- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Ne demek canim hep katilim bekliyoruzbende cıktım arkadaşlar hepinize iyigeceler tanıştıgıma menmun oldum artık buralarayım bir sıkıntı olmazsa
Hoşgeldin cnmbende cıktım arkadaşlar hepinize iyigeceler tanıştıgıma menmun oldum artık buralarayım bir sıkıntı olmazsa
Hosgeldin canımmm baktım zaten kaynasmissin sen baya :)) ben de kendimi tanitiyim 21 yaşındayım tıp ogrencisiyim vee sozluyum kilom 71 (sayılır hatta öylehoşbuldum evet fanaa adı canım hayatımdaki en begenip etkilendiğim filmlerin başında geliyor :) amir ve kajol hayranıyım :)
24 yaşındayım 4 yıllık evliyim bebişim yok 2 düşüğüm oldu gaziantepte yaşıyorum ismim cansu kilo 69 boyum 164 kilo olarak tartıda agır çıkarım ama tartıdaki kilodan hep daha az görünürüm oldu bitti öyleyim 53 55 kilo görünürken en az 61 kilo çıkıyorum tartıda :) bayramda tatile gideceğiz az göbek bölgem ve iç bacaktan kilo versem daha hoş bir görüntü olacak bakalım çabalıyorum yemegi azaltım ekmek tüketmiyorum bol su içiyorm günde 2 kez limonlu su içiyorum evde kendimce spor yapıyorum azda olsa bakalım 10 günde ne verebilirsem buradaki sistem nasıl biraz bahsedermisinz bana yani hangi günler kilomuzu yazıyoruz cumadan cumayamı birde ac karnına 69 tok karnına 70 çıkıyorum tartıda
On numara olmuşşşgünaydın GÜZELLER
DÜNKÜ MENU
SAHUR
6 KASIK BULGUR PILAVI
1 KASE YOGURT
1 AVUC UZUM
1 SODA
İFTAR
2 KASE TAVUKLU SEHRIYE CORBA
SALATA
KAVUN+KARPUZ
2 LT SU
SPOR YOK
Günaydınnnnherkeslere günaydınlar...
henüz tanışmamış olduklarıma selamlar...
benim gibi yeni gelenler hoşgelmişler, inşallah kalıcı oluruz, kaynaşır gideriz...
hasta olanlara, hastası olanlara, sıkıntılar yaşamış, atlatmış olanlara çoookkk geçmişler olsun...
Oooooo cosmussun kizz en gicik olduklari asitli icecekler ekmekler gofretler ama neyse alisirsin zamnlahatırlayabildiğim kadarı ile menümü yazayım, aslında yazmasam mı?
çok abartılı bi menü de kendisi
ben siz kızmadan haşlamaya başlayayım kendimi
07TEMMUZ
SAHUR
yarım bazlamadan(YUH!) domatesli, peynirli tost
İFTAR (davet)
1,5 kepçe tavuk suyuna çorba
5-6 yk tavuklu güveç
7-8 tane etsiz çiğ köfte
1 küçük dilim pide, 1,5 dilim ekmek
bol salata
1 bardak sprıte
2 tk tahin-pekmez
7-8 tane kiraz
çayın yanına da
1 küçük kase puding
1 tane gofret
tüm gün içindiyorum kendime...
kaptanım ya böyle kocaman kocaman yemiş olsak da yazcaz di mi???
Su yok mu tatlimhatırlayabildiğim kadarı ile menümü yazayım, aslında yazmasam mı?
07TEMMUZ
SAHUR
İFTAR (davet)
5-6 yk tavuklu güveç
7-8 tane etsiz çiğ köfte
bol salata
1 bardak sprıte
2 tk tahin-pekmez
7-8 tane kiraz
çayın yanına da
1 küçük kase puding
1 tane gofret
Ayy gecmisi okurken cok heycanlaniyorum konuşanlar kaçacak diye hızlı hızlı okuyorum. Birkaç gundur aktifiz ne güzel!
Ben bahcedeydim yeni geldim. Fıstık yedim cayın yanında, yine kizcaksiniz bana yarın hehe
Ayy gecmisi okurken cok heycanlaniyorum konuşanlar kaçacak diye hızlı hızlı okuyorum. Birkaç gundur aktifiz ne güzel!
Ben bahcedeydim yeni geldim. Fıstık yedim cayın yanında, yine kizcaksiniz bana yarın hehe
Oooooo cosmussun kizz en gicik olduklari asitli icecekler ekmekler gofretler ama neyse alisirsin zamnla
Su yok mu tatlim
hatırlayabildiğim kadarı ile menümü yazayım, aslında yazmasam mı?
07TEMMUZ
SAHUR
İFTAR (davet)
5-6 yk tavuklu güveç
7-8 tane etsiz çiğ köfte
bol salata
1 bardak sprıte
2 tk tahin-pekmez
7-8 tane kiraz
çayın yanına da
1 küçük kase puding
1 tane gofret
Selammm :) diyet bi menu olmamış ama alisirsin bizimkilerle kiyaslayip kendine göre duzenlersin zaten sen de fark etmissinmerabalar
valla ben de mükemmel beslenen bi insanoğlu olaydım, buralara gelmezdim kine...
adam olayım diye geldim...
canım tarçın kullanarak baya iyi yapiyosun kan şekerine çok faydalı :) akşam hem pilav hem sanırım çiğ köfte fazla olmuş imam bayıldıdan fazla yeseydin keşkeeeDunku menum
Kahvalti 1 yumrta.k k peynir.2 dilim tam bugday
Ogle 2 ceviz.6 y.k .kuru meyveli musli.1 brdk kefir.tarcin
Ara 2 kuru hurma.1 brdk tarcinli sut
Ara 1 kucuk seftali
Aksam yarim patlican imamam bayildi
1brdk ayran semizotlu yagsiz sirkeli salata.
5 ymk.k.yesil mercimkli bulgur pilavi
Seyyyyyy 3 tanecik de cig
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?