- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
dunden sonra yesem olmazdıııHarika bir menü hiç tatlı yok bide ben böyle yapabilsem tebrik ederim :)
recel dısında guzel receli baska bı sekılde degerlendirseydın yogurt la tarcınlaMerhaba kızlar dünkü menu
Iftar brokoli salatası 2 dilim ekmek
ara biraz leblebi ve fıstık
sahur meyve salatası ve üç tatlı kaşığı reçel
şu 2,5 spor iki saat yürüdüm
bilmiyorum tartı keyifsizlestiriyor beni
o yüzden arada artık tartilmicam
Yuruyup Almak gerçekten iyi fikir ben de bu gün tatlisiz bir menü uygulayacagim ki benim en büyük sıkıntım tatlı yemek yemek hiç ama hiç önemli değil :)dunden sonra yesem olmazdıııcanım ıstedı ama eve almıyorum abur cubur canımız isterse hem yuruyus hemde ne ıstersek onu alıyoz ınan cok faydası var daha once aylık alısverıste eve doldururduk kremalı bıskıvıler kekler gofretler şimdi sadexce cubuk kraker alıyoz oda oglum ıcın atıstırmalık ama oncelık meyve yada punguı
Kuzenlerime de şunları planladım
Mercimek çorbası
Fırında patatesli sebzeli köfte
Zeytinyagli biber dolması
Kasarli mantar
Yeşillikli salata
Cacik
Şekerpare
Haa önceki etli menüde mantar sote de vardı
Hiiiic güvenim yok kendime. Aslında yapınca güzel oluyor. Elimin lezzeti var sanırım. Ama cok stres yapıyorum neyi napicam nasil yapıcam olacak mı diye. Normalde yemek yapmıyorum sayılır. Kayınvalidem yapiyo biz yiyoruz
Aynı dertten muzdaribimYur
Yuruyup Almak gerçekten iyi fikir ben de bu gün tatlisiz bir menü uygulayacagim ki benim en büyük sıkıntım tatlı yemek yemek hiç ama hiç önemli değil :)
Cnm çok az yiyosun acikmiyormusun pekiMerhaba kızlar dünkü menu
Iftar brokoli salatası 2 dilim ekmek
ara biraz leblebi ve fıstık
sahur meyve salatası ve üç tatlı kaşığı reçel
şu 2,5 spor iki saat yürüdüm
bilmiyorum tartı keyifsizlestiriyor beni
o yüzden arada artık tartilmicam
İşte buBu arada su icmem diyen ben dun resmen damacanayi kafama diktim iyi mi
Cnm brokoli yarım kilo kadardı meyve de bir kase ki dediğim gibi zaten hiç yemek ile bir işim yok maalesef . dolabimda bi suru baklava olsun evimde çikolata Şelalesi olsun duvarlar Gofret olsun hayat felsefem bu yani :)Cnm çok az yiyosun acikmiyormusun peki
sayenizdeİşte bu
Ben senin yerinde olsam pilav yediğim zaman ekmek tuketmem gün içinde gerçekten daha çok aciktiriyor :) çokça test edilmiştirBen de paylaşayım menümü;
10 TEMMUZ
SAHUR
1 dilim pide
1 haşl. Yumurta
1-2 kk peynir
Domates-salatalık
2-3 dilim (küçük) karpuz
İFTAR
1 kare dilim pide
2 kepçe kadar soğuk çorba (yoğurtlu)
5-6 yk kadar sulu köfte
2-3 yk kadar köz patl. Salatası
2 yk pilaki
Salata+ semizotu
2 yk pilav
2 bardak ev Yapımı Vişne suyu
ARA
1 dilim kedidilli sütlü tatlı
2 top dondurma
2lt su
Spor yok
Cnm brokoli yarım kilo kadardı meyve de bir kase ki dediğim gibi zaten hiç yemek ile bir işim yok maalesef . dolabimda bi suru baklava olsun evimde çikolata Şelalesi olsun duvarlar Gofret olsun hayat felsefem bu yani :)
Ben senin yerinde olsam pilav yediğim zaman ekmek tuketmem gün içinde gerçekten daha çok aciktiriyor :) çokça test edilmiştir
ayyyy tıpkı benı anlattın baklava dısında onun yerıne kazandıbı olsun dondurma olsun olsunda olsunCnm brokoli yarım kilo kadardı meyve de bir kase ki dediğim gibi zaten hiç yemek ile bir işim yok maalesef . dolabimda bi suru baklava olsun evimde çikolata Şelalesi olsun duvarlar Gofret olsun hayat felsefem bu yani :)
Yapınca farkı göreceksin :)Karatay yapabilirsem hepsine veda etcem zaten...
Bakalım napcaz...
vayyyyyyyyyyy senin gibi spor yapsam ben 1 ayda 10 kiloyu deviririm herhaldeBu arada bende yuruyusteyim 4,5 km oldu yolu yariladim dönüş hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?