adana da buna aboooooooooooooooo derler şekerimhatırlayabildiğim kadarı ile menümü yazayım, aslında yazmasam mı?
çok abartılı bi menü de kendisi
ben siz kızmadan haşlamaya başlayayım kendimi
07TEMMUZ
SAHUR
yarım bazlamadan(YUH!) domatesli, peynirli tost
İFTAR (davet)
1,5 kepçe tavuk suyuna çorba
5-6 yk tavuklu güveç
7-8 tane etsiz çiğ köfte
1 küçük dilim pide, 1,5 dilim ekmek
bol salata
1 bardak sprıte
2 tk tahin-pekmez
7-8 tane kiraz
çayın yanına da
1 küçük kase puding
1 tane gofret
tüm gün içindiyorum kendime...
kaptanım ya böyle kocaman kocaman yemiş olsak da yazcaz di mi???
Ne oldu canım ne yorgunluğu ? Yooo güzel olmuş menünnmerhaba hanımlar :)
dün resmen bir şey yemedim diyebilirim yoğunluktan ve yorgunluktan :
dünkü menüm
sahur
bir tas müsli ve süt
bir bardak süt
bir hurma
iftar
bir tas vişne kompostosu
salata
bir fırında but
bir tas yayla çorbası
bir dilim pide
ara
3 bardak çay
1 bardak yeşil çay
bir tane çifte kavrulmuş lokum
2-2,5 lt su
Tatlım çok güzel , günde alman gereken kalori miktarı nedir ? Biliyormusun peki?dünkü yediklerim dün oruçluydum migrenim tuttu bugun oruçlu değilim
- 1.00 x 1 Adet Domates14 kcal (Sil)
- 4.00 x 1 Yemek Kaşığı (22gr) Haşlanmış Mısır80 kcal (Sil)
- 0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri118 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız)42 kcal (Sil)
- 2.00 x 100gr Sardalya248 kcal (Sil)
- 1.50 x 1 Dilim (150gr) Karpuz69 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek77 kcal (Sil toplam 648 kcal
ayyyy canım burasıda çok sıcakkkkKizlar cok feci basil agriyor bugun ant. Sicak geldigimden beri klimalar durmuyor valiz bosalttim simdi cuma gunu memlekete gidicegimden tekrar valzi hazorliyorum feci basim agriyorbu aralar yogunum hatta artik 1ay boyunca bi slm verebilirim size cumaya bildirimimi yaparim sonra izne ayrilip ayrilmayacagimi haber veririm size
Yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum ve ben yine kaciyorum
geçmiş olsun cnmDün yediklerim geliyooor :) kızlar ağzımda afedersiniz aft çıkmıştı o yüzden kötü bi gün oldu :/
Sabah
2 dilim tam buğday ekmek
20 gr beyaz peynir
Yarım çay kaşığı tereyağı
öğlen
yarım tabak patates püresi(accık kasarili)
Aksam
1 kaşık pure
Su 1.5 litre
spor yok
deve kuşu heeeeeeeeeeeeee çok iyiydiGünaydın kuslaaar
Su an bir devekusu ebadında olsak da yakındır, kuğu olacağız!
su yok mu bi de çooook az olmuş sanki yedikleri nTekrar Günaydın spor 5 km
iftar
1 kase Karabugday
bir çatal tatlı
Sahur
bir kase kiraz
bir dilim ekmek
Diyete yeni başlayınca dün çok açıkladı gayet iyi bir gündü
cnm kızım ağlayıncavamını getiremedimÇığ ney?
Lokum yeme ' bomba onlar !cnm kızım ağlayıncavamını getiremedim
hemn yazıyom
3 etsiz çiğ köfte bol marollu
3 lt den fazla su
şeyyyyyy eşim mini lokumlardaan almış teravih dönüşü 4 lokum
Canım yaa trafik kazası geçirmissin çok geçmiş olsun ben de 1 buçuk ay önce geçirdim hayatım alt üst oldu araba da pert oldu tabi :/ en kötüsü de psikolojik olarak atlatamamistim ruyalarima giriyodu inşallah sende öyle şeyler olmuyodur bir an önce atlatmaya bak
Sabahtan beri bakicam bakicam zamanım olmadı bi türlü su programlara bakmayakkdan ciktiktan sonra hemen bakicam valla içime dert oldu
Hosgeldinizz ben de yeniyim burda :) umarım çok güzel fazla fazla kilolar veririz birlikte zaten baya yol almissiniz ne güzel :)
Daha öğrenciyim yani yarı doktor sayılır mıyım ki
Buna ben de katiliyorumm şimdiden varım
Kimse yok mu hu huu
ay aile hele de anne gibisi yok demi aprilciğim. annenin basmaya baslamasına cok sevindim. darısı bana !!Saolasın canım , ayağını kırmıştı birkaç ay öncedeŞükür iyi şimdi ufak ufak basmaya başladı, tabiki onlar bitaneeee . Aile çok önemli ne kadar evlensende onlar en başta ! Rabbim hep sağlık versin İnşaAllah hepsine...
yaz yaz severim ben okumayı
canım iyiyim senden naber bittimi temizlik ?
hatırlayabildiğim kadarı ile menümü yazayım, aslında yazmasam mı?
