Ayyy saol cnm elimde sise icemedigim suyu zorla iciyorum resmenOo buyur canım buyur; kurdum masayı
Evet ya ne zor oluyor suyu içmek o vakit darlığındaAyyy saol cnm elimde sise icemedigim suyu zorla iciyorum resmen
Yooo yapan olmadıKizlar aranizda su alt reklamda cikan gobek eriten limonlu kuru yapan varmiiii ilgimi cekti
Evet ya ne zor oluyor suyu içmek o vakit darlığında
Sahurum bitti benimde sahurda 1muz yiyip yatacaktim annem otur hadi sofraya evinde yap diyetini gidicem 4gun kalmis beynimi yedi oturdum 1dilim ekmekle 2kibrit kutusu helvayi huplettim
Zaten anamin yuzunden sistim a dostlar benilkokulda hergun oglen yemegi niyetiyle yarim ekmege cikolata yada helva paket meyva suyu verirse o cocuktan ne bekliyosunuz sisirdi beni eski resimlerime bakinca aklima geldi dombili bi kizdim ortaokulda 68kilo oldugumu bilirim gencligimi sisirdi kadin simdide yine sisirecek ama yimezler bu geceye mahsustu yimicim bidaha sahurda o cistan
Sukurki benim kizlarim abircubur pek tuketmezler nadir yediririm genellikle ufagi daha minik onun adina konusamam ama buyuk kizim salata meyva canavari yemeklerinde muhakkak yogurt ister saglikli beslenir sukur cips tatli cikolata sevmez nadir yer yani ufaklkta ablasina benzer ins. Ama meyveyle arasi yok onun belli simdidenEvet, basta kendi cocuklarıma cok üzülüyorum ben. Hemen alt katımızda abur cubur cenneti babaanne evi var. Buyuk kızı bayağı korudum da kucuk kalabalıkta kaynadı en basından beri. Allah saglik versin hepsine
Sukurki benim kizlarim abircubur pek tuketmezler nadir yediririm genellikle ufagi daha minik onun adina konusamam ama buyuk kizim salata meyva canavari yemeklerinde muhakkak yogurt ister saglikli beslenir sukur cips tatli cikolata sevmez nadir yer yani ufaklkta ablasina benzer ins. Ama meyveyle arasi yok onun belli simdiden
Maşallah nazar değmesin.
Biz eşimle nisanliyken görüntülü konuşurduk. Gece çalıştığı icin Gece 3 buçukta evde olurdu. Kaynanam belirirdi fonda; elinde 10lu halley paketi, birkaç gofret.. Esim de yerdi tabi. Basta garipsedigim birçok şeyi ben de benimsedim evlendikten sonra. Aaah gökten zembille inmiyo tabi kilolar
Oglusuna halleymi yediriyordu ahh su anneler benimki yedirdi yedirdi evlendikten sonra biraz gobegim ciksa 4 5 kilo vermen lazim diye kiloyu takardi sonra kendisi kilo alinca konusmaz oldu simdi ben kilo verdim o aldi ye diyor yine ama yimezler 15 kilo vermenin hafifligi lezzeti hic bir yemwkte yok artik onu anladim ve ufak kacamaklar haric dinlemiyorum disardaki sesleri yeter artik verme bu kiko yakismis diyorlar ama benim daha gozume batan yerler var bana gore fazlaliklarim var oyuzden durmak yok yola devam
canımcım acilen kendi doktorunla görüş antibiyotik verilmesi gerekir, kan sulandırıcıya da devam etmelisin sonuçta hep atıyorsun ve pıhtı atöma ihtimali var..enfeksiyon olma riski yüksek ama her iki durum da tehlikeli sonuçta.. bugün ne yap et git dktoruna tatlımGogus agrim var. Zzaten ilk gogus agrisiyla basladi. Kan sulandirici 2 gun once bitti. Hastaneden ciktiktan sonra antibiyotik vermediler. Agri kesici apranax 500 mg ve mide koruyucu verdiler. Bacagimda ameliyat bolgesinde isi artisi var. Yaniyorum resmen. Su an 38.1 atesim. Esim iste gitmisti hastsne cikisi gelsin diye bekliyrum. Koltuk altima buz koydum. Hani su sporcular kullaniyor ya onlardan. Ara ara dizime de koyuyorum. Gogus tomogrsfisi ya da bacaklarkma bakilmadi. Maalesef tansiyon aletimiz yok.
canım göğüs hastalıkları bakıcam kendi bölümüm yani..Dagatesi canim gecmis olsun neoldu bizim takima ya hastaliklar birakmadi bizi rabbim beterinden korusun.
