Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

karnım cok sismişti meyveden sanırım :) bir de epeydir o kadar yememiştim. insanın ablasının/kızkardesinin olması ne güzel bişey. ben de ne kız kuzen var yakın yaslarda (bana en yakını 15 yas fln kücük sanırım, simdi onlar bir ergen! ) kızkıza gecesi de pek yapamıyorum o yüzden.

aprilcigim 30 dkkada kapıda olmaya hızlı mı diyorsuuun ben eger özenip gitmem gereken bir yere gideceksem maksimum 30 dk sürüyor, duş-ütü ve hazırlanma dahil. hızlı cıkacaksam 5 dk :) (wc- diş fırcalama vs de dahil )

ben de cok aglıyorum ya gercekten durum düzeliyor mu yoksa insan alısıyor mu?

Cnm 6 yıl oldu ama ben biraz ağlamayi da seviyorum galiba :S

ben de aglamayı mı seviyorum ki. hoş benimki önce sinirlenme sonra sinirden aglama sonra kabullenme sonra kabullenip aglama seklinde ilerliyor

bugun eşim yoktu, yemek de yoktu. ee malum dışarıdan da pek yiyen biri değilim. yemek işi bana kaldı. kac saattir seke seke yemek yaptım. canım cıktı deadline bu da benim sporum sayılır mı resmen belim agrıdı ya. ama ramazanı cıkarırım inşallah bu yemeklerle

Bu arada evde iki çeşitli yemek ile durumu kurtaran ben kayivaldemin Yemekteyiz programındaki gibi 7 çeşit menüsüyle resmen sınavdayim :/ başarılar dileyin bari : D : D

Bu arada evde iki çeşitli yemek ile durumu kurtaran ben kayivaldemin Yemekteyiz programındaki gibi 7 çeşit menüsüyle resmen sınavdayim :/ başarılar dileyin bari : D : D
gözüne kızartma olmayan,hamurişi olmayan az kalorili seyleri kestir. az az ye. cok ceşit yemekte sorun yok, cok fazla yemekte sorun var

Malesef benim hızlım 30 dk canım, saçlar başa bela en çok onlar beni uğraştırıyor dalgalı kullanmayı sevmiyorum he bide ağır ağır hazırlanmak da çok hoşuma gidiyor napimm

Eşin nerde? Çokmu yemek yaptın kaç gün yiyeceksin?

agır agır hazırlanmak keyifli sahiden. 1 corba 2 yemek yaptım cok bişey değil

başarılar sende bana dile burada heryer kızartma ! yandık bu akşam yenge döktürmüş...

Babamin prensesi kocamin kötü kalpli krelicesiyim galiba : o
bende bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…