Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

takip ettim işe yaramış ama inşallah birgün bende derece yapcam mezun olcam falan

Canım çok sağol eline emeğine sağlık, iftarımı içim rahat yapabilirim. Çok teşekkür ederim sizi de takımca tekrar tebrik ederim, süper başarı
ben bişey yapmadım ki canım ya aynura kaptan ben yapayım dedi seninle konuşmuş haberin var değil mi onların sırasıyla sizinkiyer değişmiş oldu o zamanı unutma müsait olursam yardım ederim haber verirsen

Kızlar birinciliğinizden dolayı tebrik ederim hep böyle başarılı ve azimli olun
Canım çokkk teşekkür ederim, darısı sizinde başınıza kardeş takımımız hepberaber başarılı günler, haftalar dilerim
Tatlım ne zaman yardım istersen bir uğraman yeterli her zaman yardımcı oluruz sohbete de beklerim daima grsrz sevgilerle

geldim yettim gari sen yerinde say ben geliyorum yanina
saka diyorum tabiki ver datlum

evet canim 60 a dusurup deadlinele mezun olurum bu gidisle
sende supersin bu hafta 2kilo maasallah yani

aprilim helal sana rekor kirdin

selam takım kuşları takım olarak bu hafta 1. olduk herkesin emeğine sağlık ayrıca bireysel ikincimiz ApriL_2007 ve bireysel üçüncümüz O Otimoti yi tebrik ederim azimli takım kuşları
Demekki neymis kilo alinmadigi surece bizden liderlik gitmez

takip ettim işe yaramış ama inşallah birgün bende derece yapcam mezun olcam falan
Yok kuzu sen beni bekle bu gidisle beraber mezun oluruk

Burcu sende ilk geldiğin günden beri , çok azimlisin ayrıca tebrik ederim seni kuzum. Ve o istikrarı hiç bozmadan ilerliyorsun Maşallah boncuğum

Ye beni kuşuuum

Birinciliğimiz,
İkinciliğimiz
Ve
Üçüncülüğümüz kutlu olsun arkadaslar.

Nazar değmesin dur kem gözlere karsı

ya çaktırma burcu seni bekliyorum yerimde bak bir gelemedin ya aprile uyduracak bahanem kalmadı of ya hakikaten geldin yanıma beraber mezun oluruz biz hatta sen önden buyur

Olsun tedbirimizi alayım dedim.

Saka maka kac hafta yerimde saydım, canım cok sıkılmıştı. Gitmesi gerekenler birden gitti ohh bee
devam , devam gevşemek yok bak yine kızarım. Hocayı takip ettin hadi yine bu hafta

ya çaktırma burcu seni bekliyorum yerimde bak bir gelemedin ya aprile uyduracak bahanem kalmadı of ya hakikaten geldin yanıma beraber mezun oluruz biz hatta sen önden buyur
deadline sen bir iyileş sonra hepsini toptan bir görüşcez senlehastasın diye sana karışamıyorum

devam , devam gevşemek yok bak yine kızarım. Hocayı takip ettin hadi yine bu hafta

deadline sen bir iyileş sonra hepsini toptan bir görüşcez senlehastasın diye sana karışamıyorum
hmm yakalandım tamam aprilim ya iyileşeyim diye beklemiyorum dikkat ediyorum gerçekten bugün biraz kaçırıdm ya ama reglim yaklaşıyor tatlı sayıklıyorum yedimde ama daha yok bugünden sonra

Burcu sende ilk geldiğin günden beri , çok azimlisin ayrıca tebrik ederim seni kuzum. Ve o istikrarı hiç bozmadan ilerliyorsun Maşallah boncuğum
saol canim ama evimde olmadigimdan spor yapamadigim icin icime sinmiyor 3 gundur bacak kalca hareketleri yapiyorum ins. Ise yarar ins. Verdigimi almayayi onemli olan o kuzum saol

Yok kiz onden buyur edilecek kadar degilim hem sen bir iyiles senin icabina bakces aprille haberin olsun ses etmeyisimiz hastaligindandir yumusadigimizdan degil yani

O kadar kötü yani! Bakalım son olacak mı ? İstersen herşey senin elinde kuzum
Deadline katıldığın bir yarışma vardıya ne oldu sonuç?
bir yarışmaya katıldım kazen yarışmayı iptal etti son gün bahtsız ben sahte üyelik alıp oy kullanmış birileri falan karıştı yarışma son gün kazende gelip kapattı yarışmayı april nasip değilmiş ya napalım sonuncu bile olamadık

hay aksi bak! Neyse bidahakine ,artik

Gara bahtliiim

Üzülme tatlım, kader bir gun de senin yüzüne güler. Nice dram dolu turk filmleri mutlu sonla bitmedi mı ha? Kucuk Emrah'ı bı duşun, o bile büyüdü yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…