Ispanyol canim hayirli olsun hangi bolumde caliswcaksin nasipse ..
babaannemiz ve halamız bakarız dediler..ispanyol yeni işin hayırlı uğurlu olsunnn yine yaptın yapacağını baaaakk koca yaz gitti elden! Ama tabiki senin mutlu olman daha önemli , peki kuzulara kim bakıcak ?
çatlak biraz da genetik.. ben iki doğum yaptım ikisinde de 25-22 kilo aldım bir tane bile çatlağım yok çok şükür.. ama bir arkadaşım 6 kilo aldı pilatesini vs yaptı bir sürü krem kullandı yine de harita gibi karnı.. takılmayın ona genetikse yapacak bişey yok..O degil de karnına taktım kafayı bugün. Daha da zayıflayınca iyice sarkacak ya zaten çatlak patlak
Bı de karın germe konusuna fotolarına filan baktım iyice tirstim. Ne bilinçsiz yasamisiz yahu! Hamileyim diye ha babam ye. Spor yok bise yok. Sonra da niye boyle oldum?!
hoş geldin canım.. öncelikle aburcuburu kes hemencecik vermeye başlatsın zatenherkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..
ahh bu anneler ve eşleeerrrr ... benim de oğlumdan dolayı bozuluyor hep..Sahurum bitti benimde sahurda 1muz yiyip yatacaktim annem otur hadi sofraya evinde yap diyetini gidicem 4gun kalmis beynimi yedi oturdum 1dilim ekmekle 2kibrit kutusu helvayi huplettim
Zaten anamin yuzunden sistim a dostlar benilkokulda hergun oglen yemegi niyetiyle yarim ekmege cikolata yada helva paket meyva suyu verirse o cocuktan ne bekliyosunuz sisirdi beni eski resimlerime bakinca aklima geldi dombili bi kizdim ortaokulda 68kilo oldugumu bilirim gencligimi sisirdi kadin simdide yine sisirecek ama yimezler bu geceye mahsustu yimicim bidaha sahurda o cistan
git tabi aprilim hakettin dinlenmeyi..evde misin bir yerlere gidecek misin..Günaydın fıstıklarbugün benim son izne çıkıyorum oyyy bitsede gitsek!!
Günaydın fıstıklarbugün benim son izne çıkıyorum oyyy bitsede gitsek!!
canımcım acilen kendi doktorunla görüş antibiyotik verilmesi gerekir, kan sulandırıcıya da devam etmelisin sonuçta hep atıyorsun ve pıhtı atöma ihtimali var..enfeksiyon olma riski yüksek ama her iki durum da tehlikeli sonuçta.. bugün ne yap et git dktoruna tatlım
canım göğüs hastalıkları bakıcam kendi bölümüm yani..
babaannemiz ve halamız bakarız dediler..
çatlak biraz da genetik.. ben iki doğum yaptım ikisinde de 25-22 kilo aldım bir tane bile çatlağım yok çok şükür.. ama bir arkadaşım 6 kilo aldı pilatesini vs yaptı bir sürü krem kullandı yine de harita gibi karnı.. takılmayın ona genetikse yapacak bişey yok..
hoş geldin canım.. öncelikle aburcuburu kes hemencecik vermeye başlatsın zaten
ahh bu anneler ve eşleeerrrr ... benim de oğlumdan dolayı bozuluyor hep..
git tabi aprilim hakettin dinlenmeyi..evde misin bir yerlere gidecek misin..
ben de tekirdağa annemin yanına gidiyorum , bayrama kadar yokum belkigiremeyebilirim o zaman izinli yazarsınız olur mu
Aynen oyle canim artik fazlaliklar batiyor gozumuzeDımı? Onceden normal görebiliyorduk kendimizi. Şimdi iskelet ve kastan gayrısı fazlalık görünüyor gözümüze
Günaydın fıstıklarbugün benim son izne çıkıyorum oyyy bitsede gitsek!!
merhabalar dün ki menümü söyleyeyim bende :)
Sahur
1 haşlanmış yumurta
çay tabağı kadar peynir
bir dilim pide
bir tabak salata
bir tabak karpuz
İftar
3-4 çatal haşlanmış kırmızı et
bir tas karışık meyve kompostosu
yarım tas pilav
bir tabak salata
bir tas yoğurt
bir tabak karpuz
Ara öğün
3 fincan yeşil çay
bir avuç çekirdek
bir çilekli yoğurt
toplam ne kadar su içtiğim hesaplamadım bugün ona da bakıcam :)
dün 30 dk iftardan sonra egzersiz yaptım. 30 dk da iftar öncesi yürüyüş yaptım:)
Evet ya iftarda karpuz çok yemeyin diyorlarda iştee :) neyse dediğin gibi ben onu ara öğüne alayım :))Menün güzel canım. Yalnız o iftardaki karpuz olmamalı. Ara ogun olarak sonradan tüketmen daha dogru. Tabi miktarı da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?