Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet özetti o sizin tatlılıgınız matmazel hahaha buda güzelmiş ama siz daha hızlı çıkmışsınız bizden valla :)

iyigeceler arkadaşlar menümü yazıyorum

sabah uyandıgımda ılık limonlu su

kahvaltı
1 bardak az şekerli cay
1 orta boy salatalık 1 orta boy domates
ince dilim beyaz peynir
küçük 1 haşlanmış yumurta
incecik bir dilim ekmek

öğle bir bardak şekersiz yarımyaglı süt

akşam

7 8 kaşık tavuklu (göğüs haşlama )bulgur pilavı
9 10 kaşık bol limonlu yagsız salata
1 büyük bardak ayran

1 top dondurma

gün boyu 1 litre su

yatarkende yoğurt limon pulbiber karışımı yiyorum 2 kaşık

sualp27 canım nasıl geçti doğumgünün ? Özel bişey yaptınız mı?
canım rejimde oldugum için pasta alma dedim eşime istediğim bir bluz vardı eşim onu almış hediye olarak akşamda çaybahcesine gittik eşim dondurma ısmarladı pasta yerine birde bana evde şarkı söyledi dans ettik öyle geçti yani burada pek çevrem yok ailemde telefonda kutladı

buarada yeni birgüne başladık ya dün olmuş sayılıyor diye menümü yazdım olur değilmi

inşallah canım sağol birde bebiş olsa tam olucazda işte
olur , olur oda olacak İnşaAllah

Tabi cok gezen ayakların ağrısını bas çeker
aynenn ya kesin ondanhep böyle oluyor genelde

Canım süperötesi ! menüngüzel böyle devam ...
çok güzel geçmiş canımsüpersiniz danslar falan pasta almamaklada en iyisini yapmışsın bende doğum günümde aynısını yapmıştım

inşallah olur canım

sağol canım bakalım az yiyorum tartı yarın bana ne gösterecek

eşim romantik olmaya zorluyor kendini yoksa bütün gün kapris çekecek napsın adamcagz

inşallah olur canım

sağol canım bakalım az yiyorum tartı yarın bana ne gösterecek

eşim romantik olmaya zorluyor kendini yoksa bütün gün kapris çekecek napsın adamcagz
Her hafta o tartı var ya neler,neler gösterir! Zamanla sevinecek ve üzüleceksin ama kararlı olmak her zaman yararına olacaktır canım
Ayyy şu erkeklerin de nedir çektiği bizden he hee:))))))

Her hafta o tartı var ya neler,neler gösterir! Zamanla sevinecek ve üzüleceksin ama kararlı olmak her zaman yararına olacaktır canım
Ayyy şu erkeklerin de nedir çektiği bizden he hee:))))))
aynen sabah kahvaltı hazırlamadı bana süpriz yapmadı diye akşam a kadar kapris çekti adamcagız ama bende haklıyım 4 yıldrı 1 kez kahvaltı hazırlamadı bana bari özel günde yap değilmi

aynen sabah kahvaltı hazırlamadı bana süpriz yapmadı diye akşam a kadar kapris çekti adamcagız ama bende haklıyım 4 yıldrı 1 kez kahvaltı hazırlamadı bana bari özel günde yap değilmi
Aaaaa! Niye belki erken uyanamıyordur ? Ama keşke yapsa değişiklik olurdu arada ama napıcaksın ki tarz meselesi zorla olmaz...

yok zaten geç uyanıyoruz mesele erken uyanmak değil beyzadem ev işine elini vurmaz :)
Canım sizsiniz dimi? Maşallahgüzel çiftsüpersiniz!
Nasılolsa sen evhanımısın ya o işler hep sende sanıyordur , benim eşimde sevmez pek ev işi ama hiç nazlamam yinede yaptırırım ama ben çalışıyorum yetişmiyoki bazen

evet biziz canım sağol cnaım osenn güzelliğin aynen ben çalışmadıgımdan rahat ama çalıssam yine yapmaz bizim beyfendi b ence fıtratında yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…