Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar şimdilik kaçıyorum ben akşam iftara davetliyiz,şimdi hazırlanmaya başlasam 3 saatde ancaa çıkarım benyine gelicemmm grsrzzz

iki gündür bir taraflarımı kaldırıp kanepeden spor yapıyorum naber topik sakinleri otimoti nerdesin bak spor yapıyorum ana gelsin sporlar
toplam 45dk falan sürdü hatta geçmiş olabilir youtube da videolar ve kafama göre hareketler bileşkesi yaptım oh mis

Selam kızlar!
Bı 24 saattir filan gelemedim galiba. Malum dün ablam ve kuzenlerim vardı. Sahura kadar balkon sefasi yaptık kiz kıza cok eğlenceli gecti. Ablam kaldı, kalkıp alışverişe gittik. Şimdi de efe geldik cocukları uyutuyorum. Uyandıkları zaman da abime gidicez iftara.

Sizi de okudum, cok fazla kaynatamamissiniz.

Deadline sporuna inanmam, video cek gönder.

Kelebek kac yıldır evlisiniz? İlk yıllarda o ağlamalar daha cok oluyo da ondan merak ettim.

Aprilcim hakikaten ne hazırlığı bu kuzum? Napiyosun mesela bu kadar uzun sürecek?

Dagatesi, abarttım dediğin menü o mu? Yata yata kilo vermen cok normal o zaman

Kac gundur menülerin cok güzel. Sen kaptın bu ısı. Boyle devam edersen cok güzel gidecek kilolar

Cnm 6 yıl oldu ama ben biraz ağlamayi da seviyorum galiba :S

Ohh ohh bayağı aktifsin hee :))) iyi gezmeler kuşum ...
Şimdi o şöyle oluyor kalkıyorum duş alıyorum , saç kurut ,fön çek ,düzleştir zaten kafadan 1.5 saat.Sonra kıyafet seçimi ütüsü , eşimin ütüsü son dakika vazgeçip başka bişey giymek al sana 45 dk daha gitti. Son fasıl makyaj ona 30 dk yeter sanırım . Tabii aralarda oyalanmalarım , eşime sataşmalarım toplamda 30 dkda o sürse kaç etti? 3:15 dk en hızlılarından birisini anlattım işte böyle otiiiicim
Heee tabi , bazende ani çıkacaksam eğer 30 dk sonra kapıda da olabilirim hızlıyımdır yaniii :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…