sağol canım en iyisi yavas yavas kilo vermek spor destekli tabi bugün akşam 7 gibi banyoda fenalaştım viladayı yıkıyordum başım döndü koridora oturdum kalkamadım zorla sürünerek yatakodasına yataga attım kendimi kafamı koymamla uyumuşmuyum bayılmışmıyım bilmiyorm 1 saat sonra eşimin aramasına uyandım tansiyonum düştü snaırım vücudum titriyordu uyandıgımda oyüzden rejim meselesini abartmadan yapıcam halada pek iyi değilimbirincisi sok diyetlerden uzak duracaksın. spor ve saglıklı kilo vereceksin. cok kilon yoksa haftada 500 gram ayda 2 kilo iyidir. sporsuz verirsen çöker yüzün.
genel olarak sarkmalara engel olmak için de yaglı tohumları eksik etmeyeceksin. yani çig olarak kavrulmamıs badem ceviz fındık vs.
Canım çokkk geçmiş olsun. Bugün ne yemistinki? Çok mu az yedin?sağol canım en iyisi yavas yavas kilo vermek spor destekli tabi bugün akşam 7 gibi banyoda fenalaştım viladayı yıkıyordum başım döndü koridora oturdum kalkamadım zorla sürünerek yatakodasına yataga attım kendimi kafamı koymamla uyumuşmuyum bayılmışmıyım bilmiyorm 1 saat sonra eşimin aramasına uyandım tansiyonum düştü snaırım vücudum titriyordu uyandıgımda oyüzden rejim meselesini abartmadan yapıcam halada pek iyi değilim
sağol canım aslında çokda az değil ama vücut alışkın değil ya herhalde birde ev işini abrttım yoruldum birazCanım çokkk geçmiş olsun. Bugün ne yemistinki? Çok mu az yedin?
Tatlım evet az değil yediklerin, belkide temizlik yapmıştır çamaşır suyu kullandiysan falan iyi gelmez pek.sağol canım aslında çokda az değil ama vücut alışkın değil ya herhalde birde ev işini abrttım yoruldum biraz
1 haftadır en fazla bugün yedim diyebilirim çamaşırsuyu çok kullanmadım ama yorulmuştum zorladım biraz kendimi ondan sanırım canımTatlım evet az değil yediklerin, belkide temizlik yapmıştır çamaşır suyu kullandiysan falan iyi gelmez pek.
Tabiki zaten az az gitmesi iyidir. İlk etapta 3/5 arası hemen gider zatende sonra yavaşlama olur zorlar insanı sende göreceksin. Spor çok iyi ona yüklen hergün 30/45 dk arası onun da fazlası zarar!biraz yüzümde küçülme oldu hemen 1 haftada oyüzden az az vericem kilo abartmadan yani yüzüm çökmesinde 6 ayda vereyim değilmi ama
2 3 gün yaptım zorladım sanırım birden hemen hamladım bacaklarım fena agrıyor spor yapmaya korkuyorum vallaTabiki zaten az az gitmesi iyidir. İlk etapta 3/5 arası hemen gider zatende sonra yavaşlama olur zorlar insanı sende göreceksin. Spor çok iyi ona yüklen hergün 30/45 dk arası onun da fazlası zarar!
Anladım canım çokk geçmiş olsun kendine dikkat et1 haftadır en fazla bugün yedim diyebilirim çamaşırsuyu çok kullanmadım ama yorulmuştum zorladım biraz kendimi ondan sanırım canım
Uzun süre yaparsan olur öyle ilk günler 15 dk başlıcaksın bikaç gün öyle sonra 5 dk artırarak yapacaksın dediğim gibi hergün ise spor yarım saat bile yeter.2 3 gün yaptım zorladım sanırım birden hemen hamladım bacaklarım fena agrıyor spor yapmaya korkuyorum valla
aynen canım hiç bitmiyor gerçektende çocuk yokken çalışmadıgım halde bukadar zorken cocuk olunca düşünemyrmAnladım canım çokk geçmiş olsun kendine dikkat etev işi bitmez acele etme yavaş yavaş.
ben 45 dk başladım fazla abrttım sanırım aynen dediğin gibi yapayım hatta ben 10 dk başlayayım hergün 5 er dk artırırım :)Uzun süre yaparsan olur öyle ilk günler 15 dk başlıcaksın bikaç gün öyle sonra 5 dk artırarak yapacaksın dediğim gibi hergün ise spor yarım saat bile yeter.
Canım o zaman kesin daha da zordur malesef. Olduğu kadar deriz bizde o zaman olsun da minnaklaraynen canım hiç bitmiyor gerçektende çocuk yokken çalışmadıgım halde bukadar zorken cocuk olunca düşünemyrm
Tabikiii çok yüksek baslamissin dediğin gibi yap bencede.ben 45 dk başladım fazla abrttım sanırım aynen dediğin gibi yapayım hatta ben 10 dk başlayayım hergün 5 er dk artırırım :)
aynen olsunda evi pislik götürse zoruma gitmez valla :) bugün rüyamda karnımın içinde bir el haraket ediyodu karnımı haraket ettiriyodu bende diyorum doguma az kaldı ondn böyle oluyor faln diyorm bebek meslesini fazla takıyorum sanırım ondanCanım o zaman kesin daha da zordur malesef. Olduğu kadar deriz bizde o zaman olsun da minnaklar
Canım istemek önemli. Kafada bitirmek hersey senin elinde yapmak istersen yaparsın. Zorlamayla olmaz moral çok önemli1 hafta rejim ve spor yaptım çüreğe çıktım nerdeyse inşallah pes etmem
hayırlara gitsin canım rüya, ama sen yinede kafaya takma canını sıkma. Herşey olacağına varır üzülmek çare değil ki.aynen olsunda evi pislik götürse zoruma gitmez valla :) bugün rüyamda karnımın içinde bir el haraket ediyodu karnımı haraket ettiriyodu bende diyorum doguma az kaldı ondn böyle oluyor faln diyorm bebek meslesini fazla takıyorum sanırım ondan
Gerek yok tatlımApriL_2007 canım ben sogankürüde yapıyorum 1 haftadır menüme onu yazmaya gerek görmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?