Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar nasilsinjz. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiler. Tartilamiyorum ama dun yakin tandiigim biri kilo vermissin dedi. Son 3 4 gundur dpgru duzgun bisey yiyemedigimden bence en azindan almadigimi baskasindan duymak guzel

Dagatesim düzelememişsin üzüldüm. Sağlık tabiki herşeyin başı ! Ama elimizden gidince anlıyoruz maleseff. Ama şimdi birazcık da iyi olmana sevindim Maşallah devamı da gelir İnşaAllah

Kizlar nasilsinjz. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiler. Tartilamiyorum ama dun yakin tandiigim biri kilo vermissin dedi. Son 3 4 gundur dpgru duzgun bisey yiyemedigimden bence en azindan almadigimi baskasindan duymak guzel
Biz iyiyiz lütfen sende iyi ol iltifatın kg vermişsin diyeni de bi hoş oluyor tabiii ...

Ayyyy hoşgeldin bende çok meraklanmıştım görünce şimdi çok sevindim nasılsın canımm? Ne güzel çekmesine sevindim irtibatımız kopmayacak...
Canım yaa kapı çaldı komşum gelmiş lafa daldık.evindeyim şuan köyde int cekmiyo yanlış yazmisim az önce.evimde olduğum için girebildim siteye. Eve geldim tartı yok arıyorum bulamıyorum eşim nereye kaldirdiysa çok ta merak ediyorum - de olmadığıma eminim ama kilo almamış olmayı ümit ediyorum ben su tartiyi arayayım biraz daha

Dagatesim düzelememişsin üzüldüm. Sağlık tabiki herşeyin başı ! Ama elimizden gidince anlıyoruz maleseff. Ama şimdi birazcık da iyi olmana sevindim Maşallah devamı da gelir İnşaAllah

Ay aprilcigim 3 gecedir ne ben uyudum ne de esim. Bir de ben normalde pek hasta olmam. En son antibiyotigi( ameliyattan once ve sonra vurduklari antibiyotik igneleri saymazsak) 3 sene falan once kullandim. hayatimda hic boyle kotu olmamistim. O yuzden cok zorladi beni. Su ameliyattan beri hayatimin hepsinde ictigim ilacin en az 3 katini ictim, vuruldum. Insallah bir an once iyi olurum. Bacagimda inanilmaz bir kas kayni var. Incecik kaldi o da cok uzucu

Kesinlikle yavaş degil. Tam kararında ve de ayarında vermissin. Devamı da gelecek inşallah

Evet merak ettik seni de hosgeldin. Bakalım tartın ne söyleyeceeeek
Hoş buldum canım tartı kayıp bulayım bildireceğim inş nasılsın canım kilo verdin sanırım tebrikler

Ara bakalım lütfenn - olsun

İlaç içmeyi sevmeyen birine anlattıkların zaten bayağı ürkütücü geldi. Çok zor Allah sabır versin canım tez zamanda iyileş İnşaAllah. Bol bol su iç canım , geçicek zamanla çok yeni ya ameliyat toparlanacaksın

Amiiin insallah. Cok bunaldim evde. Yuruyememek kotu. Spor yapmayi ozledim.

Amiiin insallah. Cok bunaldim evde. Yuruyememek kotu. Spor yapmayi ozledim.
Annemde ayağını kırmıştı geçenlerde Valla aynısını söylüyor 1. 5 ay oldu hala tam basamıyor ancak değnekle basıyor. Oda çok özledi yürüyebilmeyi diyorki elim kırılsaydı yine her işimi yapardım tek elle diyor , tek bacakla bütün ihtiyaçları engellendi . Allah tüm hastalara sabır versin.

geçmiş olsun canım ya o konu biraz karışık kimse uzmanı olmadığı konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadığından ve müdahale etmek sıkıntı olabilir diye bakmıyor sanırım bende bölüm bölüm gezdim o nedenle seninki daha ciddi tabi allahtan iyisin yine sabret canım hepsi geçecek

Tam da özelden yazacaktım sana kuzum ama geldin naber ?

***1.TAKIM 420.ETAP***

sosyestetik (56.9/56.9/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (74.8///%)
deadline (63.0/62.8/0.2/ %0.32 )
ispanyol (69.0///%)

Burcu_87 (67.2///%)
TuTii (61.7/61.7/0/%0)kilosu sabit

Otimoti (72.5///%)
sevili6163 (89.7///%)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)

1. Takım Ortalaması: %

April hepsi cok zor bence. Hani demisler ya neren agriyorsa canin oradadir diye. Aynen oyle.

dagatesi allah kimseye hastalık vermesin canım gerçekten kötü bişey ya ayakbiraz sıkıntı oluyor ama esksi gibi olacaksın tabiki biraz fizik tedaviden sonra sen bir iyileş ayağa kalk gerisi inşallah daha kolay olur

Evet ama hepsi birbirine atiyor topu. Kalp doktoru kendi doktorunla gorus diyor. Kendi doktorum kalp doktoruna gonderiyor :) neyse aile hekimligi olmasina pek sevindim smdi daha iyiyim.

Sen nasil oldun ?

Bu arada ben donmeden mezun olma noluuuuuuuuurrrr

Ben çok güzel vermişim az sonraaa ayyy bi markete gidecektim kaldım yine elimde telefonla
çabuk gitde gel bari geç olmadan sonra çok kalabalık oluyor ya iftara yakınbende uyuyacaktım tam aklıma geldi bugün cuma bir koşayım bildirime dedim hadi bakalım kaç kilo oldun az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…