Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayırlı cumalar
Dünün menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
bir porsiyon salata
1 tas müsli sütle beraber
3 tane burgu peynir
3 çatak beyaz peynir
1 dilim pide

İftar
İftara davetliydik. Bir sürü yemek yapmışlardı. Ben yememeye çalışıyorum ev sahibi beğenmedin mi yoksa hadi hadi ye diye ısrar ediyor çok zor durumda kaldım

Bir tane mantarlı güveç
bir tas nektarin kompostosu
5 çatal semizotu salatası
bir dilim patatesli börek
3-4 çatal pilav
6 çatal çoban salatası

Ara öğün
2 fincan yeşil çay
2 bardak çay
bir avuç çekirdek
3 çatal krem karamel
bir tane meyveli yoğurt

toplam 2 litre su. 30 dk yürüyüş. 30 dk egzersiz

Menü gayet güzel fazlalıkları yazayım
Börek
Pilav
Krem karamel
Olmasaydı hatta süperrr olacaktı. Bunları yememeye çalış cnm ama tabi misafirlikte olduğundan elinden geleni de yapmışsın aferin canım gideecek kilolar merak etme.
Egzersiz nedir ne yapıyorsun peki?

Sevim maşallah sana yine vermissin. Hem de güzel vermissin

Bakalım haftaici gelmeyenler bugün bildirim yapacaklar mı?
Ben ise noktayı aprilimin belirlediği saat olan 18::00da koyacağım ohm
DEDIĞIM GIBI BEKLEMIYORDUM HIÇ AMA BAZEN KACIRSAMDA KENDIMCE MASUM SEYLERDEN KACIRIYORUM
PES ETMEYE NIYETIM YOK INŞŞALAH DURMA EVRESI YASAMAM 6 HAFTADA ORTALAMA 6 KILO VERMISIM HIZLIMI YAVASMI ANLAMADIM ASLINDA

çok haklısın olmasalar çok iyi olurdu :) egzersiz de Youtube'tan açıyorum video dayanabildiğim kadar yapıyorum. daha çok karın yan karın ve kalça eritme hareketlerine yöneldim.Ters mekik hareketi çok işe yarıyor. kendime hedef koyuyorum mesela dün 50 mekik çekilecek dedim. bugün belki başka bir şey. :)

Bi de kilo bildirimini buraya yazmam gerekiyor sanırım
81,1 idim 4. günüm diyette şuan 80,6 aç karnına ikiside :)

DEDIĞIM GIBI BEKLEMIYORDUM HIÇ AMA BAZEN KACIRSAMDA KENDIMCE MASUM SEYLERDEN KACIRIYORUM
PES ETMEYE NIYETIM YOK INŞŞALAH DURMA EVRESI YASAMAM 6 HAFTADA ORTALAMA 6 KILO VERMISIM HIZLIMI YAVASMI ANLAMADIM ASLINDA
Gayet iyi gitmişsin hızlıda değil yavaşta değil canım ilk zamanlar hep gider zaten sonraları biraz daha zorlar zamanla görücez halledicez İnşaAllah beraberce....
ooo çok iyi uygulamAlarını sevdim devam güzelim. Sormak istediğin bişeyler olursa sor çekinme , kaptanımız sosyestetik bende yardımcısıyım....

***1.TAKIM 420.ETAP***

sosyestetik (56.9///%)
ApriL_2007 (74.8///%)
deadline (63.0///%)
ispanyol (69.0///%)

Burcu_87 (67.2///%)
TuTii (61.7/61.7/0/%0)kilosu sabit

Otimoti (72.5///%)
sevili6163 (89.7///%)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)

1. Takım Ortalaması: %

Selam kızlaaaar ben geldiiiiim trabzona gittim annemin yanina int köyde çekiyo( hangi cağda yaşıyoruz dimi ama)
Napiyosunuz bakalım görüşmemeli çok özledim sizleri yaaaa bugün tartı günü ona yetiştim nihayet

Ayyyy hoşgeldin bende çok meraklanmıştım görünce şimdi çok sevindim nasılsın canımm? Ne güzel çekmesine sevindim irtibatımız kopmayacak...

***1.TAKIM 420.ETAP***

sosyestetik (56.9/56.9/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (74.8///%)
deadline (63.0///%)
ispanyol (69.0///%)

Burcu_87 (67.2///%)
TuTii (61.7/61.7/0/%0)kilosu sabit

Otimoti (72.5///%)
sevili6163 (89.7///%)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)

1. Takım Ortalaması: %

Kesinlikle yavaş degil. Tam kararında ve de ayarında vermissin. Devamı da gelecek inşallah

Evet merak ettik seni de hosgeldin. Bakalım tartın ne söyleyeceeeek

ay ispanyol saglik sisteminden yaka silktim 3 gunde. 3 gundur gece acillerde gunduz hastanedeyim. Atesim 39 uzeri oldu. Ama kalp doktoru benlik degil diyor, kendi doktorum bizlik de degil diyor, kan sulandirici vermediler yeniden varis corabi giyiyorum. Gece cok kotu olunca acilr gittik ve oradakiler biz bisey yapamayiz deyip ates dusurucu igne vurup gonderdiler. Gitmedigim doktor kalmadi kisaca! Hepsi enfeksiyon diyor ama kimse de ilac vermedi. Ates takibi yap yeterli dediler. En son aile hekimligine gidip aglandim. Sagolsun antibiyotik ve ates dusurucu verdi. Smdi biraz daha iyiyim. Allah kimseyi sagliktan ayirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…