iyiym canım sağolTabi canim hepimizin hedefi ayni ama boyle bi takim arkadaslarim old.icin cok mutluyum benim prenss her daim 32 dis seklinde hele poz ver omer de hemen moda girer
Sen iyisin sanirim biraz daha
bence içiniz geçmiş sizin ama umut yok değil silkelenip kendinize gelin ya olur mu hiç daha gençsinizOoo muhabbete geeel.
Cleo hosgeldin canım. Ben de 31 yaşındayım evli ve 2 cocuk annesiyim. Sosyal bilgiler öğretmeniyim fakat çalışmıyorum. İstanbulda yasıyorum seni de bı güzel kucaklıyorum
Deadline sen o kadar genc miydin yahu
Bizim de 21 Haziran evlilik yıldönümümüzdu. Dün aksam kac yilinız doldu dediklerinde hatırladım. İsin ilginç tarafı esim de hatırlamadı. Daha 5 yıl olmuştu oysa. Uhuhuhuh
Ne diyonuz?
Bittik mı biz??
iyiym canım sağolne güzel güzlen bir çocuk demekki hayat boyunca hep yüzü gülsün inşallah
bence içiniz geçmiş sizin ama umut yok değil silkelenip kendinize gelin ya olur mu hiç daha gençsinizya takımın en küçüğü bendim ilk geldiğimde bende yaşlanıyorum galiba hep benden küçükler gelmeye başladı otimoti benim bu yaşta içim geçti takımdaki öğretmenlerdensin demek sende sosyal bilgileri sevemedim ben hiç ama seni sevdim
yıllar çabuk geçiyor inanki hatta okul zamanlarını özlemeyeceğine dair yemin bile edebilirsin şu an ama inanırmısın özlüyorsun tadını çıkar çıkarabildiğin zamanlardadaha 4 senem var yani meslektaş olmamıza çok varmış böyle söyleyince gözümde iyice büyüdüher şeyin hayırlısı diyelim böyle şeylere çok karşıydım evlilik düşmanıydım bu işler bana çok ters ama aşık olunca ha yüzük takmışsın ha takmamışsın farketmiyo ne olsa yaparım yani zaten takımları takip ettim ondan sonra katılmak istedim neler yaptığınızı izledim inşallah ben de senin gibi olurum ya 62 kilo en son ne zaman gördüm bilmiyorum tebrikler sanaaa
hoşbuldukkk otimotii sıcak karşılamaya ben dee öpücükle cevap veriyimOoo muhabbete geeel.
Cleo hosgeldin canım. Ben de 31 yaşındayım evli ve 2 cocuk annesiyim. Sosyal bilgiler öğretmeniyim fakat çalışmıyorum. İstanbulda yasıyorum seni de bı güzel kucaklıyorum
Bizim de 21 Haziran evlilik yıldönümümüzdu. Dün aksam kac yilinız doldu dediklerinde hatırladım. İsin ilginç tarafı esim de hatırlamadı. Daha 5 yıl olmuştu oysa. Uhuhuhuh
Ne diyonuz?
Bittik mı biz??
Sen bittiysen ben ne diyeyim buayin sonunda 10yil bitiyorOoo muhabbete geeel.
Ne diyonuz?
Bittik mı biz??
Hoşbulduk April teşekkür ederimhaticend canım sanki çok fazla olmuş gibi menün zamanla düzelecek sanıyorum Ramazan dolayısıylada olabilir belki . Benim de yarın akşam misafirim var yoğun bir gün beni bekliyor bugün iftardan sonra başlıyacağım hazırlıklara yarında yoğun olurum kesin ...
S sevili6163 güzel canım menün ama şu tatlıdan bi vazgeçemediniz ! Kızıyorum bakcumaya artı çıkmayında
Cleo hoşgeldin deneme sürende başarılar dilerim , gereken açıklamalar yapılmış aklına takılan bişey olduğu zaman sorabilirsin canım yardımcı oluruz ...
Eheh o da dogru. Bu durumda sen ortayas oluyorsun
Soyalini de bilgisini de ben de sevemedim yavrum. Okuduk bitti iste. Bana heyecan veren seyler farklı. Somut seyler üretmek istiyorum. Çocukla başladım, aksesuarlariyla devam ederim belki ahah
Canım sende mi öğretmendin ! Vayy ne güzel niye ki ya mesleğini yapmıyorsun boşuna mı okudun ?Ooo muhabbete geeel.
Ne diyonuz?
Bittik mı biz??
