Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haklısın canım zayıflamak istiyorum ama yüzüm çöker diye korkuyorum biraz acıkcası benm yüzden çabuk gidiyor

amin canım inşalalh hayırlısı olsun evet üzülmek çare değil ama işte istr istemz takıyorm eskiden çok daha fenaydım hergece agladıgımı bilirim ilk düşüğümde 1 ay nefes alamadım sanki kk da bir arkadaş çok istediği bebişini doğurken öldüğündn beri kendime geldim hayırlısı diyorm

Canım geçmişi pek okuyamadım,okucam sonra. Nasıl geçti dün misafirler?

Cok iyi gecti. Cok sevimli bir çiftti. Muhabbet güzeldi yani. Bence sen gecmise gidip de hiiiic yorulma. Menüleri falan karıştırma

ApriL_2007 canım ben sogankürüde yapıyorum 1 haftadır menüme onu yazmaya gerek görmedim ama

Besleyici seyleri tuket. Proteine ağırlık ver canım. Soğan kurune de devam et. Benim bir akrabam 10 yıl sonra 2. Cocuğa niyetlendi ama doktor erken menapoza girdiğini söyledi. Sonra bu kürle hamile kaldı. Ayrıca cok da kafaya takma. Tövben bir problem yoksa zamanı gelince olacaktır zaten. Stres cok etkiliyor.

evet canımhaklısın
bende pco var 2. gebeliğim soğankürüyle olmuştu ama oda düştü malesef hayırlısı olur inşallah

Arkadaslar cokkk sağolun valla içim rahatladı. Bizde bütün bir senenin bütün dersleri aynı anda finalde soruluyor yani kaldın mi bir seneyi tekrar ediyorsun sistem bu. Ben de soru iptallerini bekliyorum 1 tane iptal olsa gecicem yaa 1 soru nedir ki? Bütte geçmek kolay olsa zaten takmam kafama ama böyle böyle bunlar hep kilo vermemi falan da etkiliyo spor yapamıyorum falann neyse başınızı çok ağrıttım inşallah o sorular iptal olur siz de benden kurtulursunuz buarada dün ne yedim bugün ne yedim hiç belli değil iki gün izinliymisim gibi oldu tüm muhabbetleri de kaçırdım bana bi özet geçin

Anladım canım ama sen lütfen takma kafana çünkü sonuç gerçekten değişmeyecek şans seninle olsun kalbine göre versin Rabbim; )
Canım bende kaçırdım şimdi okuyorum yavaş yavaş. Özet geçilecek gibide değil bizim bülbüller çosmus! !

Canim benim mezun olunca tuuum bunlari unutup fit tatli mi tatli bir doktor hanim olacaksin. Lutfen bozma moralini. Baska bolumde de olsaydin o büte kalinirdi. O yaz yine giderdi. Unideyken olur lutfen kendini uzmeee. Moralsizlik kilo vermenin en buyuk dusmaniii. Hem daha sonuclar aciklanmadan bu karamsarlik nedir

evet yapabilirim değil mi biraz daha çabalamam lazım kendime inanmadan çabaladığım için gitmiyor zaten sanırım biraz inanç lazım bana bu aralar ama yapacağım sonrada dagatesini beklerim

Kih kih kih. Ben su halimle 61.6 ym. Masallah deyin de kendime nazar etmeyeyim ayaklanmadan 59 u gorsem iyiydi

sualp27 canim mesajlarini alintilayamadim. Cok gecmis olsun. Dikkat et kendine lutfen once saglik! Yediklerinde az degilmis ama demekki cok hareket ettin yoruldu vucut birden yuklenince. Bebek meselesi icin de lutfen cok dusunme. Hic ummadigin anda oluyor diyor herkes. Sen simsi kilo vermeye odaklan. Hem pko icin hem de bebek icin kilo vermek iyi. Pkoda kilo verince kaybolan hastalar var. Bebek icinde mekik cek karnini guclendir, hem kilolu kalmamis olursun hamile. Az verilecek kilon var diye hatirliyorum. Bozma moralini simdilik kilo verme ilk gundemin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…