Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol canım en iyisi yavas yavas kilo vermek spor destekli tabi bugün akşam 7 gibi banyoda fenalaştım viladayı yıkıyordum başım döndü koridora oturdum kalkamadım zorla sürünerek yatakodasına yataga attım kendimi kafamı koymamla uyumuşmuyum bayılmışmıyım bilmiyorm 1 saat sonra eşimin aramasına uyandım tansiyonum düştü snaırım vücudum titriyordu uyandıgımda oyüzden rejim meselesini abartmadan yapıcam halada pek iyi değilim

Canım çokkk geçmiş olsun. Bugün ne yemistinki? Çok mu az yedin?

menüm
sabah uyandıgımda ılık limonlu su

kahvaltı
1 bardak az şekerli cay
kibrit kutusu büyklüğnde beyaz peynir
2 tane zeytin
1 ortaboy salatalık ve domates
1 tane yagda (yumurta az yaglı)
ince dilim ekmek

öğle 6 kaşık bulgur pilavı
2 tane küçük kornişon turşu
1 bardak ayran

akşam üzeri 1 bardak şekersiz süt
1 tane küçük kakaolu kurabiye

akşam

( tavuk kebab) 1 ortaboy,dürüm
1 bardak ayran

akşam kötüydüm yemek yapamadım eşim dürüm almış baya kötüydüm mecbur yedim tansiyonum düşmüştü sanırım

gün boyu 1 buçuk litre su

biraz yüzümde küçülme oldu hemen 1 haftada oyüzden az az vericem kilo abartmadan yani yüzüm çökmesinde 6 ayda vereyim değilmi ama

Tatlım evet az değil yediklerin, belkide temizlik yapmıştır çamaşır suyu kullandiysan falan iyi gelmez pek.
1 haftadır en fazla bugün yedim diyebilirim çamaşırsuyu çok kullanmadım ama yorulmuştum zorladım biraz kendimi ondan sanırım canım

biraz yüzümde küçülme oldu hemen 1 haftada oyüzden az az vericem kilo abartmadan yani yüzüm çökmesinde 6 ayda vereyim değilmi ama
Tabiki zaten az az gitmesi iyidir. İlk etapta 3/5 arası hemen gider zatende sonra yavaşlama olur zorlar insanı sende göreceksin. Spor çok iyi ona yüklen hergün 30/45 dk arası onun da fazlası zarar!

Tabiki zaten az az gitmesi iyidir. İlk etapta 3/5 arası hemen gider zatende sonra yavaşlama olur zorlar insanı sende göreceksin. Spor çok iyi ona yüklen hergün 30/45 dk arası onun da fazlası zarar!
2 3 gün yaptım zorladım sanırım birden hemen hamladım bacaklarım fena agrıyor spor yapmaya korkuyorum valla

2 3 gün yaptım zorladım sanırım birden hemen hamladım bacaklarım fena agrıyor spor yapmaya korkuyorum valla
Uzun süre yaparsan olur öyle ilk günler 15 dk başlıcaksın bikaç gün öyle sonra 5 dk artırarak yapacaksın dediğim gibi hergün ise spor yarım saat bile yeter.

Uzun süre yaparsan olur öyle ilk günler 15 dk başlıcaksın bikaç gün öyle sonra 5 dk artırarak yapacaksın dediğim gibi hergün ise spor yarım saat bile yeter.
ben 45 dk başladım fazla abrttım sanırım aynen dediğin gibi yapayım hatta ben 10 dk başlayayım hergün 5 er dk artırırım :)

1 hafta rejim ve spor yaptım çüreğe çıktım nerdeyse inşallah pes etmem

Canım o zaman kesin daha da zordur malesef. Olduğu kadar deriz bizde o zaman olsun da minnaklar
aynen olsunda evi pislik götürse zoruma gitmez valla :) bugün rüyamda karnımın içinde bir el haraket ediyodu karnımı haraket ettiriyodu bende diyorum doguma az kaldı ondn böyle oluyor faln diyorm bebek meslesini fazla takıyorum sanırım ondan

1 hafta rejim ve spor yaptım çüreğe çıktım nerdeyse inşallah pes etmem
Canım istemek önemli. Kafada bitirmek hersey senin elinde yapmak istersen yaparsın. Zorlamayla olmaz moral çok önemli
hayırlara gitsin canım rüya, ama sen yinede kafaya takma canını sıkma. Herşey olacağına varır üzülmek çare değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…