- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Musli ve pide biraz fazla mi ne :)dünkü menüm
sahur
1 dilim karpuz
1 haşlanmış yumurta
2 catal kaşar
1 tas müsli ve süt
1 dilim pide
iftar
3 tane kabak mücver
1 tas yoğurtlu çorba
4-5 çatal iskender kebap
4 çatal salata
4 çatal karpuz
ara
4 bardak çay
bir küçük lokum
1:sigara boregi börek yagda degıl fırındakızlar ya nolmuş menülerinize böyleee
4 dilim börek fazla değil mi canım ? yeme demiyorum , 1 dilim börekle doyulur da demiyorum. bence 1 dilim börek yedikten sonra yumurta vs ile devam etsen daha güzeldi. daha güzel kilo verirdin.
neden kimse 6 içli köfteye laf etmemiş anlamadım. bulgur yahu o! 6 kasık bulgur pilavı yedim yazsan sana herkes o kadar yeme derdi. kızartma değilmiş o yanı güzel olmus ama 6 fazla. börek için dediğimi yeniliyorum.
kızartılmıs patlıcanlı karnıyarık yedik böregi neden yedik, hadi böregi yedik pilavı neden mideye indirdik. hadi onu da gectim dondurmayı yedik, neden ayrıca tatlı yedik.
misafirliktesin diye bişey demeden geciyorum aprilim.
müsliyi yedik neden pideyi de ayrıca yedik. ne diyeyim afiyet olsun.
Kırılmayın sakın kızlar, ramazanda kilo koruyacaksak evet menüler mazur görülebilir ama kilo vermek için de olmamıs sanki.
mucverı bende kızartmadan yapıyorumbenim menüm de söyle
oruc tutmadım dün. gece cok agrım vardı, sabah 6 gibi uyuyabildim. 12 gibi de kalktım.
öglen 12.30
1 seftali
2 kayısı
1 avuc karısık badem-kaju-fıstık (hepsi cig)
aksam iftar vaktinde
1 kase corba
2 dilim mücver
15 kiraz
Şimdi hemen acıklıyorum. mücveri kızartmıyoruz, fırınlıyoruz.içine patates,havuc,kabak,peynir,maydonoz,yumurta,un(2 yemek kasıgı) ve cok az kabartma tozu. borcama fırın kagıdına seriyoruz.öncesinde cok az yag ile sebzeleri biraz öldürüyoruz, cok değil.benim yediğim 1 parmak kalınlıgında olacak sekilde, toplam yüzeyi elimden küçük 2 dilim
su 3 lt
1:sigara boregi börek yagda degıl fırında
2:koftemız ıncecık ve yagsız kıyma annem kuçuk yapar yanı 2 tanesı 1 tane gıbı düşün
o kadar yedım ama hıcte sıslık olmadı
aslında yanlış aksettım ondano halde lafımı geri alıyorum. ben kare börek olarak 4 dilim fazla demiştim :)
ben de tam dinlemeden esip gürledimaslında yanlış aksettım ondan
Cnm bi kere olmuş hemen bugünden daha dikkatli olursun bir günlük detoks yaparsınSelam kizlar utançtan gelemiyordum da bı cesaret dedim.
Dün abimde iftardaydim
1 kase düğün çorbası
1 köfte üstüne 1 kasik patates puresi fırında
1 zeytinyagli biber dolmasi
2-3 yaprak sarma
2 sigara böreği
Gelelim asıl meseleye. Reglim yaklaştı ve gözüm oyle bir karardı ki.. Gerisini anlatamiycam. Serbetli tatlı ve sade pastane dondurması yedim. Miktarları bende saklı kalsın. Sahura da 1 kase yogurt ve 1 hurma yedim.
Marifet degil tabi ama yazmadan da edemedim
dagatesi bende dün rüyamda kendimi böylegördüm ama vampir değildimbu arada dün gece ruyamda göbegim sonunda gitmiş 90-60-90 manken gibi bir hatun olmustummanken olurken vampir de olmayaydım iyiydi vampirli bişey de okumadım ya da izlemedim epeydir ama yine de cok havalı ve güzeldim :
otimoti naptın canım senSelam kizlar utançtan gelemiyordum da bı cesaret dedim.
