Süper 1 . Olmakbugünün en enn güzel haberi! Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık başarılarımızın devamını dilerim 1.takımın güzelleri
Teşekkürler deadlinedarısı seninde başına kuzumm, ay bu ne azim dimi? Heleki Otimoti çok güzel bir başarı sergiledi yedim kafasını bütün hafta ama değdi...
ben bişey yapmadım ki canım ya aynura kaptan ben yapayım dedi seninle konuşmuş haberin var değil mi onların sırasıyla sizinkiyer değişmiş oldu o zamanı unutma müsait olursam yardım ederim haber verirsenCanım çok sağol eline emeğine sağlık, iftarımı içim rahat yapabilirim. Çok teşekkür ederimsizi de takımca tekrar tebrik ederim, süper başarı
Canım çokkk teşekkür ederim, darısı sizinde başınıza kardeş takımımızKızlar birinciliğinizden dolayı tebrik ederimhep böyle başarılı ve azimli olun
Tatlım ne zaman yardım istersen bir uğraman yeterliRiva ederim canım, bu haft listeyi hazırlama sırası bizim takımda yalnız ben hiç yapmadımkaptanımız da müsait değil... Maalesef biraz sabretmeniz gerekecek, yardım edecek birini arıyorum :/ inşallah canım bizde bekleriz, sevgiler
geldim yettim gari sen yerinde say ben geliyorum yaninaha tamam oldu şimdi sağol dagatesi istihbarat olarak seni takip edicem bundan sonra
benimde 5 kaldı senin için 7 8 yapayım anca veririmzaten
kız benim kiloya geldin nerdeyse hadi bakalım
ya april geçmişi okuyorumda herşeyi birbirine karıştırmışım yorgunluktan ispanyolun izni senle karıştırmışım senin iş iznini de burda izin sanınca herşey birbirine karıştı bende
evet canim 60 a dusurup deadlinele mezun olurum bu gidisleAyy ben de diyorum niye tepki vermemisss
Âmin canım. Ne zamandır aklımda sorucam anneni unutuyorum. Kısa zamanda düzelir inşallah. Benim annemin de kemoterapi almasına karar verildi, ilk seansı aldı cok kötü oldu bulantı filan.. Keske hep yanında olabilseydim
Ne efsane oldu dımı? April izne mı cikiyoorrrr sok sok sokkk
Oo bı şey kalmamış kuzum. Düşürecek miydin hedefi?
aprilim helal sana rekor kirdinsüpersin!!!
o artılar gidecek bak ona göreehatta eksilerle göreceğiz seni haftaya anlaştıkk mı? zaten annene gitmişsin aman dikkat menü paylaşımını aksatmada bakalım napıonnn
şok oldum sonradan jeton düştüafferin sana demekki veriliyormuş bak ama yine gözüm üstünde bitmedi bu dava
hakkatten yahuu , iyiki izne ayrılmamışım düşündümde sonra vazgeçtimaslında . oyüzden içine doğmuştur deadlincimin ama bir ara ayrılacağım izne takımı biraz çoğaltalım ve emanet edebileyim arkadaşlarıma o zaman biraz vınnn gideceğim...
selam takım kuşları takım olarak bu hafta 1. oldukherkesin emeğine sağlık ayrıca bireysel ikincimiz ApriL_2007 ve bireysel üçüncümüz O Otimoti yi tebrik ederim azimli takım kuşları
Yok kuzu sen beni bekletakip ettim işe yaramış ama inşallah birgün bende derece yapcam mezun olcam falan
Burcu sende ilk geldiğin günden beri , çok azimlisin ayrıca tebrik ederim seni kuzum. Ve o istikrarı hiç bozmadan ilerliyorsungeldim yettim gari sen yerinde say ben geliyorum yanina
saka diyorum tabiki ver datlum
evet canim 60 a dusurup deadlinele mezun olurum bu gidisle
sende supersin bu hafta 2kilo maasallah yani
aprilim helal sana rekor kirdin
Demekki neymis kilo alinmadigi surece bizden liderlik gitmez
Yok kuzu sen beni beklebu gidisle beraber mezun oluruk
Süper 1 . Olmakbugünün en enn güzel haberi! Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık başarılarımızın devamını dilerim 1.takımın güzelleri
Teşekkürler deadlinedarısı seninde başına kuzumm, ay bu ne azim dimi? Heleki Otimoti çok güzel bir başarı sergiledi yedim kafasını bütün hafta ama değdi...
