Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim benim kendine guvensene. Internet derya deniz. Ne kadar kolay guzel tarifler var. Bir de ne kadarlik evlisin. Yeni evlisin gibi yazmissiin

Zaten onlar olmasa yanmisim ben. Hic bilmediğim seyleri risk alıp yapıyorum misafire güvensizliğim ondan herhalde

Yeni evli sayılır çünkü yemek yapmıyor ki ohh kayınvalideye yaslamış sırtını ondan bu cesaretsizliği canım ya

Ayy kiskaniliyorum saniriiiim

Zaten onlar olmasa yanmisim ben. Hic bilmediğim seyleri risk alıp yapıyorum misafire güvensizliğim ondan herhalde

Ayy kiskaniliyorum saniriiiim
Biraz kıskanma, biraz özenme diyelim. Canım bende çok şeyi netten yapıyorum genelde de güzel çıkıyor....

Canım ben varım ara ara ama şimdilik biraz işlerim var belki iftardan sonra daha rahat gelirim ...
tahmin ettim ramazanın son günleri zaten davetler iftarlar falan haftasonu zaten işlerini hallet sen aprilciğim bende iftardan sonra gelebilirsem görüşürüz o zaman kolay gelsin

Menumuu yazıp geçmişe bakayım
Kahvlti şekersiz 'u.1 dilim ekmek.1 domates.1 hslnms yumurta.k.k.peynir
Ara.. 2 kayısı

Öğle 1 brdk nedir
6 ymk ks kuru meyveli misli.
2 ceviz

Akşam 1 kase ayran çorbası
3 köfte.salata.3 ymk.ks. patates.
Ara 1 kuru hurma

2 lt detox çayı
Su yatana kadar 2 lt olur
45 dk açık havada hızlı tempo yürüyüş
İftar sonrası da yapcktim eşimi ikna edemedim beraber çıkmak icin

Iyi akşamlarr bu sefer geçmişi okudum içim rahat ama listede başlangıç kilom 70 gözüküyo ona moralim bozuldu halbuki 71 gibi biseydi sanırım yanlış söylemişim bugün gayet az yiyerek moralimi toplamaya çalıştım yarın size bildiriciyim çok heycanlıyım yarın da yürüyüşe başlıyorum bekle beni kartal sahiliii

Menün çok iyi görünüyorrr :) nedir dediğin sanırım kefir değil mi?

Gayet güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…