Dur ben bi deneyeceğim aynı mı ?
ah şu doktorlarımız !
aynen öyle bebemmbir sonraki gün dünün menüsü yazılıyor. Unuturum dersen not et ...
Artik acnkarnina tartilicam ayni saate senn kilon cok yokms cnmben en son listede 62.7ydim. hedefim 55 ya da 58 :) karar veremedim daha
hahaha alemsin ha, Allah güzel kapılar acsın
tok karnına tartılınmaaz. her sabah aynı saatte aynı kıyafetle ya da cıplak tartılmak lazım. saat değişince bile oynar insanın kilosu
İnsallahhBenim de hedefim 60 eylül kadar yekten yekten veririz inşallah :)
AYNEN YAA YAPIŞYAPIŞŞ IYYYY KLIMALAR DA OLMASABende yari adanaliym adana dogumluym osmaniyede buyudum :) cok sicak adana ya yl
Evet ben gecen hafta ordaydim sicaktan yandim ama gaziantep serin suan evimdeyim evim buzgibi masallah klimaya gerek yokAYNEN YAA YAPIŞYAPIŞŞ IYYYY KLIMALAR DA OLMASA
Tatlım aynı çıkıyorheyecanla bekliyoruuum :)
Artik acnkarnina tartilicam ayni saate senn kilon cok yokms cnm
Tatlım aynı çıkıyorcift ayak tek ayak hepsi aynı...
Allah sabır versin canım bende hiç sevmem sıcağı demekki Adana'yıda hiç sevmem ! Akrabalarım var orada kaç kere çağırdılar gitmedim sıcağından korkup , kışın gideceğim gittiğim zaman .AYNEN YAA YAPIŞYAPIŞŞ IYYYY KLIMALAR DA OLMASA
grszzz cAnımBen ciktim arkadaslar muhabbet guzl ama biraz islerim var onlari halledeym yine gelirim hepinize iyigunler gozden kacirip alintlaymdklarim varsa affola
yaaa ben sana dedim tatlım yattığın yerden veriirsin sen, gözünaydın kalıcı olur umarımevet az kaldı ama veremedim bir türlü yapıstı üstüme :)
oleeey1 kilo vermişim. inşallah geri almam kalıcı olur.
Allah sabır versin canım bende hiç sevmem sıcağı demekki Adana'yıda hiç sevmem ! Akrabalarım var orada kaç kere çağırdılar gitmedim sıcağından korkup , kışın gideceğim gittiğim zaman .
Antalyaya gitmiştim balayında ordan da ıyyyy demiştim kaynayan kazan gibiydi oyüzden bidahada hayalimde orada tatil gelmedi bile , ben egeyi seviyorum miss
YANI KISIN COK IYI BURALAR DA YAZIN CEKILMEZAllah sabır versin canım bende hiç sevmem sıcağı demekki Adana'yıda hiç sevmem ! Akrabalarım var orada kaç kere çağırdılar gitmedim sıcağından korkup , kışın gideceğim gittiğim zaman .
Antalyaya gitmiştim balayında ordan da ıyyyy demiştim kaynayan kazan gibiydi oyüzden bidahada hayalimde orada tatil gelmedi bile , ben egeyi seviyorum miss
YANI KISIN COK IYI BURALAR DA YAZIN CEKILMEZ
BENDE HEP KAYSERIDE OTURURUM SICAK DIYE ADNADAN EVLENMEM DERDIM ASKI GIBI TARSUSLUYLA EVLENDIM ORASI BURDAN BETER HAFTASONU KACAMAK YAPALIM DIYORUZ TARSUSA BIN PISMAN OLUYORUM
bılmem goz yormasın dıye canım .....aksine cok sakınımdır:)alakasız olacak ama neden hep caps ın acık oluyor ? hem okumak zor oluyor hem de bagırma anlamına gelir nette buyuk harf, o yuzden zihnimde bagırıyorsun gibi geliyor hep.
bılmem goz yormasın dıye canım .....aksine cok sakınımdır:)
Suyu yazdığımızi farketmedimsu yok mu bi de çooook az olmuş sanki yedikleri n
tamam cnm senın için küçük yazarımmmmbüyük harf daha cok göz yoruyor bence, böyle cok iyi oldu :) tesekkür ettim.
ah ah zihnimde cok sinirli biri olarak yer ettin
vayyy iftara bak! ne güzel hafif çok güzel canım menün
sahur çok güzel amaaaa tabiki sprite, tahin pekmez,puding, gofret neyin nesi ? sen varya bizim bir ayda yaptığımız kaçamakları bir güne toplamışsın afiyet olsun canım.
Tabiii özellikle o kocamanları görelim , yazacaksınız tabi bir lokmada olsa hepsi olacak!
canım güzel menü sanki birazcık az gibi ama sen doyduysan sıkıntı yok
İnşaAllah olucaksın he heee , seve seve uğraşırım ...
güzel gitmişsin amaaa akşama bu kadar yükleme olmasaymış iyiymiş hep bulgurr olmuş. Birde rica etsem herkes saatleride yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?