Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yata yata kilo vereceksin he? Cok şımardın seeeen :)

Kizlar yarına ablam be kuzenleri davet ettim. Şimdi hazırlık yapılan. Bakarım ara ara. Öpüyorum hepinizi!
Alışkanlık yaptı sanırım misafir kolayy gelsin. Bak bak tabi neler okuyorum neler kapiscaz

sağol canım evet bugün normal yedim ama fazla haraket ettim yoruldum ondan sanırım
bebek meselesinide artık eskisi kadar takmıyorum aslında eskiden aşırı bir istek ve takıntı vardı şuanda normal istiyorum ama elden bişey gelmiyor 2 düşüğüm var şimdi olacakmı kaygısından çok düşecekmi kaygısı var aslında
evet canım şuan kilo vermeye odaklanıyorm ama yavaş yavaş vereceğim yüzüm çökmesin diye

Allah guzel zamanlarda gonlunce nasip etsin insallah.

tv izlerken illa yiyeceksen elma / marul / salata / dometes vs ye abur cubur almamak bundan güzel yoksa alıskanlıktan yiyor insan.
Kesinlikle abur cubur sknti ya

Gunahimi aliyosunuz he. Tamam yatiyorum ama ben gunde 3 tur egzersiz yapiyorum 5 kiloluk kum torbalariyla. Ayica menulerim de ortada :)

Aferin sanaaa
Telefondan yalan yanlis yazmisim :) ama coklu alinti yapamadim o yuzden boyle tek tek yazdim
Olsun tatlm sorun dgl
Gemis olsun canim

hoşgeldin cnım
Hosbuldm simdi nasl oldun?

deadline canimm napip edip o kilolari vermeliyiz yoksaa april bizimle iyi dalga gececek. Bu hafta soyle en azindan 500 gram verelim ya! Sanimiz yurusuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…