Menün güzel canım ama akşam dediğin şeylerden mutlaka ye ki vücudun stres hormonu salgılamasın
kilolarimiz aynı gibii ama senin boyun benden uzun sanırım benim boy 160. Bayrama kadar 2 kilo rahat verirsin yeni başladın çünkü :)
Cok uzun degil canim 164 boyum kiloda 69 kalktigimda ac karnina tartildigimda 69 5 tim 2 gundur 69 dustum 500 gramcik vernisim daha ama siskinlik var birazMenün güzel canım ama akşam dediğin şeylerden mutlaka ye ki vücudun stres hormonu salgılamasın
kilolarimiz aynı gibii ama senin boyun benden uzun sanırım benim boy 160. Bayrama kadar 2 kilo rahat verirsin yeni başladın çünkü :)
2 günde bir tartilmak sıkıntı olmazsa öyle yapayım çünkü 1 hafta falan asla dayanamıyorum her sabah ilk isim tartı resmen
hedef kilon kac tweety, bu arada demediysem hosgeldin. cok gelen var bu aralar kime dedim kime demedim karıstı.Cok uzun degil canim 164 boyum kiloda 69 kalktigimda ac karnina tartildigimda 69 5 tim 2 gundur 69 dustum 500 gramcik vernisim daha ama siskinlik var biraz
bende iyiyim birazdan mutfağa gireceğim biraz temizlik işim var , sonrada biraz yürüyüş ve duş bu kadar şimdilikİyidir canim alisveristen geldim azonce senden
yaniii zaten hemen gitmez o kilocuklar , zamanla canımm . Sürekli tartılmazsan cok iyi olur bence sadece cumaları tartıl niye psikolojinizi bozuyorsunuz ki hergün farklı çıkıyor sonuç yinede kendin bilirsin .doğru soyluyosunuz kızlar yaa sanki iki günde vericem 10 kiloyubenim için önemli olan şey sıkılıp birakmamdi ama takımı çoook sevdim birakicagimi düşünmüyorum artık. Yalnız benim bi sıkıntım var ben sürekli tartiliyorum en büyük hatam bu nasıl duzeltcem bilmiyorum :/
Yani dunun menusunumu yazicam yarin bugunun menusunumu yazicam canimBaLa baLLa cvp olurtadlara bakarsın çok yemezsen olur güzel menü yine , bol şanslar kuzuma ...
canım grsrz yine , sohbete bekleriz daima buyur gelsanada çokk başarılar dilerim ...
tatlım çok güzel gitmişşin akşamda hafif geçmesi benim enn sevdiğim menü
Yanlız menü yazıyoruz ya dünün menüsü olcak ok ? Bugünlük böyle olsun, sonrakileri düzeltirsin ...
Aynen bende canim mutfakta islerim var onlari yapip dusa giricen belki dustan once biraz bacak ve gobek eritecek haraketler yaparimbende iyiyim birazdan mutfağa gireceğim biraz temizlik işim var , sonrada biraz yürüyüş ve duş bu kadar şimdilik
yaniii zaten hemen gitmez o kilocuklar , zamanla canımm . Sürekli tartılmazsan cok iyi olur bence sadece cumaları tartıl niye psikolojinizi bozuyorsunuz ki hergün farklı çıkıyor sonuç yinede kendin bilirsin .
Hosbuldum canim hedefim 60 kilo suan 69 kiloyum senin hedef nedirhedef kilon kac tweety, bu arada demediysem hosgeldin. cok gelen var bu aralar kime dedim kime demedim karıstı.
Tek ayak çift ayak farketmez bence yaa o senin güncel kilondur bencebugun tek ayak tartıldım. dayanamayıp! kac zamandır tartılamadıgım için. aksam esime diyecegim tek ayak tartıda normal cıkarsa paylasayım sizinle güzel bir rakam gördüm :)
Valla çok güldüm yaabir doktor adayının yorumu da böyle olur zaten stres hormonu vshangi dalı secmeyi düşünüyorsun cleo
zaten aç karnına tartil hep tok karnina gerçeği göstermez o acımasız tartıCok uzun degil canim 164 boyum kiloda 69 kalktigimda ac karnina tartildigimda 69 5 tim 2 gundur 69 dustum 500 gramcik vernisim daha ama siskinlik var biraz
Benim de hedefim 60 eylül kadar yekten yekten veririz inşallah :)Hosbuldum canim hedefim 60 kilo suan 69 kiloyum senin hedef nedir
Dur ben bi deneyeceğim aynı mı ?bugun tek ayak tartıldım. dayanamayıp! kac zamandır tartılamadıgım için. aksam esime diyecegim tek ayak tartıda normal cıkarsa paylasayım sizinle güzel bir rakam gördüm :)
ah şu doktorlarımız !bir doktor adayının yorumu da böyle olur zaten stres hormonu vshangi dalı secmeyi düşünüyorsun cleo
aynen öyle bebemmYani dunun menusunumu yazicam yarin bugunun menusunumu yazicam canim
Dalı biraz düşünüp yazayım dedim çok kararsızim dabir doktor adayının yorumu da böyle olur zaten stres hormonu vshangi dalı secmeyi düşünüyorsun cleo
Aynen tokkarnina ciknca piskolojim bozuluyor 1 1 bucuk kilo fark ediyo enaz ac karnina tartilicam hep artikTek ayak çift ayak farketmez bence yaa o senin güncel kilondur bence
Valla çok güldüm yaadedim şimdi bilgisiz doktor demesinler araya bikaç tıbbi bilgi sıkıştırayım beni bişey sansinlar ama cidden 14 saat açlıktan sonra stres hormonu salgilaniyo malesef
zaten aç karnına tartil hep tok karnina gerçeği göstermez o acımasız tartı500 gramcik deme ama az mı yarım kilo
BENDE ADANADAYIM TATLIM SİMDİ TAPUDA İŞİM VARDI BITTIM SUNDUM RESMENADANA YANIYOOOOOO
Canim ben arefe gunude dahil tatile gidcegim en az 1 hafta giremem ozAman neolacak benm takima girme durumumDur ben bi deneyeceğim aynı mı ?
ah şu doktorlarımız !
aynen öyle bebemmbir sonraki gün dünün menüsü yazılıyor. Unuturum dersen not et ...
Bende yari adanaliym adana dogumluym osmaniyede buyudum :) cok sicak adana ya ylBENDE ADANADAYIM TATLIM SİMDİ TAPUDA İŞİM VARDI BITTIM SUNDUM RESMEN
Hosbuldum canim hedefim 60 kilo suan 69 kiloyum senin hedef nedir
Dalı biraz düşünüp yazayım dedim çok kararsızim dapsikiyatri düşünüyorum diğer fikirlerimi soylemiyim geri kalan bütün bölümler onlar çünkü
Aynen tokkarnina ciknca piskolojim bozuluyor 1 1 bucuk kilo fark ediyo enaz ac karnina tartilicam hep artik
Basarilar sana canmKizlarr kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama 2 gün sonra finalim varsimdik gidiyorum ben yine geliciyim opuldunuzz
Tabiki zaten doğrusu sabah uyandığım an ilk wcye çıktıktan sonraki , andır gerçek kilonAynen tokkarnina ciknca piskolojim bozuluyor 1 1 bucuk kilo fark ediyo enaz ac karnina tartilicam hep artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?