Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Musli ve pide biraz fazla mi ne :)

1:sigara boregi börek yagda degıl fırında
2:koftemız ıncecık ve yagsız kıyma annem kuçuk yapar yanı 2 tanesı 1 tane gıbı düşün
o kadar yedım ama hıcte sıslık olmadı

mucverı bende kızartmadan yapıyorum

1:sigara boregi börek yagda degıl fırında
2:koftemız ıncecık ve yagsız kıyma annem kuçuk yapar yanı 2 tanesı 1 tane gıbı düşün
o kadar yedım ama hıcte sıslık olmadı

o halde lafımı geri alıyorum. ben kare börek olarak 4 dilim fazla demiştim :)

Selam kizlar utançtan gelemiyordum da bı cesaret dedim.

Dün abimde iftardaydim

1 kase düğün çorbası
1 köfte üstüne 1 kasik patates puresi fırında
1 zeytinyagli biber dolmasi
2-3 yaprak sarma
2 sigara böreği

Gelelim asıl meseleye. Reglim yaklaştı ve gözüm oyle bir karardı ki.. Gerisini anlatamiycam. Serbetli tatlı ve sade pastane dondurması yedim. Miktarları bende saklı kalsın. Sahura da 1 kase yogurt ve 1 hurma yedim.

Marifet degil tabi ama yazmadan da edemedim

Cnm bi kere olmuş hemen bugünden daha dikkatli olursun bir günlük detoks yaparsın

Son düzenleme:
bu arada dün gece ruyamda göbegim sonunda gitmiş 90-60-90 manken gibi bir hatun olmustum manken olurken vampir de olmayaydım iyiydi vampirli bişey de okumadım ya da izlemedim epeydir ama yine de cok havalı ve güzeldim :
dagatesi bende dün rüyamda kendimi böylegördüm ama vampir değildim birde boyum uzamıştı rüyamda 180 civarları nerden esinlendiysem kendimi tanıyamıyordum zaten rüyamda

otimoti naptın canım sen neyse toparlarsın sen arada oluyor insanız sonuçta belli dönemlerde gözümüz dönebiliyor tabi

yok canım kırılınır mı hiç...
doğru söze ne denir..

iyimm yemek yapıcam ne yapsam diye düşünüyorum . sen nasılsın :)
teşekkürler iyiyim bende sadece açım biraz,evdeyim iftar olsun diye bekliyorum ne yapmaya karar verdin?

ayyy bu menüde çok az , kilo azaldıkça yetiyor sanırım bunlartarif için tŞk deneyeceğim.

Vala süper ben bugun biraz cosayim diyodum bu menüleri gördüm vazgeçtim
sakın deneme!
iftar güzelmişo sonrakilerin miktarlarını tahmin bile etmek istemiyorum ama seni tanıyorum hakkını vermişsindir sen yineyazacaksın tabii ! bugün dikkat et tamam?

dagatesi bende dün rüyamda kendimi böylegördüm ama vampir değildim birde boyum uzamıştı rüyamda 180 civarları nerden esinlendiysem kendimi tanıyamıyordum zaten rüyamda
yakında zayıflatacağız ya seni onu çağrıştırsın sana bu rüya

otimoti naptın canım sen neyse toparlarsın sen arada oluyor insanız sonuçta belli dönemlerde gözümüz dönebiliyor tabi
olmasın canım ! aradada olmasın yüz verme şu yaramaza! senin menüler nerde???????? bakıyorum bakıyorum göremiyorum

bu arada dün gece ruyamda göbegim sonunda gitmiş 90-60-90 manken gibi bir hatun olmustum manken olurken vampir de olmayaydım iyiydi vampirli bişey de okumadım ya da izlemedim epeydir ama yine de cok havalı ve güzeldim :

Bu neyin kafası siz ne iciyorsunuz yatarken?

Deadline ıma dokunma yazar o da yazar.
Bana da dokunma, o menüyü yazdım, dışarı çıktım dönerken kaza yaptım
Ellesmeyin beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…