Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

erkeklerin kas oranı daha cok oldugu için oturdukları yerde hızlı kilo veriyorlar spor yapıp kas oranımızı bizde arttırmalıyııııız :)

kızlar ya bayramda baska bir sehirde olan esimin babaanne ve dedesini ziyarete gidecegiz. eli boş gitmek istemiyorum ama ne alabilirim onu da bilmiyorum. bir fikriniz var mı ?

kızlar ya bayramda baska bir sehirde olan esimin babaanne ve dedesini ziyarete gidecegiz. eli boş gitmek istemiyorum ama ne alabilirim onu da bilmiyorum. bir fikriniz var mı ?
şimdi dedeye gömlek,ev için terlik. babaanneye de bluz ,esarp alabilirsin ilk aklıma bunlar geldi.

ay terlik hiç aklıma gelmemişti. evet cok mantıklı sagol april ( kalp kalp kalp :) )
Benden de sana şimdi yaşlar biraz büyük olunca hediye seçeneği daralıyor.Zaten emin ol sen ne alırsan al onlar çok mutlu olacaklardır,gitmeniz bile yetecektir.Nereye yolculuk?

Dunku menu
Sahur ispanakli sigara boregi 1 kase yigurt
Iftar
3 tane el kadar etli pide
Salata
Corba mercimek 1 kase
1 ayran
2 catal kozbiber salatasi 1kasik kuskus salata
1 dilim visnezade
Son anda davet ettim misafirlri temizlik hazirkluk derken 3 saat kosmus gibi olmusumdur

sahurdaki börek kaç tane ?su kaç? iftar güzel tatlıya laf etmim şimdi ben ayarttım afiyet olsun canımm.
bak bakk cesaretlilerde varmış son dakika misafir çağıracak kadar,eminim çok hareket olmuştur spora can kalmaz ki haklısın

etli pideyi sen mi yaptın kuzum?

Bide kavga sonrası aglamalar var benim bi üç beş litre içmem lazım haklisin:)

Bu pideler ah bi olmasa

süt miktarın dikkatimi çekti ben bir bardak bile icsem ödem yapıyor sende bir etkisi yok demekki

bu visnezade neymiş arkadas kac gündü grupta bir visnezade muhabbeti. nasıl bir tatlı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…