ben sütü çok severim hergün mutlaka bir bardak içerim . ödem değil de hemen uyku yapıyorsüt miktarın dikkatimi çekti ben bir bardak bile icsem ödem yapıyor sende bir etkisi yok demekki
marmelat gibi ama daha ekşi :)Vişne ezmesi nedir?
Iyiymis o zaman vala:)ben sütü çok severim hergün mutlaka bir bardak içerim . ödem değil de hemen uyku yapıyor
Selam kızlar!
Bı 24 saattir filan gelemedim galiba. Malum dün ablam ve kuzenlerim vardı. Sahura kadar balkon sefasi yaptık kiz kıza cok eğlenceli gecti. Ablam kaldı, kalkıp alışverişe gittik. Şimdi de efe geldik cocukları uyutuyorum. Uyandıkları zaman da abime gidicez iftara.
Sizi de okudum, cok fazla kaynatamamissiniz.
Deadline sporuna inanmam, video cek gönder.
Kelebek kac yıldır evlisiniz? İlk yıllarda o ağlamalar daha cok oluyo da ondan merak ettim.
Aprilcim hakikaten ne hazırlığı bu kuzum? Napiyosun mesela bu kadar uzun sürecek?
Dagatesi, abarttım dediğin menü o mu? Yata yata kilo vermen cok normal o zaman
Ohh ohh bayağı aktifsin hee :))) iyi gezmeler kuşum ...
Şimdi o şöyle oluyor kalkıyorum duş alıyorum , saç kurut ,fön çek ,düzleştir zaten kafadan 1.5 saat.Sonra kıyafet seçimi ütüsü , eşimin ütüsü son dakika vazgeçip başka bişey giymek al sana 45 dk daha gitti. Son fasıl makyaj ona 30 dk yeter sanırım . Tabii aralarda oyalanmalarım , eşime sataşmalarım toplamda 30 dkda o sürse kaç etti? 3:15 dk en hızlılarından birisini anlattım işte böyle otiiiicim
Heee tabi , bazende ani çıkacaksam eğer 30 dk sonra kapıda da olabilirim hızlıyımdır yaniii :)))))))
Selam kızlar!
Bı 24 saattir filan gelemedim galiba. Malum dün ablam ve kuzenlerim vardı. Sahura kadar balkon sefasi yaptık kiz kıza cok eğlenceli gecti. Ablam kaldı, kalkıp alışverişe gittik. Şimdi de efe geldik cocukları uyutuyorum. Uyandıkları zaman da abime gidicez iftara.
Sizi de okudum, cok fazla kaynatamamissiniz.
Deadline sporuna inanmam, video cek gönder.
Kelebek kac yıldır evlisiniz? İlk yıllarda o ağlamalar daha cok oluyo da ondan merak ettim.
Aprilcim hakikaten ne hazırlığı bu kuzum? Napiyosun mesela bu kadar uzun sürecek?
Dagatesi, abarttım dediğin menü o mu? Yata yata kilo vermen cok normal o zaman
Cnm 6 yıl oldu ama ben biraz ağlamayi da seviyorum galiba :S
Al bendende o kadar huyumuz böyle galibaben de cok aglıyorum ya gercekten durum düzeliyor mu yoksa insan alısıyor mu?
ben de aglamayı mı seviyorum ki. hoş benimki önce sinirlenme sonra sinirden aglama sonra kabullenme sonra kabullenip aglama seklinde ilerliyor
Al bendende o kadar huyumuz böyle galiba
Isin şakası gerçekten babamın evinde yaşayan ben şimdi kocamin evinde bambaskayim büyüdük mu yaşlandık mi bilemiyorum? ????biz benziyoruz hahuyum değildi ama evlenince ortaya cıktı ama insan yıpranıyor..
gözüne kızartma olmayan,hamurişi olmayan az kalorili seyleri kestir. az az ye. cok ceşit yemekte sorun yok, cok fazla yemekte sorun varBu arada evde iki çeşitli yemek ile durumu kurtaran ben kayivaldemin Yemekteyiz programındaki gibi 7 çeşit menüsüyle resmen sınavdayim :/ başarılar dileyin bari : D : D
hayat yaşadıkca insanı değiştiriyor. olgunlasma / yorulma / yıpranma / hayatı öğrenme ya da yaşlanma. adına ne dersek iste.Isin şakası gerçekten babamın evinde yaşayan ben şimdi kocamin evinde bambaskayim büyüdük mu yaşlandık mi bilemiyorum? ????
iyi kalpli kralicesisindir yahu, olsan olsan kvnin kötü kalpli gelini olursunBabamin prensesi kocamin kötü kalpli krelicesiyim galiba : o
Ay cnm vala yüzümü güldürdün çok saol beni şimdi yüce kral ve annesinin hizmetleri için mutfaktan beklemiyorum gidiyimde kul kedisi gbi cezaya kalmayımiyi kalpli kralicesisindir yahu, olsan olsan kvnin kötü kalpli gelini olursunkendine cok yüklenme
Malesef benim hızlım 30 dk canım, saçlar başa bela en çok onlar beni uğraştırıyor dalgalı kullanmayı sevmiyorumkarnım cok sismişti meyveden sanırım :) bir de epeydir o kadar yememiştim. insanın ablasının/kızkardesinin olması ne güzel bişey. ben de ne kız kuzen var yakın yaslarda (bana en yakını 15 yas fln kücük sanırım, simdi onlar bir ergen!) kızkıza gecesi de pek yapamıyorum o yüzden.
aprilcigim 30 dkkada kapıda olmaya hızlı mı diyorsuuunben eger özenip gitmem gereken bir yere gideceksem maksimum 30 dk sürüyor, duş-ütü ve hazırlanma dahil. hızlı cıkacaksam 5 dk :) (wc- diş fırcalama vs de dahil )
Eşin nerde? Çokmu yemek yaptın kaç gün yiyeceksin?bugun eşim yoktu, yemek de yoktu. ee malum dışarıdan da pek yiyen biri değilim. yemek işi bana kaldı. kac saattir seke seke yemek yaptım. canım cıktıdeadline bu da benim sporum sayılır mı resmen belim agrıdı ya. ama ramazanı cıkarırım inşallah bu yemeklerle
Ay cnm vala yüzümü güldürdün çok saol beni şimdi yüce kral ve annesinin hizmetleri için mutfaktan beklemiyorum gidiyimde kul kedisi gbi cezaya kalmayım
agır agır hazırlanmak keyifli sahiden. 1 corba 2 yemek yaptım cok bişey değilMalesef benim hızlım 30 dk canım, saçlar başa bela en çok onlar beni uğraştırıyor dalgalı kullanmayı sevmiyorumhe bide ağır ağır hazırlanmak da çok hoşuma gidiyor napimm
Eşin nerde? Çokmu yemek yaptın kaç gün yiyeceksin?
başarılar sende bana dile burada heryer kızartma ! yandık bu akşam yenge döktürmüş...Bu arada evde iki çeşitli yemek ile durumu kurtaran ben kayivaldemin Yemekteyiz programındaki gibi 7 çeşit menüsüyle resmen sınavdayim :/ başarılar dileyin bari : D : D
bende bendeBabamin prensesi kocamin kötü kalpli krelicesiyim galiba : o
Ellerine sağlık canım ama çok da yüklenme uzat bacaklarını yorma kendini, daha tam iyileşmedin ...agır agır hazırlanmak keyifli sahiden. 1 corba 2 yemek yaptım cok bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?