Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sadece 2.

Yok Yoook oyle kolay kurtulamazsın. Bir avuç çekirdek icin sırattan geçtim ben haberin var mı
Canım iyi fazla kalabalık değilmiş ama tabi insan yine yoruluyor , hem bir yandan temizlik hemde yemek telaşı içinde halay çekiliyor resmenkolaylıklar dilerim kuzuma

Canım iyi fazla kalabalık değilmiş ama tabi insan yine yoruluyor , hem bir yandan temizlik hemde yemek telaşı içinde halay çekiliyor resmenkolaylıklar dilerim kuzuma

He ya.. Yapmisken birkaç kisi daha olsa diyosun. Her şey fazla geliyo nasilsa.
Bı de sen toplarken cocuklar dağıtıyor ardından. Arada yedir, uyut derken zor oluyo gercekten

Orimoti ne kizistiriyon kiz

bilmem mi canim neyse biz de nasibinizi alırız napalim

Uyudu mü pasa

aynen canım ya günde 6 7 kere tartılıyorum :) enaz hastalık gibi

S sevili6163 bizim evde şuanda iki çeşit tatlı var inan tadına bile bakmadım iki gündür ! Ne gerek var ki diyorum ? Simdi yicem kilo alcam istemiyorum umarım sizlerde birgün böyle davranırsınız
şuan vicdan azabı çekiyorum benn yaa azıcık patlamış mısır yedimm film izlerken akşam yemktede azıcık yogurtlu kabak salatası yedim biraz öncede süt içtim ama sekersiz yarım yaglı

S sevili6163 bizim evde şuanda iki çeşit tatlı var inan tadına bile bakmadım iki gündür ! Ne gerek var ki diyorum ? Simdi yicem kilo alcam istemiyorum umarım sizlerde birgün böyle davranırsınız

Bak o dikkatimi çekti gercekten. Yaptığını biliyodum, gözüm aradı menülerinde ama yok. Bravo canım

aynen canım ya günde 6 7 kere tartılıyorum :) enaz hastalık gibi
Zamanla bu alışkanlığından belkide vazgeçersin burda oldukça . Bizim sadece iki tartı günümüz var ! Asıl olan Cuma günkü sonrasında da Ptesi günü kilo kontrolü için tartılıyoruz okadar
Tabiki bazı yaramazlar var arada , sürekli tartılan onlara da kızarım hepp !

kızlar ben arefe günüde dahil şehirdışında olucam tatil amaçlı 1 hafta giremem kk benim takıma alınma durumum ne olacak ozaman

cuma günü kaç kilo verdiğimizimi yazıcaz kilomuzumu canım yoksa her ikisinidemi

bugün an itibariyle 24 yaşına girmiş bulunmaktayım 9 temmuzda gece 1 30 da dogmusum da

şuan vicdan azabı çekiyorum benn yaa azıcık patlamış mısır yedimm film izlerken akşam yemktede azıcık yogurtlu kabak salatası yedim biraz öncede süt içtim ama sekersiz yarım yaglı
mısır olmamış! yeme sakın bi daha o bombayı canımmmm

Bak o dikkatimi çekti gercekten. Yaptığını biliyodum, gözüm aradı menülerinde ama yok. Bravo canım
vayyy seni gidi canım Valla gerekirse çöpe gitsin yemicem , benim midem mi çöplük ? Ziyan olmasın diye yediğim o günleri ben bile çoktan unuttum

zaten mısır yediğim için vicdan azabım ama azıcık çok canım çekti aslında ayda yılda bir yerim film olunca dayanamadım bidaha yemem uzun süre

kızlar ben arefe günüde dahil şehirdışında olucam tatil amaçlı 1 hafta giremem kk benim takıma alınma durumum ne olacak ozaman
Şimdi sen bu cuma kilo bildirimi yap , sonraki cuma da kilo bildirimi yapman lazım onu nasıl yapcaz bilemedim .
1 hafta izin veririzde kilo bildiremezmisin haftaya cuma ?

Ben şimdilik bişey demiyorum şanslıysan diğer kızlarda görmezse ucuz atlatabilirsin belki
şşştttt sessiz ol kimse duymasin sadece üçümüzün arasında millet uyuyo

He ya.. Yapmisken birkaç kisi daha olsa diyosun. Her şey fazla geliyo nasilsa.
Bı de sen toplarken cocuklar dağıtıyor ardından. Arada yedir, uyut derken zor oluyo gercekten

Uyudu mü pasa
uyudu canım biseyler atıştıran mi yatsam mi bilemedim ikilemdeyim

Canım yaaa idolümsün arada yapıyorum ben de ama ramazanda olmuyo

Şimdi sen bu cuma kilo bildirimi yap , sonraki cuma da kilo bildirimi yapman lazım onu nasıl yapcaz bilemedim .
1 hafta izin veririzde kilo bildiremezmisin haftaya cuma ?
canım haftaya cuma çok zor ya yolda olurum yada otelde eğer otelde wifi varsa yaparım diyecem ama tartılamamki orada ebn yola çıkmadan yazsam kilomu 1 gün yada 2 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…