Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

He heeee mezun olmamı? Bizim kız kaplumbağa misali

öyle canım aile hekşminin verdiği ilaçlar rahatlattıysa sıkıntı yoktur bende daha iyiyim hala halsizlik falan var boğaz ağrısı çok azaldı eskiye göre harikayım ama çok şükür mezun olmam ya bence gitmiyor takılıp kaldım 100 200 gidiyor sonra sabit falan öyle idare ediyorum sen iste ben mezun olamamk için hedefimi aşağı çekeyim aşkolsun sen gelmeden gidemem

***1.TAKIM 420.ETAP***

sosyestetik (56.9/56.9/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (74.8///%)
deadline (63.0/62.8/0.2/ %0.32 )
ispanyol (69.0///%)izne ayrılmak istiyor bildirimde bulunmadı

Burcu_87 (67.2///%)
TuTii (61.7/61.7/0/%0)kilosu sabit

Otimoti (72.5///%)
sevili6163 (89.7///%)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)

1. Takım Ortalaması: %

He heeee mezun olmamı? Bizim kız kaplumbağa misali
yaşlı kaplumbağayım april en yavaşından

Evet ya! Sanki kıtlık var
insanlar acıkınca kıtlık var sanıyor olabilirler gündüz kimse olmuyor ama herkes iftara yakın koşuyor markete
ApriL_2007 deadline benim donmem en az 4 ay surecek gibi o yuzden mezun olabilir :d
olsun ya ben hedefi aşağıçekersem 4 ay daha burda olurum april mezun olcak bak benden önce ona söyle

deadline ispanyolda annesine gitmis. Tum mesajlari okuyan dagatesi bildirdi
ha tamam oldu şimdi sağol dagatesi istihbarat olarak seni takip edicem bundan sonra
Ahhh bir anlatamadım ki

Lutfen hep beraber mezun olalim son 5 kilocuk kaldi
benimde 5 kaldı senin için 7 8 yapayım anca veririmzaten

Slm kizlar -600 gramdayim 66.6 oldum huhuuu 1.6 kilom kaldi hedefe ulasmak icin
kız benim kiloya geldin nerdeyse hadi bakalım

He hee evvet aynen eeeee bizim kız iyice boşladı buraları bide geçmişide okumuyor bak bakk! Neyse sizinle muhabbet çok hoş da ben şimdilik kaçtım sonra yine grsrzz bebekler
ya april geçmişi okuyorumda herşeyi birbirine karıştırmışım yorgunluktan ispanyolun izni senle karıştırmışım senin iş iznini de burda izin sanınca herşey birbirine karıştı bende

Geçmişi okudum muhabbete dahil olmayi çok isterdim ama iftar hazırlığı malum oğlum da pek bi yaramaz ayaklandı iyice yaramazlıklar başladı malesef 300 gr + dayım ApriL_2007

İyi dinlenmeler bende market alışverişine çıkıyorum grsrzzz...
O Otimoti bi dakka! bi dakka sen 2 kgmu verdin ? Çok tebrikler canımmm

Ayy ben de diyorum niye tepki vermemisss

Âmin canım. Ne zamandır aklımda sorucam anneni unutuyorum. Kısa zamanda düzelir inşallah. Benim annemin de kemoterapi almasına karar verildi, ilk seansı aldı cok kötü oldu bulantı filan.. Keske hep yanında olabilseydim

April cikmiyor. O is yerinden izinli

Ne efsane oldu dımı? April izne mı cikiyoorrrr sok sok sokkk

Slm kizlar -600 gramdayim 66.6 oldum huhuuu 1.6 kilom kaldi hedefe ulasmak icin

Oo bı şey kalmamış kuzum. Düşürecek miydin hedefi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…