Dün abimde iftardaydim
1 kase düğün çorbası
2-3 yaprak sarma
2 sigara böreği
Gelelim asıl meseleye. Reglim yaklaştı ve gözüm oyle bir karardı ki.. Gerisini anlatamiycam. Serbetli tatlı ve sade pastane dondurması yedim. Miktarları bende saklı kalsın. Sahura da 1 kase yogurt ve 1 hurma yedim.
kızlar ya nolmuş menülerinize böyleee
4 dilim börek fazla değil mi canım ? yeme demiyorum , 1 dilim börekle doyulur da demiyorum. bence 1 dilim börek yedikten sonra yumurta vs ile devam etsen daha güzeldi. daha güzel kilo verirdin.
neden kimse 6 içli köfteye laf etmemiş anlamadım. bulgur yahu o! 6 kasık bulgur pilavı yedim yazsan sana herkes o kadar yeme derdi. kızartma değilmiş o yanı güzel olmus ama 6 fazla. börek için dediğimi yeniliyorum.
kızartılmıs patlıcanlı karnıyarık yedik böregi neden yedik, hadi böregi yedik pilavı neden mideye indirdik. hadi onu da gectim dondurmayı yedik, neden ayrıca tatlı yedik.
misafirliktesin diye bişey demeden geciyorum aprilim.
müsliyi yedik neden pideyi de ayrıca yedik. ne diyeyim afiyet olsun.
Kırılmayın sakın kızlar, ramazanda kilo koruyacaksak evet menüler mazur görülebilir ama kilo vermek için de olmamıs sanki.
gel tabi bekliyorumbugün çok yoruldum ya yine gelmeye çalışacağım biraz dinleneyim bekleyin beni
teşekkürler iyiyim bende sadece açım biraz,evdeyim iftar olsun diye bekliyorumiyimm yemek yapıcam ne yapsam diye düşünüyorum . sen nasılsın :)
ayyy bu menüde çok az , kilo azaldıkça yetiyor sanırım bunlarbenim menüm de söyle
oruc tutmadım dün. gece cok agrım vardı, sabah 6 gibi uyuyabildim. 12 gibi de kalktım.
öglen 12.30
1 seftali
2 kayısı
1 avuc karısık badem-kaju-fıstık (hepsi cig)
aksam iftar vaktinde
1 kase corba
2 dilim mücver
15 kiraz
Şimdi hemen acıklıyorum. mücveri kızartmıyoruz, fırınlıyoruz.içine patates,havuc,kabak,peynir,maydonoz,yumurta,un(2 yemek kasıgı) ve cok az kabartma tozu. borcama fırın kagıdına seriyoruz.öncesinde cok az yag ile sebzeleri biraz öldürüyoruz, cok değil.benim yediğim 1 parmak kalınlıgında olacak sekilde, toplam yüzeyi elimden küçük 2 dilim
su 3 lt
sakın deneme!Vala süper ben bugun biraz cosayim diyodum bu menüleri gördüm vazgeçtim
iftar güzelmişSelam kizlar utançtan gelemiyordum da bı cesaret dedim.
Dün abimde iftardaydim
1 kase düğün çorbası
2-3 yaprak sarma
2 sigara böreği
yakında zayıflatacağız ya seni onu çağrıştırsın sana bu rüyadagatesi bende dün rüyamda kendimi böylegördüm ama vampir değildimbirde boyum uzamıştı rüyamda 180 civarları nerden esinlendiysem kendimi tanıyamıyordum zaten rüyamda
olmasın canım ! aradada olmasınotimoti naptın canım senneyse toparlarsın sen arada oluyor insanız sonuçta belli dönemlerde gözümüz dönebiliyor tabi
İnsallah canimCnm bende su icemiyorum çok aliscaz inş
Valla ikram edildi canim komsuda benmdr isime geld sanirimGazoz yerinde bir meyve yeseymissin dört dörtlük olurmuş
bu arada dün gece ruyamda göbegim sonunda gitmiş 90-60-90 manken gibi bir hatun olmustummanken olurken vampir de olmayaydım iyiydi vampirli bişey de okumadım ya da izlemedim epeydir ama yine de cok havalı ve güzeldim :
dagatesi bende dün rüyamda kendimi böylegördüm ama vampir değildimbirde boyum uzamıştı rüyamda 180 civarları nerden esinlendiysem kendimi tanıyamıyordum zaten rüyamda
teşekkürler iyiyim bende sadece açım biraz,evdeyim iftar olsun diye bekliyorumne yapmaya karar verdin?
ayyy bu menüde çok az , kilo azaldıkça yetiyor sanırım bunlartarif için tŞk deneyeceğim.
sakın deneme!
iftar güzelmişo sonrakilerin miktarlarını tahmin bile etmek istemiyorum ama seni tanıyorum hakkını vermişsindir sen yine yazacaksın tabii ! bugün dikkat et tamam?
yakında zayıflatacağız ya seni onu çağrıştırsın sana bu rüya
olmasın canım ! aradada olmasınyüz verme şu yaramaza! senin menüler nerde???????? bakıyorum bakıyorum göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?