Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bir doktor adayının yorumu da böyle olur zaten stres hormonu vs hangi dalı secmeyi düşünüyorsun cleo

Cok uzun degil canim 164 boyum kiloda 69 kalktigimda ac karnina tartildigimda 69 5 tim 2 gundur 69 dustum 500 gramcik vernisim daha ama siskinlik var biraz

2 günde bir tartilmak sıkıntı olmazsa öyle yapayım çünkü 1 hafta falan asla dayanamıyorum her sabah ilk isim tartı resmen

bence tartıda kilonu görüp almısım ya da verememişim diye yemege vurmuyorsan kendini trtılmanın zararı yok. ben 200 gram 100 gram vermiş görünce cok motive oluyordum. tartıldıktan sonraki tavrın önemli olan

İyidir canim alisveristen geldim azonce senden
bende iyiyim birazdan mutfağa gireceğim biraz temizlik işim var , sonrada biraz yürüyüş ve duş bu kadar şimdilik

yaniii zaten hemen gitmez o kilocuklar , zamanla canımm . Sürekli tartılmazsan cok iyi olur bence sadece cumaları tartıl niye psikolojinizi bozuyorsunuz ki hergün farklı çıkıyor sonuç yinede kendin bilirsin .

Yani dunun menusunumu yazicam yarin bugunun menusunumu yazicam canim

Aynen bende canim mutfakta islerim var onlari yapip dusa giricen belki dustan once biraz bacak ve gobek eritecek haraketler yaparim

bugun tek ayak tartıldım. dayanamayıp! kac zamandır tartılamadıgım için. aksam esime diyecegim tek ayak tartıda normal cıkarsa paylasayım sizinle güzel bir rakam gördüm :)
Tek ayak çift ayak farketmez bence yaa o senin güncel kilondur bence
bir doktor adayının yorumu da böyle olur zaten stres hormonu vs hangi dalı secmeyi düşünüyorsun cleo
Valla çok güldüm yaa dedim şimdi bilgisiz doktor demesinler araya bikaç tıbbi bilgi sıkıştırayım beni bişey sansinlar ama cidden 14 saat açlıktan sonra stres hormonu salgilaniyo malesef
Cok uzun degil canim 164 boyum kiloda 69 kalktigimda ac karnina tartildigimda 69 5 tim 2 gundur 69 dustum 500 gramcik vernisim daha ama siskinlik var biraz
zaten aç karnına tartil hep tok karnina gerçeği göstermez o acımasız tartı 500 gramcik deme ama az mı yarım kilo

bugun tek ayak tartıldım. dayanamayıp! kac zamandır tartılamadıgım için. aksam esime diyecegim tek ayak tartıda normal cıkarsa paylasayım sizinle güzel bir rakam gördüm :)
Dur ben bi deneyeceğim aynı mı ?
ah şu doktorlarımız !

Yani dunun menusunumu yazicam yarin bugunun menusunumu yazicam canim
aynen öyle bebemm bir sonraki gün dünün menüsü yazılıyor. Unuturum dersen not et ...

Aynen tokkarnina ciknca piskolojim bozuluyor 1 1 bucuk kilo fark ediyo enaz ac karnina tartilicam hep artik

Dur ben bi deneyeceğim aynı mı ?
ah şu doktorlarımız !

aynen öyle bebemm bir sonraki gün dünün menüsü yazılıyor. Unuturum dersen not et ...
Canim ben arefe gunude dahil tatile gidcegim en az 1 hafta giremem ozAman neolacak benm takima girme durumum

Hosbuldum canim hedefim 60 kilo suan 69 kiloyum senin hedef nedir

ben en son listede 62.7ydim. hedefim 55 ya da 58 :) karar veremedim daha
Dalı biraz düşünüp yazayım dedim çok kararsızim da psikiyatri düşünüyorum diğer fikirlerimi soylemiyim geri kalan bütün bölümler onlar çünkü

hahaha alemsin ha, Allah güzel kapılar acsın

Aynen tokkarnina ciknca piskolojim bozuluyor 1 1 bucuk kilo fark ediyo enaz ac karnina tartilicam hep artik

tok karnına tartılınmaaz. her sabah aynı saatte aynı kıyafetle ya da cıplak tartılmak lazım. saat değişince bile oynar insanın kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…