dahada tüm takım yok yani bir kısmı, sen içmeye devam et bakalım neler olurengel olmak çokmu zor? Denemelisin
Kesinlikleevet tatlım yasakmış bende valla kaç senedir burdayım yeni öğrendim
olmasın ramazanda da olmasınaslında çok içmem, davetim vardı dün,
masada olunca da içtim valla...
ama normalde eve hiçbirini özellikle kolayı almayız bile...
olursa yine ramazanda olur ama sonra olmaz
Hadi hayirli olsunTatlım aynı çıkıyorcift ayak tek ayak hepsi aynı...
ben de yaa...
hatta 1 günde birden fazla...
birden fazlası yanlıs cünkü sürekli fazla cıkarsın. bence siz kızlar tartıyı saklayın cumadan cumaya cıkarın
Cook sagol teşekkür ederim :) bizimki de komite sistemi işte eğer komitelerin ortalaması 80 in altindaysa finale giriyorsun ki benim ortalamam 60 inşallah finalden 60 alırsam pacayi kurtarcamayyy canım benim çok kolay gelsin,
bizimki komite sistemiydi önce,
3.sınıfta yakalanmıştık final sistemine...
stresli oluyo ama eminim ki geçeceksin canım
bu arada hangi ünv?
April naptin saat başı su içirip orucu mu bozduracaksin bana hihiiiii:) ama haklısın şu meselesini de sizlerle cozecegim evet allah...eee büyük konuşmamak lazımmış aşk engel tanımaz işte ! Demek Tarsus daha sıcak , oyyyyy ...
evet ya sen deyince farkettim çok göz yoruyor zaten forumda da yasak büyük harfle yazmak bunuda şimdi tam ögrenmiştim sen yazmışsın kuzum tşk ettim
he hee oysaki Sevim gerçekten çok sakin bir yapıda bunu hep hissettim buradan geçenlerde bir polemik olmuştu bizim takımda sesini bile çıkartmadı karışmadı çok takdir ettim kendisini hatta bütün takımdaki kızlar yorum bile yapmadı lafın yeri gelmişken herkese teşekkürler bu saygılı ve sevecen durumdan ötürü doğru yerde , doğru insanlarla beraber olduğum için çok mutluyum...
hımmmm senin bAğlı kaldığın yer mi var ok on gün müsade o zaman tatlım sana ama suyu çoğalt her saat başı bir bardak iç
Kim oruçlu ? Kim değil aklımda tutamıyorum ki henüzApril naptin saat başı su içirip orucu mu bozduracaksin bana hihiiiii:) ama haklısın şu meselesini de sizlerle cozecegim evet allah...
Kendisi içmesin canım , davetlilerde boşver şişmanlasın . Şimdi eve gelen misafirede dur sende dengeli beslen , şu sağlıklı bu değil diye de yüklenmek pek hoş olmaz gıcık tipler demesinler arkamızdanolmasın ramazanda da olmasındavetlerde de geri cevir. hem bak ev sahibi senmişsin. davetlilerine de saglıklı meyvesuları içir. en olmadı maden suyu iç içine limon atıp.
Kim oruçlu ? Kim değil aklımda tutamıyorum ki henüzhe he aman sakın Ramazan'dan sonrası için o ben de hiç sevmem su içmeyi zorluyorum her saat başı iki bardak içiyorum , 3 litreyi bulunca kesiyorum . Zoraki yani hep
Kendisi içmesin canım , davetlilerde boşver şişmanlasın . Şimdi eve gelen misafirede dur sende dengeli beslen , şu sağlıklı bu değil diye de yüklenmek pek hoş olmaz gıcık tipler demesinler arkamızdan
Valla öyle damak zevki meselesi canım hiç susamazdım ben ta ki burada alışana kadar . Ama dediğim gibi yine bırakayım içmem kesin , ahhh ne markalar içtik bu yaşa kadar su sudur işte ! sevmeyene canımsu nasıl zoraki olur :) mümkün değilsu markanızı değişin kızlar. ya da sularınızı nane/limon/tarcın vs ile tatlandırın
Darısı bana o zaman :)Kim oruçlu ? Kim değil aklımda tutamıyorum ki henüzhe he aman sakın Ramazan'dan sonrası için o ben de hiç sevmem su içmeyi zorluyorum her saat başı iki bardak içiyorum , 3 litreyi bulunca kesiyorum . Zoraki yani hep
