Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

adana da buna aboooooooooooooooo derler şekerim

Ne oldu canım ne yorgunluğu ? Yooo güzel olmuş menünn
Tatlım çok güzel , günde alman gereken kalori miktarı nedir ? Biliyormusun peki?
ayyyy canım burasıda çok sıcakkkk geçer İnşaAllah başın hava değişimindendir o ! Mutlaka haber ver kuzum bu hafta izinli yazıp yazmayacağıma , iyi eğlenceler dilerimmm ...

geçmiş olsun cnm

canım ben kaza gecireli neredeyse 2 sene dolacak ama hala fiziksel olarak sıkıntısını cekiyorum. bu ameliyatla inşallah artık son bulacagına inanıyorum. psikolojik olarak kaldırımda bile hızlı gelen araba görünce sagımı solumu kolluyorum baska bir sıkıntım olmadı hiç cok sükür

Kimse yok mu hu huu

kaptancıgım nasılsııın epeydir görüşemedik seninle.

ay aile hele de anne gibisi yok demi aprilciğim. annenin basmaya baslamasına cok sevindim. darısı bana !!

DİYETİSYENİN VETDİĞİ LİSTEYİ UYGULUYORUM Bİ KALORİ SÖLEMEDİ AMA GENELLİKLE UYDUGUMDA 1200 CİVARI OLUYO

çiğ badem tamam da osmaniyeliym yer fistğı hem yağlı hem tuzlu nolck şimdi

BUDA BBUGÜNKÜ YEDİKLERİM
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)80 kcal (Sil)

• 0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri118 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Domates14 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Küp Şeker20 kcal (Sil)

• 1.00 x 100gr Karaciğer144 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata123 kcal (Sil)

Toplam 510 kalori...

benim menüm de söyle

sahur
2 ev yapımı pogaca avuc içi kadar
1 seftali
10-12 kiraz

iftar
3 yas hurma
1 kase corba
3-4 yemek kasıgı yaz türlüsü

ara 22.00
1 seftali
kibrit kutusu kadar tatlı
10-12 kiraz

su 2 litre

DİYETİSYENİN VETDİĞİ LİSTEYİ UYGULUYORUM Bİ KALORİ SÖLEMEDİ AMA GENELLİKLE UYDUGUMDA 1200 CİVARI OLUYO
Ok iyi o zaman çünkü verdiğin 648 cal listeydi o çok azzzz ! He bide şeyy dicektim sanırım paylaşım alanınıda yazmışsın 5 . takım davet etmis seni , iki takımda birden olamazsın canım bilgine . Oraya yazdığın ve onlar tarafından davet edildiğin için , oraya gitmen kurallar gereği daha iyi olacak tabiki kalmanı isterdim ama bir karışıklık oldu sen iki tarafa da yazınca ...

benim menüm de söyle

sahur
2 ev yapımı pogaca avuc içi kadar
1 seftali
10-12 kiraz

iftar
3 yas hurma
1 kase corba
3-4 yemek kasıgı yaz türlüsü

ara 22.00
1 seftali
kibrit kutusu kadar tatlı
10-12 kiraz

su 2 litre
tatlım menünde senin gibi çok narin , çok güzel sen var ya yattığın yerde vericeksin kiloları bu gidişle ...

İLK BURAYA YAZMIŞTIM AMA FARKETMEZ SİZ DAHA AKTİFSİNİZ SIKINTI OLMAZSA BURADA KALABİLİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…