevemezsen %30 müsli %70 yulaf yapabilirsindeideal kilom 60 :) bir sorum olacaktı. Müsli acaba kilo aldırır mı? sahurda süte katıp yiyorum da tok tutması için.
Aaaa ! Opss mezunmu olacaksın yoksaAprilcim hedef kilisunu sordunya yeni uyenin benim hedef kiloma 2kilo kalmissimdi farkettim
Genellikle sahirda ben musli yiyorum haticecim baska bisey yemiyorum kilo vermeme yardimci oldugunu dusunuyorum ramazandan oncede aksam yemegi niyetiyle yiyordum. Ama sen ilk baslarda cikolata abir cuburlarini kes ogunlerde ikiser dilim kepek ekmegini ye sonralari mideni kuculttukce benim usulumce yapabilirsinsimdi bence kullanma ilk zamanlar dengeli beslenmeye vucudunu alistir bol sivi ic sekerli icecek asitli meyva sularindan uzak dur emin ol kilolar bakmissin senden vazgecip gidiyorlar
Bencede simdi tam zamanıKizlar iki gundur telefonuma indirdigim kalca bacak hareketleri yapiyorum resmen bacaklarima sopa vurmuslar morarmis gibi agriyor demekki dogru yokdayim ama hammisim bacak konusunda ..
Gerci 1aydir yuruyuste yapamiyorum neyse kar kardir bari hareketleri yapayimda sıkılasayim yoksa korkuyorum ic bacaklardan sarkacak diye gevsediler cunku
Yok canim 60 la mezun olmak istiyorum hem sizi birakmam ozlerim sizi benAaaa ! Opss mezunmu olacaksın yoksa
Tamam canım hatırlatırsın 65 'e düştüğünde hedefini 60'a çekerizYok canim 60 la mezun olmak istiyorum hem sizi birakmam ozlerim sizi ben
Saten 60 cektikten sonra sanmiyorum hemen 60 olabilecegimi yani beraberik yine ins.Tamam canım hatırlatırsın 65 'e düştüğünde hedefini 60'a çekerizCanım sen 60 olda yine beraberiz daima hiç öyle şey olur mu yuvadan gitmek yok . Sadece kağıt üstünde olur o kadar...
tavsiyelerine uyacağım :) iftardan sonra cayı çok severim ben. şimdi onun yerini yeşil çay aldı . 3 bardak içtimm :)Aprilcim hedef kilisunu sordunya yeni uyenin benim hedef kiloma 2kilo kalmissimdi farkettim
Genellikle sahirda ben musli yiyorum haticecim baska bisey yemiyorum kilo vermeme yardimci oldugunu dusunuyorum ramazandan oncede aksam yemegi niyetiyle yiyordum. Ama sen ilk baslarda cikolata abir cuburlarini kes ogunlerde ikiser dilim kepek ekmegini ye sonralari mideni kuculttukce benim usulumce yapabilirsinsimdi bence kullanma ilk zamanlar dengeli beslenmeye vucudunu alistir bol sivi ic sekerli icecek asitli meyva sularindan uzak dur emin ol kilolar bakmissin senden vazgecip gidiyorlar
tavsiyelerine uyacağım :) iftardan sonra cayı çok severim ben. şimdi onun yerini yeşil çay aldı . 3 bardak içtimm :)
Hosgeldin cnm yesil cayi cok icmekte zararlu carpinti yapabilirtavsiyelerine uyacağım :) iftardan sonra cayı çok severim ben. şimdi onun yerini yeşil çay aldı . 3 bardak içtimm :)
Merhaba kizlar sonunda sahur yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?