Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm

Sahur
Bir dilim ekmek
Bir kk peynir
1 yumurta haşlama
1 dilim karpuz

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir karnıyarık
Üç kaşık pilav
Salata
Bir bardak ayran

2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Gunaydin dunku menu
Sahur yok
Iftar
Nugget 3 tane 4 kasik bulgur
2 kasik barbunya
Salata ayran misirli yogurt salatasi
Azicik kunculu yerinden ekmek
2.5 su bol bol temizlik yaptimm

Selam kizlaaar kimler var bakalim bayadır giremiyorum neler kaçırdım
Yeni gelenler olmuş haticend hoşgeldin canım ogrenciymissin okudum resimle de ilgilenmiyormuşsun ben de resim öğretmeniyim grubumuzda bir sanatsever daha yaşasın

Dünkü menüm

Sahur
Bir dilim ekmek
Bir kk peynir
1 yumurta haşlama
1 dilim karpuz

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir karnıyarık
Üç kaşık pilav
Salata
Bir bardak ayran

2,5 lt su
30 dk yürüyüş
Aprilcigim harikasinnnn
Ramazan beni mahfetti yaa diyet miyet kalmadı

Ben varim ama bi elim utu bi elim de tel yakacam simdi bi uerleriisicak utu sicak adana sicak is cokkk iznlimiyimm hizmetcimiyim anlamadim ufffff

Yettim gariiii ama geç kaldım sanırım kimseler yok

Ben de geldiiim

Ben varim ama bi elim utu bi elim de tel yakacam simdi bi uerleriisicak utu sicak adana sicak is cokkk iznlimiyimm hizmetcimiyim anlamadim ufffff

Ben de bugün salonu temizlemeye giriştim. Koltuk kılıflarını sahurda yıkamıştım. Sabah yer silerken kocam uyandı, ben de ona nazlandim, her ay koltuk yıkamaktan bıktım ne zaman yeni koltuk alicaaaz

Netice alamadım tabi yıkama dedi eheh

dünkü menüm
sahur
1 haşlanmış yumurta
bir dilim pide
bir tabak müsli ve süt
karpuz

iftar
3 çatal patates kızartması
2 tane kabak dolması
3-4 çatal pilav
salata
karpuz
4 çatal turşu
bir bardak ayran

ara
2 bardak yeşil çay
2 bardak çay
1 tane limonlu ıce tea
bir avuç çekirdek

2-2.5 lt su. yarım saat yürüyüş bir saat egzersiz.dün egzersizi fazla yaptım galiba bugün bacaklarım tutulmuş gibi kendimi yorgun hissediyorum ya :) bir de yine burada biri söylemişti bi egzersiz videosu, dün onu yaptım. çok hoş sen yaptıkça yan tarafta sayaç var ne kadar kalori götürdüğü yazıyor.
youtube-1000 Calorie Workout Video - 84 Min HIIT Cardio, Total Body Strength Training + Abs, Fitness Blender

Hahahaaa ilâhi O Otimoti o kadar gece bırakma canım çocuklar az büyüsün biraktiğin yerden devam et

Cocuklar büyüyünce yapmak istediğim o kadar cok şey var ki hangisini ya da hangilerini yapabilirim bilmiyorum ana müthiş bir aclik var. Evvela -ikisi de okula başladığında- istanbulu turist gibi gezmek istiyorum. Alıcam diyorum sirt çantamı, ayağıma da spor ayakkabi,sabah çıkicam evden yüreğim nereye götürürse..

Diyorlar manyak mısın tek basına sıkılırsın. Valla dedim ben çıkicam da dileyen gelsin

Bak bence çocuklarla beraber alın elinize fırçayı gerisi

Ooyy onu da deniyoruz ama gerisi dedin mı iste orda dur, batıyoruz

Dünkü menüm

İftar

Yarım kase sulukofte
1 tabak yoğurtlu manti
3 ısırik kek

Cay daveti 1 hurma

Ara 1:30
bir kase yogurt
3 hurma (buyuklerdi)
Yarım dilim kek

Sahur

1 haslanmis yumurta
Yarım domates
2 parmak beyaz peynir
1 tatlı kasığı bal
1 dilim kadar pide

2-2.5 Lt su

ya ben burdayken kimse olmuyor bensiz kaynatmışsınız sanatsever grup olduk ne çok resimle ilgilenen varmış meğer bende severim resim müzik şiir edebiyat sanatsever insanlarla doldurduk takımı yaşasın

SElam Kuslar telim bozulmustu giremedimmm cok ozur diliyorum sagolsun aprilim kilo bildiririmi aldi sizden ne haberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…