Evvet artık buralardayım 7/24İnşallah tabiki bir aksilik olmazsa ...
Yarın sabah ve diğer sabahlar erken kalkmaktan kurtulacağım en güzel yanıda bu!
Aynenn çok mutluyumOh oh ne mutlu sana!
Ben de yatmıyorum sahura kadar. Cocukları da mümkün olduğunca gec uyutuyorum sabah uyusunlar die iyi oluyo . Bir de ikindi uykumuz var. Allah çalışarak oruc tutanların yardımcısı olsun
Aynenn çok mutluyum
Bende yatmam artık sanırım nasılsa tatildeyiz. Fakat bugün zorluyor sabah erken kalktığım için sesim kesilirse bilki sızdım
He heeee yok eşimi kaldırmam lazım geçmesin . Ben yarında tutamıcam da ctesi başlıyorum yine kaldığım yerden devam nasipse ...Aman uykuya dalıp sahuru geçirme de uyu tabi yoruldun bugün
He heeee yok eşimi kaldırmam lazım geçmesin . Ben yarında tutamıcam da ctesi başlıyorum yine kaldığım yerden devam nasipse ...
İnşaAlah canım hepimizinkiniİnşallah canım Allah kabul etsin
April kaptanım biz kimsenin topiğini meşkul etmiyoruz,sadece arkadaş her ne kadar inkar etse de takımımızın üyelerinin hastalıkları ile bize göre dalga geçmiş...arkadaş sağolsun her türlü yalnış anlaşıldığını anlatmaya çalışsa da senden de böyle bi tepki beklemezdim.takımda hasta olan arkadaşlar çok kırıldığı halde senin kaptan olarak yapman gereken bu olmamalı...istersen arkadaşın mesajına tekrar bak belki anlarsın o zaman...Opppss! Her yeri kuşlar sarmış vayyneler olmuş burda kızlar ? Açıkçası çok üzüldüm bir gerilme olmuş, bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen zayıflama topiğimizi herkes zayıflamasına baksın .
Konu kapanmıştır ortada ne suçlu ! Ne de özür dilenecek bir durum vardır büyütmeyiniz lütfen ! ( hiç tarzım olmayan hareketleri takımımda istemiyorum Ve arkadaşlarımında herzaman sevecen ve saygılı olmasından gurur duyuyorum)
günaydınİnşaAlah canım hepimizinkini
Evet tatlım birazcık evde işlerim var , ve koltuk takımım gelecek bugün erken kalktım tabi bide bünye alışkın olunca yatamıyor ki malesefffgünaydın
erkenden kalkmısssın yinee
Sadece konunun dallandırıp, budaklanması hoşuma gitmedi ! Ben olsaydım senin yerinde sana direkt özelden msj atardım , takımına gelip hopp ne oluyor burada demezdim. Konu nedir ? Ne değildir ? İlk önce senden öğrenirdim . Tabiki herkesin yöntemi farklı , saygı duyarım. Ama dediğim gibi şaşırtınız beni ve bizi ! Tamam ok sorun değil , kolay gelsin sizede konunun kapanması daha iyi olacaktır . Zaten gereken açıklamalar yapılmış herkes tarafından . İyi günler dilerim ....April kaptanım biz kimsenin topiğini meşkul etmiyoruz,sadece arkadaş her ne kadar inkar etse de takımımızın üyelerinin hastalıkları ile bize göre dalga geçmiş...arkadaş sağolsun her türlü yalnış anlaşıldığını anlatmaya çalışsa da senden de böyle bi tepki beklemezdim.takımda hasta olan arkadaşlar çok kırıldığı halde senin kaptan olarak yapman gereken bu olmamalı...istersen arkadaşın mesajına tekrar bak belki anlarsın o zaman...
iyi bende ofıse geldım masamı falan toparlıyorum iş güç iştee bu hafta kılo verecegımı hıc umut etmıyordum annemde olunca iftardan sonra yada sabah hep atrı cıkınca dert edıyordum ama neyseki haftayakı hedefım bellı oldu 70-71 ayy haftadan sonra 60lardaolucam bu bıle hırs yaptırdıEvet tatlım birazcık evde işlerim var , ve koltuk takımım gelecek bugün erken kalktım tabi bide bünye alışkın olunca yatamıyor ki malesefffgünaydın tatlıma , sen nasılsın canım ....
hazı8r patronda gelmemısken kendımı enerjık hıssedıyorken bıraz muzıkle hareket edıyorumiyi bende ofıse geldım masamı falan toparlıyorum iş güç iştee bu hafta kılo verecegımı hıc umut etmıyordum annemde olunca iftardan sonra yada sabah hep atrı cıkınca dert edıyordum ama neyseki haftayakı hedefım bellı oldu 70-71 ayy haftadan sonra 60lardaolucam bu bıle hırs yaptırdı
Zaten hiç beklemediğin zaman gider kilocuklar canım. Anne yemeklerine karşın gayet iyi gitmişsin çok tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canımbenimiyi bende ofıse geldım masamı falan toparlıyorum iş güç iştee bu hafta kılo verecegımı hıc umut etmıyordum annemde olunca iftardan sonra yada sabah hep atrı cıkınca dert edıyordum ama neyseki haftayakı hedefım bellı oldu 70-71 ayy haftadan sonra 60lardaolucam bu bıle hırs yaptırdı
İyi eğlenceler ve yağ yakmalar kuzum . Bende birazcık kaçayım iş yapmaya kalori yakmaya grsrzzz yinehazı8r patronda gelmemısken kendımı enerjık hıssedıyorken bıraz muzıkle hareket edıyorum
günaydınnGünaydın güzel arkadaşlarım , hayırlı cumalar hepimize. Nasılsınız bakim ?
Çok iyiyim canım Şükür. Temizlik yapıyorum hızlı hızlıgünaydınnçok şükür. sen nasılsınn.
Çok güzel maxdünkü menu
SAHUR
YARIM SIMIT 1 BURGU PEYNIR 1 BARDAK LİMONATA SEKERSIZ 1 DEMETTE MAYDANOZ
İFTAR
YARIM KASE MERCIMEK ÇORBA
BÖRÜLCE SALATASI BI KASE
KIZARMIS TAVUK EL KADAR (FİRİNDA)
SALATA 4 KASIK
4 BARDAK AYRAN
1 TANE MAX
1 YESIL ELMA
1 AVUC KIRAZ
2LT SU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?