heheheytt harika olmuşMani dizelim
Birinci takım birinci
Burdakiler bir inci
Kilolar verilsin hele
Gör o zaman sevinci
Bu da bendem takıma
heheheytt harika olmuşeline sağlık hakkaten beğendim kaptana söyleyelimde ilk sayfaya ekleyelim maniyi olur mu ki yeni geleni maniyle karşılarız güzel güzel şiirlerle takımımız renklenecek desene
takım arkadaşlarım nerelerdesiniz ya kimsecikler yok yine bir haftasonubugün vakit geçmiyor ya çok sıkıldım ben
Haberim var canım, ikinizde yardımcı oldunuz. Ben yinede ikinize de teşekkür etmek istedim :-*ben bişey yapmadım ki canım ya aynura kaptan ben yapayım dedi seninle konuşmuş haberin var değil mi onların sırasıyla sizinkiyer değişmiş oldu o zamanı unutma müsait olursam yardım ederim haber verirsen
Teşekkür ederim aprilcim inşallah :)Canım çokkk teşekkür ederim, darısı sizinde başınıza kardeş takımımızhepberaber başarılı günler, haftalar dilerim
Tatlım ne zaman yardım istersen bir uğraman yeterliher zaman yardımcı oluruz sohbete de beklerim daima grsrz sevgilerle
Begendim fikrine saglikMani dizelim
Birinci takım birinci
Burdakiler bir inci
Kilolar verilsin hele
Gör o zaman sevinci
Bu da bendem takıma
Begendim fikrine saglik
Ben varımHellooo
Kimse yok muuu?
Ben varımyeter mi kuzum şimdilik ?
Valla çok güzel geçti sohbetten kahkahadan yemek yiyemedim , açım şimdi kurt gibi sahuru bekliyorumAskolsun yeter mı ne demek?
Nasil gecti davet? Cisslar mislar?
Valla çok güzel geçti sohbetten kahkahadan yemek yiyemedim , açım şimdi kurt gibi sahuru bekliyorum
Sen naptın nasıl geçti gün ?
Ohhh hayat sana güzel kafana göre takılmışsın, yaparsın acelen yok bütün saatler senin nasıl olsaa dimi ya ?Ooh ne güzel eglenmissin
İyii..
Once bı evi dağıttın duzenliycem diye. Sonra oyle bırakıp geleneksel ikindi uykuma yattım. İftardan sonra da gorumceme câya gittim. Şimdi cocuklar uyuyunca islerimi yapıcam
Ohhh hayat sana güzel kafana göre takılmışsın, yaparsın acelen yok bütün saatler senin nasıl olsaa dimi ya ?
Diyetten naber ?
Aaaa güle güle kullanEsim neyse kendine araba aldı da digeri bana kaldı bugün. Arabasiz çıkamıyorum zor oluyo çocuklarla.
Diyet de iyidir, ellerinden öper. Câya gittim kadayıf ve dondurma vardı ama yemedim. İftar da hafifti.
Ben de acıktim şimdi. Koca koca hurmalar almıştım, yoğurdumu da bugün mayaladim. Cocuklar uyuyunca yiyeciiim
Aaaa güle güle kullanyeniyi sen alsaydın ya uyanık ...
Afiyet olsun hurma mı yicin tek ?
Hee sen daha yeni başladın yemeyeYok yavrum o beni asar.
Ben acemi arabamla iyiyim. Çiziyorum, vuruyorum kimse bı şey demiyo hehe
Haa bı de yoğurtlu hurma yedim. Bı de kek yedim acuk. Sahurda da yicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?