Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar kilo bildirimi yapimm izin aldim biraz bugun eve gittim hemen tartildim 72.6 geldim malum yarin tarti gunu iftarda anneme gidince tartilamiyordum

***1.TAKIM 420.ETAP***

sosyestetik (56.9///%)
ApriL_2007 (74.8///%)
deadline (63.0///%)
ispanyol (69.0///%)

Burcu_87 (67.2///%)
TuTii (61.7///%)

Otimoti (72.5///%)
sevili6163 (89.7///%)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)

1. Takım Ortalaması: %

Evvet çok hakettim yaşasın bitti ! evdeyim maleseff biyere gidemeyeceğiz malum Ramazan , eşimde zaten ilk hafta izinli sadece ikinci hafta yok artık o iftar senin , bu iftar benim dolaşacağız ...
menün gayet güzel gözüküyor zamanlada toparlarsın zaten. Yalnız miktarları tam belirtirmisin ? Mesela kaç kaşık gibi , kaç bardak gibi , kaç avuç gibi. Öyle tabak yazıp kaçmak yok

Seni gidi seniiii

Merak etme! Basım dik, yüzüm ak geliciiim yarın

Bu arada güzel vermissin sevim. Oyle yarın anneye gidip de diyete zeval verme. April herkesi görüyor bak
Görücezzz bakalım cısssslı menülerle nasıl olcaksa
Evet yaaa sakın verdim diye şımarmak yok sevim_mrt dikkatli ol annede
Görürüm tabi zayıflayın istiyorum hemde çokkkkk ...

hoşgeldin canım bence çok çok rahat veririsin fazlalıklarını çikolata bende de vardı artık hiçaramıyorum nerdeyse zamanla alışıyor ilk başta zor geliyor ama

Günaydın fıstıklar bugün benim son izne çıkıyorum oyyy bitsede gitsek!!
april nereyegidiyorsun ne zaman geleceksin buralar sensiz ne yapar ya

Evet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...

Evet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...
hoşgeldin feraceli bende diyorum yanlış yerdemiyim sanırım nerde olacağını bilmeyen bir görünüp kaybolan birisiyle karşı karşıyayız zaten deneme süreleride bu günler için uymazsa takıma alınmaz hiç bir yerde zaten üzme kendini sen

Demek oyleee.. hodri meydan!
Söyle bakalım hangi saatte tartilmami istiyorsun?
saat 18:00 uygundur canım

tatlım biyere gitmiyorum panik yok burdayım sadece tatile çıktık senelik iznimdeyim laylaylalalallaaa! Ahhh zaten benzsiz napar diye kımıldamıyorum yerimden sen biraz toparlanda bigün kaçıcam ama eli kulağında

Hoş buldum...Yok canım ne üzecem

Feraceli, hatice zaten katılmak isteyenler topiğine yazmıştı ve bizde davet ettik. Yani kendikendine gelmedi buraya , haksızlık etmeyelim lütfen. Takım takım gezerken rastlamadık yani birbirimize ama eğerki size söz verdiyse sorun değil sizle devam edebilir ...

Hayır yanlış anladınız hatice bi kaç topiğe günlüğe giriyor katılıyor bence 1-2 topikte kalkmak yeterli yetişemicek kadar topiğe girmwk yanlış

Seni gidi seniiii

Merak etme! Basım dik, yüzüm ak geliciiim yarın

Bu arada güzel vermissin sevim. Oyle yarın anneye gidip de diyete zeval verme. April herkesi görüyor bak
Canim yok hergun ordayiz zaten iftara yakin bebegi almaya gidince kaliyoz mecburen israrlara dayanamayippo

Bu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..

Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar sağlıklımısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…