Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gayet güzel menün
Acikmadigim sürece birsey yemiyorum canım yağ yakimi bunu gerektirir o yüzden ara öğünleri de çoğu zaman yapmam

Gayet güzel menün

Acikmadigim sürece birsey yemiyorum canım yağ yakimi bunu gerektirir o yüzden ara öğünleri de çoğu zaman yapmam

Yine de belli bir kalorinin altina dusmemek gerekir. Cunku rejimi biraktigin an daha cok kalori aldigin an geri kilo alimin olabilir. Ara ogunler illa olsun demiyorum ama vucudu direncsiz de birakmamak lazim bence

Dünkü menüm
Sahur bir dilim pide
2 dilim kaşar
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

İftar
Bir kase mercimek çorbası
4 kaşık pilav
Misafirlikteydik tuzda tavuk yapmışlar çok lezzetliydi ne kadar yedim bilmiyorum
Bir kase salata 3 kaşık pazı kavurması
Bir kare pide

Ara 2 avuç kiraz
Bahçede semaverde bol bol cay
2 avuç cekirdek
1,5 litre su

Gayet güzel menün

herkes kendi vücudunu tanır nasıl uygunsa onu yap canımama kendini çok aç bırakma metobolizma durmasın çalışsın
Ayy çok tatlı maşallah benim kedim gibi
o zaman resim isteriz

ohh afiyet olsun menünde sadece pilavı çok buldumtuzda tavuk mu hiç yemedim

dünkü menüm

sahur
iki kare pide
bir kk peynir
bir çay

iftar
6 kaşık menemen
4 kaşık makarna
1 kase cacık

22:00
bir dilim karpuz
15 üzüm

2 lt su
spor yok

Canım harikasın ya bu aralar menülerin çok çok güzel ne azmettin bu ara sen maşallah
eşimle beraber yapıyoruz canım belkide ondandır o da bu aralar az yiyor göbeği vardı birazcık gitsin istiyor ben bu Ramazan bazen bişeylere saldırasım geldi ama utandımondan ben de yemiyorum

eşimle beraber yapıyoruz canım belkide ondandır o da bu aralar az yiyor göbeği vardı birazcık gitsin istiyor ben bu Ramazan bazen bişeylere saldırasım geldi ama utandımondan ben de yemiyorum
Ha ondaaaaan harikasınız aynen devam hep destek tam destek benimki de 10 kilo verdi hiç anlamadık nasıl olduğunu adam eridi gitti

1.TAKIM
Haticend (81/80/1/%1.23) 01 temmuz giriş kilosu:81 kg hedef kilosu:60 kg
Sevilay80 (80/79.3/0.7/%0.88) 06 temmuz giriş kilosu :80 kg hedef kilosu :60 kg
Cleo (71/70.2/0.8/%1.13) 06 temmuz giriş kilosu : 71 kg hedef kilosu :60 kg
Tweety23 (69/68.1/0.9/%1.30) 06 temmuz giriş kilosu :69 kg hedef kilosu : 60 kg
Kelebek (61/58.1/2.9/%4.75) 07 temmuz giriş kilosu:61 kg hedef kilosu: 54 kg
Gulsayszey (86.7/85.7/1/%1.15) 07 temmuz giriş kilosu:86.7 kg hedef kilosu: 78 kg

Ortalama: %1.74

( Cleo düzelttim giriş kilonu)

Ben de ona şaşırdım tam kıvamında tuzu dışındaki tuz kalıp gibi kaliyo beton misali taş gibi kırıp tavuğu içinden alıyorsun
denemeliyim evet güzelmiş peki bu tuz bildiğimiz tuz mu? mutfakta kullandığımız klasik tuz mu? neyse sen yaparsın bigün deneyimlerini paylaşırsın , püf noktalarını belirtirsin bizde yaparız

Ha ondaaaaan harikasınız aynen devam hep destek tam destek benimki de 10 kilo verdi hiç anlamadık nasıl olduğunu adam eridi gitti
ahh şu erkekler yok mu? çok çabuk veriyorlar gerçektenbizimkininde Ramazanda 7 kilosu gitti kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…