- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ohh ohh bayağı aktifsin hee :))) iyi gezmeler kuşum ...
Şimdi o şöyle oluyor kalkıyorum duş alıyorum , saç kurut ,fön çek ,düzleştir zaten kafadan 1.5 saat.Sonra kıyafet seçimi ütüsü , eşimin ütüsü son dakika vazgeçip başka bişey giymek al sana 45 dk daha gitti. Son fasıl makyaj ona 30 dk yeter sanırım . Tabii aralarda oyalanmalarım , eşime sataşmalarım toplamda 30 dkda o sürse kaç etti? 3:15 dk en hızlılarından birisini anlattım işte böyle otiiiicim
Heee tabi , bazende ani çıkacaksam eğer 30 dk sonra kapıda da olabilirim hızlıyımdır yaniii :)))))))
ben de cok aglıyorum ya gercekten durum düzeliyor mu yoksa insan alısıyor mu?
ben de aglamayı mı seviyorum ki. hoş benimki önce sinirlenme sonra sinirden aglama sonra kabullenme sonra kabullenip aglama seklinde ilerliyor
karnım cok sismişti meyveden sanırım :) bir de epeydir o kadar yememiştim. insanın ablasının/kızkardesinin olması ne güzel bişey. ben de ne kız kuzen var yakın yaslarda (bana en yakını 15 yas fln kücük sanırım, simdi onlar bir ergen!) kızkıza gecesi de pek yapamıyorum o yüzden.
aprilcigim 30 dkkada kapıda olmaya hızlı mı diyorsuuunben eger özenip gitmem gereken bir yere gideceksem maksimum 30 dk sürüyor, duş-ütü ve hazırlanma dahil. hızlı cıkacaksam 5 dk :) (wc- diş fırcalama vs de dahil )
Bir bebek olsun o zaman görürüm ben senin fönlerini de oyalanarak hazırlanmalarını daa
Evet evet, o ağlayisin açıklaması aynen bu. O ağlayis da bir lüks biliyo musun? Keyfi bir şey yani. Cocuk olunca anne neden ağlıyorsun diyo olmuyo, tadı kaciyo
Yemekleri yediniz sustunuz tabi. Ben erken gönderdim ablamı izmite. Eve erken geldim o yüzden.
Biz 5 kiz kardesiz. Cok güzel evet ama hepsi Rize'de. Genelde onlar toplanırlar ben kıskanırım ama ablalarımdan biri izmite geldi, kiskandirma sırası da bana
ay cocuk olunca her sey daha bir zorlasıyor sanki.
heheh ne güzel. kıskandırma sırası sık sık sana gelsin.
ayrıca bugun herkes gezmelerde sanırım
April bu sen misin?yaaa yerim seni bentatlı biblo Maşallah
Herşeyi de bebeğe bağlamışsın ya bravo ! Hem hıhhhBir bebek olsun o zaman görürüm ben senin fönlerini de oyalanarak hazırlanmalarını daa
Evet evet, o ağlayisin açıklaması aynen bu. O ağlayis da bir lüks biliyo musun? Keyfi bir şey yani. Cocuk olunca anne neden ağlıyorsun diyo olmuyo, tadı kaciyo
Evet canım benim , çok tşkrlerr o senin güzel düşüncenApril bu sen misin?
Çok tatlısın
Umarim o kızartmalar sadece gözüne hitap etmiştir; )başarılar sende bana dile burada heryer kızartma ! yandık bu akşam yenge döktürmüş...
bende bende
4 tane su 2 ltsahurdaki börek kaç tane ?su kaç? iftar güzel tatlıya laf etmim şimdi ben ayarttımafiyet olsun canımm.
bak bakk cesaretlilerde varmış son dakika misafir çağıracak kadar,eminim çok hareket olmuştur spora can kalmaz ki haklısın
evet canım iç harcını hazırladım sonra fırına yolladımetli pideyi sen mi yaptın kuzum?
güzel hafif bı tatlı şerbetli sevenler tercıh etmeyebilir ama bız sevdıkbu visnezade neymiş arkadaskac gündü grupta bir visnezade muhabbeti. nasıl bir tatlı bu
guzel menu......Merhabalar dünkü menu paylaşımımla gunaydinlar diliyorum herkese
Iftar iki parça tavuk
salata
2 dilim karpuz
1 dilim pide *bende pidesi oldum:s)
Ara bir avuç leblebi
bir bardak ev yapımı limonata
Sahur bir yumurta
bir dilim ekmek
bi on onbeş tane kiraz
Ps: hatirlamadigim bi arada da bir parça çikolata ki gerçekten hatırlamıyorum
Bence seninki de çok güzel bir menü bayrama kadar zayıfliyor muyuz negünaydın bende yazım menumu
sahur 3 hurma
1 kase yogurt
köz biber 1 tane buyuk
yarım elma 1 muz 10 kadar üzüm
iftar
6 içli kofte (haslama)
1 kase yayla çorba
salata
2 bardak limonata
2 lt su
bu arada ben hergun yarım saat hızlı tempoda bı yuruyus yapıyormusum yaaa sabah 7 çıkıyorum evden bucuka kadar yuru
oylede ekmek tuketmedıgım ıçın tok tutuyor benı ben hurma dıyeti yapmıstım alıskanlık olduBence seninki de çok güzel bir menü bayrama kadar zayıfliyor muyuz nesadece hurmalarin kalorisi çok fena :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?