Ya su göbek nasıl gider işin sırrı nebugünün before after fotosu olmayacak hiç birşey yok yeter ki isteyelim
Aaa hayirdr incidi mi yoksa.geçmiş olsunHosbuldk tatlim parmagim cok aciyooo doktora gitcm yarin
Tatlımm moralini bozma listeye gireceğin zaman ne ise onu yazarımIyi akşamlarrbu sefer geçmişi okudum içim rahat ama listede başlangıç kilom 70 gözüküyo ona moralim bozuldu halbuki 71 gibi biseydi sanırım yanlış söylemişim bugün gayet az yiyerek moralimi toplamaya çalıştım yarın size bildiriciyim çok heycanlıyım yarın da yürüyüşe başlıyorum bekle beni kartal sahiliii
ol canım herşeyyy senin elindeEylüle kadar 70 olmaliyimmmmmmm.
tabiki neden olmasın ? sıkı çalış istediğini gör canımmm ...Allahım nolur bayram sabahına 77.5 ile uyanayim.olmaz diye bişey yok dimi
Canım iyi akşamlar naber? Bugün nasılsın?iyiakşamlar kızlar
SelamlarSelam kuslarrr
Hayir canm ya krem suruyorum meger ne kadar da cok kullaniyormusum isaret parmagimiSelamlarnabersiinn? Elin gectimi kuşum?
Canım evet nefis bir yaz tatlısı, ellerine sağlıkAprilcigim senin visnezadeni yaptim misafirim vardi bugun gaywt iyi oldu soguk soguk biraz buzlukta dondurdum daha iyi oldu iftar icin
Dimi eksikliğini gostermesin Rabbim, önce sağlık daima.Hayir canm ya krem suruyorum meger ne kadar da cok kullaniyormusum isaret parmagimi
Kesinlikle canm dikkat ettikce daha cok oraya buraya vuruyorum sankiDimi eksikliğini gostermesin Rabbim, önce sağlık daima.
iyiym canım bugün sen nasılsınCanım iyi akşamlar naber? Bugün nasılsın?
Sagol april valla cocuk gibi üzüldüm yaa baktım 200 gr vermiş yazıyo içim eridi resmenTatlımm moralini bozma listeye gireceğin zaman ne ise onu yazarımproblem yok . Kaç yazalım 71'mi? Oooo iyi tabi ya sporlar yapılsın yoksaa nası gider kilolar :)))))
Menü süper su az dicem ama benim de hep öyleumenüm
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
1 kase yogurt
1 haşlanmış yumurta
ince dilim ekmek
öğle
1 bardak şekersiz süt
2 kurabiye
akşam üzeri 1 bardak gazoz
akşam
9 10 çatal makarna(küçük bir tabak )
1 tabak cacık
günboyu 1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?