Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynenn çok haklısın en az zararla kurtulmak lazım bunun için de az da olsa çalışmak lazım en iyisi ben gidiyim azcık çıkmış soru bakiyim yoksa kk beni bitirecek

Zaman yok kuzum zaman. Zaman olsa bile benimkinin kafa cok dolu. Boş yer olsa ağzından burnundan ask tıkıştırıcam ama nirdeee. Cocuklar da yordu bizi bakma sen. Yas aralıkları az olunca zor oldu. Bundan sonra inşallah bakalım

Ayy saol kuzum boyle dedinya simdi dahada bi gaza geldim ben zaten 3gundur kendini daha genc hissediyorum zayiflamanin sayesinde sanirim yarina evime donuyorum ins. Belkimde onun enerjisi ama boyle analiz etmen hosuma gitti canim saol
ya sen yinetakıma ilk geldiğinde birde ekstra meraklıydım enerjin merakiçin gidiyordu şimdi buraların kurdu oldun enerjin çevreye kalıyor

ben burcuyu aşmıştım sen bana tekrar hatırlattın napayım

aynenn çok haklısın en az zararla kurtulmak lazım bunun için de az da olsa çalışmak lazım en iyisi ben gidiyim azcık çıkmış soru bakiyim yoksa kk beni bitirecek
git çalış o zaman için rahat olsun müsait olduğunda uğrarsın görüşürüz

hadi bende kaçtım sizle muhabbet süper tabi gidemiyor insan bir yere kendinize iyi bakın fıstıklar

nasıl zaman yok !?eşin ne iş yapıyordu ?

şimdi menümü yazarımda yazmasına size diyeti de bozdurmak istemem ha hahaaaa

Aynen bende kendimi bildim bileli kiloluyum 1.sinifta 30kiloydum daha ne olsun kirktum evde kalicam diye 18 de evlendim

amin canim ins. Daim olur sonuna kadar

iyiyim april midem ağrıyor sadece bir o kaldı o da giderse süper olacak tahlillerim iyi çıktı azkalmış normale dönmesine bakalım inşallah yükselmez birdaha
Tamam canım çok sevindimm grsrzzzz yineeee öpüldün zaten belli enerjinden oh beee !

nasıl zaman yok !?eşin ne iş yapıyordu ?

Esim fastfood işinde. Birkaç şube olduğu icin de cok yogun çalışıyor. Son zamanlarda da gece vardiyasında zaten. Sahurdan sonra geliyor öğlen 12de kalkıp gidiyor. Isı de karsida. Malum cengelkoyde oturuyoruz. Trafiği falan da eklenince..
Sagolsun yine stresini bana hic yüklemez. Biz hep özlüyoruz birbirimizi :)

hanımlr benim şuan akşm yemeği vaktim.akşma iftarada davetliyim. acıktım emzirirdiğim için bi de. yemem lazım .ama akşam ev sahibine ne dicem ozamn ben yedim geldim desem.

anladım canım gerçekten çok yoğun çalışıyormuş, ne güzel özlem oluyor işte çok görüpte sıkılacağına böylesi daha iyi

hanımlar 2 lt den fazla su içtim ben ya siz
Sıfır çünkü niyetliyim ... İyi içmişsin ama 1.5 lt daha içsen iyi olur ...
hanımlr benim şuan akşm yemeği vaktim.akşma iftarada davetliyim. acıktım emzirirdiğim için bi de. yemem lazım .ama akşam ev sahibine ne dicem ozamn ben yedim geldim desem.
sen ye şimdi canım akşamda az , az tatlarına bakarsın sohbet çok et yemek kalsın he heee :))))

Cenebazlik yap diyorsun yani dogru diyosun bende nezaman cok konussam ozaman vok yiyemiyorum

Cenebazlik yap diyorsun yani dogru diyosun bende nezaman cok konussam ozaman vok yiyemiyorum
Evvet tabikide , biz niye gidioz misafirliğe sohbet icin . Ben o konuda çok rahatım zaten orada hiçç fazla yiyemem , misafir bana gelincede yiyemem hergünüm böyle geçse iğne ipliğe dönerdim herhalde

Evvet tabikide , biz niye gidioz misafirliğe sohbet icin . Ben o konuda çok rahatım zaten orada hiçç fazla yiyemem , misafir bana gelincede yiyemem hergünüm böyle geçse iğne ipliğe dönerdim herhalde
ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…