- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoş geldinben geldim
Canım hoşgeldin takımınızda bir dr daha ne guzelhoşbuldummkuralları okumustum ve kabul ediyorum :) 20 yaşındayım tıp öğrencisiyim ve sözlüyüm :) ağır kansızlık dışında sağlık sorunum yok ayın 13ünde kan tahlili yaptırcam artık o zaman çıkar insülin direnci falan varsa. sömestrda diyetisyenle başlamıştım 77 kilodan 70e düşmüştüm sonra kaza geçirdim kilo alıp vermedim korumaya çalıştım ve 1 hafta önce 71.5le tekrar başladım bugün de 69.9 kiloyum yani 60ları ucundan da olsa gördüm cuma günü sınavım var ondan sonra spora da başlicam inşallah bu arada elma diyeti yapıyorum bugün 3. günüm kahvaltı yapıyorum daha sonra meyve yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum (aslında sadece elma yemem gerekiyor). biraz fazla konuştum kusura bakmayınnn sizden de tanıtımlarınızı bekliyorumm
Dur !!!Canım hoşgeldin takımınızda bir dr daha ne guzelisteyince kilo verebilmiş son bu çok iyi daha önce 7 kilo vermissin demekki yapılabiliyor birbirimize destek olarak hepimiz bu fazlalıklar dan kurtulacağız inş. Ben de kendini tanıtayim 28 yaşındayım 2,5 yildir evliyim 10 aylık bir oğlum var ve doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.resim öğretmeniyim çalışıyorum 90 kiloyum nisanda 99 ile başladım 9 kilodan kurtuldum ama ramazan başlayalı ne diyet ne de spor yapabiliyorum biri bana dur desiiiiiin
Ah şu tatlılarrrr@haticend canım sanki çok fazla olmuş gibi menünzamanla düzelecek sanıyorum Ramazan dolayısıylada olabilir belki . Benim de yarın akşam misafirim var yoğun bir gün beni bekliyor bugün iftardan sonra başlıyacağım hazırlıklara yarında yoğun olurum kesin ...
S sevili6163 güzel canım menün ama şu tatlıdan bi vazgeçemediniz ! Kızıyorum bakcumaya artı çıkmayında
@Cleo hoşgeldindeneme sürende başarılar dilerim , gereken açıklamalar yapılmış aklına takılan bişey olduğu zaman sorabilirsin canım yardımcı oluruz ...
Sakınnn +'yla gelme kapışırızAh şu tatlılarrrrtamam canım + çıkmayacağım inş
Ne yedik bee! Deeermisiiiim
bende çookk severim çokAyy kizlaar cayı demledim de canım acayip sicak karisik kuruyemis çekti kavruk kavruk boyle. Mayıs'tan beri çiğ kuruyemis yiyorum
Canım niye boyle oldu biliyo musun bi özetleyeyim...Ramazan girdiğinden beri evde 6-7 kez falan yemek yemişizdir bunun 2 sinde de ben topluca çağırdım.e davetli olunca da yemiycem diyemiyorum malesef diyebilmek gerekiyor artik farkindayimS sevili6163 kuzum neden böyle oldun ki sen ? Artık zayıflamak mı istemiyosun niye böyle isteksizlik oluştu , bak emeklerine yazık etme . Ben ilk defa bir Ramazanda kilo almadan geçiriyorum hatta gecen hafta 2 kg verdim ama çok dikkat ediyorum ve çok hareketliydim . Sende yapabilirsin bakk hemde tatilsin çokda rahat spor yaparsın başla hemen herşeyi düzelt
Anladım cnm , tamam bundan sonrasında dikkat et bak hiç farkında olmazsın bugünkü yediklerin 15 gün sonra çıkar sonra üzülürsün .Canım niye boyle oldu biliyo musun bi özetleyeyim...Ramazan girdiğinden beri evde 6-7 kez falan yemek yemişizdir bunun 2 sinde de ben topluca çağırdım.e davetli olunca da yemiycem diyemiyorum malesef diyebilmek gerekiyor artik farkindayim
Aslında çok ta kotu değilim ben de ramazanda kilo alanlardanım almadim şimdiye kadar bu güzel benim icin
Bir diğer etken de tatilin rehavetine kapıldım okul dönüşü yürüyordum 1 saat simdi evde olunca bi tembellik çöktü
işte böyle
Canım döndüm yazmıştım gruba ama sen kacirdin sanırımAnladım cnm , tamam bundan sonrasında dikkat et bak hiç farkında olmazsın bugünkü yediklerin 15 gün sonra çıkar sonra üzülürsün .
Misafirlikteyken az doldursunlar tabağına ve aslaaa tatlı yeme çok çokk iyi olur. Herşey senin ve hepimizin elinde bunu sakın unutma çok istemeliyiz kilo vermeyi yoksa alırız bünyeler çok müsait ! Sen ne zaman döneceksin bakim evine ?
hosgeldin canım kendinden bahseder misinben geldim
Aaa evet görmedim kaçırmışım , hoşgeldin evineCanım döndüm yazmıştım gruba ama sen kacirdin sanırımhaklisin sonra çıkabilir acısı 2,5 ayda 10 kilo verdim neden bir 10 daha veremeyeyim ki eylülde kayinvalidemlere gideceğiz izmire ordan da birkaç gün tatil niyetimiz var ege turu yapacağız o zamana kadar bir 10 daha versem ne güzel olurrrr
Süpersin , çalışkansın , idolümsünKizlar bildirim tartisina gore 500 gram vermisim
bence de şart kuzum ne çökmesi yaw güzel olacaksın güzel hedefindeben kilo almış olabilirimanneannem cokmussun sen ne olmuş sana deyip tikistirdi yemekleri ağzıma tatli falan neler yemedim korkarım tartilmaya itiraf edeyim :ben pismanimda anneannem zorla yedirdiginden birde kiyamadigimdan bu seferlik oyle oldu kızlar simdi evdeyim cumaya kadar dikkat etmem şart
Bendede iki çeşit tatlı var ama dokunmadımhiç gerek yok dimi ama helede bu saatde olmazzz. İşim var benim de biraz tavuk salatası ve vişnezade yapacağım birazdan nasılsa sabaha karşı yatıoz dimi ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?