ay sayfalar bir ilerlemiş oku oku bitmediyorum yapacaktım alıntı yapmamışım yaptım sanıyorum bende şimdi geri dönemeyeceğim 20 sayfa mıne okudum çünkü herkese selamlar benden bende iftara davetliydim restoranda hastane çalışanlar falan anca geldim şimdide yatmaya gidiyorum bir ses vereyim gideyim dedim kendinize iyi bakın fıstıklar görüşürüz
görüşürüz oldu o zaman iyi geceler sizeeeeBendende iyi geceler herkese yarın dahada umutlu huzurlu sağlıklı bir gün nasip olsun inş hepimize :)
Canım çok güzel menün alkışBugünkü menumu yazıp geçmişe bakayım
Aç karnına şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı k.k peynir.domates.2 dilim tam buğday ekmeği.1 yumurta
Ogle 1brdk kefir
6Ymk ks. Kuru meyveli musli.tarcinli
Ara yarim yeşil elma
Ara şekersiz türk kahvesi.2 kuru hurma
Akşam 1 tabak Bamya
1 kase semizotlu cacık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 çatal dilim karpuz
2 tanecik küçük yeşil üzüm
2 lt su.8 brdk detox suyu
30 dk yürüyüş
Canım çok iyi işte böyle ol heppppBugün sabah kendime yemin ettim.bugün asla aburcubur yemicem.sınırımi asmicm diye. Kesinlikle tavsiye ederim.ışe yaradı. Hiç yemedim kaçamak
İyi gecelerrrrBendende iyi geceler herkese yarın dahada umutlu huzurlu sağlıklı bir gün nasip olsun inş hepimize :)
Helal arkadaşım supersinÇok sağol güzel desteğin için sizlerle oldukça beni yıkamazlar zaten ne kadar kayinvaldem her gün tartılip aaa siz gelince kilo veriyorum deyip önüme tatlı tabagi koysada yokum arkadaş işte o kadar
He heeAccik geçmişe bakayım kim neler kaynatmus.bugün menum iyi ya accik hava atayım.accik parmak sallayayim
Tarcinli yarım yağlı 1cy brdgi süt iç arkadaşımOkuyanlar yanlış anlamasin tek oturdugum televizyon izlediğim zaman bu saatler olunca sürekli aklıma kekler çikolatalar bisküviler kurabiyeler geliyor bir Tuhaf oluyorum
Güzel fikir canım. Cıss isteyen sütü icsin o duygusu azalsın işte bu kadar kolay.Tarcinli yarım yağlı 1cy brdgi süt iç arkadaşım
Maşallah gerçekten öyle hepsine mfesaj yazmak istedim ama bu yandan kizlarimla ilgilenince yetistiremedimOy anammmmmm
25 sayfa okudum ne muhabbetli bi takimim var maşallah
Misafirim vardı bu aksam öyle yorgunum ki oğlumu yatırmaya gideceğim ve uyuyacağım muhtemelen
Öncelikle herkese selamlar canlar
Dünkü menümü paylaşıp kaçayım beni mazur görün
ApriL_2007 zilgiti yedim kendime geldim
Şu çok azzzzzz hadi biraz daha zorlaşan kendiniDünkü menüm
Sahur
1 dilim pide
6-7 çatal mıhlama(mısır unu ve peynirle yapılıyor bilmeyen için yazıyorum)
İftar
1 kase erişteli yoğurt corbasi
3 kaşık pilav 3 tavuk kanat
3 dilim patates
1 dilim ev yapımı sebzeli pizza
5 çatal köz biber salatasi
Bir kase fırın sütlaç
1 litre su spor yok
Cnm yediklerin aslında miktar6 olarak fena değil amaaa sutlac pirinclu.patates yine nisastali.pilav galiba pirinç pilavı.ha bu eriste.yan yana gelince....Dünkü menüm
Sahur
1 dilim pide
6-7 çatal mıhlama(mısır unu ve peynirle yapılıyor bilmeyen için yazıyorum)
İftar
1 kase erişteli yoğurt corbasi
3 kaşık pilav 3 tavuk kanat
3 dilim patates
1 dilim ev yapımı sebzeli pizza
5 çatal köz biber salatasi
Bir kase fırın sütlaç
1 litre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?