Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya ben burdayken kimse olmuyor bensiz kaynatmışsınız sanatsever grup olduk ne çok resimle ilgilenen varmış meğer bende severim resim müzik şiir edebiyat sanatsever insanlarla doldurduk takımı yaşasın
Tatlimm sen nasil oldun telim bozuldu haystla baglantim koptu brnim yaaa

Tatlimm sen nasil oldun telim bozuldu haystla baglantim koptu brnim yaaa
iyiyim canım ya yarın kan verceğim inşallah sonuçlarımda hissettiğimden daha iyidir bende seminer falan varya birde senin tayin işlerin vardır yoğunsundur diye düşünmüştüm başka sorunun olmasında telefon çözülmüş yine kaptancım

günaydın 1. takım. yine ben. bi ara size ceee yapmıştım.aranıza katılmak için. yine geldim.olmuyor tek başıma yapamıyorum.2 ileri 1 geri oluyo. kabul ederseniz yine aranıza katılmak istiyorum

Gunaydin ben dun ipini salmis gibibyedim
Kahvalti
1dilim ekmek
Yumurta
Peynir salatalik domates
Kahvalti iyiydi
Ara pul biberli ayran
Oglen bi porsiyon iskender ayran
Bi top dondurma
Biraz uzum bi avuc
Cay 2 bardak 1 kahve turk bir avuctan fazla cekirdek 2.5 su avm 3 saat gezdik parka gittik

günaydın 1. takım. yine ben. bi ara size ceee yapmıştım.aranıza katılmak için. yine geldim.olmuyor tek başıma yapamıyorum.2 ileri 1 geri oluyo. kabul ederseniz yine aranıza katılmak istiyorum
günaydın hoşgeldin , biraz kendinden bahsedermisin ? Neden gittin peki gelmedin ? Eğerki bu sefer kararlı ve azimliysen tabiki gelebilirsin .

Akşam olmamış , yinede çok kötü değil canım iyi neyse bugün dikkat et ok ? Zararın neresinden dönersen kardır ...

29 yaşındayım.2 kız annesiyim.adım ahsen.bebğüim 10 temmuzda 4 aylık olck inş. kilom 80 boy 162. sınıf öğrt yim

diyetisyene gittim 1 ay önce.benim problemim tek başıma yapamamak.takım ruhuyla motive olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…