Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınnn..Good Morning.....Bonjour Madame :) Nasılsınız . sosyestetik hoşbuldum canım :)

Hemen dünkü menümü yazayım
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
bir dilim pide
bir tas müsli ve süt
3 tane burgu peynir
4 çatal beyaz peynir
bir bardak çay

İftar
5 çatal pilav
bir tane Kürdan kebabı ( islim kebabı)
bir tane fırında but
bir tabak salata
bir dilim karpuz
3 çatal turşu

Ara
1 bardak yeşil çay
2 bardak çay
bir avuç çekirdek
yarım avuç mısır kavurga
2 çatal kadayıflı kek
bir tane marul ve çiğköfte

2-2.5 lt su . bir saat akşam yürüyüş

Gunaydınlaaaar
Bu saatte ne günaydını dimi ogluşla uyuyoruz tatilin tadını cıkarıyoruz ohhhh misssss
Dünkü menüm
Sahur iki dilim patatesli börek
salatalık domates
4 çatal patlıcan yemegi
1 bardak meyve suyu
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav yanında bir 4 kasık fırında patatesli tavuk
6-7 tane lahana sarma
Salata
avuç ici kadar pide

Ara çay 1 baklava

Yooo Çok fazla olmamış bence gayet iyi

Bonjour madame güzel menü tatlım beğendim spor da var

Merhabalar ben de size katılabilir miyim diyetime burda devam etmek istiyorum kilom 70 hedefim 60 boyum 160 şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar ben de size katılabilir miyim diyetime burda devam etmek istiyorum kilom 70 hedefim 60 boyum 160 şimdiden teşekkürler :)
hoşgeldin canım katılabilirsin tabiki ilk sayfayı okudun mu deneme süresi ver 2 hafta düzenli paylaşımdabulunup bildirim yaparsan 2 hafta sonra listeye alabiliyoruz sana bağlı yani kaç yaşındasın okuyormusun çalışıyor musun evlimisinçocuğun var mı neden kilo aldın hormanal bir bozukluğun var mı mesela kendini biraz daha tanıtabilr misin

günaydın 1. takım. yine ben. bi ara size ceee yapmıştım.aranıza katılmak için. yine geldim.olmuyor tek başıma yapamıyorum.2 ileri 1 geri oluyo. kabul ederseniz yine aranıza katılmak istiyorum
sevilay seni hatırlıyor gibiyim niye kayboldun bakayım sen kendi başına 2 ileri bir geri bile zor oluyor tecrübeyle sabit gelebilirsin tabiki tekrar yeniden deneme süresinde olursun tabi bu durumda

hoşbuldumm kuralları okumustum ve kabul ediyorum :) 20 yaşındayım tıp öğrencisiyim ve sözlüyüm :) ağır kansızlık dışında sağlık sorunum yok ayın 13ünde kan tahlili yaptırcam artık o zaman çıkar insülin direnci falan varsa. sömestrda diyetisyenle başlamıştım 77 kilodan 70e düşmüştüm sonra kaza geçirdim kilo alıp vermedim korumaya çalıştım ve 1 hafta önce 71.5le tekrar başladım bugün de 69.9 kiloyum yani 60ları ucundan da olsa gördüm cuma günü sınavım var ondan sonra spora da başlicam inşallah bu arada elma diyeti yapıyorum bugün 3. günüm kahvaltı yapıyorum daha sonra meyve yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum (aslında sadece elma yemem gerekiyor). biraz fazla konuştum kusura bakmayınnn sizden de tanıtımlarınızı bekliyorumm

hoşgeldin canım mutluluklar şimdiden sözlenmek için baya hızlı olmuşsunuz evde kaldım galiba dedirttin bana

çok sıkı kurallarımız yok maksat muhabbet menü paylaşımı kaynaşma günlük şeylerden falanda konuşuruyoruz yani yapman gereken 3 şey var öncelikle muhabbete gelmek hergün uğrarsan süper olur çok öenmli durumlarda uğramayacağın zamanda önceden haber verebilirsisn mesela 3 gün sınavım var gelemeyebilirm gibi sonra hergün menü paylaşımı ve mümkün olduğunca diğer menüler hakkında yorum düşünceler ki mecburi değil yorum ama baksan süper olur birde menü paylaşırken bir önceki günün menüsünü paylaşıyoruz dünkü menüm diye saatleriyle ayrıca içtiğin suyu kaç lt ve spor yaptıysan ne yaptığını yapmadıysan spor yok diye birde cuma günü kilo bildirimi buna kesinlikle geç kalmamalısın normalde cuma 14.00 ekadar ama ramazan nedeniyle 18.00 e kadar bildirim yapıyoruz ve mutlaka cuma bildirim yapmalısın cuma işin varsa perşembedende haber verip bildirim yapabilirsin tabi

bu arada benim başlangıç kilomdasın nerdeyse bende takıma 70 le gelmiştim şu an 62.8 dim en son benim boyumda 1.60 25 yaşımdayım bende diş hekimiyim meslektaş sayılacağız okulunu bitirince eğer sormak istediğin bişey olursa kaptan yardımcımız ApriL_2007 kaptanımızda sosyestetik onlarada sorabilirsin tekrar hoşgeldin

Bizim hatunlar da hep kariyerlii
ya sen yine profiline yakışıklı prensi mi koydun çok tatlı maşallah görünce aklıma geldi yoka hep ordaydı benmiseninle karşılaşmadım bayadır bilmiyorum tabi bu arada kariyer falan farketmez hepimiz aynı amaç için burdayız şu fazlalıklar hepimizde başa bela napalım

daha 4 senem var yani meslektaş olmamıza çok varmış böyle söyleyince gözümde iyice büyüdü her şeyin hayırlısı diyelim böyle şeylere çok karşıydım evlilik düşmanıydım bu işler bana çok ters ama aşık olunca ha yüzük takmışsın ha takmamışsın farketmiyo ne olsa yaparım yani zaten takımları takip ettim ondan sonra katılmak istedim neler yaptığınızı izledim inşallah ben de senin gibi olurum ya 62 kilo en son ne zaman gördüm bilmiyorum tebrikler sanaaa

Tabi canim hepimizin hedefi ayni ama boyle bi takim arkadaslarim old.icin cok mutluyum benim prenss her daim 32 dis seklinde hele poz ver omer de hemen moda girer
Sen iyisin sanirim biraz daha

Tabi canim hepimizin hedefi ayni ama boyle bi takim arkadaslarim old.icin cok mutluyum benim prenss her daim 32 dis seklinde hele poz ver omer de hemen moda girer
Sen iyisin sanirim biraz daha
Onun gülüşünü sevsinler , hayat İnşallah hep güldürür hepp o dişler çıkar sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…