- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Guzel menun canm hedefin kacti? Simdi kacsn?umenüm
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
1 kase yogurt
1 haşlanmış yumurta
ince dilim ekmek
öğle
1 bardak şekersiz süt
2 kurabiye
akşam üzeri 1 bardak gazoz
akşam
9 10 çatal makarna(küçük bir tabak )
1 tabak cacık
günboyu 1 litre su
Sagol april valla cocuk gibi üzüldüm yaa baktım 200 gr vermiş yazıyo içim eridi resmenneyse önemli olan listeye girince ne olduğu
Menü süper su az dicem ama benim de hep öyle
Naslsin canm? Ne zaman belli olacak sinav sonucunSagol april valla cocuk gibi üzüldüm yaa baktım 200 gr vermiş yazıyo içim eridi resmenneyse önemli olan listeye girince ne olduğu
68.1 canım hedefim 60 ama yüüzm zayıflamasın diye agırdan verecem birden vermek istmyrm yavas yavaş verrsem yüzüm çökmez herhaldeGuzel menun canm hedefin kacti? Simdi kacsn?
iyiyim canım bende, dizi izleyeceğiz şimdi. Öyle takılıp gidiyoruz işteiyiym canım bugün sen nasılsın
canım suyu çoğalt az olmuş, menü güzelumenüm
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
1 kase yogurt
1 haşlanmış yumurta
ince dilim ekmek
öğle
1 bardak şekersiz süt
2 kurabiye
akşam üzeri 1 bardak gazoz
akşam
9 10 çatal makarna(küçük bir tabak )
1 tabak cacık
günboyu 1 litre su
canım yemegi az yiyince su içesimde gelmiyor ama gece yatarken sbaha kadar 2 3 bardak içerim garantiiyiyim canım bende, dizi izleyeceğiz şimdi. Öyle takılıp gidiyoruz işte
canım suyu çoğalt az olmuş, menü güzel
Yuzden de ver kiz ne olacakkk68.1 canım hedefim 60 ama yüüzm zayıflamasın diye agırdan verecem birden vermek istmyrm yavas yavaş verrsem yüzüm çökmez herhalde
Hangi diziiiiiyiyim canım bende, dizi izleyeceğiz şimdi. Öyle takılıp gidiyoruz işte
canım suyu çoğalt az olmuş, menü güzel
sen üzülmeye yer arıyorsun sanırımSagol april valla cocuk gibi üzüldüm yaa baktım 200 gr vermiş yazıyo içim eridi resmenneyse önemli olan listeye girince ne olduğu
Su lütfen günde 3 litreyi bulsun çok önemli çokkkcanım yemegi az yiyince su içesimde gelmiyor ama gece yatarken sbaha kadar 2 3 bardak içerim garanti
Yuzden de ver kiz ne olacakkk
yüzden vermek istemiyorm canm versemde az vereym benmki baya cöküyor birden zayıflarsam göz altlarım falan ben hayatım boyunca 70 leri i 2 yıldır gördüm hep 58 65 arasıydım
3 litre içemem ama 2 litreye cıkartıcam inşalalh canmSu lütfen günde 3 litreyi bulsun çok önemli çokkk
ZooYuzden de ver kiz ne olacakkk
Hangi diziiii
ok iki litre iç hergün muhakkak. belki zamanla yükselir canım3 litre içemem ama 2 litreye cıkartıcam inşalalh canm
inşallah yükseltirim canmZoo
ok iki litre iç hergün muhakkak. belki zamanla yükselir canım
Bende hep unutuyorum evde kayıtlı, telde kayıtlı ,hafızamda ise hiç kayıtlı değil!yine iyi açmışsınKk sifremi unutmusm ya da soyle soyleyeyim hesabimi kitledim. Alti ustu bir mail alip yeni giris yapacagim ama kac dakika ugrastim.
Ben bugun normale gore biraz kacirdim ;(
Tatlım hiç de değil çok iyi menün, mekikde var oh mis...Menum soyle.
sahur
1 misir
3 ceviz
aksam
1 kase corba
1 kucuk boy kadar firin patates
2 firin biber
2 yk ispanak
1 adet yaprak sarma
1 bardak swkersiz erik suyu
ara
6 7 kiraz
12 13 uzum
2 3 dilim kavun
Kibrit kutusu kadar dondurma
2lt su
ay abarttim biliyorum ama ramazanin basindan beri hep kendimi tuttuyorum bugun arkadaslarla beraberdim biraz odul verdim gibi oldu.
Bu arada 30 mekik cektim
Bende hep unutuyorum evde kayıtlı, telde kayıtlı ,hafızamda ise hiç kayıtlı değil!yine iyi açmışsın
Tatlım hiç de değil çok iyi menün, mekikde var oh mis...
Neresi ağrıyor ki canın geçmiş olsunBu gece cok agrim var( hic uyuyamadim pek uykuya dalabilecej gibi de durmuyorum
Neresi ağrıyor ki canın geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?