Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Umarim o kızartmalar sadece gözüne hitap etmiştir; )
Keşke herşey o kadar kolay olsaydı dime? Aslında çok yemedim ama yedim malesef! Birazcık .Bugün dikkat eder toparlarım ben onu kuzum bende kontrol bende
Canım çok güzel menün , he heee o çikolata bile pişman olmuştur senin mideyi görünce

Güzel canım menünn

Canımmm bu menündeki tatlılar var ya! Ramazan'dan sonra görürsem fena bozuşuruz heeee hani su ve sporlar ?

"Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"

Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
Ebrucum çok tşkrlerKadir gecesinin Kadrini bilenlerden olmamız ümidiyle,tüm hayırlı dualarımız kabul olsun İnşaAllah...

dünkü menüm

sahur
bir kare pide
2 kaşık menemen
bir soda sade

iftar
bir kase tarhana çorbası
iki kş pilav
bir baget ızgara
bir kaşık patlıcan kızartma
10 patates kızartması
bir dilim ekmek
(menü misafirlikte olduğum için biraz böyle oldu dün maleseff)

22:00
iki kaşık sütlaç

1.5 lt su
yarım saat yürüyüş

dünkü menüm
sahur
1 dilim karpuz
1 haşlanmış yumurta
2 catal kaşar
1 tas müsli ve süt
1 dilim pide

iftar
3 tane kabak mücver
1 tas yoğurtlu çorba
4-5 çatal iskender kebap
4 çatal salata
4 çatal karpuz

ara
4 bardak çay
bir küçük lokum

vur başımı kaptanım boynum kıldan incedir,
şu çabalarının bizler için olduğunu biliyoruz elbet

ama cidden ramazan da yapamadım ben diyet falan...
son iki ramazanda 3-5 kg vermiştim
ama bu yıl ancak koruyabildim (buna şükür!!!)

spor yok kaptanım henüz
su miktarı da 2-2,5 lt her iki gün için...

kızlar ya nolmuş menülerinize böyleee

4 tane su 2 lt
yaa sorma buyuk cesaret bendekide

4 dilim börek fazla değil mi canım ? yeme demiyorum , 1 dilim börekle doyulur da demiyorum. bence 1 dilim börek yedikten sonra yumurta vs ile devam etsen daha güzeldi. daha güzel kilo verirdin.

neden kimse 6 içli köfteye laf etmemiş anlamadım. bulgur yahu o! 6 kasık bulgur pilavı yedim yazsan sana herkes o kadar yeme derdi. kızartma değilmiş o yanı güzel olmus ama 6 fazla. börek için dediğimi yeniliyorum.

kızartılmıs patlıcanlı karnıyarık yedik böregi neden yedik, hadi böregi yedik pilavı neden mideye indirdik. hadi onu da gectim dondurmayı yedik, neden ayrıca tatlı yedik.

misafirliktesin diye bişey demeden geciyorum aprilim.

müsliyi yedik neden pideyi de ayrıca yedik. ne diyeyim afiyet olsun.

Kırılmayın sakın kızlar, ramazanda kilo koruyacaksak evet menüler mazur görülebilir ama kilo vermek için de olmamıs sanki.

benim menüm de söyle

oruc tutmadım dün. gece cok agrım vardı, sabah 6 gibi uyuyabildim. 12 gibi de kalktım.

öglen 12.30
1 seftali
2 kayısı
1 avuc karısık badem-kaju-fıstık (hepsi cig)

aksam iftar vaktinde
1 kase corba
2 dilim mücver
15 kiraz

Şimdi hemen acıklıyorum. mücveri kızartmıyoruz, fırınlıyoruz.içine patates,havuc,kabak,peynir,maydonoz,yumurta,un(2 yemek kasıgı) ve cok az kabartma tozu. borcama fırın kagıdına seriyoruz.öncesinde cok az yag ile sebzeleri biraz öldürüyoruz, cok değil.benim yediğim 1 parmak kalınlıgında olacak sekilde, toplam yüzeyi elimden küçük 2 dilim

su 3 lt

Evet Kızartma hariç gayet iyi :)

Vala süper ben bugun biraz cosayim diyodum bu menüleri gördüm vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…