Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sahurum bitti benimde sahurda 1muz yiyip yatacaktim annem otur hadi sofraya evinde yap diyetini gidicem 4gun kalmis beynimi yedi oturdum 1dilim ekmekle 2kibrit kutusu helvayi huplettim
Zaten anamin yuzunden sistim a dostlar ben ilkokulda hergun oglen yemegi niyetiyle yarim ekmege cikolata yada helva paket meyva suyu verirse o cocuktan ne bekliyosunuz sisirdi beni eski resimlerime bakinca aklima geldi dombili bi kizdim ortaokulda 68kilo oldugumu bilirim gencligimi sisirdi kadin simdide yine sisirecek ama yimezler bu geceye mahsustu yimicim bidaha sahurda o cistan

Evet, basta kendi cocuklarıma cok üzülüyorum ben. Hemen alt katımızda abur cubur cenneti babaanne evi var. Buyuk kızı bayağı korudum da kucuk kalabalıkta kaynadı en basından beri. Allah saglik versin hepsine

Evet, basta kendi cocuklarıma cok üzülüyorum ben. Hemen alt katımızda abur cubur cenneti babaanne evi var. Buyuk kızı bayağı korudum da kucuk kalabalıkta kaynadı en basından beri. Allah saglik versin hepsine
Sukurki benim kizlarim abircubur pek tuketmezler nadir yediririm genellikle ufagi daha minik onun adina konusamam ama buyuk kizim salata meyva canavari yemeklerinde muhakkak yogurt ister saglikli beslenir sukur cips tatli cikolata sevmez nadir yer yani ufaklkta ablasina benzer ins. Ama meyveyle arasi yok onun belli simdiden

Maşallah nazar değmesin.
Biz eşimle nisanliyken görüntülü konuşurduk. Gece çalıştığı icin Gece 3 buçukta evde olurdu. Kaynanam belirirdi fonda; elinde 10lu halley paketi, birkaç gofret.. Esim de yerdi tabi. Basta garipsedigim birçok şeyi ben de benimsedim evlendikten sonra. Aaah gökten zembille inmiyo tabi kilolar

Oglusuna halleymi yediriyordu ahh su anneler benimki yedirdi yedirdi evlendikten sonra biraz gobegim ciksa 4 5 kilo vermen lazim diye kiloyu takardi sonra kendisi kilo alinca konusmaz oldu simdi ben kilo verdim o aldi ye diyor yine ama yimezler 15 kilo vermenin hafifligi lezzeti hic bir yemwkte yok artik onu anladim ve ufak kacamaklar haric dinlemiyorum disardaki sesleriyeter artik verme bu kiko yakismis diyorlar ama benim daha gozume batan yerler var bana gore fazlaliklarim var oyuzden durmak yok yola devam

Dımı? Onceden normal görebiliyorduk kendimizi. Şimdi iskelet ve kastan gayrısı fazlalık görünüyor gözümüze

Dünkü menüm
Sabah07
İki dilim ekmek
1tk labne
İki zeytin
Öğle13
3 ks kuru fasulye
Bir ks pilav
Cacık
1 avuç kavun
Akşam 19
İki çiğ köfte
İki ks makarna
1 bardak ayran
Ara 22
İki dilim kavun
2 lt su
Spor yok

