Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Artik acnkarnina tartilicam ayni saate senn kilon cok yokms cnm

Ben ciktim arkadaslar muhabbet guzl ama biraz islerim var onlari halledeym yine gelirim hepinize iyigunler gozden kacirip alintlaymdklarim varsa affola

AYNEN YAA YAPIŞYAPIŞŞ IYYYY KLIMALAR DA OLMASA
Allah sabır versin canım bende hiç sevmem sıcağı demekki Adana'yıda hiç sevmem ! Akrabalarım var orada kaç kere çağırdılar gitmedim sıcağından korkup , kışın gideceğim gittiğim zaman .
Antalyaya gitmiştim balayında ordan da ıyyyy demiştim kaynayan kazan gibiydi oyüzden bidahada hayalimde orada tatil gelmedi bile , ben egeyi seviyorum miss

Ben ciktim arkadaslar muhabbet guzl ama biraz islerim var onlari halledeym yine gelirim hepinize iyigunler gozden kacirip alintlaymdklarim varsa affola
grszzz cAnım

evet az kaldı ama veremedim bir türlü yapıstı üstüme :)

oleeey 1 kilo vermişim. inşallah geri almam kalıcı olur.
yaaa ben sana dedim tatlım yattığın yerden veriirsin sen, gözünaydın kalıcı olur umarım sevindimmm ...

ben de egeyi ve karadenizi severim. sıcaga hiç gelemiyorum

YANI KISIN COK IYI BURALAR DA YAZIN CEKILMEZ
BENDE HEP KAYSERIDE OTURURUM SICAK DIYE ADNADAN EVLENMEM DERDIM ASKI GIBI TARSUSLUYLA EVLENDIM ORASI BURDAN BETER HAFTASONU KACAMAK YAPALIM DIYORUZ TARSUSA BIN PISMAN OLUYORUM

YANI KISIN COK IYI BURALAR DA YAZIN CEKILMEZ
BENDE HEP KAYSERIDE OTURURUM SICAK DIYE ADNADAN EVLENMEM DERDIM ASKI GIBI TARSUSLUYLA EVLENDIM ORASI BURDAN BETER HAFTASONU KACAMAK YAPALIM DIYORUZ TARSUSA BIN PISMAN OLUYORUM

alakasız olacak ama neden hep caps ın acık oluyor ? hem okumak zor oluyor hem de bagırma anlamına gelir nette buyuk harf, o yuzden zihnimde bagırıyorsun gibi geliyor hep.

su yok mu bi de çooook az olmuş sanki yedikleri n
Suyu yazdığımızi farketmedim en fazla 1 litre iciyorum maalesef ama artacak inş
evet az ama dedigim gbi diyetin ilk günleri böyle oluyor bi iki gün daha az gbi olur sonra azcık artacak ama Şeyda Coşkun yaptığım için bir on gün böyleyim inş

evet ya uğraşın benimle, vereyim şu kiloları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…