çok abartılı bi menü de kendisi
ben siz kızmadan haşlamaya başlayayım kendimi
07TEMMUZ
SAHUR
yarım bazlamadan(YUH!) domatesli, peynirli tost
İFTAR (davet)
1,5 kepçe tavuk suyuna çorba
5-6 yk tavuklu güveç
7-8 tane etsiz çiğ köfte
1 küçük dilim pide, 1,5 dilim ekmek
bol salata
1 bardak sprıte
2 tk tahin-pekmez
7-8 tane kiraz
çayın yanına da
1 küçük kase puding
1 tane gofret
tüm gün içindiyorum kendime...
kaptanım ya böyle kocaman kocaman yemiş olsak da yazcaz di mi???[/QUOTE
amanııııın bu ney böyle. o sprite nedir o gofret nedir o cifköfte nedir. bunlardan uzak durmalısın sadece diyet için değil genel olarak paketli ürünler ve gazlı içecekler tüketmemelisin
DİYETİSYENİN VETDİĞİ LİSTEYİ UYGULUYORUM Bİ KALORİ SÖLEMEDİ AMA GENELLİKLE UYDUGUMDA 1200 CİVARI OLUYONe oldu canım ne yorgunluğu ? Yooo güzel olmuş menünn
Tatlım çok güzel , günde alman gereken kalori miktarı nedir ? Biliyormusun peki?
ayyyy canım burasıda çok sıcakkkkgeçer İnşaAllah başın hava değişimindendir o ! Mutlaka haber ver kuzum bu hafta izinli yazıp yazmayacağıma , iyi eğlenceler dilerimmm ...
çiğ badem tamam da osmaniyeliym yer fistğı hem yağlı hem tuzlu nolck şimdiDünkü menüm
İftar
3 kasik yogurt çorbası
6 kasik etli taze fasulye
6 kasik etli bezelye
1 bardak ayran
22:30 1 avuç yer fıstığı
Sahur
2 parmak peynir
1 domates
1 haslanmis yumurta
2 dilim kasar
2 tatlı kasığı reçel
2 hurma
8-10 çığ badem
2 Lt su
Spor yok
Hoşgeldin iyiyizz sen nasılsın hasta kuşum ? Çok sıcakkk bunun haricinde iyi herşeyyyselam kızlar nasılsınız? ben geldim
evet cook sıcaaaakHoşgeldin iyiyizz sen nasılsın hasta kuşum ? Çok sıcakkk bunun haricinde iyi herşeyyy
DİYETİSYEN BANA DA GÜNDE 6 TANE CEVİZ YEME HAKKI VERDİ KAN GRUBUM O+ BENİM YADA 10 ADET BADEM VEYA Bİ AVUÇ KABAK ÇEKİRDEĞİ DEDİçiğ badem tamam da osmaniyeliym yer fistğı hem yağlı hem tuzlu nolck şimdi
ADANA YANIYOOOOOOevet cook sıcaaaak
Ok iyi o zaman çünkü verdiğin 648 cal listeydi o çok azzzz ! He bide şeyy dicektim sanırım paylaşım alanınıda yazmışsın 5 . takım davet etmis seni , iki takımda birden olamazsın canım bilgine . Oraya yazdığın ve onlar tarafından davet edildiğin için , oraya gitmen kurallar gereği daha iyi olacakDİYETİSYENİN VETDİĞİ LİSTEYİ UYGULUYORUM Bİ KALORİ SÖLEMEDİ AMA GENELLİKLE UYDUGUMDA 1200 CİVARI OLUYO
tatlım menünde senin gibi çok narin , çok güzelbenim menüm de söyle
sahur
2 ev yapımı pogaca avuc içi kadar
1 seftali
10-12 kiraz
iftar
3 yas hurma
1 kase corba
3-4 yemek kasıgı yaz türlüsü
ara 22.00
1 seftali
kibrit kutusu kadar tatlı
10-12 kiraz
su 2 litre
İLK BURAYA YAZMIŞTIM AMA FARKETMEZ SİZ DAHA AKTİFSİNİZ SIKINTI OLMAZSA BURADA KALABİLİRİMOk iyi o zaman çünkü verdiğin 648 cal listeydi o çok azzzz ! He bide şeyy dicektim sanırım paylaşım alanınıda yazmışsın 5 . takım davet etmis seni , iki takımda birden olamazsın canım bilgine . Oraya yazdığın ve onlar tarafından davet edildiğin için , oraya gitmen kurallar gereği daha iyi olacaktabiki kalmanı isterdim ama bir karışıklık oldu sen iki tarafa da yazınca ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?