Hosgeldin canımmm baktım zaten kaynasmissin sen baya :)) ben de kendimi tanitiyim 21 yaşındayım tıp ogrencisiyim vee sozluyum kilom 71 (sayılır hatta öyle) boyum 160 hedefim 60 inşallah :)
On numara olmuşşş
Günaydınnnn
Evet yazdın ama katılmak isteyenler topiğine yazınca , durum değiştiİLK BURAYA YAZMIŞTIM AMA FARKETMEZ SİZ DAHA AKTİFSİNİZ SIKINTI OLMAZSA BURADA KALABİLİRİM
Maşallah çok güzelllDünkü menüm
Sahur
Bir küçük kare patatesli börek
Salata
Bir kk peynir
Bir haşlama yumurta
Bir çay
İftar
5/6 kş barbunya
4 ks tavuk salatası
Bir kare pide
22:30
Bir dilim kavun
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
1 mile leslie
Aft yüzünden yiyemedim kii kendime pure yaptım o yüzden. Aman çok olmasın da az olsun ya bu güne kadar yediklerime sayarımcanım güzel menü sanki birazcık az gibi ama sen doyduysan sıkıntı yok
Tesekkur ederim canımgeçmiş olsun cnm
burda menüler hep böyle olursaa takım birinci olur kesinbenim menüm de söyle
sahur
2 ev yapımı pogaca avuc içi kadar
1 seftali
10-12 kiraz
iftar
3 yas hurma
1 kase corba
3-4 yemek kasıgı yaz türlüsü
ara 22.00
1 seftali
kibrit kutusu kadar tatlı
10-12 kiraz
su 2 litre
Naber canımm ?Hosbuldum canim masaalah tip ogrencisi olmak kolay is degil insallah cok basarili bir hekim olursun insallah verirsin canim kilolarini ennkisa zamanda
tatlım menünde senin gibi çok narin , çok güzelsen var ya yattığın yerde vericeksin kiloları bu gidişle ...
Maşallah çok güzelll
Aft yüzünden yiyemedim kii kendime pure yaptım o yüzden. Aman çok olmasın da az olsun ya bu güne kadar yediklerime sayarım
Tesekkur ederim canım
burda menüler hep böyle olursaa takım birinci olur kesinay benim listeye girmeme daha çok var o zamana kadar vermiyim kilolari
Canımm ağzından bal damliyor teşekkür ederimm inşallah birlikte vericez incecik olcazzHosbuldum canim masaalah tip ogrencisi olmak kolay is degil insallah cok basarili bir hekim olursun insallah verirsin canim kilolarini ennkisa zamanda
Evet tabiki listede olunca daha iyi olur ilk haftalarınızda beklediğimiz zaten uyum süreci ve sizleri hazırlamak daha bilinçli bir şekilde ve tabii motiveliMaşallah çok güzelll
Aft yüzünden yiyemedim kii kendime pure yaptım o yüzden. Aman çok olmasın da az olsun ya bu güne kadar yediklerime sayarım
Tesekkur ederim canım
burda menüler hep böyle olursaa takım birinci olur kesinay benim listeye girmeme daha çok var o zamana kadar vermiyim kilolari
SİZE BAŞARILAR KIZLAR BEN 5. TAKIMA GİDİYORUMEvet yazdın ama katılmak isteyenler topiğine yazınca , durum değiştiaksine onlarda çok aktiflerdir toplight kaptanıma gereken açıklamayı yaparsan ve kAbul de ederse tabiki buraya gelebilirsin . Ama kurallar gereği öncelik orası canım
İyidir canim alisveristen geldim azonce sendenNaber canımm ?
öyle düşünmeben suan izindeyim listede yokum yani. listeye girene kadar verdiğin de sana yarayacak hem gidecek cok yolumuz var
doğru soyluyosunuz kızlar yaa sanki iki günde vericem 10 kiloyuEvet tabiki listede olunca daha iyi olur ilk haftalarınızda beklediğimiz zaten uyum süreci ve sizleri hazırlamak daha bilinçli bir şekilde ve tabii motivelikilo okadar da önemli değil istikrar önemli canım .