Hepsi de bizde doymadık beYe beni kuşuuum
Birinciliğimiz,
İkinciliğimiz
Ve
Üçüncülüğümüz kutlu olsun arkadaslar.
Nazar değmesin dur kem gözlere karsı
Hepsi de bizde doymadık be
Ayyyy bizi kim napsın kuzum , yapsak yapsak biz kendimize nazar değdiririz
ya çaktırma burcu seni bekliyorum yerimde bak bir gelemedin ya aprile uyduracak bahanem kalmadıgeldim yettim gari sen yerinde say ben geliyorum yanina
saka diyorum tabiki ver datlum
evet canim 60 a dusurup deadlinele mezun olurum bu gidisle
sende supersin bu hafta 2kilo maasallah yani
aprilim helal sana rekor kirdin
Demekki neymis kilo alinmadigi surece bizden liderlik gitmez
Yok kuzu sen beni beklebu gidisle beraber mezun oluruk
devam , devam gevşemek yokOlsun tedbirimizi alayım dedim.
Saka maka kac hafta yerimde saydım, canım cok sıkılmıştı. Gitmesi gerekenler birden gitti ohh bee
deadline sen bir iyileş sonra hepsini toptan bir görüşcez senleya çaktırma burcu seni bekliyorum yerimde bak bir gelemedin ya aprile uyduracak bahanem kalmadıof ya hakikaten geldin yanıma beraber mezun oluruz biz hatta sen önden buyur
devam , devam gevşemek yokbak yine kızarım. Hocayı takip ettin hadi yine bu hafta
deadline sen bir iyileş sonra hepsini toptan bir görüşcez senlehastasın diye sana karışamıyorum
Ne yedin cısscı seni !hmm yakalandım tamam aprilim ya iyileşeyim diye beklemiyorum dikkat ediyorum gerçekten bugün biraz kaçırıdm ya ama reglim yaklaşıyor tatlı sayıklıyorum yedimde ama daha yok bugünden sonra
söylemem olmaz kulağına söylerim sonra benNe yedin cısscı seni !
O kadar kötü yani! Bakalım son olacak mı ? İstersen herşey senin elinde kuzumsöylemem olmaz kulağına söylerim sonra ben
saol canim ama evimde olmadigimdan spor yapamadigim icin icime sinmiyor 3 gundur bacak kalca hareketleri yapiyorum ins. Ise yarar ins. Verdigimi almayayi onemli olan o kuzum saolBurcu sende ilk geldiğin günden beri , çok azimlisin ayrıca tebrik ederim seni kuzum. Ve o istikrarı hiç bozmadan ilerliyorsunMaşallah boncuğum
Yok kiz onden buyur edilecek kadar degilimya çaktırma burcu seni bekliyorum yerimde bak bir gelemedin ya aprile uyduracak bahanem kalmadıof ya hakikaten geldin yanıma beraber mezun oluruz biz hatta sen önden buyur
bir yarışmaya katıldım kazen yarışmayı iptal etti son gün bahtsız benO kadar kötü yani! Bakalım son olacak mı ? İstersen herşey senin elinde kuzum
Deadline katıldığın bir yarışma vardıya ne oldu sonuç?
hay aksi bak! Neyse bidahakine ,artikbir yarışmaya katıldım kazen yarışmayı iptal etti son gün bahtsız bensahte üyelik alıp oy kullanmış birileri falan karıştı yarışma son gün kazende gelip kapattı yarışmayı april nasip değilmiş ya napalım sonuncu bile olamadık
bir yarışmaya katıldım kazen yarışmayı iptal etti son gün bahtsız bensahte üyelik alıp oy kullanmış birileri falan karıştı yarışma son gün kazende gelip kapattı yarışmayı april nasip değilmiş ya napalım sonuncu bile olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?