Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim benim kendine guvensene. Internet derya deniz. Ne kadar kolay guzel tarifler var. Bir de ne kadarlik evlisin. Yeni evlisin gibi yazmissiin

Tatlım tamam panik yok ! Sen menü paylaş bakalım hergün ne yapıyosun bakalım tavsiye almak hoşuna gidecektir umarım

Yazamadım yine telefondan deli oldum :)

deadline canım merak etme ben de aynı kilodayım kac gündür. dediğin gibi yesek veremiyoruz yemesek veremiyoruz. ah ah aklıma yapıp canımıza okudugumuz detoks geldi yeniden mi denesek ki

ApriL_2007 bayramda tartı olmaması hem iyi hm kötü. olsaydı daha dikkat edilirdi gibi geliyor. bence biz tartılalım yine de ilk sabah ne dersin ?

benim menüm de söyle

sahur;
1 haslanmıs yumurta
1,5 kibrit kutusu kadar tost kasarlı
domates salatalık

aksam
1 kase corba
avuc içi kadar ızgara et
salatalık
2 dilim ekmek

su 2 lt

o detoks sizi mahvetmemişmiydi? bence yapmayın he heee:)))
Evet bencede kötü oldu bu karar aslında bildirim yapılmasından yanayım isteyen arkadaşlarımız yine iki dakikalarını ayırararak cuma günü bildirim yapabilirler, ben takippp ederim. Ama dediğim gibi isteyenler mecburiyet yok!
Diğer hafta kilolar ikiye bölünecek sonuçta tedbiri de elden yinede bırakmamalıyız tam dikkat, tam disiplin devam burada kızlarr !!!

ay hem de ne mahvetmişti. ah april ya bir 59.9 u görsem nasıl sevinecegim.

Canım göreceksin sadece sabır pes etmek yok ! Sen bir ayaklan sporda olacak gidecek
inşallah ya. daha 3-4 hafta var ayaklanmama. bu hafta mekik cekmeye niyetlendim eger yapabilirsem. ya da egzersizlerimi 4 tura cıkaracagım baska yapabilecegim yok maalesef

Sagol canim
Amin insallah

Cok guzel olmus eline saglik canim

benimde aklıma geldi ama sence katlanabilirmiyiz canımıza okumuştu hakikaten ama pekte bir işe yaramamıştı demi gerçi fenada değildi ama

fena olmuştuk april ne detokstu oben yapmaya çalışırım bildirim bayramda evde olmayacağım ama tartı bulup yazarım hber veririm en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…