april tam aklımdan geçiyordum yine
tabii zaman geldiapril tam aklımdan geçiyordum yine
herkes bildirim yaptı mı sankieksik var diye gördüm ama mesaj olarak yazmışlarsa kesin gözden kaçmıştır benimtabii zaman geldilisteyi hazırlayıp uçuruyorum
hızlıca hesapladım bi bak bakalımdeadline yanlışlık var mı?
süpersin!!!Slm kizlar -600 gramdayim 66.6 oldum huhuuu 1.6 kilom kaldi hedefe ulasmak icin
o artılar gidecek bak ona göreeGeçmişi okudum muhabbete dahil olmayi çok isterdim ama iftar hazırlığı malumoğlum da pek bi yaramaz ayaklandı iyice yaramazlıklar başladı malesef 300 gr + dayım ApriL_2007
şok oldum sonradan jeton düştüAyy ben de diyorum niye tepki vermemisss
Âmin canım. Ne zamandır aklımda sorucam anneni unutuyorum. Kısa zamanda düzelir inşallah. Benim annemin de kemoterapi almasına karar verildi, ilk seansı aldı cok kötü oldu bulantı filan.. Keske hep yanında olabilseydim
Ne efsane oldu dımı? April izne mı cikiyoorrrr sok sok sokkk
Oo bı şey kalmamış kuzum. Düşürecek miydin hedefi?
***1.TAKIM 420.ETAP***
sosyestetik (56.9/56.9/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (74.8/72.6/2.2/%2.94)
deadline (63.0/62.8/0.2/ %0.32 )
ispanyol (69.0///%)izne ayrılmak istiyor bildirimde bulunmadı
Burcu_87 (67.2/66.6/0.6/%0,89)
TuTii (61.7/61.7/0/%0)kilosu sabit
Otimoti (72.5/70.5/2/%2.76)
sevili6163 (89.7/90/-0.3/%-0.33)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)
1. Takım Ortalaması: %0.90
sağol canım çok teşekkürlerKızlar birinciliğinizden dolayı tebrik ederimhep böyle başarılı ve azimli olun
inşallah bireyselde de derece alırızKızlar birinciliğinizden dolayı tebrik ederimhep böyle başarılı ve azimli olun
Riva ederim canım, bu haft listeyi hazırlama sırası bizim takımda yalnız ben hiç yapmadıminşallah bireyselde de derece alırızkardeş takımımıza sevgiler bu arada unutmuşum az önce arada muhabbete bekleriz
istersen yardım edebilirim ben vakti zamanında 5 hafta liste hazırladım baya aşinayımRiva ederim canım, bu haft listeyi hazırlama sırası bizim takımda yalnız ben hiç yapmadımkaptanımız da müsait değil... Maalesef biraz sabretmeniz gerekecek, yardım edecek birini arıyorum :/ inşallah canım bizde bekleriz, sevgiler
Çok makbule geçer canım, eminim kolaydır ama hiç yapmamış olunca biraz tereddütte kaldımistersen yardım edebilirim ben vakti zamanında 5 hafta liste hazırladım baya aşinayımaslında çok kolay
sıkıntı değil canım zaten süre var özelden yazayım sana benÇok makbule geçer canım, eminim kolaydır ama hiç yapmamış olunca biraz tereddütte kaldımcanım ben şimdi iftara hazırlık yapıyorum, artık gece yarısı gelir yaparım. Sana zahmet dikkat etmem gerekenleri yazarmısın? Gelince okurum çok teşekkür ederim yardımın için
Süper 1 . Olmakselam takım kuşları takım olarak bu hafta 1. oldukherkesin emeğine sağlık ayrıca bireysel ikincimiz ApriL_2007 ve bireysel üçüncümüz O Otimoti yi tebrik ederim azimli takım kuşları
Canım çok sağol eline emeğine sağlık, iftarımı içim rahat yapabilirim. Çok teşekkür ederimselam takım kuşları takım olarak bu hafta 1. oldukherkesin emeğine sağlık ayrıca bireysel ikincimiz ApriL_2007 ve bireysel üçüncümüz O Otimoti yi tebrik ederim azimli takım kuşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?