canımcım acilen kendi doktorunla görüş antibiyotik verilmesi gerekir, kan sulandırıcıya da devam etmelisin sonuçta hep atıyorsun ve pıhtı atöma ihtimali var..enfeksiyon olma riski yüksek ama her iki durum da tehlikeli sonuçta.. bugün ne yap et git dktoruna tatlım
Dagatesi canim gecmis olsun neoldu bizim takima ya hastaliklar birakmadi bizi rabbim beterinden korusun.
Ispanyol canim hayirli olsun hangi bolumde caliswcaksin nasipse ..
canım göğüs hastalıkları bakıcam kendi bölümüm yani..
ispanyol yeni işin hayırlı uğurlu olsunnn yine yaptın yapacağını baaaakk koca yaz gitti elden! Ama tabiki senin mutlu olman daha önemli , peki kuzulara kim bakıcak ?
babaannemiz ve halamız bakarız dediler..
çatlak biraz da genetik.. ben iki doğum yaptım ikisinde de 25-22 kilo aldım bir tane bile çatlağım yok çok şükür.. ama bir arkadaşım 6 kilo aldı pilatesini vs yaptı bir sürü krem kullandı yine de harita gibi karnı.. takılmayın ona genetikse yapacak bişey yok..
hoş geldin canım.. öncelikle aburcuburu kes hemencecik vermeye başlatsın zaten
ahh bu anneler ve eşleeerrrr ... benim de oğlumdan dolayı bozuluyor hep..
Günaydın fıstıklar bugün benim son izne çıkıyorum oyyy bitsede gitsek!!
git tabi aprilim hakettin dinlenmeyi..evde misin bir yerlere gidecek misin..
ben de tekirdağa annemin yanına gidiyorum , bayrama kadar yokum belkigiremeyebilirim o zaman izinli yazarsınız olur mu

GÜNAYDIN
DÜNKÜ MENU
SAHUR
1 BURGU PEYNIR
YARIM BIRAZ FAZLA SİMİT
1 OĞLANIN DANONESINI YEDIM 2,5 SU
BI DEMET MAYDONAZ

İFTAR
10 YAPRAK SARMA 1 KÜÇÜK KABAK
1 KUCUK KASE HOSAF
2 BARDAK AYRAN
1 HALKA TATLI SIRESINI SIKTIM
2 YESIL ELMA

Ooh bugün en güzel is gunün desene!

Bu babaanne ve halalar olmasa napicaktik zaten.

Ama oyle hep birlikte bırakıp gitmeyin bizi, üzüntüden zayıflarım haaa

Dımı? Onceden normal görebiliyorduk kendimizi. Şimdi iskelet ve kastan gayrısı fazlalık görünüyor gözümüze
Aynen oyle canim artik fazlaliklar batiyor gozumuze batmasida iyi bisey yoksa eskiden nasil batmiyordu orali degildik ve kilo verme gereksimi duymuyorduk sukur simdi farkindayiz

Gunaydin canim
Gunaydin bıstıklar
Kiz hepimiz biranda izinli olmayalim nolucuu yoksa takimin durumu

Dünkü menüm

İftar

1 kase ezogelin çorbası
1 tabak etli türlü
1 kase cacik
Yagsiz Salata

22:30
3 kuru kayısı
10 fındık
1 tatlı kasığı fındık ezmesi

02:00
1 kase yogurt
1 hurma
6 fındık

Sahur

1 yumurta
2 parmak dil peyniri
2 parmak çecil peyniri
2 catal beyaz peynir
1 çatal kavurma
salata
Pide kucuk kare dilim
2 dilim kadar da beyaz ekmek
2 tatlı kasığı bal

2 Lt su

İlk defa eşimle sahur yaptık, pazar kahvaltısı kabul edin

merhabalar dün ki menümü söyleyeyim bende :)

Sahur
1 haşlanmış yumurta
çay tabağı kadar peynir
bir dilim pide
bir tabak salata
bir tabak karpuz

İftar
3-4 çatal haşlanmış kırmızı et
bir tas karışık meyve kompostosu
yarım tas pilav
bir tabak salata
bir tas yoğurt
bir tabak karpuz

Ara öğün
3 fincan yeşil çay
bir avuç çekirdek
bir çilekli yoğurt

toplam ne kadar su içtiğim hesaplamadım bugün ona da bakıcam :)
dün 30 dk iftardan sonra egzersiz yaptım. 30 dk da iftar öncesi yürüyüş yaptım:)

Menün güzel canım. Yalnız o iftardaki karpuz olmamalı. Ara ogun olarak sonradan tüketmen daha dogru. Tabi miktarı da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…