aynenn çok haklısın en az zararla kurtulmak lazım bunun için de az da olsa çalışmak lazım en iyisi ben gidiyim azcık çıkmış soru bakiyim yoksa kk beni bitirecekkız o prensesleri yiycem ya şu aralar çocuklara sgıcığım canımdan bezdim ama ama sizinkiler pek bir şeker duruyor
bende okuldayken yüz yaşımı geçmiş gibi hissediyordum da mezun olunca geçiyor başka stresler başlıyor ama hayat çok zor o nedenle sen tadını çıkar stres her yerde en az zararla atlatmaya bak komiteleri
Canım sende mi öğretmendin ! Vayy ne güzel niye ki ya mesleğini yapmıyorsun boşuna mı okudun ?
Biraz unutkan olmuşsunuz siz ? Hiç 5 yılda bitilirmi , hemen canlanın bakim aşkLa dolunuzbırakın hayat meselelerini kendinize özel durumlar sağlayın elinizden geldiği kadar başbaşa bişeyler yapın kuzummm ...
ya sen yinetakıma ilk geldiğinde birde ekstra meraklıydım enerjin merakiçin gidiyordu şimdi buraların kurdu oldun enerjin çevreye kalıyorAyy saol kuzum boyle dedinya simdi dahada bi gaza geldim benzaten 3gundur kendini daha genc hissediyorum zayiflamanin sayesinde sanirim yarina evime donuyorum ins. Belkimde onun enerjisi ama boyle analiz etmen hosuma gitti canim saol
ben burcuyu aşmıştım sen bana tekrar hatırlattın napayımHoşbuldum burcu teşekkür ederim karşılama için
Ah ahhh hayatım diyet benim bebekligimden beri87 dogumlusun 2 evladın var allah bagislasin deadline bi de beni görüp evde kalacağını düşündün yani bak gör işte burcuyu bu arada takımın en ağırı benim galiba herkes 60larda takiliyo bakıyorum
git çalış o zaman için rahat olsun müsait olduğunda uğrarsın görüşürüzaynenn çok haklısın en az zararla kurtulmak lazım bunun için de az da olsa çalışmak lazım en iyisi ben gidiyim azcık çıkmış soru bakiyim yoksa kk beni bitirecek
nasıl zaman yok !?eşin ne iş yapıyordu ?Zaman yok kuzum zaman. Zaman olsa bile benimkinin kafa cok dolu. Boş yer olsa ağzından burnundan ask tıkıştırıcam ama nirdeee. Cocuklar da yordu bizi bakma sen. Yas aralıkları az olunca zor oldu. Bundan sonra inşallah bakalım
Deadline sen nasıl oldum bakim ? Onu de öyle kaçhadi bende kaçtım sizle muhabbet süper tabi gidemiyor insan bir yerekendinize iyi bakın fıstıklar
iyiyim april midem ağrıyor sadece bir o kaldı o da giderse süper olacakDeadline sen nasıl oldum bakim ? Onu de öyle kaç
şimdi menümü yazarımda yazmasına size diyeti de bozdurmak istemem ha hahaaaaEvet tatlım oyle oldu. İkimiz Dr cok şaşırdık :)
April ne haxirliycaksin misafirlerine. Esim de hic tanımadığın arkadaşlarını davet etmiş perşembeye. Menü düşünüyorum da kopya çekerim senden belkiii
Seneden degil de 5. Senede yildinumumuzu unuttuk ondan dedim. Bu arada nerelerdesin döndün mü?
kız o prensesleri yiycem ya şu aralar çocuklara sgıcığım canımdan bezdim ama ama sizinkiler pek bir şeker duruyor
bende okuldayken yüz yaşımı geçmiş gibi hissediyordum da mezun olunca geçiyor başka stresler başlıyor ama hayat çok zor o nedenle sen tadını çıkar stres her yerde en az zararla atlatmaya bak komiteleri
Aynen bende kendimi bildim bileli kiloluyum 1.sinifta 30kiloydum daha ne olsunHoşbuldum burcu teşekkür ederim karşılama için
Ah ahhh hayatım diyet benim bebekligimden beri87 dogumlusun 2 evladın var allah bagislasin deadline bi de beni görüp evde kalacağını düşündün yani bak gör işte burcuyu bu arada takımın en ağırı benim galiba herkes 60larda takiliyo bakıyorum
amin canim ins. Daim olur sonuna kadartatlım bende 8senelik evliyim fakat su gibi geçmiş zaman , ama inanırmısın hala aynı aşKla ! devam ediyoruz . İnşaAllah 'da hep böyle sürer. O özel günlere hep önem vermeliyiz , bir kere ipin ucu kaçarsa düzelmez o . Dimi yaaa eskiden seneler çok geliyordu ama biz şuanda yaşıyoruz ki aslında çok kısaymış yıllar. Allah hepimize ağız tadıyla bir ömür geçirmeyi nasip etsin İnaAllah ...
Tamam canım çok sevindimmiyiyim april midem ağrıyor sadece bir o kaldı o da giderse süper olacaktahlillerim iyi çıktı azkalmış normale dönmesine bakalım inşallah yükselmez birdaha
nasıl zaman yok !?eşin ne iş yapıyordu ?
gerçekten maşallh çok tatlıOnun gülüşünü sevsinler , hayat İnşallah hep güldürür hepp o dişler çıkar sonuna kadar
anladım canım gerçekten çok yoğun çalışıyormuş, ne güzel özlem oluyor işte çok görüpte sıkılacağına böylesi daha iyiEsim fastfood işinde. Birkaç şube olduğu icin de cok yogun çalışıyor. Son zamanlarda da gece vardiyasında zaten. Sahurdan sonra geliyor öğlen 12de kalkıp gidiyor. Isı de karsida. Malum cengelkoyde oturuyoruz. Trafiği falan da eklenince..
Sagolsun yine stresini bana hic yüklemez. Biz hep özlüyoruz birbirimizi :)
Sıfır çünkü niyetliyim ... İyi içmişsin ama 1.5 lt daha içsen iyi olur ...hanımlar 2 lt den fazla su içtim ben ya siz
sen ye şimdi canım akşamda az , az tatlarına bakarsınhanımlr benim şuan akşm yemeği vaktim.akşma iftarada davetliyim. acıktım emzirirdiğim için bi de. yemem lazım .ama akşam ev sahibine ne dicem ozamn ben yedim geldim desem.
Cenebazlik yap diyorsun yanianladım canım gerçekten çok yoğun çalışıyormuş, ne güzel özlem oluyor işte çok görüpte sıkılacağına böylesi daha iyi
Sıfır çünkü niyetliyim ... İyi içmişsin ama 1.5 lt daha içsen iyi olur ...
sen ye şimdi canım akşamda az , az tatlarına bakarsınsohbet çok et yemek kalsın he heee :))))
Evvet tabikide , biz niye gidioz misafirliğe sohbet icin . Ben o konuda çok rahatım zaten orada hiçç fazla yiyemem , misafir bana gelincede yiyemem hergünüm böyle geçse iğne ipliğe dönerdim herhaldeCenebazlik yap diyorsun yanidogru diyosun bende nezaman cok konussam ozaman vok yiyemiyorum
ben geldimEvvet tabikide , biz niye gidioz misafirliğe sohbet icin . Ben o konuda çok rahatım zaten orada hiçç fazla yiyemem , misafir bana gelincede yiyemem hergünüm böyle geçse iğne ipliğe dönerdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?