Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ooo muhabbete geeel.
Cleo hosgeldin canım. Ben de 31 yaşındayım evli ve 2 cocuk annesiyim. Sosyal bilgiler öğretmeniyim fakat çalışmıyorum. İstanbulda yasıyorum seni de bı güzel kucaklıyorum

Deadline sen o kadar genc miydin yahu

Bizim de 21 Haziran evlilik yıldönümümüzdu. Dün aksam kac yilinız doldu dediklerinde hatırladım. İsin ilginç tarafı esim de hatırlamadı. Daha 5 yıl olmuştu oysa. Uhuhuhuh
Ne diyonuz?
Bittik mı biz??

Tabi canim hepimizin hedefi ayni ama boyle bi takim arkadaslarim old.icin cok mutluyum benim prenss her daim 32 dis seklinde hele poz ver omer de hemen moda girer
Sen iyisin sanirim biraz daha
iyiym canım sağol ne güzel güzlen bir çocuk demekki hayat boyunca hep yüzü gülsün inşallah
bence içiniz geçmiş sizin ama umut yok değil silkelenip kendinize gelin ya olur mu hiç daha gençsiniz ya takımın en küçüğü bendim ilk geldiğimde bende yaşlanıyorum galiba hep benden küçükler gelmeye başladı otimoti benim bu yaşta içim geçtitakımdaki öğretmenlerdensin demek sende sosyal bilgileri sevemedim ben hiç ama seni sevdim

Eheh o da dogru. Bu durumda sen ortayas oluyorsun

Soyalini de bilgisini de ben de sevemedim yavrum. Okuduk bitti iste. Bana heyecan veren seyler farklı. Somut seyler üretmek istiyorum. Çocukla başladım, aksesuarlariyla devam ederim belki ahah

haticend canım sanki çok fazla olmuş gibi menün zamanla düzelecek sanıyorum Ramazan dolayısıylada olabilir belki . Benim de yarın akşam misafirim var yoğun bir gün beni bekliyor bugün iftardan sonra başlıyacağım hazırlıklara yarında yoğun olurum kesin ...

S sevili6163 güzel canım menün ama şu tatlıdan bi vazgeçemediniz ! Kızıyorum bak cumaya artı çıkmayında

Cleo hoşgeldin deneme sürende başarılar dilerim , gereken açıklamalar yapılmış aklına takılan bişey olduğu zaman sorabilirsin canım yardımcı oluruz ...

yıllar çabuk geçiyor inanki hatta okul zamanlarını özlemeyeceğine dair yemin bile edebilirsin şu an ama inanırmısın özlüyorsun tadını çıkar çıkarabildiğin zamanlarda insan kötü şeyleri hatırlamaz ya hep iyi şeyleri hatırlar çektiğim çilelerde benim için şu an güzelbir anı vakti zamanında ağlayıp sızlandığım zamanlara şimdi gülüyorum anın tadını çıkarmaya bak valla senin kadar şanslı değilim mi desem ne desem öyle aşık olacağım birini bulamadım ondan herhalde bilmiyorum bulursam aşkın gözü kör falan o zaman katılırım belki bilemiyorum aşık olunca ki olursam bir gün haber veririm sana
bende 62 en son ne zaman gördüm bilmiyordum inanırsan başarabilirsin ben hep biraz tombiktim lisedede 65 falandım 65 in altını hiç hatırlamıyorum kiloluydum yani o nedenle bende biraz zor gidiyor baya yerleşmişler kurulmuşlar yani belli bir kiloya kadar iyi verdim buralarda duraklama yaşıyorum şu 62 leri bir aşsam az kaldı aslında başaracağım inşallah

hoşbuldukkk otimotii sıcak karşılamaya ben dee öpücükle cevap veriyim ben de istanbulda ailemin yanındayım ama burda okumuyorum malesef
5 yıl çok yeni dahaa inanmıyorum size is guc yoğunluk derken kaynamistir arada yoksa bitmemissinizdir canım öyle şey mi olur bu arada sosyal bilgileri ben de sevmem ama seni sevicem

Sen bittiysen ben ne diyeyim buayin sonunda 10yil bitiyor
Biz olduk aglayaniniz yoh ozaman hakikaten ben bekarken 5yillik evliydi abimler bir insan 5yil nasil ayni insanla gecirir dusuncesindeyke ben 10 yili devirdim saka gibi

Hoşbulduk April teşekkür ederim

güldürdün beni ya ya dur daha gencim ben ne ortayaşı sendroma sokma beni
somut şeyler üretmeye başlamışsın artık devamıda gelir eşyaları aksesuarları falan inanıyorum sana en güzeli sevdiğin şeyleri yapmak tabi şimdi sende bir nevi takımın sanatçıları katagorisine girdin

Canım sende mi öğretmendin ! Vayy ne güzel niye ki ya mesleğini yapmıyorsun boşuna mı okudun ?
Biraz unutkan olmuşsunuz siz ? Hiç 5 yılda bitilirmi , hemen canlanın bakim aşkLa dolunuz bırakın hayat meselelerini kendinize özel durumlar sağlayın elinizden geldiği kadar başbaşa bişeyler yapın kuzummm ...

