@sevim_mrt bu şekersiz dediğin limonata ev yapımımı? Yoksa şu kapağı gri olandan mı? Menün güzelll
K Kelebek678 canım senin sporun ,menün ,suyun çok iyitatlıya zaafım var demişsin ama menündeki azlığa bakarsak o tatlıyı o kadar da dert etmeyebiliriz ...
Gokce29 canım güzel menün , ilk günler için iyi başlangıçlar. ama şu tatlı olmasın dilimde tüy bitti!
Hiiiic güvenim yok kendime. Aslında yapınca güzel oluyor. Elimin lezzeti var sanırım. Ama cok stres yapıyorum neyi napicam nasil yapıcam olacak mı diye. Normalde yemek yapmıyorum sayılır. Kayınvalidem yapiyo biz yiyoruz
Tatlım tamam panik yok ! Sen menü paylaş bakalım hergün ne yapıyosun bakalım tavsiye almak hoşuna gidecektir umarımdagatesi sen benden önce verirsin bu gidişle bence sen beni bekleyeceksin
ya april aslında hiç bişey yemiyorum midem ağrıyor 1 aydır bişeyler yiyince bulanıyor yemeyince daha çok bulanıyor oruçta tutamıyorum zaten sadece sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum o nedenle gitmiyor az yediğim için zaten midem bir düzelmedi
istiyorum dagatesi ama şartlarım izin vermiyor ya çok mutsuzum bu konuda midem çok kötü bugün yine ağrıyorsporda yapmıyorum nasıl gitsin yemeyincede gitmiyor yiyincede gitmiyor
Yeni evli sayılır çünkü yemek yapmıyor ki ohh kayınvalideye yaslamış sırtını ondan bu cesaretsizliği canım yaCanim benim kendine guvensene. Internet derya deniz. Ne kadar kolay guzel tarifler var. Bir de ne kadarlik evlisin. Yeni evlisin gibi yazmissiin
o detoks sizi mahvetmemişmiydi? bence yapmayın he heee:)))Yazamadım yine telefondan deli oldum :)
deadline canım merak etme ben de aynı kilodayım kac gündür. dediğin gibi yesek veremiyoruz yemesek veremiyoruz. ah ah aklıma yapıp canımıza okudugumuz detoks geldi yeniden mi denesek ki
ApriL_2007 bayramda tartı olmaması hem iyi hm kötü. olsaydı daha dikkat edilirdi gibi geliyor. bence biz tartılalım yine de ilk sabah ne dersin ?
ay hem de ne mahvetmişti. ah april ya bir 59.9 u görsem nasıl sevinecegim.o detoks sizi mahvetmemişmiydi? bence yapmayın he heee:)))
Evet bencede kötü oldu bu karar aslında bildirim yapılmasından yanayım isteyen arkadaşlarımız yine iki dakikalarını ayırararak cuma günü bildirim yapabilirler, ben takippp ederim. Ama dediğim gibi isteyenler mecburiyet yok!
Diğer hafta kilolar ikiye bölünecek sonuçta tedbiri de elden yinede bırakmamalıyız tam dikkat, tam disiplin devam burada kızlarr !!!
Yine narin menünüzle karşımızdasın tatlım çok güzelllbenim menüm de söyle
sahur;
1 haslanmıs yumurta
1,5 kibrit kutusu kadar tost kasarlı
domates salatalık
aksam
1 kase corba
avuc içi kadar ızgara et
salatalık
2 dilim ekmek
su 2 lt
Canım göreceksin sadece sabır pes etmek yok ! Sen bir ayaklan sporda olacak gidecekay hem de ne mahvetmişti. ah april ya bir 59.9 u görsem nasıl sevinecegim.
inşallah ya. daha 3-4 hafta var ayaklanmama. bu hafta mekik cekmeye niyetlendim eger yapabilirsem. ya da egzersizlerimi 4 tura cıkaracagımCanım göreceksin sadece sabır pes etmek yok ! Sen bir ayaklan sporda olacak gidecek
He heee :))) hiç bişey yapmamaktan iyidir kuzum ...inşallah ya. daha 3-4 hafta var ayaklanmama. bu hafta mekik cekmeye niyetlendim eger yapabilirsem. ya da egzersizlerimi 4 tura cıkaracagımbaska yapabilecegim yok maalesef
Sagol canimsualp27 ve Sayın kaptanım @sosyestetik geçmiş olsun ikinize de...
sualp27 canım inşallah en hayırlı zamanda alırsın bebişini kucağına,
Daha çok gençsin. Hiç üzme kendini...
@Cleo eğer tek soru iptaline kaldıysan kesin geçtin sen tatlım, hiç merak etme...
ApriL_2007 canım bakma yiyoruz ama valla utanıyorum yazarken...
Kaptanım hoş Gör sen yine de, kazıyacaz o abur cuburları menülerden inş...
@Otimoti misafir menülerini bi paylaşabilir misin, bana fikir olsun...
Kolay gelsin bu arada...
Çok iyibenim menüm de söyle
sahur;
1 haslanmıs yumurta
1,5 kibrit kutusu kadar tost kasarlı
domates salatalık
aksam
1 kase corba
avuc içi kadar ızgara et
salatalık
2 dilim ekmek
su 2 lt
Cok guzel olmus eline saglik canim1.TAKIM
Haticend (81/80/1/%1.23) 01 temmuz giriş kilosu:81 kg hedef kilosu:60 kg
Sevilay80 (80/79.3/0.7/%0.88) 06 temmuz giriş kilosu :80 kg hedef kilosu :60 kg
Cleo (70/70.2/-0.2/%-0.29)06 temmuz giriş kilosu : 70 kg hedef kilosu :60 kg
Tweety23 (69/68.1/0.9/%1.30)06 temmuz giriş kilosu :69 kg hedef kilosu : 60 kg
Kelebek (61/58.1/2.9/%4.75)07 temmuz giriş kilosu:61 kg hedef kilosu: 54 kg
Gulsayszey (86.7/85.7/1/%1.15)07 temmuz giriş kilosu:86.7 kg hedef kilosu: 78 kg
Ortalama: %1.50
(Sizinde aranızda listeniz olsun istedim. Süpersiniz kızlar tebrikler )
Cnm evde azcik bile yapsan spor yinede çok işe yarayacaktırinşallah ya. daha 3-4 hafta var ayaklanmama. bu hafta mekik cekmeye niyetlendim eger yapabilirsem. ya da egzersizlerimi 4 tura cıkaracagımbaska yapabilecegim yok maalesef
Yazamadım yine telefondan deli oldum :)
deadline canım merak etme ben de aynı kilodayım kac gündür. dediğin gibi yesek veremiyoruz yemesek veremiyoruz. ah ah aklıma yapıp canımıza okudugumuz detoks geldi yeniden mi denesek ki
ApriL_2007 bayramda tartı olmaması hem iyi hm kötü. olsaydı daha dikkat edilirdi gibi geliyor. bence biz tartılalım yine de ilk sabah ne dersin ?
fena olmuştuk april ne detokstu oo detoks sizi mahvetmemişmiydi? bence yapmayın he heee:)))
Evet bencede kötü oldu bu karar aslında bildirim yapılmasından yanayım isteyen arkadaşlarımız yine iki dakikalarını ayırararak cuma günü bildirim yapabilirler, ben takippp ederim. Ama dediğim gibi isteyenler mecburiyet yok!
Diğer hafta kilolar ikiye bölünecek sonuçta tedbiri de elden yinede bırakmamalıyız tam dikkat, tam disiplin devam burada kızlarr !!!
Rica ederimCok guzel olmus eline saglik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?