- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yok kuzum bişey sadece çok başım ağrıyorNe o kiz? Kafan bı yerde senin. Anlat bakayım
Tatlım sen en basta hata yapmışsın, o turde oyle bir seçenek yok. Araman gereken özellik 'kıskançlığını çaktırmayan' olacak
Gözünüz Aydın canım saglikla büyüsün minnak. Gez tabi sen gezzz ve tabi sevgi karşılıklı
Neyyy ozet miydi bu? Cok tatlisin.
Bak ben benim eşimle tanışma hikayemi anlatayım sana. Özet degil ama..
Şimdi kardesi abimle evleniyor. Ben acayip kılım kendisine. Sıfır muhabbet. Sonra faceden ekleyip ilk muhabbette evlenme teklifi ediyor. Arada 1500km. Ne oldu ne bitti anlamadım pek ama evlenmis bulunduk. Cok romantik diiiiiimiiiii
inşallah canım sağol birde bebiş olsa tam olucazda işte22 Temmuz işbaşı canım
vay be ! Ne de güzel başlamış hepp aŞkla kalmanız dileğiyle
Neeeeeeee mısır mi yağlı yağli....
tarih konusunda iyiyimdirHelal olsun tüm tarihler aklinda
Yok kuzum bişey sadece çok başım ağrıyor
canım rejimde oldugum için pasta alma dedim eşime istediğim bir bluz vardı eşim onu almış hediye olarak akşamda çaybahcesine gittik eşim dondurma ısmarladı pasta yerine birde bana evde şarkı söyledi dans ettik öyle geçti yani burada pek çevrem yok ailemde telefonda kutladısualp27 canım nasıl geçti doğumgünün ? Özel bişey yaptınız mı?
Olur tabi canım 12yi geçtikten sonrabuarada yeni birgüne başladık ya dün olmuş sayılıyor diye menümü yazdım olur değilmi
çok kuralcıyız masallahOlur tabi canım 12yi geçtikten sonra
olur , olur oda olacak İnşaAllahinşallah canım sağol birde bebiş olsa tam olucazda işte
aynenn ya kesin ondanTabi cok gezen ayakların ağrısını bas çeker
Canım süperötesi ! menüniyigeceler arkadaşlar menümü yazıyorum
sabah uyandıgımda ılık limonlu su
kahvaltı
1 bardak az şekerli cay
1 orta boy salatalık 1 orta boy domates
ince dilim beyaz peynir
küçük 1 haşlanmış yumurta
incecik bir dilim ekmek
öğle bir bardak şekersiz yarımyaglı süt
akşam
7 8 kaşık tavuklu (göğüs haşlama )bulgur pilavı
9 10 kaşık bol limonlu yagsız salata
1 büyük bardak ayran
1 top dondurma
gün boyu 1 litre su
yatarkende yoğurt limon pulbiber karışımı yiyorum 2 kaşık
çok güzel geçmiş canımcanım rejimde oldugum için pasta alma dedim eşime istediğim bir bluz vardı eşim onu almış hediye olarak akşamda çaybahcesine gittik eşim dondurma ısmarladı pasta yerine birde bana evde şarkı söyledi dans ettik öyle geçti yani burada pek çevrem yok ailemde telefonda kutladı
olur , olur oda olacak İnşaAllah
aynenn ya kesin ondanhep böyle oluyor genelde
Canım süperötesi ! menüngüzel böyle devam ...
çok güzel geçmiş canımsüpersiniz danslar falan pasta almamaklada en iyisini yapmışsın bende doğum günümde aynısını yapmıştım
Her hafta o tartı var ya neler,neler gösterir! Zamanla sevinecek ve üzüleceksin ama kararlı olmak her zaman yararına olacaktır canıminşallah olur canım
sağol canım bakalım az yiyorum tartı yarın bana ne gösterecek
eşim romantik olmaya zorluyor kendiniyoksa bütün gün kapris çekecek napsın adamcagz
aynen sabah kahvaltı hazırlamadı bana süpriz yapmadı diye akşam a kadar kapris çekti adamcagız ama bende haklıyım 4 yıldrı 1 kez kahvaltı hazırlamadı bana bari özel günde yap değilmiHer hafta o tartı var ya neler,neler gösterir! Zamanla sevinecek ve üzüleceksin ama kararlı olmak her zaman yararına olacaktır canım
Ayyy şu erkeklerin de nedir çektiği bizden he hee:))))))
Aaaaa! Niye belki erken uyanamıyordur ? Ama keşke yapsa değişiklik olurdu arada ama napıcaksın ki tarz meselesi zorla olmaz...aynen sabah kahvaltı hazırlamadı bana süpriz yapmadı diye akşam a kadar kapris çekti adamcagız ama bende haklıyım 4 yıldrı 1 kez kahvaltı hazırlamadı bana bari özel günde yap değilmi
yok zaten geç uyanıyoruz mesele erken uyanmak değil beyzadem ev işine elini vurmaz :)Aaaaa! Niye belki erken uyanamıyordur ? Ama keşke yapsa değişiklik olurdu arada ama napıcaksın ki tarz meselesi zorla olmaz...
Canım sizsiniz dimi? Maşallahyok zaten geç uyanıyoruz mesele erken uyanmak değil beyzadem ev işine elini vurmaz :)
evet biziz canım sağol cnaım osenn güzelliğin aynen ben çalışmadıgımdan rahat ama çalıssam yine yapmaz bizim beyfendi b ence fıtratında yokCanım sizsiniz dimi? Maşallahgüzel çift süpersiniz!
Nasılolsa sen evhanımısın ya o işler hep sende sanıyordur , benim eşimde sevmez pek ev işi ama hiç nazlamam yinede yaptırırım ama ben çalışıyorum yetişmiyoki bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?