haklısın canım zayıflamak istiyorum ama yüzüm çöker diye korkuyorum biraz acıkcası benm yüzden çabuk gidiyorCanım istemek önemli. Kafada bitirmek hersey senin elinde yapmak istersen yaparsın. Zorlamayla olmaz moral çok önemli
hayırlara gitsin canım rüya, ama sen yinede kafaya takma canını sıkma. Herşey olacağına varır üzülmek çare değil ki.
Canım geçmişi pek okuyamadım,okucam sonra. Nasıl geçti dün misafirler?
ApriL_2007 canım ben sogankürüde yapıyorum 1 haftadır menüme onu yazmaya gerek görmedim ama
evet canımhaklısınCok iyi gecti. Cok sevimli bir çiftti. Muhabbet güzeldi yani. Bence sen gecmise gidip de hiiiic yorulma. Menüleri falan karıştırma
Besleyici seyleri tuket. Proteine ağırlık ver canım. Soğan kurune de devam et. Benim bir akrabam 10 yıl sonra 2. Cocuğa niyetlendi ama doktor erken menapoza girdiğini söyledi. Sonra bu kürle hamile kaldı. Ayrıca cok da kafaya takma. Tövben bir problem yoksa zamanı gelince olacaktır zaten. Stres cok etkiliyor.
Cnm sakin ha birakcm falan. Herkesin arayipbda bulamadığı bölüm bu.hem ne varmis. Bute kaldiysan .hallolmayack iş değil ki.ben de en zor dersimi.son sınıfta alttan aldım .gerçi benim bölüm seninkiyle asla kıyaslanamaz.ama geçti iste
bana 3. sınıfımı hatırlattı tüm ana derslerden büte kalmıştım tüm yaz ders çalışmıştım çok zor gerçekten ama sonradan işime yaradı son sınıflarda staj sınavında çok daha rahattım sözlülerde falanbirde inşallah kalammışsındır çıkmamış candan umut kesilmez demişler kalmazsın inşallah canım üzme kendini
istesen azmetsen var yaa o 9 kilo iki ayda gider
canım üzme kendini ! dur bakalım sonuçlar açıklansın başarısız olsanda pes etmemen lazım , çok güzel bir dalda okuyorsun bence herkesin hayali . Elindekinin kıymetini bil kuzum herşey düzelir
Ahh askiim. Ben gecen hafta avans diye vermiştim 2 kiloyuu.
Balığım ben. Siz ne burcusunuz bakım?
Canım benim sıkıntın tek ders ile filan ilgiliyse bu kadar takma. Elbet bitecek o okul. Yok hic sevmiyorsan ve zevk alamayacağın bir meslek olacaksa diğer arkadaslarım gibi konuşamayacağım; zorlana kendini. Gonulsuz hiçbir is yapılmaz. Ben cok pişmanım mesela hayallerimin pesinden yeterince kosamadigim icin. Yani diyeceğim daha mutlu olacağını düşündüğün bir alan varsa dogru otur dogru duşun, yıllarını heba etme.
Arkadaslar cokkk sağolun valla içim rahatladı. Bizde bütün bir senenin bütün dersleri aynı anda finalde soruluyor yani kaldın mi bir seneyi tekrar ediyorsun sistem bu. Ben de soru iptallerini bekliyorum 1 tane iptal olsa gecicem yaa 1 soru nedir ki? Bütte geçmek kolay olsa zaten takmam kafama ama böyle böyle bunlar hep kilo vermemi falan da etkiliyo spor yapamıyorum falann neyse başınızı çok ağrıttım inşallah o sorular iptal olur siz de benden kurtulursunuzAaaa oluyo mu hiç? Hemen de bırakılır mıymış?
Daha büte kaldığın da kesin değildir!
Soru iptali olabilir belki, bi de sözlü notu var mı finalde? Hocalarla konuşsan??
Hem diyelim ki kaldın, zaten şu an çalışmış durumdasın, tekrar ettin mi belli aralıklarla oldu bitti...
