- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Hosgeldin canimhoşbuldummm :) böyle yeteneklerle aynı grupta olmak <3
Tatlimm sen nasil oldun telim bozuldu haystla baglantim koptu brnim yaaaya ben burdayken kimse olmuyor bensiz kaynatmışsınızsanatsever grup olduk ne çok resimle ilgilenen varmış meğer bende severim resim müzik şiir edebiyat sanatsever insanlarla doldurduk takımı yaşasın
Ben varimmYettim gariiii ama geç kaldım sanırım kimseler yok
Ben de varimmBen varim ama bi elim utu bi elim de tel yakacam simdi bi uerleriisicak utu sicak adana sicak is cokkk iznlimiyimm hizmetcimiyim anlamadim ufffff
iyiyim canım ya yarın kan verceğim inşallah sonuçlarımda hissettiğimden daha iyidirTatlimm sen nasil oldun telim bozuldu haystla baglantim koptu brnim yaaa
günaydın hoşgeldin , biraz kendinden bahsedermisin ? Neden gittin peki gelmedin ? Eğerki bu sefer kararlı ve azimliysen tabiki gelebilirsin .günaydın 1. takım. yine ben. bi ara size ceee yapmıştım.aranıza katılmak için. yine geldim.olmuyor tek başıma yapamıyorum.2 ileri 1 geri oluyo. kabul ederseniz yine aranıza katılmak istiyorum
Akşam olmamış , yinede çok kötü değil canım iyiGunaydin ben dun ipini salmis gibibyedim
Kahvalti
1dilim ekmek
Yumurta
Peynir salatalik domates
Kahvalti iyiydi
Ara pul biberli ayran
Oglen bi porsiyon iskender ayran
Bi top dondurma
Biraz uzum bi avuc
Cay 2 bardak 1 kahve turk bir avuctan fazla cekirdek 2.5 su avm 3 saat gezdik parka gittik
size yazdığımda bebeğim 2 falandii.bi ara sütüm ciddi azaldı.biraz beklemek istedimgünaydın hoşgeldin , biraz kendinden bahsedermisin ? Neden gittin peki gelmedin ? Eğerki bu sefer kararlı ve azimliysen tabiki gelebilirsin .
Anladım , dediğim gibi istekli ve azimliysen beraberce yürürüz . Şuan kaç kilosun ve hedef kilon kaç?size yazdığımda bebeğim 2 falandii.bi ara sütüm ciddi azaldı.biraz beklemek istedim
sporla gitmiş ama tabiki tam bilemeyiz var mı müdahale ...operasyonsuz o göbek gerçekten gitmiş mi ya
Allah bağışlasın canım . Büyük kızın kaç yasında ?29 yaşındayım.2 kız annesiyim.adım ahsen.bebğüim 10 temmuzda 4 aylık olck inş. kilom 80 boy 162. sınıf öğrt yim
Tamam sende buralarda olursan , gerçekten güzel kilolar verilir . İstemek çok önemli disiplin de tabiidiyetisyene gittim 1 ay önce.benim problemim tek başıma yapamamak.takım ruhuyla motive olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?