Gerçekten benim nasıl deli gbi spordan zevk almam tuhaf geliyorsa bazılarına banada su içenler tuhaf geliyor resmen su içmek azapValla öyle damak zevki meselesi canım hiç susamazdım ben ta ki burada alışana kadar . Ama dediğim gibi yine bırakayım içmem kesin , ahhh ne markalar içtik bu yaşa kadar su sudur işte ! sevmeyene canım
Ne güzel sistematik hesaplıyorsun çok beğendimdünkü yediklerim dün oruçluydum migrenim tuttu bugun oruçlu değilim
- 1.00 x 1 Adet Domates14 kcal (Sil)
- 4.00 x 1 Yemek Kaşığı (22gr) Haşlanmış Mısır80 kcal (Sil)
- 0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri118 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız)42 kcal (Sil)
- 2.00 x 100gr Sardalya248 kcal (Sil)
- 1.50 x 1 Dilim (150gr) Karpuz69 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek77 kcal (Sil toplam 648 kcal
Valla öyle damak zevki meselesi canım hiç susamazdım ben ta ki burada alışana kadar . Ama dediğim gibi yine bırakayım içmem kesin , ahhh ne markalar içtik bu yaşa kadar su sudur işte ! sevmeyene canım
H
Gerçekten benim nasıl deli gbi spordan zevk almam tuhaf geliyorsa bazılarına banada su içenler tuhaf geliyor resmen su içmek azap
Aprilcim dün davet vardı da 25 gibi ağırladık onun yoğunluğu :)Ne oldu canım ne yorgunluğu ? Yooo güzel olmuş menünn
Tatlım çok güzel , günde alman gereken kalori miktarı nedir ? Biliyormusun peki?
ayyyy canım burasıda çok sıcakkkkgeçer İnşaAllah başın hava değişimindendir o ! Mutlaka haber ver kuzum bu hafta izinli yazıp yazmayacağıma , iyi eğlenceler dilerimmm ...
Sanada hayırlı iftarlar tuhaf insan :)herkese hayırlı iftarlar afiyet olsuuuun
çiğ badem tamam da osmaniyeliym yer fistğı hem yağlı hem tuzlu nolck şimdi
2 günde bir tartilmak sıkıntı olmazsa öyle yapayım çünkü 1 hafta falan asla dayanamıyorum her sabah ilk isim tartı resmen
Tek ayak çift ayak farketmez bence yaa o senin güncel kilondur bence
Valla çok güldüm yaadedim şimdi bilgisiz doktor demesinler araya bikaç tıbbi bilgi sıkıştırayım beni bişey sansinlar ama cidden 14 saat açlıktan sonra stres hormonu salgilaniyo malesef
zaten aç karnına tartil hep tok karnina gerçeği göstermez o acımasız tartı500 gramcik deme ama az mı yarım kilo
Olan oldu stres yapmiycaz. Bak doktor adayımız be diyor: stres hormonu salgilatmayin vücutlarınıza! Kilo yapar kilo
Saka bir yana dediğiniz dogru. 2 aksam üst üste oyle denk geldi. Normalde ara öğünlerimde 10-12 çığ kuruyemis tüketiyorum
Valla ben her gun tartilirim. Merak ederim acken kac tokken kac? Sakıncası şu, + çıkma durumunda moral bozacaksan tartilma. Ama yok Ödemdir, suyu az ictim ondandir ya da bak cok yemisim daha dikkat edeyim gibi olumlu yone çekeceksen tartil
Aa oyle deme doktor civanim. Daha sana hastalıklarımızı danisicaz dur
eee büyük konuşmamak lazımmış aşk engel tanımaz işte ! Demek Tarsus daha sıcak , oyyyyy ...
evet ya sen deyince farkettim çok göz yoruyor zaten forumda da yasak büyük harfle yazmak bunuda şimdi tam ögrenmiştim sen yazmışsın kuzum tşk ettim
he hee oysaki Sevim gerçekten çok sakin bir yapıda bunu hep hissettim buradan geçenlerde bir polemik olmuştu bizim takımda sesini bile çıkartmadı karışmadı çok takdir ettim kendisini hatta bütün takımdaki kızlar yorum bile yapmadı lafın yeri gelmişken herkese teşekkürler bu saygılı ve sevecen durumdan ötürü doğru yerde , doğru insanlarla beraber olduğum için çok mutluyum...
hımmmm senin bAğlı kaldığın yer mi var ok on gün müsade o zaman tatlım sana ama suyu çoğalt her saat başı bir bardak iç
Otiiiiii gelmek icin benim cikacak olmami mi bekledin acep :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?