- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Buda dolap ve başlık aldım sadece onun fotoları , geldiği gün çekmiştim ;
Eki Görüntüle 1573422
Eki Görüntüle 1573426
Eki Görüntüle 1573427
Teşekkür ederim çokkkkHayırlı olsun canım :)
çok şükür iyim senden naber ? dünün yorgunluğu atmak için yeni kalktım. Dün evde temizlik vardı sonra çarşıda işlerim vardı akşama da iftara dışarı gittik pil bittiTeşekkür ederim çokkkknaber ?
Aslında menün karışık neden bu aburcuburdan vazgeçmiyorsun ki ? O kadar güzel spor yapıyorsun ama boşuna gidiyor ! Lütfen yazık etme kendineDünkü menüm
Sahur
bir tabak karpuz
Bir tas müsli sütle beraber
3 çatal beyaz peynir
2 tane burgu peynir
3 çatal sucuklu yumurta
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim pide
iftar
bir tane çiğköfte dürüm
3 çatal amerikan salatası
2 tane yaprak sarma
ayran
Bir dilim baklava
Ara
bir avuç çekirdek
bir kağıt helvanın 3/1
1 bardak yeşilçay
4 bardak çay
10 tane tarla çileği
5-6 kiraz
2-2.5 lt su yarım saat egzersiz. yarım saat iftardan önce yürüyüş. bir saat de iftardan sonra yediğim baklava için yürüyüş
YATAK OASINDA BENDE BEYAZ TERCIH EDENLERDENIIM COK GUZELLERBuda dolap ve başlık aldım sadece onun fotoları , geldiği gün çekmiştim ;
Eki Görüntüle 1573422
Eki Görüntüle 1573426
Eki Görüntüle 1573427
Sonradan da iş bitimi hallerini de eklerimbugün napıosunuz kızlar ? Ben birazcık iş yapacağım akşama doğru hazırlanıp eşimin amcasına iftara gideceğiz cıssslarla karşılaşcaz çok heycanlıyım
Biraz kendinden bahsedermisin ? Tanısalım biraz daha...çok şükür iyim senden naber ? dünün yorgunluğu atmak için yeni kalktım. Dün evde temizlik vardı sonra çarşıda işlerim vardı akşama da iftara dışarı gittik pil bitti
Yakışır sana bebemmm
ayyy evet bir önceki koyu kahveydi baydı artık bende açık renk istedim bu seferYATAK OASINDA BENDE BEYAZ TERCIH EDENLERDENIIM COK GUZELLER
çokkkk teşekkür ederim canım , beğenmenize sevindim. Daha güzelleri sizin olsunGüle güle kullan canım cok güzel. Koltukların rengi cok seker gercekten.
Oppps anlamadım !O senin tacinmis kiz niye söylemiyon. Ben kendi tâcımı yaparım. Silikon tabancam bozulmuştu dün aldım yenisini
Oppps anlamadım !
ayyy senin şu telin oyunu yokmu o ne ? Yumurtaya bakkkk he heDünkü menüm
İftar
Az mercimek çorbası
1-1.5 tabak kadar bol yoğurtlu az yağlı manti (cok canım çekmişti)
22 civarı 1 Gül tatlısı. Zaten şerbet filan çekmemiş kucuk biseydi
2 civarı 10 fındık
Sahur
2 parmak beyaz peynir
3 dal çecil peyniri
1 zeytin
Salata
1 Hasan'ıma yumurta
El kadar pide
2 Lt üstü su
yokk sensin , takımiçi sıralama yaptık komşu uyannTac 2.nin üzerindeydi ya onu diyorum. Bireyselde 2. Sendin. ben de bu aralar kızıma tac ve sac bandı yapıyorum da onu dedim kendi tâcımı kendim yaparım diye
ayyy senin şu telin oyunu yokmu o ne ? Yumurtaya bakkkk he he))))))) güzel menü tatlı hariç!!
yokk sensin , takımiçi sıralama yaptık komşu uyannbecerikli hatun seni
Bende dedim ki eşimi acaba ?Ay aprriiiiil ne güldüm haaa
Hasan'ıma yumurtaaa
O birinci ikinci olayını da gece anlamıştım da sabah gitti kafa yine
Bu telefon deli edecek beni ya. Hiçbir isime yaramıyor. Bı sürü uygulamadan mahrumum
Bende dedim ki eşimi acaba ?
Neyse şükür anladın
O tel durduğu yerde düzelmez git yaptır kuzum
Tabi :) İstanbul Aydın üniv. okuyorum. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik . memleket Ezurum. Resimle ve şiirle ilgileniyorum. Kültür&Sanst bölümünde resimlerim ve şiirlerimi bulabilirsinizBiraz kendinden bahsedermisin ? Tanısalım biraz daha...
Evet dün bende aynı senin gibiydim
inşallah ya bahtsız bedevi gibiyim bu aralar çöle düşsem su falan bulamam hatta serap bile göremem o kadar bahtsızımGara bahtliiim
Üzülme tatlım, kader bir gun de senin yüzüne güler. Nice dram dolu turk filmleri mutlu sonla bitmedi mı ha? Kucuk Emrah'ı bı duşun, o bile büyüdü yahuu
çok tatlı april bunlar rengine bayıldım amaTabiki canım bitsin çeker yollarımhatta dur dün koltuk geldiğinde çekmiştim paylaşayım ....
Eki Görüntüle 1573416
Eki Görüntüle 1573417
Eki Görüntüle 1573420
bölümün çok güzelmiş canım hoşgeldin tekrar sanatçıbirkişiliğin var demek arada bizede atarsın şiir falanTabi :) İstanbul Aydın üniv. okuyorum. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik . memleket Ezurum. Resimle ve şiirle ilgileniyorum. Kültür&Sanst bölümünde resimlerim ve şiirlerimi bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?