- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
eee büyük konuşmamak lazımmış aşk engel tanımaz işte ! Demek Tarsus daha sıcak , oyyyyy ...YANI KISIN COK IYI BURALAR DA YAZIN CEKILMEZ
BENDE HEP KAYSERIDE OTURURUM SICAK DIYE ADNADAN EVLENMEM DERDIM ASKI GIBI TARSUSLUYLA EVLENDIM ORASI BURDAN BETER HAFTASONU KACAMAK YAPALIM DIYORUZ TARSUSA BIN PISMAN OLUYORUM
evet ya sen deyince farkettim çok göz yoruyor zaten forumda da yasak büyük harfle yazmak bunuda şimdi tam ögrenmiştim sen yazmışsın kuzum tşk ettimbüyük harf daha cok göz yoruyor bence, böyle cok iyi oldu :) tesekkür ettim.
ah ah zihnimde cok sinirli biri olarak yer ettin
hımmmm senin bAğlı kaldığın yer mi var ok on gün müsade o zaman tatlım sana ama suyu çoğalt her saat başı bir bardak içSuyu yazdığımızi farketmedimen fazla 1 litre iciyorum maalesef ama artacak inş
evet az ama dedigim gbi diyetin ilk günleri böyle oluyor bi iki gün daha az gbi olur sonra azcık artacak ama Şeyda Coşkun yaptığım için bir on gün böyleyim inş
canım ben kaza gecireli neredeyse 2 sene dolacak ama hala fiziksel olarak sıkıntısını cekiyorum. bu ameliyatla inşallah artık son bulacagına inanıyorum. psikolojik olarak kaldırımda bile hızlı gelen araba görünce sagımı solumu kolluyorumbaska bir sıkıntım olmadı hiç cok sükür
kaptancıgım nasılsııın epeydir görüşemedik seninle.
ay aile hele de anne gibisi yok demi aprilciğim. annenin basmaya baslamasına cok sevindim. darısı bana !!
susmak bazen en guzel cevaptır anlayana aaacıdden yasakmı buyuk harf enterasannneee büyük konuşmamak lazımmış aşk engel tanımaz işte ! Demek Tarsus daha sıcak , oyyyyy ...
evet ya sen deyince farkettim çok göz yoruyor zaten forumda da yasak büyük harfle yazmak bunuda şimdi tam ögrenmiştim sen yazmışsın kuzum tşk ettim
he hee oysaki Sevim gerçekten çok sakin bir yapıda bunu hep hissettim buradan geçenlerde bir polemik olmuştu bizim takımda sesini bile çıkartmadı karışmadı çok takdir ettim kendisini hatta bütün takımdaki kızlar yorum bile yapmadı lafın yeri gelmişken herkese teşekkürler bu saygılı ve sevecen durumdan ötürü doğru yerde , doğru insanlarla beraber olduğum için çok mutluyum...
hımmmm senin bAğlı kaldığın yer mi var ok on gün müsade o zaman tatlım sana ama suyu çoğalt her saat başı bir bardak iç
Evet tabiki listede olunca daha iyi olur ilk haftalarınızda beklediğimiz zaten uyum süreci ve sizleri hazırlamak daha bilinçli bir şekilde ve tabii motivelikilo okadar da önemli değil istikrar önemli canım .
Geçen hafta birinci olmuştuk canımmm ...
tamam cnm senın için küçük yazarımmmm
ay gördüm o polemigi de biraz zaman gecmişti yeniden acılmasın diye görmemezlikten geldim. saygı önemlii.eee büyük konuşmamak lazımmış aşk engel tanımaz işte ! Demek Tarsus daha sıcak , oyyyyy ...
evet ya sen deyince farkettim çok göz yoruyor zaten forumda da yasak büyük harfle yazmak bunuda şimdi tam ögrenmiştim sen yazmışsın kuzum tşk ettim
he hee oysaki Sevim gerçekten çok sakin bir yapıda bunu hep hissettim buradan geçenlerde bir polemik olmuştu bizim takımda sesini bile çıkartmadı karışmadı çok takdir ettim kendisini hatta bütün takımdaki kızlar yorum bile yapmadı lafın yeri gelmişken herkese teşekkürler bu saygılı ve sevecen durumdan ötürü doğru yerde , doğru insanlarla beraber olduğum için çok mutluyum...
hımmmm senin bAğlı kaldığın yer mi var ok on gün müsade o zaman tatlım sana ama suyu çoğalt her saat başı bir bardak iç
susmak bazen en guzel cevaptır anlayana aaacıdden yasakmı buyuk harf enterasannn
doğru soyluyosunuz kızlar yaa sanki iki günde vericem 10 kiloyubenim için önemli olan şey sıkılıp birakmamdi ama takımı çoook sevdim birakicagimi düşünmüyorum artık. Yalnız benim bi sıkıntım var ben sürekli tartiliyorum en büyük hatam bu nasıl duzeltcem bilmiyorum :/
sen iftardan sonra istahını getir ben anlatırımtüketmemeliyim de, gel de iftar sonrası patlayan iştahıma anlat...
anammm ne fırça yedim be, ben adam olurum burada...
yok canım sevil resım öğr. ben muhasebecıyımkalp kalp kalp : )
ay gördüm o polemigi de biraz zaman gecmişti yeniden acılmasın diye görmemezlikten geldim. saygı önemlii.
sen ögretmendin demi yanlıs hatırlamıyorum.
ben de yaa...
hatta 1 günde birden fazla...
yok canım sevil resım öğr. ben muhasebecıyım
dahada tüm takım yok yani bir kısmı, sen içmeye devam et bakalım neler olurtüketmemeliyim de, gel de iftar sonrası patlayan iştahıma anlat...
anammm ne fırça yedim be, ben adam olurum burada...
Kesinliklesusmak bazen en guzel cevaptır anlayana aaacıdden yasakmı buyuk harf enterasannn
İnsallah canim ya bende 69 70 arasigidip geliyorm tok karnina 70.2 ackarnina 69 bakalim kac kilo verce z ben bayrama kadar 2 kilo versen simdilik gerisini yavas yavas veririm insallah
Çok yanlış canım cuma günleri bizim tartı günümüzben de yaa...
hatta 1 günde birden fazla...
Kızlar ben gidiyorum mutfağanihayet . Sohbete daldım işler kaldı bak yine grsrz işler bitsin damlarım, siz devam edin
Kizlarr kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama 2 gün sonra finalim varsimdik gidiyorum ben yine geliciyim opuldunuzz
aynenben en son listede 62.7ydim. hedefim 55 ya da 58 :) karar veremedim daha
hahaha alemsin ha, Allah güzel kapılar acsın
tok karnına tartılınmaaz. her sabah aynı saatte aynı kıyafetle ya da cıplak tartılmak lazım. saat değişince bile oynar insanın kilosu
sen iftardan sonra istahını getir ben anlatırımcidden cok zararlıı. birden kesersen olur. alternatif bul. evde kendin sekersiz visne suyu fln kaynat. ayran tüket.
sırf onları keserek bile kilo verebilirsindoğru söylüyorsun canım,
elimden geleni yapcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?