Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mani dizelim

Birinci takım birinci
Burdakiler bir inci
Kilolar verilsin hele
Gör o zaman sevinci

Bu da bendem takıma
heheheytt harika olmuş eline sağlık hakkaten beğendim kaptana söyleyelimde ilk sayfaya ekleyelim maniyi olur mu ki yeni geleni maniyle karşılarızgüzel güzel şiirlerle takımımız renklenecek desene

takım arkadaşlarım nerelerdesiniz ya kimsecikler yok yine bir haftasonu bugün vakit geçmiyor ya çok sıkıldım ben

ben bişey yapmadım ki canım ya aynura kaptan ben yapayım dedi seninle konuşmuş haberin var değil mi onların sırasıyla sizinkiyer değişmiş oldu o zamanı unutma müsait olursam yardım ederim haber verirsen
Haberim var canım, ikinizde yardımcı oldunuz. Ben yinede ikinize de teşekkür etmek istedim :-*

Teşekkür ederim aprilcim inşallah :)
Çok düşüncelinisiz, yardım severliğinizden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır :)

Valla çok güzel geçti sohbetten kahkahadan yemek yiyemedim , açım şimdi kurt gibi sahuru bekliyorum
Sen naptın nasıl geçti gün ?

Ooh ne güzel eglenmissin
İyii..
Once bı evi dağıttın duzenliycem diye. Sonra oyle bırakıp geleneksel ikindi uykuma yattım. İftardan sonra da gorumceme câya gittim. Şimdi cocuklar uyuyunca islerimi yapıcam

Ooh ne güzel eglenmissin
İyii..
Once bı evi dağıttın duzenliycem diye. Sonra oyle bırakıp geleneksel ikindi uykuma yattım. İftardan sonra da gorumceme câya gittim. Şimdi cocuklar uyuyunca islerimi yapıcam
Ohhh hayat sana güzel kafana göre takılmışsın, yaparsın acelen yok bütün saatler senin nasıl olsaa dimi ya ?
Diyetten naber ?

Ohhh hayat sana güzel kafana göre takılmışsın, yaparsın acelen yok bütün saatler senin nasıl olsaa dimi ya ?
Diyetten naber ?

Esim neyse kendine araba aldı da digeri bana kaldı bugün. Arabasiz çıkamıyorum zor oluyo çocuklarla.

Diyet de iyidir, ellerinden öper. Câya gittim kadayıf ve dondurma vardı ama yemedim. İftar da hafifti.

Ben de acıktim şimdi. Koca koca hurmalar almıştım, yoğurdumu da bugün mayaladim. Cocuklar uyuyunca yiyeciiim

Aaaa güle güle kullan yeniyi sen alsaydın ya uyanık ...
Afiyet olsun hurma mı yicin tek ?

Yok yavrum o beni asar.

Ben acemi arabamla iyiyim. Çiziyorum, vuruyorum kimse bı şey demiyo hehe

Haa bı de yoğurtlu hurma yedim. Bı de kek yedim acuk. Sahurda da yicem ama
Hee sen daha yeni başladın yemeye afiyet olsun balım , bizde yedik şimdi uyuyacağım birazdan bugün çok yoruldum kendine iyi bakkkkk grsrzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…