Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

jillian ı bi ara denemiştim mahvoldum 1 hafta

vayyy yeni katılanlar olarak iyiymişiz

sevim_mrt bu şekersiz dediğin limonata ev yapımımı? Yoksa şu kapağı gri olandan mı? Menün güzelll

K Kelebek678 canım senin sporun ,menün ,suyun çok iyi tatlıya zaafım var demişsin ama menündeki azlığa bakarsak o tatlıyı o kadar da dert etmeyebiliriz ...

@gulsayszey canım güzel menün , ilk günler için iyi başlangıçlar. ama şu tatlı olmasın dilimde tüy bitti!

Ohhhh sefam olsun hanımlar. Annemlerde yayladayim.az önce 45 dk açık havada hızlı tempo yuruyus yaptım.yayla serin olmasına rağmen su içinde kaldım.ehhh malum vücutta yağ çok olunca kalirim tabi
Ohhh mis ne güzel temiz hava keyfin bol olsunnn...

hangısınden olursa kızmazsın

(hazır olan uludag sekersız yazan )

hangısınden olursa kızmazsın

(hazır olan uludag sekersız yazan )
Ev yapımı olsaydı iç dilediğince diyecektim sen şimdi iki bardak içerek 320 cal almışsın en az! Çok gibi sanki
Zaten şekersiz yazıyorlar ama aslında tatlandırıcı dolu içi üzgünüm ama gerçekler acı!!!

aslında bılıyorum sanırım kendımı kandırıyordum bugun ayrana dondum yıne

dünkü menüm
sahur
bir tas müsli ve süt
2 çatal peynir
bir tabak salata
1 dilim pide

iftar
bir tabak fırında sebzeli köfte
bir tas mercimek çorbası
bir dilim pide
5 catal salata
yoğurt

2 bardak çay
1 bardak yeşil çay

2-2,5 lt su yarım saat yürüyüş :)

Süpper !!!

Ay naptiniz iki ayda 9 kilo verilmez. 3 ay yapin onu. Bur de bu son kilolar dah yavas gidiyor.

Kih kih kih. Ben su halimle 61.6 ym. Masallah deyin de kendime nazar etmeyeyim ayaklanmadan 59 u gorsem iyiydi
dagatesi sen benden önce verirsin bu gidişle bence sen beni bekleyeceksin

Tamam seni mi kıracağım, 2.5 ay olsun ama zaten pek umudum yok deadline 'den o 2.5 , 9.5 olmazsa iyidir
ya april aslında hiç bişey yemiyorum midem ağrıyor 1 aydır bişeyler yiyince bulanıyor yemeyince daha çok bulanıyor oruçta tutamıyorum zaten sadece sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum o nedenle gitmiyor az yediğim için zaten midem bir düzelmedi

deadline canimm napip edip o kilolari vermeliyiz yoksaa april bizimle iyi dalga gececek. Bu hafta soyle en azindan 500 gram verelim ya! Sanimiz yurusuuuun
istiyorum dagatesi ama şartlarım izin vermiyor ya çok mutsuzum bu konuda midem çok kötü bugün yine ağrıyor sporda yapmıyorum nasıl gitsin yemeyincede gitmiyor yiyincede gitmiyor

Zaten bayramla beraber sözde Şeyda Coşkun diyetim bitiyor o zaman daha az tatlı daha çok yemek yemeyi kendime alıştıracagim inş yani ister inan ister inanma diyeyim ben hep böyle az besleniyorum ama bi moralim bozuldu mu Biskrem 2 3 paket bi iki litre kola 2 3 paket çikolata bir saatin içinde yiyebiliyorum ve burda bana göre bu hastalıklı beslenme biçimini de degistirecegim her az az yiyip sonra kilolarca abur cubur yemek istemiyorum burda anlatması zor ama durum bu

BİLGİLENDİRME

17 Temmuz tarihli 422. etapta , bayramın 1. günü olması nedeniyle bildirim yapılmayacaktır.
422. ve 423. etaplar birleşecektir.
24 Temmuz tarihli 423. etapta bildirimler ikiye bölünerek yapılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…