Aaa haklısın galiba saati geçtiiCanım iftara yakın yaparım deyip yapmamışsın ama ? Ve zaten de süremiz saat 18:00'e kadar
Canım haftaya daha dikkatli olurmusun? Bu kurallar çok önemli bak herkes uydu tek sen uymadın . lütfen rica edeceğimAaa haklısın galiba saati geçtii
Tadi da kesinlikle daha guzelellerine sağlık gerçekten çok yağlı oluyor . Tarifin daha güzel :)
Aprillll beb de vermek istiyoruuuuuuummmTakipteyim bu hafta kilo vereceksin ok hazırmısın ?
Anladım canım ama sen lütfen takma kafana çünkü sonuç gerçekten değişmeyecek şans seninle olsun kalbine göre versin Rabbim; )Arkadaslar cokkk sağolun valla içim rahatladı. Bizde bütün bir senenin bütün dersleri aynı anda finalde soruluyor yani kaldın mi bir seneyi tekrar ediyorsun sistem bu. Ben de soru iptallerini bekliyorum 1 tane iptal olsa gecicem yaa 1 soru nedir ki? Bütte geçmek kolay olsa zaten takmam kafama ama böyle böyle bunlar hep kilo vermemi falan da etkiliyo spor yapamıyorum falann neyse başınızı çok ağrıttım inşallah o sorular iptal olur siz de benden kurtulursunuzbuarada dün ne yedim bugün ne yedim hiç belli değil iki gün izinliymisim gibi oldu tüm muhabbetleri de kaçırdım bana bi özet geçin
Yine geçmişi okuyamadim ucak bekliyorum Cevaplarımi kontrol ettim malesef bute kaldım kesinn birakcam bu fakülteyi canıma tak etti ya hiç keyfim yok ağlamaktan öldüm yemin ederim kızlar zaten zorla okuyorum tıbbı. Bütün planlarım bütün yazım mahvoldu ağustos da çöpe gitti yani diyeceğim siz siz olun kiminiz yakininiz çocuğunuz coluğunuz varsa uzak tutun tiptan miptan ne illet bişeymis yaaa yaz yaz bitmedi de
Ay naptiniz iki ayda 9 kilo verilmez. 3 ay yapin onu. Bur de bu son kilolar dah yavas gidiyor.yaklaşık 2 ay diyorsunuz yani demekki olabilir ben kendime mi güvenmiyorum acaba bende bir sorun var psikolojik olarak kendimi inandırmam lazım
Tamam senide izleyelim bakalım sen vermistin ama bu haftaAprillll beb de vermek istiyoruuuuuuummm
evet yapabilirim değil mi biraz daha çabalamam lazım kendime inanmadan çabaladığım için gitmiyor zaten sanırım biraz inanç lazım bana bu aralarama yapacağım sonrada dagatesini beklerim
Kih kih kih. Ben su halimle 61.6 ym. Masallah deyin de kendime nazar etmeyeyimayaklanmadan 59 u gorsem iyiydi
Verilir sonraki ayda koruma yapılır. Ciddi ciddi yapılırsa gider onlar. 3 ay çok canım ; )Ay naptiniz iki ayda 9 kilo verilmez. 3 ay yapin onu. Bur de bu son kilolar dah yavas gidiyor.
Senn yattigin yerden 2.5 ver sonra 3 ayda gider de! Demekki neymiş istenirse gider.Kih kih kih. Ben su halimle 61.6 ym. Masallah deyin de kendime nazar etmeyeyimayaklanmadan 59 u gorsem iyiydi
Canim ya diyetisyenker ayda 2 den fazla pek tavsiye etmiyor. Cidden hizli verince hem hizli alinuyor hem de sarkma oluyor. 2.5 ay olsn bari :)Verilir sonraki ayda koruma yapılır. Ciddi ciddi yapılırsa gider onlar. 3 ay çok canım ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?