- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hayirli cumalar kardes takim, yaglarinizdan kurtuldugunuz bir cuma olsun
Bizim böyle olmasin da canimEbrucum sanada hayırlı Cumalar, kardeş takımınızdan sevgiler daima
Ebrucum ayyy ne süpermiş bu çok amaçlı göbek
Yok yokk biz gönderdik göbüşlerimizin çoğunu , bi dahada olmasınBizim böyle olmasin da canim
Menü gayet güzel fazlalıkları yazayımhayırlı cumalar
Dünün menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
bir porsiyon salata
1 tas müsli sütle beraber
3 tane burgu peynir
3 çatak beyaz peynir
1 dilim pide
İftar
İftara davetliydik. Bir sürü yemek yapmışlardı. Ben yememeye çalışıyorum ev sahibi beğenmedin mi yoksa hadi hadi ye diye ısrar ediyor çok zor durumda kaldım
Bir tane mantarlı güveç
bir tas nektarin kompostosu
5 çatal semizotu salatası
bir dilim patatesli börek
3-4 çatal pilav
6 çatal çoban salatası
Ara öğün
2 fincan yeşil çay
2 bardak çay
bir avuç çekirdek
3 çatal krem karamel
bir tane meyveli yoğurt
toplam 2 litre su. 30 dk yürüyüş. 30 dk egzersiz
DEDIĞIM GIBI BEKLEMIYORDUM HIÇ AMA BAZEN KACIRSAMDA KENDIMCE MASUM SEYLERDEN KACIRIYORUMSevim maşallah sana yine vermissin. Hem de güzel vermissin
Bakalım haftaici gelmeyenler bugün bildirim yapacaklar mı?
Ben ise noktayı aprilimin belirlediği saat olan 18::00da koyacağım ohm
çok haklısın olmasalar çok iyi olurdu :) egzersiz de Youtube'tan açıyorum video dayanabildiğim kadar yapıyorum. daha çok karın yan karın ve kalça eritme hareketlerine yöneldim.Ters mekik hareketi çok işe yarıyor. kendime hedef koyuyorum mesela dün 50 mekik çekilecek dedim. bugün belki başka bir şey. :)Menü gayet güzel fazlalıkları yazayım
Börek
Pilav
Krem karamel
Olmasaydı hatta süperrr olacaktı. Bunları yememeye çalış cnm ama tabi misafirlikte olduğundan elinden geleni de yapmışsın aferin canım gideecek kilolar merak etme.
Egzersiz nedir ne yapıyorsun peki?
Gayet iyi gitmişsin hızlıda değil yavaşta değilDEDIĞIM GIBI BEKLEMIYORDUM HIÇ AMA BAZEN KACIRSAMDA KENDIMCE MASUM SEYLERDEN KACIRIYORUM
PES ETMEYE NIYETIM YOK INŞŞALAH DURMA EVRESI YASAMAM 6 HAFTADA ORTALAMA 6 KILO VERMISIM HIZLIMI YAVASMI ANLAMADIM ASLINDA
ooo çok iyi uygulamAlarını sevdimçok haklısın olmasalar çok iyi olurdu :) egzersiz de Youtube'tan açıyorum video dayanabildiğim kadar yapıyorum. daha çok karın yan karın ve kalça eritme hareketlerine yöneldim.Ters mekik hareketi çok işe yarıyor. kendime hedef koyuyorum mesela dün 50 mekik çekilecek dedim. bugün belki başka bir şey. :)
Bi de kilo bildirimini buraya yazmam gerekiyor sanırım
81,1 idim 4. günüm diyette şuan 80,6 aç karnına ikiside :)
Ayyyy hoşgeldin bende çok meraklanmıştım görünce şimdi çok sevindimSelam kızlaaaar ben geldiiiiim trabzona gittim annemin yanina int köyde çekiyo( hangi cağda yaşıyoruz dimi ama)
Napiyosunuz bakalım görüşmemeli çok özledim sizleri yaaaabugün tartı günü ona yetiştim nihayet
DEDIĞIM GIBI BEKLEMIYORDUM HIÇ AMA BAZEN KACIRSAMDA KENDIMCE MASUM SEYLERDEN KACIRIYORUM
PES ETMEYE NIYETIM YOK INŞŞALAH DURMA EVRESI YASAMAM 6 HAFTADA ORTALAMA 6 KILO VERMISIM HIZLIMI YAVASMI ANLAMADIM ASLINDA
Selam kızlaaaar ben geldiiiiim trabzona gittim annemin yanina int köyde çekiyo( hangi cağda yaşıyoruz dimi ama)
Napiyosunuz bakalım görüşmemeli çok özledim sizleri yaaaabugün tartı günü ona yetiştim nihayet
Yazdı kaçtı umarım bir aksilik olmamıştırKesinlikle yavaş degil. Tam kararında ve de ayarında vermissin. Devamı da gelecek inşallah
Evet merak ettik seni de hosgeldin. Bakalım tartın ne söyleyeceeeek
Yazdı kaçtı umarım bir aksilik olmamıştır
İyi dinlenmeler bende market alışverişine çıkıyorumOlmamıştır olmamıştır.
Ben de cocukları uyutmuşken kestireyim biraz. Su sn kilom 70.56da tekrar bakarım ama bu kilo iyidir iyidir
canımcım acilen kendi doktorunla görüş antibiyotik verilmesi gerekir, kan sulandırıcıya da devam etmelisin sonuçta hep atıyorsun ve pıhtı atöma ihtimali var..enfeksiyon olma riski yüksek ama her iki durum da tehlikeli sonuçta.. bugün ne yap et git dktoruna tatlım
canım göğüs hastalıkları bakıcam kendi bölümüm yani..
babaannemiz ve halamız bakarız dediler..
çatlak biraz da genetik.. ben iki doğum yaptım ikisinde de 25-22 kilo aldım bir tane bile çatlağım yok çok şükür.. ama bir arkadaşım 6 kilo aldı pilatesini vs yaptı bir sürü krem kullandı yine de harita gibi karnı.. takılmayın ona genetikse yapacak bişey yok..
hoş geldin canım.. öncelikle aburcuburu kes hemencecik vermeye başlatsın zaten
ahh bu anneler ve eşleeerrrr ... benim de oğlumdan dolayı bozuluyor hep..
git tabi aprilim hakettin dinlenmeyi..evde misin bir yerlere gidecek misin..
ben de tekirdağa annemin yanına gidiyorum , bayrama kadar yokum belkigiremeyebilirim o zaman izinli yazarsınız olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?