- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
He heeeeEvet ama hepsi birbirine atiyor topu. Kalp doktoru kendi doktorunla gorus diyor. Kendi doktorum kalp doktoruna gonderiyor :) neyse aile hekimligi olmasina pek sevindimsmdi daha iyiyim.
Sen nasil oldun ?
Bu arada ben donmeden mezun olma noluuuuuuuuurrrr
Evet ya! Sanki kıtlık varçabuk gitde gel bari geç olmadan sonra çok kalabalık oluyor ya iftara yakınbende uyuyacaktım tam aklıma geldi bugün cuma bir koşayım bildirime dedim hadi bakalım kaç kilo oldun az sonra
öyle canım aile hekşminin verdiği ilaçlar rahatlattıysa sıkıntı yokturEvet ama hepsi birbirine atiyor topu. Kalp doktoru kendi doktorunla gorus diyor. Kendi doktorum kalp doktoruna gonderiyor :) neyse aile hekimligi olmasina pek sevindimsmdi daha iyiyim.
Sen nasil oldun ?
Bu arada ben donmeden mezun olma noluuuuuuuuurrrr
yaşlı kaplumbağayım april en yavaşındanHe heeeemezun olmamı? Bizim kız kaplumbağa misali
insanlar acıkınca kıtlık var sanıyor olabilirlerEvet ya! Sanki kıtlık var
olsun ya ben hedefi aşağıçekersem 4 ay daha burda olurum april mezun olcak bak benden önce ona söyle
Bak görürsün burada olacak
evet son msjında öyle demişti annesinin yazlığına gitti . bildirim yapamazsan izinli yazın dedi. Kuzum ben çıkmıyorum ki izneApriL_2007 ispanyol izne mi çıkıyor sende izne çıkıyorsun ne zaman geleceksin sen ya nereye gidiyorsunuz ama
April cikmiyor. O is yerinden izinliApriL_2007 ispanyol izne mi çıkıyor sende izne çıkıyorsun ne zaman geleceksin sen ya nereye gidiyorsunuz ama
Ahhh bir anlatamadım kiApril cikmiyor. O is yerinden izinli
He heedeadline ispanyolda annesine gitmis. Tum mesajlari okuyan dagatesi bildirdi
ha tamam oldu şimdi sağol dagatesi istihbarat olarak seni takip edicem bundan sonradeadline ispanyolda annesine gitmis. Tum mesajlari okuyan dagatesi bildirdi
Ahhh bir anlatamadım ki
benimde 5 kaldı senin için 7 8 yapayım anca veririmzatenLutfen hep beraber mezun olalim son 5 kilocuk kaldi
kız benim kiloya geldin nerdeyse hadi bakalımSlm kizlar -600 gramdayim 66.6 oldum huhuuu 1.6 kilom kaldi hedefe ulasmak icin
ya april geçmişi okuyorumda herşeyi birbirine karıştırmışım yorgunluktan ispanyolun izni senle karıştırmışım senin iş iznini de burda izin sanınca herşey birbirine karıştı bendeHe heeevvet aynen eeeee bizim kız iyice boşladı buraları bide geçmişide okumuyor bak bakk! Neyse sizinle muhabbet çok hoş da ben şimdilik kaçtım sonra yine grsrzz bebekler
olsun canım allah şimdiden kabul etsinGeçmişi okudum muhabbete dahil olmayi çok isterdim ama iftar hazırlığı malumoğlum da pek bi yaramaz ayaklandı iyice yaramazlıklar başladı malesef 300 gr + dayım ApriL_2007
İyi dinlenmeler bende market alışverişine çıkıyorumgrsrzzz...
Annemde ayağını kırmıştı geçenlerde Valla aynısını söylüyor 1. 5 ay oldu hala tam basamıyor ancak değnekle basıyor. Oda çok özledi yürüyebilmeyi diyorki elim kırılsaydı yine her işimi yapardım tek elle diyor , tek bacakla bütün ihtiyaçları engellendi . Allah tüm hastalara sabır versin.
April cikmiyor. O is yerinden izinli
Slm kizlar -600 gramdayim 66.6 oldum huhuuu 1.6 kilom kaldi hedefe ulasmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?