Hosgeldin canim aramiza korpe adayimizMerhabalar ben de size katılabilir miyim diyetime burda devam etmek istiyorum kilom 70 hedefim 60 boyum 160 şimdiden teşekkürler :)
10 yıl mı oldu kız baya olmuş hakikaten allah daha nice nice yıllar devirmenizi nasip etsin mutluluk ve sağlıkla tabiSen bittiysen ben ne diyeyim buayin sonunda 10yil bitiyor
Biz olduk aglayaniniz yoh ozamanhakikaten ben bekarken 5yillik evliydi abimler bir insan 5yil nasil ayni insanla gecirir dusuncesindeyke ben 10 yili devirdim saka gibi
Komiteler finaller derkennn okul bitince 80 yaşında olucam gibime geliyo ama şimdi tecrübe konuştu yani sana inandım ne yalan söyliyim içimdeki stres azaldıyıllar çabuk geçiyor inanki hatta okul zamanlarını özlemeyeceğine dair yemin bile edebilirsin şu an ama inanırmısın özlüyorsun tadını çıkar çıkarabildiğin zamanlardainsan kötü şeyleri hatırlamaz ya hep iyi şeyleri hatırlar çektiğim çilelerde benim için şu an güzelbir anı vakti zamanında ağlayıp sızlandığım zamanlara şimdi gülüyorum anın tadını çıkarmaya bak valla senin kadar şanslı değilim mi desem ne desem öyle aşık olacağım birini bulamadım ondan herhalde bilmiyorum bulursam aşkın gözü kör falan o zaman katılırım belki bilemiyorum aşık olunca ki olursam bir gün haber veririm sana
bende 62 en son ne zaman gördüm bilmiyordum inanırsan başarabilirsin ben hep biraz tombiktim lisedede 65 falandım 65 in altını hiç hatırlamıyorum kiloluydum yani o nedenle bende biraz zor gidiyor baya yerleşmişler kurulmuşlar yani belli bir kiloya kadar iyi verdim buralarda duraklama yaşıyorum şu 62 leri bir aşsam az kaldı aslında başaracağım inşallah
hoşbuldukkk otimotii sıcak karşılamaya ben dee öpücükle cevap veriyimben de istanbulda ailemin yanındayım ama burda okumuyorum malesef
5 yıl çok yeni dahaa inanmıyorum size is guc yoğunluk derken kaynamistir arada yoksa bitmemissinizdir canım öyle şey mi olurbu arada sosyal bilgileri ben de sevmem ama seni sevicem
haticend canım sanki çok fazla olmuş gibi menün zamanla düzelecek sanıyorum Ramazan dolayısıylada olabilir belki . Benim de yarın akşam misafirim var yoğun bir gün beni bekliyor bugün iftardan sonra başlıyacağım hazırlıklara yarında yoğun olurum kesin ...
S sevili6163 güzel canım menün ama şu tatlıdan bi vazgeçemediniz ! Kızıyorum bakcumaya artı çıkmayında
Cleo hoşgeldin deneme sürende başarılar dilerim , gereken açıklamalar yapılmış aklına takılan bişey olduğu zaman sorabilirsin canım yardımcı oluruz ...
Sen bittiysen ben ne diyeyim buayin sonunda 10yil bitiyor
Biz olduk aglayaniniz yoh ozamanhakikaten ben bekarken 5yillik evliydi abimler bir insan 5yil nasil ayni insanla gecirir dusuncesindeyke ben 10 yili devirdim saka gibi
Ayy saol kuzum boyle dedinya simdi dahada bi gaza geldim ben10 yıl mı oldu kız baya olmuş hakikaten allah daha nice nice yıllar devirmenizi nasip etsin mutluluk ve sağlıkla tabi
birde sen varken o evlilik çürümez burcu senin enerjin yeter
kız o prensesleri yiycem ya şu aralar çocuklara sgıcığım canımdan bezdim ama ama sizinkiler pek bir şeker duruyorHosgeldin canim aramiza korpe adayimizyanlis smile bastim silinmiyorda aslinda bunu yapmak istemistim
Herneyse konumuza gelelim bende 28 yasinda 10yillik evli 6ve 2yaslarinda iki kiz annesiyim
Senin isin daha rahat bak ben basardim sende yapabikirsin en son ortaokulda 69 olan ben suan 66kusur vikiyorum diyette olunca kusurde onemli ogrenmis oldun bak sayemdegrambile obemli 82.5dan 66 ya indim ve sende basarabilirsin yeterki iste gerisi gelir
bende okuldayken yüz yaşımı geçmiş gibi hissediyordum da mezun olunca geçiyor başka stresler başlıyor ama hayat çok zor o nedenle sen tadını çıkar stres her yerde en az zararla atlatmaya bak komiteleriKomiteler finaller derkennn okul bitince 80 yaşında olucam gibime geliyo ama şimdi tecrübe konuştu yani sana inandım ne yalan söyliyim içimdeki stres azaldıinsanın karşısına kim çıkacak ne çıkacak belli olmuyo yaa o yüzden ben geleceğe guvenmiyorum artık ne çıkarsa bahtima de sen de ayrıca 62 kiloya gelmissin bunu basardiysan yaz sonuna kesinn 55 olursun ışık gördüm ben ama asıl ışık menulerde tabi
Hoşbuldum burcu teşekkür ederim karşılama içinHosgeldin canim aramiza korpe adayimizyanlis smile bastim silinmiyorda aslinda bunu yapmak istemistim
Herneyse konumuza gelelim bende 28 yasinda 10yillik evli 6ve 2yaslarinda iki kiz annesiyim
Senin isin daha rahat bak ben basardim sende yapabikirsin en son ortaokulda 69 olan ben suan 66kusur vikiyorum diyette olunca kusurde onemli ogrenmis oldun bak sayemdegrambile obemli 82.5dan 66 ya indim ve sende basarabilirsin yeterki iste gerisi gelir
tatlım bende 8senelik evliyim fakat su gibi geçmiş zaman , ama inanırmısın hala aynı aşKla ! devam ediyoruz . İnşaAllah 'da hep böyle sürer. O özel günlere hep önem vermeliyiz , bir kere ipin ucu kaçarsa düzelmez o . Dimi yaaa eskiden seneler çok geliyordu ama biz şuanda yaşıyoruz ki aslında çok kısaymış yıllar. Allah hepimize ağız tadıyla bir ömür geçirmeyi nasip etsin İnaAllah ...Sen bittiysen ben ne diyeyim buayin sonunda 10yil bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?