Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 420.ETAP***

sosyestetik (56.9/56.9/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (74.8/72.6/2.2/%2.94)
deadline (63.0/62.8/0.2/ %0.32 )
ispanyol (69.0///%)izne ayrılmak istiyor bildirimde bulunmadı

Burcu_87 (67.2/66.6/0.6/%0,89)
TuTii (61.7/61.7/0/%0)kilosu sabit

Otimoti (72.5/70.5/2/%2.76)
sevili6163 (89.7/90/-0.3/%-0.33)
Sevim_mrt (73.7/72.6/1.1/%1.49)

1. Takım Ortalaması: %0.90

tamam listeyi paylaşım alanına taşıdım çok iyi gittik bu hafta kilo alan olmayınca süper oluyor bide ispanyol da kg veripde bildirseydi dahada süper olacakmışız herkese emeği için teşekkürler kendileri içinse çok güzel hediye aldılar ne güzel kilolar verilmiş

Slm kizlar -600 gramdayim 66.6 oldum huhuuu 1.6 kilom kaldi hedefe ulasmak icin
süpersin!!!

Geçmişi okudum muhabbete dahil olmayi çok isterdim ama iftar hazırlığı malum oğlum da pek bi yaramaz ayaklandı iyice yaramazlıklar başladı malesef 300 gr + dayım ApriL_2007
o artılar gidecek bak ona göreehatta eksilerle göreceğiz seni haftaya anlaştıkk mı? zaten annene gitmişsin aman dikkatmenü paylaşımını aksatmada bakalım napıonnn
şok oldum sonradan jeton düştü afferin sana demekki veriliyormuş bak ama yine gözüm üstünde bitmedi bu dava

hakkatten yahuu , iyiki izne ayrılmamışım düşündümde sonra vazgeçtimaslında . oyüzden içine doğmuştur deadlinciminama bir ara ayrılacağım izne takımı biraz çoğaltalım ve emanet edebileyim arkadaşlarıma o zaman biraz vınnn gideceğim...

şişştt ben şimdilik çıkıyorum malum iftar hazırlıkları varyine görüşeceğiz güzeller

Seni gidiiii

Rekor kilo vermiş hic soylemiyoooo

Kızlar birinciliğinizden dolayı tebrik ederim hep böyle başarılı ve azimli olun

inşallah bireyselde de derece alırız kardeş takımımıza sevgiler bu arada unutmuşum az önce arada muhabbete bekleriz
Riva ederim canım, bu haft listeyi hazırlama sırası bizim takımda yalnız ben hiç yapmadım kaptanımız da müsait değil... Maalesef biraz sabretmeniz gerekecek, yardım edecek birini arıyorum :/ inşallah canım bizde bekleriz, sevgiler

istersen yardım edebilirim ben vakti zamanında 5 hafta liste hazırladım baya aşinayım aslında çok kolay

istersen yardım edebilirim ben vakti zamanında 5 hafta liste hazırladım baya aşinayım aslında çok kolay
Çok makbule geçer canım, eminim kolaydır ama hiç yapmamış olunca biraz tereddütte kaldım canım ben şimdi iftara hazırlık yapıyorum, artık gece yarısı gelir yaparım. Sana zahmet dikkat etmem gerekenleri yazarmısın? Gelince okurum çok teşekkür ederim yardımın için

sıkıntı değil canım zaten süre var özelden yazayım sana ben

selam takım kuşları takım olarak bu hafta 1. olduk herkesin emeğine sağlık ayrıca bireysel ikincimiz ApriL_2007 ve bireysel üçüncümüz O Otimoti yi tebrik ederim azimli takım kuşları
Süper 1 . Olmak bugünün en enn güzel haberi! Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık başarılarımızın devamını dilerim 1.takımın güzelleri
Teşekkürler deadline darısı seninde başına kuzumm, ay bu ne azim dimi? Heleki Otimoti çok güzel bir başarı sergiledi yedim kafasını bütün hafta ama değdi...

selam takım kuşları takım olarak bu hafta 1. olduk herkesin emeğine sağlık ayrıca bireysel ikincimiz ApriL_2007 ve bireysel üçüncümüz O Otimoti yi tebrik ederim azimli takım kuşları
Canım çok sağol eline emeğine sağlık, iftarımı içim rahat yapabilirim. Çok teşekkür ederim sizi de takımca tekrar tebrik ederim, süper başarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…