Geçen hafta birinci olmuştuk canımmm ...
İnsallah canim ya bende 69 70 arasigidip geliyorm tok karnina 70.2 ackarnina 69 bakalim kac kilo verce z ben bayrama kadar 2 kilo versen simdilik gerisini yavas yavas veririm insallahCanımm ağzından bal damliyor teşekkür ederimm inşallah birlikte vericez incecik olcazz
doğru soyluyosunuz kızlar yaa sanki iki günde vericem 10 kiloyubenim için önemli olan şey sıkılıp birakmamdi ama takımı çoook sevdim birakicagimi düşünmüyorum artık. Yalnız benim bi sıkıntım var ben sürekli tartiliyorum en büyük hatam bu nasıl duzeltcem bilmiyorum :/
Kizlar merhabalar ben bugun oruclu degildim
Sbah kahvaltida menum
1 bucuk haslanmis yumurta 1ince dilim ekmek ve 1 bardak az sekerli cay
Ogle yemegide
4 ymk kasik pilav
5 yemek kasik zeytinyagli taze fasulye
1 buyuk bardak ayran
1 sabahtan buyana litre su tukettim
Spor yapmadim alisverise gittim yoruldum biraz birazdanda biraz ev isleri var tempolu birsekilde onu ypacagm
Sonra dus
aksam yemek yemegi dusunmiyorum belki 1 bardak sut oabilir yada cok az meyve
Hosbuldum cnimHoşgeldin cnm
BaLa baLLa cvp oluray april bal damlıyor aagzından :) inşallah veririm biraz. almayayım ona da razıyım. bu gece esim tarafından baltalandı menümaksam da kayınvalideme iftara gidecegiz. inşallah yarın da güzel bir menü yazabilirim
canım grsrz yine , sohbete bekleriz daima buyur gelSİZE BAŞARILAR KIZLAR BEN 5. TAKIMA GİDİYORUM
tatlım çok güzel gitmişşin akşamda hafif geçmesi benim enn sevdiğim menüKizlar merhabalar ben bugun oruclu degildim
Sbah kahvaltida menum
Ogle yemegide
4 ymk kasik pilav
1 buyuk bardak ayran
Spor yapmadim alisverise gittim yoruldum biraz birazdanda biraz ev isleri var tempolu birsekilde onu ypacagm
Sonra dus
Menün güzel canım ama akşam dediğin şeylerden mutlaka ye ki vücudun stres hormonu salgılamasınKizlar merhabalar ben bugun oruclu degildim
Sbah kahvaltida menum
Ogle yemegide
4 ymk kasik pilav
1 buyuk bardak ayran
Sonra dus
kilolarimiz aynı gibii ama senin boyun benden uzun sanırım benim boy 160. Bayrama kadar 2 kilo rahat verirsin yeni başladın çünkü :)İnsallah canim ya bende 69 70 arasigidip geliyorm tok karnina 70.2 ackarnina 69 bakalim kac kilo verce z ben bayrama kadar 2 kilo versen simdilik gerisini yavas yavas veririm insallah
BaLa baLLa cvp olurtadlara bakarsın çok yemezsen olur güzel menü yine , bol şanslar kuzuma ...
canım grsrz yine , sohbete bekleriz daima buyur gelsanada çokk başarılar dilerim ...
tatlım çok güzel gitmişşin akşamda hafif geçmesi benim enn sevdiğim menü
Yanlız menü yazıyoruz ya dünün menüsü olcak ok ? Bugünlük böyle olsun, sonrakileri düzeltirsin ...
2 günde bir tartilmak sıkıntı olmazsa öyle yapayım çünkü 1 hafta falan asla dayanamıyorum her sabah ilk isim tartı resmenbende her 2 güne bir gün tartılırdım ve bu beni motive ederdi. senin de böyleyse sorun yok bence. ama daha sık ve gün içinde 3-4 kere tartılıp moral bozuyorsan tartını sakla cumadan cumaya cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?