Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımmm eşin mi? MuSmutluluklar size çok güzelsiniz , ışık saçtınız bize Rabbim bir ömür boyu huzur , sağlık versin sizeee

Pizza ve sütlacı görmesem , suya da az der çıkarım bu işin içinden

Aynen aynen roman okur gibi mesaj okuyorum burdan

Anammmmm kızlar beni dovcek.asla hata yapmamaliyim.yolsa6 yerim.zilgiti.bugün çok bilmiş gibi gorunebilirim ama arada sırada belki de sk sk gelgitlerim oluyo benim de.bana da rahatlıkla parmak sallayıp kızın o zamanlarda
Sen merak etmeparmak sallamakta üstüme yoktur benim ama lütfen hata yapmayalım

Yatmak yok kizlar! sabaha kadar dans dans dans

Kizlar kac yasında?
bizim tembel kuşlar erkencine dansı ?
Sen naptın bakim kaçırmadın umarım görümcenlerde ?
Bizimde ev teli çalışmıyor internet yok 4/5 saattir uyuz oldum

bizim tembel kuşlar erkencine dansı ?
Sen naptın bakim kaçırmadın umarım görümcenlerde ?
Bizimde ev teli çalışmıyor internet yok 4/5 saattir uyuz oldum

Yani cok da mükemmel degil ama abartmadım da.

Yarına misafirim var. Cocukları uyutunca hazırlık yapıcam biraz. Ev cok karisik yaaa

Şu çok azzzzzz hadi biraz daha zorlaşan kendini
Canım zaten zorla su içiyorum ama 2,5 lt buluyordu ramazandan önce ama ramazanda olmuyo malesef

Cnm yediklerin aslında miktar6 olarak fena değil amaaa sutlac pirinclu.patates yine nisastali.pilav galiba pirinç pilavı.ha bu eriste.yan yana gelince....
haklisin canım ya sen yazınca dedin ki hakkettennn öyle daha dikkat edeceğim t

Canım zaten zorla su içiyorum ama 2,5 lt buluyordu ramazandan önce ama ramazanda olmuyo malesef

haklisin canım ya sen yazınca dedin ki hakkettennn öyle daha dikkat edeceğim t
Evet Ramazanda vakit darlığından az içiliyor canım , ama şöyle yap uyanık olduğun zamanlarda saat başı iki bardak iç hem miden şişer hem de sulanırsın , sağlıklanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…