Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoş geldin biraz kendinden bahsedermisin ? Ben kaptan yardımcısıyım , öncelikle iki hafta deneme süren olacak daha sonra takım listesine gireceksin tabiki bu zaman zarfında da takımda aktif olmalısın canım o sadece bir prosedür . Peki daha önce cuma yarışmalarına katılmışlığın varmı ?

Canım hoşgeldin takımınızda bir dr daha ne guzel isteyince kilo verebilmiş son bu çok iyi daha önce 7 kilo vermissin demekki yapılabiliyor birbirimize destek olarak hepimiz bu fazlalıklar dan kurtulacağız inş. Ben de kendini tanıtayim 28 yaşındayım 2,5 yildir evliyim 10 aylık bir oğlum var ve doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.resim öğretmeniyim çalışıyorum 90 kiloyum nisanda 99 ile başladım 9 kilodan kurtuldum ama ramazan başlayalı ne diyet ne de spor yapabiliyorum biri bana dur desiiiiiin

Merhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/

Dur !!!

Ah şu tatlılarrrr tamam canım + çıkmayacağım inş

S sevili6163 kuzum neden böyle oldun ki sen ? Artık zayıflamak mı istemiyosun niye böyle isteksizlik oluştu , bak emeklerine yazık etme . Ben ilk defa bir Ramazanda kilo almadan geçiriyorum hatta gecen hafta 2 kg verdim ama çok dikkat ediyorum ve çok hareketliydim . Sende yapabilirsin bakk hemde tatilsin çokda rahat spor yaparsın başla hemen herşeyi düzelt

Ayy kizlaar cayı demledim de canım acayip sicak karisik kuruyemis çekti kavruk kavruk boyle. Mayıs'tan beri çiğ kuruyemis yiyorum

Bendede iki çeşit tatlı var ama dokunmadım hiç gerek yok dimi ama helede bu saatde olmazzz. İşim var benim de biraz tavuk salatası ve vişnezade yapacağım birazdan nasılsa sabaha karşı yatıoz dimi ama ?

Canım niye boyle oldu biliyo musun bi özetleyeyim...Ramazan girdiğinden beri evde 6-7 kez falan yemek yemişizdir bunun 2 sinde de ben topluca çağırdım.e davetli olunca da yemiycem diyemiyorum malesef diyebilmek gerekiyor artik farkindayim
Aslında çok ta kotu değilim ben de ramazanda kilo alanlardanım almadim şimdiye kadar bu güzel benim icin
Bir diğer etken de tatilin rehavetine kapıldım okul dönüşü yürüyordum 1 saat simdi evde olunca bi tembellik çöktü
işte böyle

Anladım cnm , tamam bundan sonrasında dikkat et bak hiç farkında olmazsın bugünkü yediklerin 15 gün sonra çıkar sonra üzülürsün .
Misafirlikteyken az doldursunlar tabağına ve aslaaa tatlı yeme çok çokk iyi olur. Herşey senin ve hepimizin elinde bunu sakın unutma çok istemeliyiz kilo vermeyi yoksa alırız bünyeler çok müsait ! Sen ne zaman döneceksin bakim evine ?

Canım döndüm yazmıştım gruba ama sen kacirdin sanırım haklisin sonra çıkabilir acısı 2,5 ayda 10 kilo verdim neden bir 10 daha veremeyeyim ki eylülde kayinvalidemlere gideceğiz izmire ordan da birkaç gün tatil niyetimiz var ege turu yapacağız o zamana kadar bir 10 daha versem ne güzel olurrrr

ben kilo almış olabilirim anneannem cokmussun sen ne olmuş sana deyip tikistirdi yemekleri ağzıma tatli falan neler yemedim korkarım tartilmaya itiraf edeyim :ben pismanimda anneannem zorla yedirdiginden birde kiyamadigimdan bu seferlik oyle oldu kızlar simdi evdeyim cumaya kadar dikkat etmem şart

Aaa evet görmedim kaçırmışım , hoşgeldin evine bakk ne güzel de sebeplerin varmış hadi gitsin kilolar !
Kizlar bildirim tartisina gore 500 gram vermisim
Süpersin , çalışkansın , idolümsün
bence de şart kuzum ne çökmesi yaw güzel olacaksın güzel hedefinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…