- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
şimdi nasıl geçiyor peki? keyfin yerindemi?Tabiki hem giderim kaynanama hem ağlarım davul zurna
ay muhallebi desenizeAz kaldı bitecek canımson 4/5 günleri
canım sütlü tatlı muhallebili ve vişnelisana gelmez bu cısscıların işi
yok yarım saatlik işay muhallebi desenizevisnezade deyince böyle saatlerce ugrasılacak bir tatlı zannettim
adı süpermiş sahiden. ben de böyle allengirli bişi zannediyordum zaten ugrasıp yapmam diye sormamıstımyok yarım saatlik işama adı o hafife alma benim tatlımı
adı süpermiş sahiden. ben de böyle allengirli bişi zannediyordum zaten ugrasıp yapmam diye sormamıstım
pratik ev yemekleri sitesinde var tarifi çok kolay korkma! ama tadı adına yakışır cinsten bizim meşhur yaz tatlımız o
wuhuuu sanırım cıraganda bir davet bukızlar şimdilik kaçıyorum ben akşam iftara davetliyiz,şimdi hazırlanmaya başlasam 3 saatde ancaa çıkarım benyine gelicemmm grsrzzz
eğer ki yaparsan tarifin hepsini yarım ölçüye indir size çok gelir ziyan olmasın canımbir süre tatı yapmak istemiyorum cünkü yapınca pasamız yemiyor azar azar ben 1 hafta 10 gün tatlı yemiş oluyorum
davette bişey yok da bende var zor çıkarım ben evden saatlerce sürerwuhuuu sanırım cıraganda bir davet bugörüşürüzz afiyet olsuun
Amin cnm şu günlerde özellikle hepimize .Allah huzur afiyet versin canımm,
Yürüyüş yaparsam iyiyim ki bugunde yaptım dediğim gibi yürümek bnm hayatta en büyük kurtaricim çok teşekkür ederim ilgin için : )şimdi nasıl geçiyor peki? keyfin yerindemi?
Bende iyim çok şükür:)
dünkü menüm
sahur
1 haşlanmış yumurta
2 catal kaşar
2 bardak süt
1 dilim pide
iftar
1 tas mercimek corbası
3 çatal bulgur pilavı
4 çatal tavuk sote
salata
1 dilim pide
4 kaşık vişne ezmesi
yarım saat yürüyüş 2-2,5 lt su
Cnm 6 yıl oldu ama ben biraz ağlamayi da seviyorum galiba :SSelam kızlar!
Bı 24 saattir filan gelemedim galiba. Malum dün ablam ve kuzenlerim vardı. Sahura kadar balkon sefasi yaptık kiz kıza cok eğlenceli gecti. Ablam kaldı, kalkıp alışverişe gittik. Şimdi de efe geldik cocukları uyutuyorum. Uyandıkları zaman da abime gidicez iftara.
Sizi de okudum, cok fazla kaynatamamissiniz.
Deadline sporuna inanmam, video cek gönder.
Kelebek kac yıldır evlisiniz? İlk yıllarda o ağlamalar daha cok oluyo da ondan merak ettim.
Aprilcim hakikaten ne hazırlığı bu kuzum? Napiyosun mesela bu kadar uzun sürecek?
Dagatesi, abarttım dediğin menü o mu? Yata yata kilo vermen cok normal o zaman
Ohh ohh bayağı aktifsin hee :))) iyi gezmeler kuşum ...Selam kızlar!
Bı 24 saattir filan gelemedim galiba. Malum dün ablam ve kuzenlerim vardı. Sahura kadar balkon sefasi yaptık kiz kıza cok eğlenceli gecti. Ablam kaldı, kalkıp alışverişe gittik. Şimdi de efe geldik cocukları uyutuyorum. Uyandıkları zaman da abime gidicez iftara.
Sizi de okudum, cok fazla kaynatamamissiniz.
Deadline sporuna inanmam, video cek gönder.
Kelebek kac yıldır evlisiniz? İlk yıllarda o ağlamalar daha cok oluyo da ondan merak ettim.
Aprilcim hakikaten ne hazırlığı bu kuzum? Napiyosun mesela bu kadar uzun sürecek?
Dagatesi, abarttım dediğin menü o mu? Yata yata kilo vermen cok normal o zaman
Ağlama bebem ağlat sen ağlat !!Cnm 6 yıl oldu ama ben biraz ağlamayi da seviyorum galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?