- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Gayet güzel menünBende iyim çok şükür:)
dünkü menüm
sahur
1 haşlanmış yumurta
2 catal kaşar
2 bardak süt
1 dilim pide
iftar
1 tas mercimek corbası
3 çatal bulgur pilavı
4 çatal tavuk sote
salata
1 dilim pide
4 kaşık vişne ezmesi
yarım saat yürüyüş 2-2,5 lt su
Acikmadigim sürece birsey yemiyorum canım yağ yakimi bunu gerektirir o yüzden ara öğünleri de çoğu zaman yapmam@Kelebek678 bozma moralini lutfen. O tartismalar klasik sanirimbu arada sahur yapmadan 2 gun oeuc mu tuttun menunde iki iftar var.
Cleo eger oglen ile aksam saatleri yakin degilse aksam neden bisey yemedin ?? Hani vucudu ac birakip strese sokmuyorduk. Tabi ki oglen 3 4 gibi yediysen sorun yok.
Kizlar ben meyveyi cok severim kacamaklarim hep meyveli olur
Ayy çok tatlı maşallah benim kedim gibi
Ayy çok tatlı maşallah benim kedim gibi
Gayet güzel menün
Acikmadigim sürece birsey yemiyorum canım yağ yakimi bunu gerektirir o yüzden ara öğünleri de çoğu zaman yapmam
yaaa yerim seni ben
herkes kendi vücudunu tanır nasıl uygunsa onu yap canımGayet güzel menün
Acikmadigim sürece birsey yemiyorum canım yağ yakimi bunu gerektirir o yüzden ara öğünleri de çoğu zaman yapmam
o zaman resim isterizAyy çok tatlı maşallah benim kedim gibi
ohh afiyet olsun menünde sadece pilavı çok buldumDünkü menüm
Sahur bir dilim pide
2 dilim kaşar
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
İftar
Bir kase mercimek çorbası
4 kaşık pilav
Misafirlikteydik tuzda tavuk yapmışlar çok lezzetliydi ne kadar yedim bilmiyorum
Bir kase salata 3 kaşık pazı kavurması
Bir kare pide
Ara 2 avuç kiraz
Bahçede semaverde bol bol cay
2 avuç cekirdek
1,5 litre su
Sağol teyzesiyaaa yerim seni bentatlı biblo Maşallah
belli zaten yüzündeki mutluluktanSağol teyzesioyuncaklardan ziyade kutuyla oynamak en büyük zevki
Canım kesinlikle yemelisin ba yıl dimohh afiyet olsun menünde sadece pilavı çok buldumtuzda tavuk mu hiç yemedim
eee peki çok tuzlu olmuyor mu?Canım kesinlikle yemelisin ba yıl dimbütün tavuğu tuzla kaplayıp fırına göndermişler nasıl kızarmış nar gibi hem de sıfır yağ deniycem ben de
Canım harikasın ya bu aralar menülerin çok çok güzel ne azmettin bu ara sen maşallahdünkü menüm
sahur
iki kare pide
bir kk peynir
bir çay
iftar
6 kaşık menemen
4 kaşık makarna
1 kase cacık
22:00
bir dilim karpuz
15 üzüm
2 lt su
spor yok
eşimle beraber yapıyoruz canım belkide ondandırCanım harikasın ya bu aralar menülerin çok çok güzel ne azmettin bu ara sen maşallah
Ben de ona şaşırdım tam kıvamında tuzueee peki çok tuzlu olmuyor mu?
Ha ondaaaaaneşimle beraber yapıyoruz canım belkide ondandıro da bu aralar az yiyor göbeği vardı birazcık gitsin istiyor ben bu Ramazan bazen bişeylere saldırasım geldi ama utandım ondan ben de yemiyorum
denemeliyim evet güzelmiş peki bu tuz bildiğimiz tuz mu? mutfakta kullandığımız klasik tuz mu? neyse sen yaparsın bigün deneyimlerini paylaşırsın , püf noktalarını belirtirsin bizde yaparızBen de ona şaşırdım tam kıvamında tuzudışındaki tuz kalıp gibi kaliyo beton misali taş gibi kırıp tavuğu içinden alıyorsun
ahh şu erkekler yok mu? çok çabuk veriyorlar gerçektenHa ondaaaaanharikasınız aynen devam hep destek tam destek benimki de 10 kilo verdi hiç anlamadık nasıl olduğunu adam eridi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?