Dagatesim düzelememişsinay ispanyol saglik sisteminden yaka silktim 3 gunde. 3 gundur gece acillerde gunduz hastanedeyim. Atesim 39 uzeri oldu. Ama kalp doktoru benlik degil diyor, kendi doktorum bizlik de degil diyor, kan sulandirici vermediler yeniden varis corabi giyiyorum. Gece cok kotu olunca acilr gittik ve oradakiler biz bisey yapamayiz deyip ates dusurucu igne vurup gonderdiler. Gitmedigim doktor kalmadi kisaca! Hepsi enfeksiyon diyor ama kimse de ilac vermedi. Ates takibi yap yeterli dediler. En son aile hekimligine gidip aglandim. Sagolsun antibiyotik ve ates dusurucu verdi. Smdi biraz daha iyiyim. Allah kimseyi sagliktan ayirmasin
Biz iyiyiz lütfen sende iyi olKizlar nasilsinjz. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiler. Tartilamiyorum ama dun yakin tandiigim biri kilo vermissin dedi. Son 3 4 gundur dpgru duzgun bisey yiyemedigimden benceen azindan almadigimi baskasindan duymak guzel
Canım yaa kapı çaldı komşum gelmiş lafa daldık.evindeyim şuan köyde int cekmiyo yanlış yazmisim az önce.evimde olduğum için girebildim siteye. Eve geldim tartı yok arıyorum bulamıyorum eşim nereye kaldirdiysaAyyyy hoşgeldin bende çok meraklanmıştım görünce şimdi çok sevindimnasılsın canımm? Ne güzel çekmesine sevindim irtibatımız kopmayacak...
Dagatesim düzelememişsinüzüldüm. Sağlık tabiki herşeyin başı ! Ama elimizden gidince anlıyoruz maleseff. Ama şimdi birazcık da iyi olmana sevindim Maşallah devamı da gelir İnşaAllah
Hoş buldum canım tartı kayıp bulayım bildireceğim inşKesinlikle yavaş degil. Tam kararında ve de ayarında vermissin. Devamı da gelecek inşallah
Evet merak ettik seni de hosgeldin. Bakalım tartın ne söyleyeceeeek
Ara bakalım lütfenn - olsunCanım yaa kapı çaldı komşum gelmiş lafa daldık.evindeyim şuan köyde int cekmiyo yanlış yazmisim az önce.evimde olduğum için girebildim siteye. Eve geldim tartı yok arıyorum bulamıyorum eşim nereye kaldirdiysaçok ta merak ediyorum - de olmadığıma eminim ama kilo almamış olmayı ümit ediyorum ben su tartiyi arayayım biraz daha
İlaç içmeyi sevmeyen birine anlattıkların zaten bayağı ürkütücü geldi. Çok zor Allah sabır versin canım tez zamanda iyileş İnşaAllah. Bol bol su iç canım , geçicek zamanla çok yeni ya ameliyat toparlanacaksınAy aprilcigim 3 gecedir ne ben uyudum ne de esim. Bir de ben normalde pek hasta olmam. En son antibiyotigi( ameliyattan once ve sonra vurduklari antibiyotik igneleri saymazsak) 3 sene falan once kullandim. hayatimda hic boyle kotu olmamistim. O yuzden cok zorladi beni. Su ameliyattan beri hayatimin hepsinde ictigim ilacin en az 3 katini ictim, vuruldum. Insallah bir an once iyi olurum. Bacagimda inanilmaz bir kas kayni var. Incecik kaldio da cok uzucu
İlaç içmeyi sevmeyen birine anlattıkların zaten bayağı ürkütücü geldi. Çok zor Allah sabır versin canım tez zamanda iyileş İnşaAllah. Bol bol su iç canım , geçicek zamanla çok yeni ya ameliyat toparlanacaksın
Annemde ayağını kırmıştı geçenlerde Valla aynısını söylüyor 1. 5 ay oldu hala tam basamıyor ancak değnekle basıyor. Oda çok özledi yürüyebilmeyi diyorki elim kırılsaydı yine her işimi yapardım tek elle diyor , tek bacakla bütün ihtiyaçları engellendi . Allah tüm hastalara sabır versin.Amiiin insallah. Cok bunaldim evde. Yuruyememek kotu. Spor yapmayi ozledim.
geçmiş olsun canım ya o konu biraz karışık kimse uzmanı olmadığı konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadığından ve müdahale etmek sıkıntı olabilir diye bakmıyor sanırım bende bölüm bölüm gezdim o nedenle seninki daha ciddi tabi allahtan iyisin yineAy aprilcigim 3 gecedir ne ben uyudum ne de esim. Bir de ben normalde pek hasta olmam. En son antibiyotigi( ameliyattan once ve sonra vurduklari antibiyotik igneleri saymazsak) 3 sene falan once kullandim. hayatimda hic boyle kotu olmamistim. O yuzden cok zorladi beni. Su ameliyattan beri hayatimin hepsinde ictigim ilacin en az 3 katini ictim, vuruldum. Insallah bir an once iyi olurum. Bacagimda inanilmaz bir kas kayni var. Incecik kaldio da cok uzucu
Tam da özelden yazacaktım sana kuzumgeçmiş olsun canım ya o konu biraz karışık kimse uzmanı olmadığı konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadığından ve müdahale etmek sıkıntı olabilir diye bakmıyor sanırım bende bölüm bölüm gezdim o nedenle seninki daha ciddi tabi allahtan iyisin yinesabret canım hepsi geçecek
kilo bildirimi yapayım hemde bir bakayım dedim april senden naber canım merak ediyorum kilonuTam da özelden yazacaktım sana kuzumama geldin naber ?
Annemde ayağını kırmıştı geçenlerde Valla aynısını söylüyor 1. 5 ay oldu hala tam basamıyor ancak değnekle basıyor. Oda çok özledi yürüyebilmeyi diyorki elim kırılsaydı yine her işimi yapardım tek elle diyor , tek bacakla bütün ihtiyaçları engellendi . Allah tüm hastalara sabır versin.
Ben çok güzel vermişim az sonraaakilo bildirimi yapayım hemde bir bakayım dedim april senden naber canım merak ediyorum kilonu
geçmiş olsun canım ya o konu biraz karışık kimse uzmanı olmadığı konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadığından ve müdahale etmek sıkıntı olabilir diye bakmıyor sanırım bende bölüm bölüm gezdim o nedenle seninki daha ciddi tabi allahtan iyisin yinesabret canım hepsi geçecek
Kesinlikle yokluğunu görünce anlıyor insan , sağlık tamamen iyi gidiyorsa güzel aslında herşeyyyApril hepsi cok zor bence. Hani demisler ya neren agriyorsa canin oradadir diye. Aynen oyle.
çabuk gitde gel bari geç olmadan sonra çok kalabalık oluyor ya iftara yakınBen çok güzel vermişim az sonraaaayyy bi markete gidecektim kaldım yine elimde telefonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?