Odulmu desemm artik bilemedimmÇok güzel maxhariç
İyi bari küçük ödül :)Odulmu desemm artik bilemedimm
April kaptanım biz kimsenin topiğini meşkul etmiyoruz,sadece arkadaş her ne kadar inkar etse de takımımızın üyelerinin hastalıkları ile bize göre dalga geçmiş...arkadaş sağolsun her türlü yalnış anlaşıldığını anlatmaya çalışsa da senden de böyle bi tepki beklemezdim.takımda hasta olan arkadaşlar çok kırıldığı halde senin kaptan olarak yapman gereken bu olmamalı...istersen arkadaşın mesajına tekrar bak belki anlarsın o zaman...
İşte bende buna kızıyorum! Çok güzel açıklamışsın canım, ben hiç orda yazılanları buraya taşımadım çünkü gerek yok! neysee gayet de canım sıkıldı zaten bu konuya sende bişey deme canım daha , uzamasın lütfennnSizin kaptan olarak yaptığınız cok dogru da aprilinki yanlis yani oyle mı?
Hem özrü kabul ediyorsunuz, hem hala dalga gecmis diyorsunuz ve takımınızda hala bunun konuşulmasına izin veriyorsunuz oyle mı? Ateşe körükle gitmek sizinkine denir arkadasım. Bir takım kaptanı bu tür polemiklere girmez ara bulmaya çalışır. Sizin gibi gidip de takımına oyle demişler boyle demişler diye galeyana getirip üstümüze salmaz.
Alınganliginiza laf etmedim, gelip özrümü diledim şimdi siz de ne gerekiyorsa onu yapın.
***1.TAKIM 420.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
ApriL_2007 (74.8///%)
deadline (63.0///%)
ispanyol (69.0///%)
Burcu_87 (67.2///%)
TuTii (61.7///%)
Otimoti (72.5///%)
sevili6163 (89.7///%)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)
1. Takım Ortalaması: %
Siz önce kendinizi sorgulayın bence...kaptanlığıma laf etmek size hiç düşmez...kendimi size anlatıcak da deyilim beni bilen bilir.siz bence kendi yazdığınız mesajı tekrar tekrar okuyun...Sizin kaptan olarak yaptığınız cok dogru da aprilinki yanlis yani oyle mı?
Hem özrü kabul ediyorsunuz, hem hala dalga gecmis diyorsunuz ve takımınızda hala bunun konuşulmasına izin veriyorsunuz oyle mı? Ateşe körükle gitmek sizinkine denir arkadasım. Bir takım kaptanı bu tür polemiklere girmez ara bulmaya çalışır. Sizin gibi gidip de takımına oyle demişler boyle demişler diye galeyana getirip üstümüze salmaz.
Alınganliginiza laf etmedim, gelip özrümü diledim şimdi siz de ne gerekiyorsa onu yapın.
Aprilcim canının sıkılması istemiyorsan takımında bu tarz konuşmalara izin vermezsin...İşte bende buna kızıyorum! Çok güzel açıklamışsın canım, ben hiç orda yazılanları buraya taşımadım çünkü gerek yok! neysee gayet de canım sıkıldı zaten bu konuya sende bişey deme canım daha , uzamasın lütfennn
Yaparlar kuzumSevim maşallah sana yine vermissin. Hem de güzel vermissin
Bakalım haftaici gelmeyenler bugün bildirim yapacaklar mı?
Ben ise noktayı aprilimin belirlediği saat olan 18::00da koyacağım ohm
Tamam canım tşkrler . Sizede kolay gelsin başarılar daimaAprilcim canının sıkılması istemiyorsan takımında bu tarz konuşmalara izin vermezsin...
Bugün değilim canım , yarından itibaren başlıyacağım . Bugün evdeyim koltuklarım gelecek eve bağlandık mecburen, temizlik yapıyorum ufak tefek işlerimi hallediyorum benden bu kadar bu günlük.April hava yine cok güzel bugün. Niyetli de degilesin neler yapmayı planlıyorsun bugün?
Bugün değilim canım , yarından itibaren başlıyacağım . Bugün evdeyim koltuklarım gelecek eve bağlandık mecburen, temizlik yapıyorum ufak tefek işlerimi hallediyorum benden bu kadar bu günlük.
Sen nasılsın napıyorsun bugün peki canım ?
Güzel tatlım birde sporla taçlandırsaydın çok iyi olacaktıDünkü menüm
İftar:
1 kase mercimek çorbası
2 patates köftesi (yağsız fırında)
6 kasik tavuksote
Yarım bardak ayran
Ara 1 Gül tatlısı (küçüktü)
22 civarı 3 kasik dondurma
Sahur:
2 parmak beyaz peynir
3 dal çecil peyniri
1 yumurta
Salata
1 tatlı kasığı bal
8-10 fındık
Beyaz ekmek 1.5 dilim kadar
Su 2-2.5 litre
Güzel tatlım birde sporla taçlandırsaydın çok iyi olacaktı
Dimi yaa! Nedense insana bir huzur ve dinginlik geliyor. Herşeyy yavaslıyor sakinleşiyor ne de güzel oluyorAynı valla evdeyim. Orucluyken minimum hareket ediyorum :)
Belki bir ara alışverişe çıkarım cocukları ayarlayabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?