- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar mı sağlıklımısınız?
İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar sağlıklımısınız?
Biz zayıf ve sağlıklız grup olmuşuz abla haberimiz yok bak
Askolsun arkadaslar dalga gecmek ne demek. Yanlis anlaşıldıysam özür dilerim. ayrıca hastalik ayıbı olan bir şey degil ki dalga geçilsin. Bilmeden kırmışsam özür dilerim. Hepimiz aynı amac icin buradayız. Bu arada bizim takımda da cok hasta var :)
saat 18:00 uygundur canım
tatlım biyere gitmiyorumpanik yok burdayım sadece tatile çıktık senelik iznimdeyim laylaylalalallaaa! Ahhh zaten benzsiz napar diye kımıldamıyorum yerimden sen biraz toparlanda bigün kaçıcam ama eli kulağında
Sizin takımınızda hasta olan herkese allahtan şifa diliyorum dediğin gibi hepimiz aynı amaç için buradayız eğer ki diğer takımları gezip dolaşıyorsak amacımız nerde daha güzel bir uygulama var nasıl motive olunuyor bunlara bakılmalı diye düşünüyorum. Özür için kendi adıma teşekkür ederim biz böyle şeyler olsun istemiyoruz.
canım benim bi yanlış anlaşılma var heralde. Takım olarak 1. takım dışında hiç bir takımda yokum . Sadece buraya yazıyorum bide ayrıca kendi diyet günlüğüm var oraya da arada yazıyorum başka bi yerle ilgim yok ki . Seninle de özelden konuştuk tanıştık destek olucağız birbirimize diye. başka bi sorun var mı :)Evet gördüğün her takıma giriyorsun ama geri bir daha dönüp bakmıyorsun bide özel mesaj atmıştın bana bende ciddi olduğunu sanmıştım ...
Hayır yok canım... Sana başarılar cuma zayıflama grupları gerçekten çok iyi eminim sende kilo verirsin...iyi akşamlarcanım benim bi yanlış anlaşılma var heralde. Takım olarak 1. takım dışında hiç bir takımda yokum . Sadece buraya yazıyorum bide ayrıca kendi diyet günlüğüm var oraya da arada yazıyorum başka bi yerle ilgim yok ki . Seninle de özelden konuştuk tanıştık destek olucağız birbirimize diye. başka bi sorun var mı :)
Teşekkür ettimHayır yok canım... Sana başarılar cuma zayıflama grupları gerçekten çok iyi eminim sende kilo verirsin...iyi akşamlar
Hoş buldum...Yok canım ne üzecem
aynura kaptanım yanlış anlaşılma olmuş sanırım bizim takımdada hasta ameliyatlı bol yani konu ordan açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam hani sağlıklı olmak kısmı birdearkadaş sizin takımı başarılı bulduğunu söylemişti aslında ordan karışmış biraz yanlış anlaşıldıysa sizi kırdıysak takım adına özür dilerim sizden ki hiç kimsenin sağlıkla dalga geçmeye hakkı yokİnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar sağlıklımısınız?
idare ediyorum canım sağol en azından artık bişeyler yiyebilecek kıvamdayım boğazım ağrıyor biraz kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ya zor oluyor bakalım haftayada kan verip değerlerime bakacaklar umarım iyi çıkarDeadline nasil oldun? Toparlandın mı biraz?
Teşekkürler canımarada sohbete gelirsen bekleriz o zaman burayada
aynura kaptanım yanlış anlaşılma olmuş sanırım bizim takımdada hasta ameliyatlı bol yani konu ordan açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam hani sağlıklı olmak kısmı birdearkadaş sizin takımı başarılı bulduğunu söylemişti aslında ordan karışmış biraz yanlış anlaşıldıysa sizi kırdıysak takım adına özür dilerim sizden ki hiç kimsenin sağlıkla dalga geçmeye hakkı yokbende 2 aydır hastayım çeşitli hastalıklarla boğuşuyorum o hastalar kervanındayım kimsenin sağlıkla dalga geçmesine de izin vermeyiz yani ama yine de özür dileriz yanlış anlaşıldıysa ki arkadaşımızda özür dilemiş sanırım
idare ediyorum canım sağol en azından artık bişeyler yiyebilecek kıvamdayım boğazım ağrıyor biraz kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ya zor oluyor bakalım haftayada kan verip değerlerime bakacaklar umarım iyi çıkarapril izne ayrılıyor sanırım onun yokluğunda kendinizi bırakmayın mümkün olduğunca buralardayım takipteyim sizi
april gitmeden seni gördüğüm iyi oldu ya çıkıyordum tam ama özledim seni ya bir selam vereyim dedimOpppss! Her yeri kuşlar sarmış vayyneler olmuş burda kızlar ? Açıkçası çok üzüldüm bir gerilme olmuş, bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen zayıflama topiğimizi herkes zayıflamasına baksın .
Konu kapanmıştır ortada ne suçlu ! Ne de özür dilenecek bir durum vardır büyütmeyiniz lütfen ! ( hiç tarzım olmayan hareketleri takımımda istemiyorum Ve arkadaşlarımında herzaman sevecen ve saygılı olmasından gurur duyuyorum)
Kuzummmapril gitmeden seni gördüğüm iyi oldu ya çıkıyordum tam ama özledim seni ya bir selam vereyim dedim
Kuzummmnaber?
Evvet artık buralardayım 7/24Aprilim izne çıktın geceleri görürüz seni artık hi?
tatlım burada izne ayrılmadım , işte izne ayrıldımidare ediyorum canım sağol en azından artık bişeyler yiyebilecek kıvamdayım boğazım ağrıyor biraz kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ya zor oluyor bakalım haftayada kan verip değerlerime bakacaklar umarım iyi çıkarapril izne ayrılıyor sanırım onun yokluğunda kendinizi bırakmayın mümkün olduğunca buralardayım takipteyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?