Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar sağlıklımısınız?

Biz zayıf ve sağlıklız grup olmuşuz abla haberimiz yok bak

Askolsun arkadaslar dalga gecmek ne demek. Yanlis anlaşıldıysam özür dilerim. ayrıca hastalik ayıbı olan bir şey degil ki dalga geçilsin. Bilmeden kırmışsam özür dilerim. Hepimiz aynı amac icin buradayız. Bu arada bizim takımda da cok hasta var :)

Sizin takımınızda hasta olan herkese allahtan şifa diliyorum dediğin gibi hepimiz aynı amaç için buradayız eğer ki diğer takımları gezip dolaşıyorsak amacımız nerde daha güzel bir uygulama var nasıl motive olunuyor bunlara bakılmalı diye düşünüyorum. Özür için kendi adıma teşekkür ederim biz böyle şeyler olsun istemiyoruz.

Amacım farklı degildi zaten. Basarili gördüğüm icin ugramistim. Art niyetli düşünsem boyle açık bir ortamda konuşamazdim bunu zaten. Anlayışınıza teşekkürler

Evet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...
canım benim bi yanlış anlaşılma var heralde. Takım olarak 1. takım dışında hiç bir takımda yokum . Sadece buraya yazıyorum bide ayrıca kendi diyet günlüğüm var oraya da arada yazıyorum başka bi yerle ilgim yok ki . Seninle de özelden konuştuk tanıştık destek olucağız birbirimize diye. başka bi sorun var mı :)

Hayır yok canım... Sana başarılar cuma zayıflama grupları gerçekten çok iyi eminim sende kilo verirsin...iyi akşamlar

Sevgili takım arkadaslarım,

Daha once yazmış oldugum bir mesaj yüzünden takımıma laf ettirdim, hepinizden özür diliyorum. Ama gerekli açıklamayı kendi gruplarına da yaptım, artık bir sorun kaldığını düşünmüyorum. Hepinizi seviyorum
Muck

Hoş buldum...Yok canım ne üzecem
arada sohbete gelirsen bekleriz o zaman burayada
İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar sağlıklımısınız?
aynura kaptanım yanlış anlaşılma olmuş sanırım bizim takımdada hasta ameliyatlı bol yani konu ordan açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam hani sağlıklı olmak kısmı birdearkadaş sizin takımı başarılı bulduğunu söylemişti aslında ordan karışmış biraz yanlış anlaşıldıysa sizi kırdıysak takım adına özür dilerim sizden ki hiç kimsenin sağlıkla dalga geçmeye hakkı yok bende 2 aydır hastayım çeşitli hastalıklarla boğuşuyorum o hastalar kervanındayım kimsenin sağlıkla dalga geçmesine de izin vermeyiz yani ama yine de özür dileriz yanlış anlaşıldıysa ki arkadaşımızda özür dilemiş sanırım

Deadline nasil oldun? Toparlandın mı biraz?
idare ediyorum canım sağol en azından artık bişeyler yiyebilecek kıvamdayım boğazım ağrıyor biraz kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ya zor oluyor bakalım haftayada kan verip değerlerime bakacaklar umarım iyi çıkar april izne ayrılıyor sanırım onun yokluğunda kendinizi bırakmayın mümkün olduğunca buralardayım takipteyim sizi

Teşekkürler canım

April yıllık izine çıkıyor ama şimdilik buralarda canım sen merak etme

Daha iyi olmana sevindim. Kilona nasil yansıdı onu merak ediyorum. Yarın görürüz artık

Opppss! Her yeri kuşlar sarmış vayy neler olmuş burda kızlar ? Açıkçası çok üzüldüm bir gerilme olmuş, bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen zayıflama topiğimizi herkes zayıflamasına baksın .
Konu kapanmıştır ortada ne suçlu ! Ne de özür dilenecek bir durum vardır büyütmeyiniz lütfen ! ( hiç tarzım olmayan hareketleri takımımda istemiyorum Ve arkadaşlarımında herzaman sevecen ve saygılı olmasından gurur duyuyorum)

april gitmeden seni gördüğüm iyi oldu ya çıkıyordum tam ama özledim seni ya bir selam vereyim dedim

tatlım burada izne ayrılmadım , işte izne ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…