Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Guzel menun canm hedefin kacti? Simdi kacsn?

evet su az ama şimdilik gece uyuyana kadar d
Sagol april valla cocuk gibi üzüldüm yaa baktım 200 gr vermiş yazıyo içim eridi resmen neyse önemli olan listeye girince ne olduğu

Menü süper su az dicem ama benim de hep öyle

evet su az ama gece yatraken sabaha kadar 2 3 bardak içerim garanti canm

Sagol april valla cocuk gibi üzüldüm yaa baktım 200 gr vermiş yazıyo içim eridi resmen neyse önemli olan listeye girince ne olduğu

Naslsin canm? Ne zaman belli olacak sinav sonucun

iyiym canım bugün sen nasılsın
iyiyim canım bende, dizi izleyeceğiz şimdi. Öyle takılıp gidiyoruz işte

canım suyu çoğalt az olmuş, menü güzel

iyiyim canım bende, dizi izleyeceğiz şimdi. Öyle takılıp gidiyoruz işte

canım suyu çoğalt az olmuş, menü güzel
canım yemegi az yiyince su içesimde gelmiyor ama gece yatarken sbaha kadar 2 3 bardak içerim garanti

sen üzülmeye yer arıyorsun sanırım şimdi başlangıç kilonu kaç diye yazalım karar verdinmi

Kk sifremi unutmusm ya da soyle soyleyeyim hesabimi kitledim. Alti ustu bir mail alip yeni giris yapacagim ama kac dakika ugrastim.

Ben bugun normale gore biraz kacirdim ;(

Menum soyle.

sahur
1 misir
3 ceviz

aksam
1 kase corba
1 kucuk boy kadar firin patates
2 firin biber
2 yk ispanak
1 adet yaprak sarma
1 bardak swkersiz erik suyu

ara
6 7 kiraz
12 13 uzum
2 3 dilim kavun
Kibrit kutusu kadar dondurma

2lt su

ay abarttim biliyorum ama ramazanin basindan beri hep kendimi tuttuyorum bugun arkadaslarla beraberdim biraz odul verdim gibi oldu.

Bu arada 30 mekik cektim

Kk sifremi unutmusm ya da soyle soyleyeyim hesabimi kitledim. Alti ustu bir mail alip yeni giris yapacagim ama kac dakika ugrastim.

Ben bugun normale gore biraz kacirdim ;(
Bende hep unutuyorum evde kayıtlı, telde kayıtlı ,hafızamda ise hiç kayıtlı değil!yine iyi açmışsın

Tatlım hiç de değil çok iyi menün, mekikde var oh mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…