denemeliyim evet güzelmiş peki bu tuz bildiğimiz tuz mu? mutfakta kullandığımız klasik tuz mu? neyse sen yaparsın bigün deneyimlerini paylaşırsın , püf noktalarını belirtirsin bizde yaparız
ahh şu erkekler yok mu? çok çabuk veriyorlar gerçektenbizimkininde Ramazanda 7 kilosu gitti kıskandım
hımm ondan sebep yanierkeklerin kas oranı daha cok oldugu için oturdukları yerde hızlı kilo veriyorlarspor yapıp kas oranımızı bizde arttırmalıyııııız :)
şimdi dedeye gömlek,ev için terlik. babaanneye de bluz ,esarp alabilirsin ilk aklıma bunlar geldi.kızlar ya bayramda baska bir sehirde olan esimin babaanne ve dedesini ziyarete gidecegiz. eli boş gitmek istemiyorum ama ne alabilirim onu da bilmiyorum. bir fikriniz var mı ?
ay terlik hiç aklıma gelmemişti. evet cok mantıklı sagol april ( kalp kalp kalp :) )şimdi dedeye gömlek,ev için terlik. babaanneye de bluz ,esarp alabilirsin ilk aklıma bunlar geldi.
Benden de sanaay terlik hiç aklıma gelmemişti. evet cok mantıklı sagol april ( kalp kalp kalp :) )
cankırı.Benden de sanaşimdi yaşlar biraz büyük olunca hediye seçeneği daralıyor.Zaten emin ol sen ne alırsan al onlar çok mutlu olacaklardır,gitmeniz bile yetecektir.Nereye yolculuk?
sadece onlar mı var orada?cankırı.
sahurdaki börek kaç tane ?su kaç? iftar güzel tatlıya laf etmim şimdi ben ayarttımDunku menu
Sahur ispanakli sigara boregi 1 kase yigurt
Iftar
3 tane el kadar etli pide
Salata
Corba mercimek 1 kase
1 ayran
2 catal kozbiber salatasi 1kasik kuskus salata
1 dilim visnezade
Son anda davet ettim misafirlri temizlik hazirkluk derken 3 saat kosmus gibi olmusumdur
etli pideyi sen mi yaptın kuzum?Dunku menu
Iftar
Salata
Corba mercimek 1 kase
1 ayran
1 dilim visnezade
Son anda davet ettim misafirlri temizlik hazirkluk derken 3 saat kosmus gibi olmusumdur
Bide kavga sonrası aglamalar var benim bi üç beş litre içmem lazım haklisin:)he heee:)))) kavgasız tatil mi olur ? hiç bozmayalım klasiklerimizi. neyseki yemeklere saldırı gerçekleşmemiş iyiii
canım menün çok güzel , su az okadar spor yapıyorsun az içiyorsun biraz yükselsin su lütfen için kuruyacak...
çokkk güzel menün tabiki sayılır sporlarımız 15 'dkdan başlıyor zaten
kapriste yaparım diyorsunBide kavga sonrası aglamalar var benim bi üç beş litre içmem lazım haklisin:)
Bu pideler ah bi olmasaDünkü menüm
Sahur bir dilim pide
2 dilim kaşar
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
İftar
Bir kase mercimek çorbası
4 kaşık pilav
Misafirlikteydik tuzda tavuk yapmışlar çok lezzetliydi ne kadar yedim bilmiyorum
Bir kase salata 3 kaşık pazı kavurması
Bir kare pide
Ara 2 avuç kiraz
Bahçede semaverde bol bol cay
2 avuç cekirdek
1,5 litre su
Tabiki hem giderim kaynanama hem ağlarım davul zurnakapriste yaparım diyorsun
süt miktarın dikkatimi çekti ben bir bardak bile icsem ödem yapıyor sende bir etkisi yok demekkiBende iyim çok şükür:)
dünkü menüm
sahur
1 haşlanmış yumurta
2 catal kaşar
2 bardak süt
1 dilim pide
iftar
1 tas mercimek corbası
3 çatal bulgur pilavı
4 çatal tavuk sote
salata
1 dilim pide
4 kaşık vişne ezmesi
yarım saat yürüyüş 2-2,5 lt su
sadece onlar mı var orada?
bu visnezade neymiş arkadasDunku menu
Iftar
Salata
Corba mercimek 1 kase
1 ayran
1 dilim visnezade
Allah huzur afiyet versin canımm,Tabiki hem giderim kaynanama hem ağlarım davul zurna
Az kaldı bitecek canımBu pideler ah bi olmasa
canım sütlü tatlı muhallebili ve vişnelibu visnezade neymiş arkadaskac gündü grupta bir visnezade muhabbeti. nasıl bir tatlı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?