Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım merabalar, hoşgeldin...

aslolan sabah kalktığında, aç bir şekilde, mümkünse tuvalete çıktıktan sonraki kilondur. yani tokken tartılma bile...
inşallah vereceğiz, grubumuz çok iyi...
hoşbuldm canım artık acken sabah tartılıcam inşallah verriz hepimiz kilolarımızı fit oluruz

hoşbuldm canım artık acken sabah tartılıcam inşallah verriz hepimiz kilolarımızı fit oluruz
Merhaba canım emin ol bu tartı fena bende günde on kere çıkarım tüm kiyafetlerimin gramajini ezbere bilirim ama tek Şişman beynimiz diye bir kitapta tartinin kilo aldirdigini hedef kiloya gelince vücudun kendini kitleyip daha fazla kilo verilmesini engellediğini söylüyor bende onun yalacisıyim :)

Senden korkulur canım çok güzel yapıyorsun ...
Bende öyle biliyorum buradan basbasbağırıyorum ama nafile ! Tartılın siz devam canlarım ...

Okuyanlar yanlış anlamasin tek oturdugum televizyon izlediğim zaman bu saatler olunca sürekli aklıma kekler çikolatalar bisküviler kurabiyeler geliyor bir Tuhaf oluyorum

april cım ince düşüncen için teşekkürler fatma ile anlaştık bizde devam edecek

Valla bu saatler benim tabiri cagizse sapitma saatlerim kriz ani gibi çok zor geçiyor hatta bazen uyuyamiyorum o derecede o yüzden kendi kendime telkinlerde bulunuyorum suan :)

Okuyanlar yanlış anlamasin tek oturdugum televizyon izlediğim zaman bu saatler olunca sürekli aklıma kekler çikolatalar bisküviler kurabiyeler geliyor bir Tuhaf oluyorum
hepimizde oluyor canım yanlız değilsin bende bütün gün işyerinde canım hiç bişey istemez. Ama eve gelirim herşeyi ister bir türlü doyamam ama tabi bunu zamanla yendim . Zamanla sende alışacaksın yeterki elini sürme!
Eve de alma ki saldırma yoksa dayananayabilirsin, bende çok severdim aburcubur hep onun yüzünden kilo aldım artık yememeye çalışıyorum !

april cım ince düşüncen için teşekkürler fatma ile anlaştık bizde devam edecek
Rica ederim canım olması gerektiği gibi olmuş ! Ben iyiki farkettim de hemen müdahale ettim canım , zaten üye kendisi yazdı buraya sende davet etmişsin hemen uyardım . Kolay gelsin o zamann , sevgiler bizden size 5.takım

Iste en büyük sıkıntı bizim evde bu. Eve abur cubur alma eşim sağolsun bu konuyu bazen milli mesele haline getirebiliyor ama ben bu sefer dediğin gibi evde olsun olmasın irademi koruyacagim zaten üç güne kayinvaldemlere gidiyoruz o da sağolsun beni hiç desteklemiyor aksine kendisi diyete başlıyor :) çok komik oluyoruz yani görmeniz lazım o derece ama şimdi sizlerle daha da güçlüyum ve inadına ne eşime nede annesine yanilmeden bayramdan zaferle döneceğim :) :) :)

tatlım sonraki istediğin vücudu düşün elleme cıssları ! boşver kim ne yerse yesin sen yeme. paketli ürünleri yasakla kendine

Kaç gün?

ay sayfalar bir ilerlemiş oku oku bitmedi yorum yapacaktım alıntı yapmamışım yaptım sanıyorum bende şimdi geri dönemeyeceğim 20 sayfa mıne okudum çünkü herkese selamlar benden bende iftara davetliydim restoranda hastane çalışanlar falan anca geldim şimdide yatmaya gidiyorum bir ses vereyim gideyim dedim kendinize iyi bakın fıstıklar görüşürüz

tatlım sonraki istediğin vücudu düşün elleme cıssları ! boşver kim ne yerse yesin sen yeme. paketli ürünleri yasakla kendine
Çok sağol güzel desteğin için sizlerle oldukça beni yıkamazlar zaten ne kadar kayinvaldem her gün tartılip aaa siz gelince kilo veriyorum deyip önüme tatlı tabagi koysada yokum arkadaş işte o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…