Evvet çok hakettim yaşasın bitti !canımcım acilen kendi doktorunla görüş antibiyotik verilmesi gerekir, kan sulandırıcıya da devam etmelisin sonuçta hep atıyorsun ve pıhtı atöma ihtimali var..enfeksiyon olma riski yüksek ama her iki durum da tehlikeli sonuçta.. bugün ne yap et git dktoruna tatlım
canım göğüs hastalıkları bakıcam kendi bölümüm yani..
babaannemiz ve halamız bakarız dediler..
çatlak biraz da genetik.. ben iki doğum yaptım ikisinde de 25-22 kilo aldım bir tane bile çatlağım yok çok şükür.. ama bir arkadaşım 6 kilo aldı pilatesini vs yaptı bir sürü krem kullandı yine de harita gibi karnı.. takılmayın ona genetikse yapacak bişey yok..
hoş geldin canım.. öncelikle aburcuburu kes hemencecik vermeye başlatsın zaten
ahh bu anneler ve eşleeerrrr ... benim de oğlumdan dolayı bozuluyor hep..
git tabi aprilim hakettin dinlenmeyi..evde misin bir yerlere gidecek misin..
ben de tekirdağa annemin yanına gidiyorum , bayrama kadar yokum belkigiremeyebilirim o zaman izinli yazarsınız olur mu
menün gayet güzel gözüküyor zamanlada toparlarsın zaten. Yalnız miktarları tam belirtirmisin ? Mesela kaç kaşık gibi , kaç bardak gibi , kaç avuç gibi. Öyle tabak yazıp kaçmak yokmerhabalar dün ki menümü söyleyeyim bende :)
Sahur
1 haşlanmış yumurta
çay tabağı kadar peynir
bir dilim pide
bir tabak salata
bir tabak karpuz
İftar
3-4 çatal haşlanmış kırmızı et
bir tas karışık meyve kompostosu
yarım tas pilav
bir tabak salata
bir tas yoğurt
bir tabak karpuz
Ara öğün
3 fincan yeşil çay
bir avuç çekirdek
bir çilekli yoğurt
toplam ne kadar su içtiğim hesaplamadım bugün ona da bakıcam :)
dün 30 dk iftardan sonra egzersiz yaptım. 30 dk da iftar öncesi yürüyüş yaptım:)
Görücezzz bakalım cısssslı menülerle nasıl olcaksaSeni gidi seniiii
Merak etme! Basım dik, yüzüm ak geliciiim yarın
Bu arada güzel vermissin sevim. Oyle yarın anneye gidip de diyete zeval verme. April herkesi görüyor bak
Görücezzz bakalım cısssslı menülerle nasıl olcaksa
Evet yaaa sakın verdim diye şımarmak yoksevim_mrt dikkatli ol annede
Görürüm tabi zayıflayın istiyorum hemde çokkkkk ...
hoşgeldin canım bence çok çok rahat veririsin fazlalıklarını çikolata bende de vardı artık hiçaramıyorum nerdeyse zamanla alışıyor ilk başta zor geliyor amaherkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..
april nereyegidiyorsun ne zaman geleceksin buralar sensiz ne yapar yaGünaydın fıstıklarbugün benim son izne çıkıyorum oyyy bitsede gitsek!!
Evet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...herkese merhabaa:) ben Hatice. 19 yaşındayım. 81 kilo 165 boyum . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. hayatım İstanbul ile Erzurum arasında koşuşturmayla geçiyor. Diyeceksiniz şimdi madem koşuşturuyorsun bu fazla kilolar niyeee :) hemmen cevap veriyorum ÇİKOLATALAR .. Dün gece itibariyle aldıgım kararla diyete girdim. takımlara girmek istedim sağolsunlar bu takım davet etti.çok mutlu oldum . inşallah 15-20 kilo civarı eksildimi tamamdır diye düşünüyorum ..
Evet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...
saat 18:00 uygundur canımDemek oyleee.. hodri meydan!
Söyle bakalım hangi saatte tartilmami istiyorsun?
tatlım biyere gitmiyorumhoşgeldin canım bence çok çok rahat veririsin fazlalıklarını çikolata bende de vardı artık hiçaramıyorum nerdeyse zamanla alışıyor ilk başta zor geliyor ama
april nereyegidiyorsun ne zaman geleceksin buralar sensiz ne yapar ya
Hoş buldum...Yok canım ne üzecemhoşgeldin feraceli bende diyorum yanlış yerdemiyim sanırım nerde olacağını bilmeyen bir görünüp kaybolan birisiyle karşı karşıyayız zaten deneme süreleride bu günler için uymazsa takıma alınmaz hiç bir yerde zaten üzme kendini sen
Feraceli, hatice zaten katılmak isteyenler topiğine yazmıştı ve bizde davet ettik. Yani kendikendine gelmedi buraya , haksızlık etmeyelim lütfen. Takım takım gezerken rastlamadık yani birbirimizeEvet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...
Hayır yanlış anladınız hatice bi kaç topiğe günlüğe giriyor katılıyor bence 1-2 topikte kalkmak yeterli yetişemicek kadar topiğe girmwk yanlışFeraceli, hatice zaten katılmak isteyenler topiğine yazmıştı ve bizde davet ettik. Yani kendikendine gelmedi buraya , haksızlık etmeyelim lütfen. Takım takım gezerken rastlamadık yani birbirimizeama eğerki size söz verdiyse sorun değil sizle devam edebilir ...
Anladım canım , tŞkrler. Bir bakalım neymişHayır yanlış anladınız hatice bi kaç topiğe günlüğe giriyor katılıyor bence 1-2 topikte kalkmak yeterli yetişemicek kadar topiğe girmwk yanlış
Tamam canım.. Görüşürüz bendende gucak dolusu sevgilerAnladım canım , tŞkrler. Bir bakalım neymişne değilmiş haklısın sevgilerle...
Canim yok hergun ordayiz zaten iftara yakin bebegi almaya gidince kaliyoz mecburen israrlara dayanamayippoSeni gidi seniiii
Merak etme! Basım dik, yüzüm ak geliciiim yarın
Bu arada güzel vermissin sevim. Oyle yarın anneye gidip de diyete zeval verme. April herkesi görüyor bak
Yok cnm merak etme gecti artik o doyumsuz gunlerGörücezzz bakalım cısssslı menülerle nasıl olcaksa
Evet yaaa sakın verdim diye şımarmak yoksevim_mrt dikkatli ol annede
Görürüm tabi zayıflayın istiyorum hemde çokkkkk ...
İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar sağlıklımısınız?Bu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..
Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?