Merhabalar ben de size katılabilir miyim diyetime burda devam etmek istiyorum kilom 70 hedefim 60 boyum 160 şimdiden teşekkürler :)
Hosgeldin canim aramiza korpe adayimizyanlis smile bastim silinmiyorda aslinda bunu yapmak istemistim
Herneyse konumuza gelelim bende 28 yasinda 10yillik evli 6ve 2yaslarinda iki kiz annesiyim
Senin isin daha rahat bak ben basardim sende yapabikirsin en son ortaokulda 69 olan ben suan 66kusur vikiyorum diyette olunca kusurde onemli ogrenmis oldun bak sayemde grambile obemli 82.5dan 66 ya indim ve sende basarabilirsin yeterki iste gerisi gelir

Biz olduk aglayaniniz yoh ozaman hakikaten ben bekarken 5yillik evliydi abimler bir insan 5yil nasil ayni insanla gecirir dusuncesindeyke ben 10 yili devirdim saka gibi
10 yıl mı oldu kız baya olmuş hakikaten allah daha nice nice yıllar devirmenizi nasip etsin mutluluk ve sağlıkla tabi
birde sen varken o evlilik çürümez burcu senin enerjin yeter

Komiteler finaller derkennn okul bitince 80 yaşında olucam gibime geliyo ama şimdi tecrübe konuştu yani sana inandım ne yalan söyliyim içimdeki stres azaldı insanın karşısına kim çıkacak ne çıkacak belli olmuyo yaa o yüzden ben geleceğe guvenmiyorum artık ne çıkarsa bahtima de sen de ayrıca 62 kiloya gelmissin bunu basardiysan yaz sonuna kesinn 55 olursun ışık gördüm ben ama asıl ışık menulerde tabi

Evet tatlım oyle oldu. İkimiz Dr cok şaşırdık :)

April ne haxirliycaksin misafirlerine. Esim de hic tanımadığın arkadaşlarını davet etmiş perşembeye. Menü düşünüyorum da kopya çekerim senden belkiii

Seneden degil de 5. Senede yildinumumuzu unuttuk ondan dedim. Bu arada nerelerdesin döndün mü?

10 yıl mı oldu kız baya olmuş hakikaten allah daha nice nice yıllar devirmenizi nasip etsin mutluluk ve sağlıkla tabi
birde sen varken o evlilik çürümez burcu senin enerjin yeter
Ayy saol kuzum boyle dedinya simdi dahada bi gaza geldim ben zaten 3gundur kendini daha genc hissediyorum zayiflamanin sayesinde sanirim yarina evime donuyorum ins. Belkimde onun enerjisi ama boyle analiz etmen hosuma gitti canim saol

kız o prensesleri yiycem ya şu aralar çocuklara sgıcığım canımdan bezdim ama ama sizinkiler pek bir şeker duruyor
bende okuldayken yüz yaşımı geçmiş gibi hissediyordum da mezun olunca geçiyor başka stresler başlıyor ama hayat çok zor o nedenle sen tadını çıkar stres her yerde en az zararla atlatmaya bak komiteleri

Hoşbuldum burcu teşekkür ederim karşılama için
Ah ahhh hayatım diyet benim bebekligimden beri 87 dogumlusun 2 evladın var allah bagislasin deadline bi de beni görüp evde kalacağını düşündün yani bak gör işte burcuyu bu arada takımın en ağırı benim galiba herkes 60larda takiliyo bakıyorum

O Otimoti yokcanim daha evime donmedim kacgundur annemin evinin camlari dolaplari temizlikle ugrasiyodum gitmeden faydam olsun dedim. Kismetse yarina donucem yine kosusturmayla gecicek evi topla valiz bosalt yeni valiz hazirla bu cuma memlekete gidicez bayrami geciricez iki dugun var sonrasi 5hafta kadarda orda kaliriz oyy yazarken bile yoruldum

tatlım bende 8senelik evliyim fakat su gibi geçmiş zaman , ama inanırmısın hala aynı aşKla ! devam ediyoruz . İnşaAllah 'da hep böyle sürer. O özel günlere hep önem vermeliyiz , bir kere ipin ucu kaçarsa düzelmez o . Dimi yaaa eskiden seneler çok geliyordu ama biz şuanda yaşıyoruz ki aslında çok kısaymış yıllar. Allah hepimize ağız tadıyla bir ömür geçirmeyi nasip etsin İnaAllah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…