hoşbuldm canım artık acken sabah tartılıcam inşallah verriz hepimiz kilolarımızı fit oluruzcanım merabalar, hoşgeldin...
aslolan sabah kalktığında, aç bir şekilde, mümkünse tuvalete çıktıktan sonraki kilondur. yani tokken tartılma bile...
inşallah vereceğiz, grubumuz çok iyi...
Merhaba canım emin ol bu tartı fena bende günde on kere çıkarım tüm kiyafetlerimin gramajini ezbere bilirim ama tek Şişman beynimiz diye bir kitapta tartinin kilo aldirdigini hedef kiloya gelince vücudun kendini kitleyip daha fazla kilo verilmesini engellediğini söylüyor bende onun yalacisıyim :)hoşbuldm canım artık acken sabah tartılıcam inşallah verriz hepimiz kilolarımızı fit oluruz
Senden korkulur canımay ben aldırmıyorum kimseye de içirtmiyorum. visne suyu kaynatıyorum ya da ayran. cünkü eve girince evdekilerinde tüketme olasılıgı yukseliyor. hele o davetlerden sonra kalanlar.
benim arkamdan diyor olabilirler. tavuk yemem/ gazlıiçecek hazır meyve suyu ya da evde kaynamıs bile olsa cok sekerli meyve suyu vs içmem / kremsantili seyleri yememdavetlerde de hep geri ceviririm artık cagırınca taze fasulye fln yapıyorlar cok hosuma gidiyor :)
Bende öyle biliyorum buradan basbasbağırıyorum ama nafile ! Tartılın siz devam canlarım ...Merhaba canım emin ol bu tartı fena bende günde on kere çıkarım tüm kiyafetlerimin gramajini ezbere bilirim ama tek Şişman beynimiz diye bir kitapta tartinin kilo aldirdigini hedef kiloya gelince vücudun kendini kitleyip daha fazla kilo verilmesini engellediğini söylüyor bende onun yalacisıyim :)
Az ye! Kaçırma heBen de gorumceme iftara davetliyim. Diyeceksiniz ki her gun gorumcende ne isin var? Ama 1 degil ki bende 5 tane var
napıosun canım ?Buralardayım bendeeee:)
Valla bu saatler benim tabiri cagizse sapitma saatlerim kriz ani gibi çok zor geçiyor hatta bazen uyuyamiyorum o derecede o yüzden kendi kendime telkinlerde bulunuyorum suan :)napıosun canım ?
april cım ince düşüncen için teşekkürler fatma ile anlaştık bizde devam edecekEvet yazdın ama katılmak isteyenler topiğine yazınca , durum değiştiaksine onlarda çok aktiflerdir toplight kaptanıma gereken açıklamayı yaparsan ve kAbul de ederse tabiki buraya gelebilirsin . Ama kurallar gereği öncelik orası canım
Valla bu saatler benim tabiri cagizse sapitma saatlerim kriz ani gibi çok zor geçiyor hatta bazen uyuyamiyorum o derecede o yüzden kendi kendime telkinlerde bulunuyorum suan :)
hepimizde oluyor canım yanlız değilsin bende bütün gün işyerinde canım hiç bişey istemez. Ama eve gelirim herşeyi ister bir türlü doyamam ama tabi bunu zamanla yendim . Zamanla sende alışacaksın yeterki elini sürme!Okuyanlar yanlış anlamasin tek oturdugum televizyon izlediğim zaman bu saatler olunca sürekli aklıma kekler çikolatalar bisküviler kurabiyeler geliyor bir Tuhaf oluyorum
Rica ederim canım olması gerektiği gibi olmuş ! Ben iyiki farkettim de hemen müdahale ettim canım , zaten üye kendisi yazdı buraya sende davet etmişsin hemen uyardım . Kolay gelsin o zamann , sevgiler bizden size 5.takımapril cım ince düşüncen için teşekkürler fatma ile anlaştık bizde devam edecek
Iste en büyük sıkıntı bizim evde bu. Eve abur cubur alma eşim sağolsun bu konuyu bazen milli mesele haline getirebiliyor ama ben bu sefer dediğin gibi evde olsun olmasın irademi koruyacagim zaten üç güne kayinvaldemlere gidiyoruz o da sağolsun beni hiç desteklemiyor aksine kendisi diyete başlıyor :) çok komik oluyoruz yani görmeniz lazım o derece ama şimdi sizlerle daha da güçlüyum ve inadına ne eşime nede annesine yanilmeden bayramdan zaferle döneceğim :) :) :)hepimizde oluyor canım yanlız değilsin bende bütün gün işyerinde canım hiç bişey istemez. Ama eve gelirim herşeyi ister bir türlü doyamam ama tabi bunu zamanla yendim . Zamanla sende alışacaksın yeterki elini sürme!
Eve de alma ki saldırma yoksa dayananayabilirsin, bende çok severdim aburcubur hep onun yüzünden kilo aldım artık yememeye çalışıyorum !
tatlım sonraki istediğin vücudu düşün elleme cıssları ! boşver kim ne yerse yesin sen yeme. paketli ürünleri yasakla kendineIste en büyük sıkıntı bizim evde bu. Eve abur cubur alma eşim sağolsun bu konuyu bazen milli mesele haline getirebiliyor ama ben bu sefer dediğin gibi evde olsun olmasın irademi koruyacagim zaten üç güne kayinvaldemlere gidiyoruz o da sağolsun beni hiç desteklemiyor aksine kendisi diyete başlıyor :) çok komik oluyoruz yani görmeniz lazım o derece ama şimdi sizlerle daha da güçlüyum ve inadına ne eşime nede annesine yanilmeden bayramdan zaferle döneceğim :) :) :)
Kaç gün?Iyi akşamlar herkeseyarın erkenden uçağım var sivasa bir müddet uzak kalicam sizden çok üzülüyorum ama menulerimi paylasicam yine vee asla kacamak yapmicamm gönlüm sizlerlee çok öptümm sizii yarın görüşürüzzz
Çok sağol güzel desteğin için sizlerle oldukça beni yıkamazlar zaten ne kadar kayinvaldem her gün tartılip aaa siz gelince kilo veriyorum deyip önüme tatlı tabagi koysada yokum arkadaş işte o kadartatlım sonraki istediğin vücudu düşün elleme cıssları ! boşver kim ne yerse yesin sen yeme. paketli ürünleri yasakla kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?