- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Alışkanlık yaptı sanırım misafir kolayy gelsin. Bak bak tabi neler okuyorum neler kapiscazYata yata kilo vereceksin he? Cok şımardın seeeen :)
Kizlar yarına ablam be kuzenleri davet ettim. Şimdi hazırlık yapılan. Bakarım ara ara. Öpüyorum hepinizi!
Gunahimi aliyosunuz he. Tamam yatiyorum ama ben gunde 3 tur egzersiz yapiyorum 5 kiloluk kum torbalariyla. Ayica menulerim de ortada :)Senn yattigin yerden 2.5 ver sonra 3 ayda gider de! Demekki neymiş istenirse gider.
sağol canım evet bugün normal yedim ama fazla haraket ettim yoruldum ondan sanırımsualp27 canim mesajlarini alintilayamadim. Cok gecmis olsun. Dikkat et kendine lutfen once saglik! Yediklerinde az degilmis ama demekki cok hareket ettin yoruldu vucut birden yuklenince. Bebek meselesi icin de lutfen cok dusunme. Hic ummadigin anda oluyor diyor herkes. Sen simsi kilo vermeye odaklan. Hem pko icin hem de bebek icin kilo vermek iyi. Pkoda kilo verince kaybolan hastalar var. Bebek icinde mekik cek karnini guclendir, hem kilolu kalmamis olursun hamile. Az verilecek kilon var diye hatirliyorum. Bozma moralini simdilik kilo verme ilk gundemin olsun
hoşgeldin cnımSelam kuslarr ay oku oku bitmedi nereye oti ben geldm sen gidiyorsun aaa
Kesinlikle sana katiliyorum canmSenn yattigin yerden 2.5 ver sonra 3 ayda gider de! Demekki neymiş istenirse gider.
Hoşgeldin kaptanım civanımSelam kuslarr ay oku oku bitmedi nereye oti ben geldm sen gidiyorsun aaa
Kih kih kih. Ben su halimle 61.6 ym. Masallah deyin de kendime nazar etmeyeyimayaklanmadan 59 u gorsem iyiydi
sağol canım evet bugün normal yedim ama fazla haraket ettim yoruldum ondan sanırım
bebek meselesinide artık eskisi kadar takmıyorum aslında eskiden aşırı bir istek ve takıntı vardı şuanda normal istiyorum ama elden bişey gelmiyor 2 düşüğüm var şimdi olacakmı kaygısından çok düşecekmi kaygısı var aslında
evet canım şuan kilo vermeye odaklanıyorm ama yavaş yavaş vereceğim yüzüm çökmesin diye
allah razıolsun canım cümlemizin inşallahAllah guzel zamanlarda gonlunce nasip etsin insallah.
Kesinlikle abur cubur sknti yatv izlerken illa yiyeceksen elma / marul / salata / dometes vs yeabur cubur almamak bundan güzel yoksa alıskanlıktan yiyor insan.
Gunahimi aliyosunuz he. Tamam yatiyorum ama ben gunde 3 tur egzersiz yapiyorum 5 kiloluk kum torbalariyla. Ayica menulerim de ortada :)
Olsun tatlm sorun dglTelefondan yalan yanlis yazmisim :) ama coklu alinti yapamadim o yuzden boyle tek tek yazdim
Gemis olsun canimsağol canım evet bugün normal yedim ama fazla haraket ettim yoruldum ondan sanırım
bebek meselesinide artık eskisi kadar takmıyorum aslında eskiden aşırı bir istek ve takıntı vardı şuanda normal istiyorum ama elden bişey gelmiyor 2 düşüğüm var şimdi olacakmı kaygısından çok düşecekmi kaygısı var aslında
evet canım şuan kilo vermeye odaklanıyorm ama yavaş yavaş vereceğim yüzüm çökmesin diye
Hosbuldm simdi nasl oldun?hoşgeldin cnım
Hosbuldk tatlim parmagim cok aciyooo doktora gitcm yarinHoşgeldin kaptanım civanım.
Hayirdir kaptanHosbuldk tatlim parmagim cok aciyooo doktora gitcm yarin
Tamam seni mi kıracağım, 2.5 ay olsunCanim ya diyetisyenker ayda 2 den fazla pek tavsiye etmiyor. Cidden hizli verince hem hizli alinuyor hem de sarkma oluyor. 2.5 ay olsn bari :)
Kesinlikle abur cubur sknti ya
Aferin sanaaa
Olsun tatlm sorun dgl
Gemis olsun canim
Hosbuldm simdi nasl oldun?
Hahahah ay april deme oyle. Ustume aliniyorum :dTamam seni mi kıracağım, 2.5 ay olsunama zaten pek umudum yok deadline 'den o 2.5 , 9.5 olmazsa iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?