- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ooo iyi tecrübeli bir arkadşımızsın , güzelllgeçen yıl 3. takımda yarıştım.82 den 65 e düştüm. bu kez hedefim 60 inş
Yooo Çok fazla olmamış bence gayet iyiGunaydin ben dun ipini salmis gibibyedim
Kahvalti
1dilim ekmek
Yumurta
Peynir salatalik domates
Kahvalti iyiydi
Ara pul biberli ayran
Oglen bi porsiyon iskender ayran
Bi top dondurma
Biraz uzum bi avuc
Cay 2 bardak 1 kahve turk bir avuctan fazla cekirdek 2.5 su avm 3 saat gezdik parka gittik
Bonjour madameGünaydınnn..Good Morning.. ...Bonjour Madame :) Nasılsınız . sosyestetik hoşbuldum canım :)
Hemen dünkü menümü yazayım
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
bir dilim pide
bir tas müsli ve süt
3 tane burgu peynir
4 çatal beyaz peynir
bir bardak çay
İftar
5 çatal pilav
bir tane Kürdan kebabı ( islim kebabı)
bir tane fırında but
bir tabak salata
bir dilim karpuz
3 çatal turşu
Ara
1 bardak yeşil çay
2 bardak çay
bir avuç çekirdek
yarım avuç mısır kavurga
2 çatal kadayıflı kek
bir tane marul ve çiğköfte
2-2.5 lt su . bir saat akşam yürüyüş
Bende markette alışverişteyim ho ho hoooooKimsecikler yok hu huuuukalkıp biraz evimi temizleyeyim bari
Kimsecikler yok hu huuuukalkıp biraz evimi temizleyeyim bari
hoşgeldin canım katılabilirsin tabiki ilk sayfayı okudun mu deneme süresi ver 2 hafta düzenli paylaşımdabulunup bildirim yaparsan 2 hafta sonra listeye alabiliyoruz sana bağlı yaniMerhabalar ben de size katılabilir miyim diyetime burda devam etmek istiyorum kilom 70 hedefim 60 boyum 160 şimdiden teşekkürler :)
sevilay seni hatırlıyor gibiyim niye kayboldun bakayım sen kendi başına 2 ileri bir geri bile zor oluyor tecrübeyle sabit gelebilirsin tabiki tekrar yeniden deneme süresinde olursun tabi bu durumdagünaydın 1. takım. yine ben. bi ara size ceee yapmıştım.aranıza katılmak için. yine geldim.olmuyor tek başıma yapamıyorum.2 ileri 1 geri oluyo. kabul ederseniz yine aranıza katılmak istiyorum
hoşbuldummhoşgeldin canım katılabilirsin tabiki ilk sayfayı okudun mu deneme süresi ver 2 hafta düzenli paylaşımdabulunup bildirim yaparsan 2 hafta sonra listeye alabiliyoruz sana bağlı yanikaç yaşındasın okuyormusun çalışıyor musun evlimisinçocuğun var mı neden kilo aldın hormanal bir bozukluğun var mı mesela kendini biraz daha tanıtabilr misin
hoşgeldin canım mutluluklar şimdiden sözlenmek için baya hızlı olmuşsunuz evde kaldım galiba dedirttin banahoşbuldummkuralları okumustum ve kabul ediyorum :) 20 yaşındayım tıp öğrencisiyim ve sözlüyüm :) ağır kansızlık dışında sağlık sorunum yok ayın 13ünde kan tahlili yaptırcam artık o zaman çıkar insülin direnci falan varsa. sömestrda diyetisyenle başlamıştım 77 kilodan 70e düşmüştüm sonra kaza geçirdim kilo alıp vermedim korumaya çalıştım ve 1 hafta önce 71.5le tekrar başladım bugün de 69.9 kiloyum yani 60ları ucundan da olsa gördüm cuma günü sınavım var ondan sonra spora da başlicam inşallah bu arada elma diyeti yapıyorum bugün 3. günüm kahvaltı yapıyorum daha sonra meyve yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum (aslında sadece elma yemem gerekiyor). biraz fazla konuştum kusura bakmayınnn sizden de tanıtımlarınızı bekliyorumm
ya sen yine profiline yakışıklı prensi mi koydun çok tatlı maşallah görünce aklıma geldi yoka hep ordaydı benmiseninle karşılaşmadım bayadır bilmiyorum tabiBizim hatunlar da hep kariyerlii
daha 4 senem var yani meslektaş olmamıza çok varmış böyle söyleyince gözümde iyice büyüdühoşgeldin canım mutluluklar şimdiden sözlenmek için baya hızlı olmuşsunuz evde kaldım galiba dedirttin bana
çok sıkı kurallarımız yok maksat muhabbet menü paylaşımı kaynaşma günlük şeylerden falanda konuşuruyoruz yani yapman gereken 3 şey var öncelikle muhabbete gelmek hergün uğrarsan süper olur çok öenmli durumlarda uğramayacağın zamanda önceden haber verebilirsisn mesela 3 gün sınavım var gelemeyebilirm gibi sonra hergün menü paylaşımı ve mümkün olduğunca diğer menüler hakkında yorum düşünceler ki mecburi değil yorum ama baksan süper olurbirde menü paylaşırken bir önceki günün menüsünü paylaşıyoruz dünkü menüm diye saatleriyle ayrıca içtiğin suyu kaç lt ve spor yaptıysan ne yaptığını yapmadıysan spor yok diye birde cuma günü kilo bildirimi buna kesinlikle geç kalmamalısın normalde cuma 14.00 ekadar ama ramazan nedeniyle 18.00 e kadar bildirim yapıyoruz ve mutlaka cuma bildirim yapmalısın cuma işin varsa perşembedende haber verip bildirim yapabilirsin tabi
bu arada benim başlangıç kilomdasın nerdeyse bende takıma 70 le gelmiştim şu an 62.8 dim en son benim boyumda 1.60 25 yaşımdayımbende diş hekimiyim meslektaş sayılacağız okulunu bitirince eğer sormak istediğin bişey olursa kaptan yardımcımız ApriL_2007 kaptanımızda sosyestetik onlarada sorabilirsin tekrar hoşgeldin
Tabi canim hepimizin hedefi ayni ama boyle bi takim arkadaslarim old.icin cok mutluyum benim prenss her daim 32 dis seklinde hele poz ver omer de hemen moda girerya sen yine profiline yakışıklı prensi mi koydun çok tatlı maşallah görünce aklıma geldi yoka hep ordaydı benmiseninle karşılaşmadım bayadır bilmiyorum tabibu arada kariyer falan farketmez hepimiz aynı amaç için burdayız şu fazlalıklar hepimizde başa bela napalım
Onun gülüşünü sevsinler , hayat İnşallah hep güldürür hepp o dişler çıkar sonuna kadarTabi canim hepimizin hedefi ayni ama boyle bi takim arkadaslarim old.icin cok mutluyum benim prenss her daim 32 dis seklinde hele poz ver omer de hemen moda girer
Sen iyisin sanirim biraz daha
Amin canim darisi sana en kisa zamndaOnun gülüşünü sevsinler , hayat İnşallah hep güldürür hepp o dişler çıkar sonuna kadar
Amin hayırLısı ile İnşaAllahAmin canim darisi sana en kisa zamnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?