Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dahada tüm takım yok yani bir kısmı, sen içmeye devam et bakalım neler olur engel olmak çokmu zor? Denemelisin

Kesinlikle evet tatlım yasakmış bende valla kaç senedir burdayım yeni öğrendim

aslında çok içmem, davetim vardı dün,
masada olunca da içtim valla...

ama normalde eve hiçbirini özellikle kolayı almayız bile...

olursa yine ramazanda olur ama sonra olmaz

aslında çok içmem, davetim vardı dün,
masada olunca da içtim valla...

ama normalde eve hiçbirini özellikle kolayı almayız bile...

olursa yine ramazanda olur ama sonra olmaz
olmasın ramazanda da olmasın davetlerde de geri cevir. hem bak ev sahibi senmişsin. davetlilerine de saglıklı meyvesuları içir. en olmadı maden suyu iç içine limon atıp.

Tatlım aynı çıkıyor cift ayak tek ayak hepsi aynı...
Hadi hayirli olsun dagatesi :))
ben de yaa...
hatta 1 günde birden fazla...

birden fazlası yanlıs cünkü sürekli fazla cıkarsın. bence siz kızlar tartıyı saklayın cumadan cumaya cıkarın
Gokce29 sanırım bu konuya bi çözüm bulmaliyiz
ayyy canım benim çok kolay gelsin,
bizimki komite sistemiydi önce,
3.sınıfta yakalanmıştık final sistemine...
stresli oluyo ama eminim ki geçeceksin canım
bu arada hangi ünv?
Cook sagol teşekkür ederim :) bizimki de komite sistemi işte eğer komitelerin ortalaması 80 in altindaysa finale giriyorsun ki benim ortalamam 60 inşallah finalden 60 alırsam pacayi kurtarcam Cumhuriyet uni. benim :) sen nerden mezunsun?

April naptin saat başı su içirip orucu mu bozduracaksin bana hihiiiii:) ama haklısın şu meselesini de sizlerle cozecegim evet allah...

April naptin saat başı su içirip orucu mu bozduracaksin bana hihiiiii:) ama haklısın şu meselesini de sizlerle cozecegim evet allah...
Kim oruçlu ? Kim değil aklımda tutamıyorum ki henüzhe he aman sakın Ramazan'dan sonrası için o ben de hiç sevmem su içmeyi zorluyorum her saat başı iki bardak içiyorum , 3 litreyi bulunca kesiyorum . Zoraki yani hep

olmasın ramazanda da olmasın davetlerde de geri cevir. hem bak ev sahibi senmişsin. davetlilerine de saglıklı meyvesuları içir. en olmadı maden suyu iç içine limon atıp.
Kendisi içmesin canım , davetlilerde boşver şişmanlasın . Şimdi eve gelen misafirede dur sende dengeli beslen , şu sağlıklı bu değil diye de yüklenmek pek hoş olmaz gıcık tipler demesinler arkamızdan

su nasıl zoraki olur :) mümkün değil su markanızı değişin kızlar. ya da sularınızı nane/limon/tarcın vs ile tatlandırın

ay ben aldırmıyorum kimseye de içirtmiyorum. visne suyu kaynatıyorum ya da ayran. cünkü eve girince evdekilerinde tüketme olasılıgı yukseliyor. hele o davetlerden sonra kalanlar.

benim arkamdan diyor olabilirler. tavuk yemem/ gazlıiçecek hazır meyve suyu ya da evde kaynamıs bile olsa cok sekerli meyve suyu vs içmem / kremsantili seyleri yemem davetlerde de hep geri ceviririm artık cagırınca taze fasulye fln yapıyorlar cok hosuma gidiyor :)

su nasıl zoraki olur :) mümkün değil su markanızı değişin kızlar. ya da sularınızı nane/limon/tarcın vs ile tatlandırın
Valla öyle damak zevki meselesi canım hiç susamazdım ben ta ki burada alışana kadar . Ama dediğim gibi yine bırakayım içmem kesin , ahhh ne markalar içtik bu yaşa kadar su sudur işte ! sevmeyene canım

H
Valla öyle damak zevki meselesi canım hiç susamazdım ben ta ki burada alışana kadar . Ama dediğim gibi yine bırakayım içmem kesin , ahhh ne markalar içtik bu yaşa kadar su sudur işte ! sevmeyene canım
Gerçekten benim nasıl deli gbi spordan zevk almam tuhaf geliyorsa bazılarına banada su içenler tuhaf geliyor resmen su içmek azap

Ne güzel sistematik hesaplıyorsun çok beğendim

yaaa oysaki seni hep suyu sever diye düşünmüştüm. cunku hep iyi içiyorsun suyu

H

Gerçekten benim nasıl deli gbi spordan zevk almam tuhaf geliyorsa bazılarına banada su içenler tuhaf geliyor resmen su içmek azap

desenize ben epey tuhaf bir insanmısım :

Aprilcim dün davet vardı da 25 gibi ağırladık onun yoğunluğu :)

Hanımlar bu arada ilk kez julyen salata yapıyorum bakalım nasıl olacak :)

çiğ badem tamam da osmaniyeliym yer fistğı hem yağlı hem tuzlu nolck şimdi

Olan oldu stres yapmiycaz. Bak doktor adayımız be diyor: stres hormonu salgilatmayin vücutlarınıza! Kilo yapar kilo

Saka bir yana dediğiniz dogru. 2 aksam üst üste oyle denk geldi. Normalde ara öğünlerimde 10-12 çığ kuruyemis tüketiyorum

2 günde bir tartilmak sıkıntı olmazsa öyle yapayım çünkü 1 hafta falan asla dayanamıyorum her sabah ilk isim tartı resmen

Valla ben her gun tartilirim. Merak ederim acken kac tokken kac? Sakıncası şu, + çıkma durumunda moral bozacaksan tartilma. Ama yok Ödemdir, suyu az ictim ondandir ya da bak cok yemisim daha dikkat edeyim gibi olumlu yone çekeceksen tartil

Aa oyle deme doktor civanim. Daha sana hastalıklarımızı danisicaz dur

Otiiiiii gelmek icin benim cikacak olmami mi bekledin acep :d

Kesinlikle o olayda kimsenin ses etmemesi benim de dikkatimi çekti ve hoşuma gitti. Kimileri gibi kavgacı değiliz

Otiiiiii gelmek icin benim cikacak olmami mi bekledin acep :d

Ayy ne bileyim beybi
Geleneksel ikindi uykuma yattım ama uyuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…